Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka kony543
|
|
| kony543 |
Přidané 18.08.2014 02:16
|
![]() Příspěvků: 4
Založený: 18.08.14
|
Váš nick na serveru: kony543 Odehrané hodiny na serveru: +- 6 hodin Váš bankovní obnos: 200,000 Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: Žádný Vlastním hotel číslo: Žádný Momentálně jsem šéfem/členem gangu: všechny mám stejně rád ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: nemám ![]() Můj nejoblíbenější event serveru : Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Asi žádný ![]() Mé oblíbené vozidlo: Turismo Má oblíbená práce na serveru:, Taxikář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Asi dal bych za 2 jsou v AT taky i nějaké neshody tak proto Vaše webové informace Váš nick na webu: kony543 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 0 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: žádný (zatím) Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: žádné Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Vaše osobní stránka Jméno:Kuba Příjmení: ![]() Datum narození: 7.12.1998 Věk:15 Kontakty: Ústecký kraj,Žatec Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání : Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, Jazyky: Čeština, angličtina, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):, v bytě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nic )Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert, introvert, jiná. Moje povaha: Aktivní, bavící, charakterní, klidný, pečlivý, plánující, podporující, poslušný, pozitivní, přátelský, přesvědčivý, přirozený, spolehlivý, , ,, upřímný, urovnávací, , veselý. Informace o Vaší postavě Výška:185cm Hmotnost:70kg Postava: Hubená, Barva očí:Hnědá Barva vlasů:Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám Zatím nic ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): Závislosti Kouření: Přestávám,občas Alkohol: Přestávám s Mírou Sex: ano Závislosti: superparba.eu, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Zajímám se o Auta ![]() Sport: Fotball Literatura (zde uvedete žánr): žádný Hudba (zde uvedete žánr): Hip-hop,Rap,DNB,Dubstep,Elektro,House,tekno atd .. Zvíře: Pes (Staford) Můj styl Moje motto: Ohýbej stromek dokud je mladý Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Letět do vesmíru ![]() Co nesnáším: nesnáším rasisty .. Co miluji: Svojí rodinu a kamarády Oblíbená muzika: Hip-Hop ![]() Oblíbené jídlo: Amrické Brambory,Smažený Sýr Oblíbené pití: Coca-Cola Oblíbený film: 21 jump street Oblíbená kniha: Tajemství Gobelínu Oblíbené oblečení:nosím skoro všechno .. ![]() Oblíbená barva: Modrá,Červená,Fialová
|
|
|
|
| Geroj |
Přidané 18.08.2014 02:46
|
![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
No boooooože no... ty si pripad ach jaj lol OMG OMG no zastrelte ma radšej looooool vizitku odporučam zmazať a napisať ju znova o mesiac
|
|
|
|
| RiX |
Přidané 18.08.2014 05:34
|
![]() Příspěvků: 372
Založený: 15.11.12
|
Gerojku nebuď tak tvrdej Ale tu vizitku bys měl vážně poupravit, vypadá to jak kdybys vyplňoval nudnej dotazník abys to měl co nejrychleji hotové ![]() mimochodem Citace Momentálně jsem šéfem/členem gangu: to je nějakej novej gang?
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.

Ale tu vizitku bys měl vážně poupravit, vypadá to jak kdybys vyplňoval nudnej dotazník abys to měl co nejrychleji hotové