Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - _Sparc0_
|
|
_Sparc0_ |
Přidané 18.08.2014 16:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 19.01.14
|
Tu sa dozviete niečo o mne, nieje to nijak výnimočná vizitka, niektoré informácie časom doplním.
JA A SERVER Váš nick na serveru: _Sparc0_ Odohrané hodiny na serveru: 310h+ Váš bankovní obnos: Velmi často sa mení, teraz 15 ooo ooo $ Nazbieraná marihuana: 60g Vlastním dom číslo: č.720 Vlastním hotel číslo: Číslo hotelu sa mení, Hotel : Fort Carson Motel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Grove Můj oblíbený administrátor: _Patre$, mAGiic, Tumik, Janci, Kikush, fifaPK Môj najoblúbenejší príkaz serveru: /info, /getid, /drazby, /inzerat Môj najoblúbenejší event serveru: /zavod bridge, /dm airport Moja najoblúbenejšia akcia od administrátorov: Killovačky, Závody, Kopec Smrti Moje oblúbené vozidlo: Picador, Sabre, Monster Má oblíbená práce na serveru: Terorista, Vodič Kamionu Ohodnoť známkou prácu administračného týmu (jako v škole): 2+ WEB Nick na webe: _Sparc0_ Vložených komentárov: Klikni na môj profil a dozvieš sa Vložených príspevkov na fórum: Klikni na môj profil a dozvieš sa Podla Vašeho názoru najlepší screen z hry: Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporuč tému z fóra ktorú by mohlo ostatných zaujímať: JA Meno: Juraj Priezvisko:-------ský Dátum narodenia: 3.9.2001 Vek: Odčítaj dnešný dátum od dátumu narodenia a dozvieš sa Kontakt: Skype: leader1016 Kraj: Trenčiansky Kolko mám zhruba kámarátov/kamarátiek: Skutočných asi 50 + - Stav: Slobodný Zamestnanie: Študent Vzdelanie: Základné Jazyky: Slovenčina, Čeština, Angličtina, trochu Nemčina Deti: Chcel by som ![]() Kde bývam: V dome S kým bývam: S rodičmi Sexuálna orientácia: Heterosexuál Poznámka: Informácia Mojej povahy Povaha: Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Moje povaha: Baviaca, Totálne Nespolahlivá ![]() MOJA POSTAVA Výška: 160cm Hmotnosť: 45kg Postava: Ani tučný, ani štíhly, taký normálny Farba očí: Modro-Zelená Farba vlasov: Špinavý blond Okuliare: Nemám Na těle mám: Nič Vousy: Nemám Fotografie: Niesom fotogenický tak ništ nebude. ZÁVISLOSTI Fajčenie: Nie Alkohol: Niekedy Sex: V budúcnosti možno Závislosti: Auta, SP, *Hraju* ZÁUJMY Zájmy: PC, Hudba, občas Sport: Literatura: Nečítam často, keď už, tak dobrodružná Hudba: Rap, HipHop Zvíře: Mám 2 psov, mal som vela iných zvierat, ale zomreli ![]() ŠTÝL Moje motto: Moje webová stránka: Nemám, jedine YouTube : https://youtube.com/channel/UCCx-qNSi...ylmQ-cfPJg Životní cíl: Byť bohatý a šťastný Co nesnáším: Co miluji: Oblíbená muzika: Separ, KF, H16, 2pac Oblíbené jídlo: Vyprážaný syr + tatarka Oblíbené pití: Energy Drinky Oblíbený film: Rýchlo a Zbesilo Oblíbená kniha: Nečítam moc, niekedy Klub Záhad Oblíbené oblečení: Mikina Oblíbená barva: Zelená Upravil/a _Sparc0_ dne 27.08.2014 19:19 |
|
|
Zacek |
Přidané 18.08.2014 23:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 891
Založený: 14.03.14
|
No vizitka nic moc, ale hráč si v poho ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa