Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka- Cipi.RMV
|
|
CipiRMV |
Přidané 19.08.2014 12:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 52
Založený: 11.09.12
|
Serverové informace Váš nick na serveru:Cipi.RMV Odehrané hodiny na serveru: S Pbanem + s pauzou +- 1000 h Váš bankovní obnos: 3 000 000$ Nasbíráno marihuany: 1 KG Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Vagos Můj oblíbený administrátor: Stará Garda: Raiden,Danger,Xena,Rocket. Nový AT: Tumik Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /Kill Můj nejoblíbenější event serveru /Zavod Bridge, /Dm Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Vyřazovák Mé oblíbené vozidlo: [Sultan,Elegy Má oblíbená práce na serveru: Terorista,novinář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 2 Osobní Informace Jméno: Patrik Příjmení: Datum narození: 21.10.1998 Věk: 15 Kraj Liberecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:opravdových 6 Stav Svobodný Zaměstnání Student Vzdělání Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, Kde bydlím: Rodinný dům S kým bydlím: S rodičem Sexuální orientace: Heterosexuál Má Povaha Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: introvert i Extrovert Moje povaha Aktivní, bavící, samostatná, sebevědomá, spolehlivá,pozitivní, přátelská,přirozená, upřímná Má Postava Výška: cca.186 Cm Hostmotn: 72kg Postava: Sportovní Barva očí: Modrozelená Barva vlasů: Hnědá Brýle: Čočky Na těle mám: Jizvu Vousy: Když je třeba, oholím Kouření: Nekouřím Alkohol: Někdy Závislosti: Sport Zájmy Zájmy: Fotbal a Posilka a Florbal Sport: 3 do týdne posilovna,2x týdně fotbal Hudba: Raego, Calvin Harris Životní cíl: Být zaměstnaný, mít rodinu Co nesnáším: Cigány= mám to rozdělené na Cigány a Romy Co miluji: Pěkné holky,dobré jídlo Oblíbené jídlo: Steak Oblíbené pití: Čistá voda Oblíbený film: Kdo hulí umí, Zahulíme uvidíme, Rychle a zběsile Oblíbená kniha: Nemám Oblíbená barva: Modrá a Bíla Upravil/a CipiRMV dne 19.08.2014 12:29 |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 19.08.2014 12:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 2530
Založený: 18.07.12
|
Starej pardál Cipi , známe se hoodně dlouho .. Staré časy to jsou naše ![]() ![]() ![]() Vizitka pěkná až na "Serverové Informace" .. Nejde to přečíst ![]() ![]() S Pozdravem , Rulíčék. ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
CipiRMV |
Přidané 19.08.2014 12:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 52
Založený: 11.09.12
|
Díky Ruli njn staré časy , Tumčo s tebou taky byla prdel .. a sem taky rád že sem se vrátil ![]() |
|
|
DangerRMV |
Přidané 21.08.2014 15:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
Absolutní pohodář ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa