Informace o serveru
Číst diskuzi
[E]XTRA - Vizitka
|
|
EXTRA |
Přidané 13.08.2014 09:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 93
Založený: 24.02.14
|
Serverové informace Váš nick na serveru: [E]XTRA Odehrané hodiny na serveru: Dokopy od roku 2013 cez 1000h+ Váš bankovní obnos: 100.000.000$ Nasbíráno marihuany: 0g trávu nezbieram Vlastním dům číslo: / Vlastním hotel číslo: / Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Můj oblíbený administrátor: Tumik, Tress, _[N]orB, RedGinger, wlcacek -> Najlepší človek na SP ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /inzerat /lv Můj nejoblíbenější event serveru: Drag SF Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Bazén smrti, Kopec smrti, Derby Mé oblíbené vozidlo: Sandking, Admiral, Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Právnik, Terorista, Policajt Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1- Webové informace Váš nick na webu: EXTRA Vloženo komentářů: 0 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: 50 ale snažím sa byť aktívnejší ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: KLIK Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/viewpage.php?pag...age_id=864 Osobní stránka Jméno: Adam Příjmení: / Datum narození: 19.4. 1998 Věk: 16 rokov Kontakty: Trnavský, SR Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých málo :/ Stav: Single ![]() Zaměstnání: Študent Vzdělání: Základné Jazyky: čeština, angličtina, slovenština, trošku nemčina ![]() Děti: Chcem mať Kde bydlím: V dome S kým bydlím: S rodičmi a sestrou Sexuální orientace: Heterosexuál Povaha Pohled na svět: Optimista Moje povaha: bezstarostná,přátelská, přesvědčivá, sebevědomá, upřímná Postava Výška: 183cm Hmotnost: 75kg Postava: sportovní Barva očí: hnedá Barva vlasů: hnedá Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: / Vousy: oholené Fotografie: ![]() ![]() Záujmy a čo mám doma Zájmy: zvieratá, rybolov, floorball Sport: Floorball, rugby Literatura: Občas si niečo prečítam Hudba: všetko čo sa dá počúvať Zvíře: Psy, mačka Závisloti Kouření: Nie Alkohol: S mierou ![]() Sex: ![]() ![]() Závislosti: Šport, kamaráti, SP, Moto Môj štýl Moje motto: Nikdy nehovor nikdy ![]() Životní cíl: Milionár ![]() ![]() Co nesnáším: ****ov, rómov-(sú medzi nimi aj výnimky ![]() Co miluji: svoju hokejku Oxdog Hybrid 29 Black 101 MBC ´13 ![]() ![]() Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Kofola, domáce pálené, víno, jablkový džús Oblíbený film: Zachráňte vojaka Ryana, Hitman, Milionár z chatrče.... Oblíbená kniha: Alex Gromov-Vlčie svorky Oblíbená barva: modrá, zelená Upravil/a EXTRA dne 10.02.2018 21:55 |
|
|
Angel |
Přidané 19.08.2014 12:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 16.08.14
|
Pekna vizitka až na ten rasizmus s ciganmi. *Dobrá práce* |
|
|
EXTRA |