Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Lkopo a jeho ViZiTkA
Lkopo
Můj příběh:
Psal se rok 2014, kdy hráče pod jménem Lkopo přistihla nemoc, tato nemoc se jmenuje Závislot. Doktoři zjistili, že Lkopo je závislý na SuperPařbu. Tato nemoc se bohužel už nedala léčit, tak Lkopa nechali napospas svému osudu. Lkopo když zjistil, že už mu schází pouze pár měsíců do jeho smrti, rozhodl se splnit si sen. Ten sen Lkopa byl, dělat taxikáře. Lkopa přijal jeden moudrý muž, který se nazýval HrBeeeC, tento muž, zaměstnal Lkopa ve své firmě Taxi Santos.Lkopo neustále jezdil a jezdil pro zákazníky. Stále vydělával a zase vydělával. Lkopo se docílil k tomu, že jednoho dne hledal jen tak po webech nějakou tu variantu, nebo-li "doktorskou pomoc". Za těch pár měsíců si vydělal hodně, a na webu byla doktorská ruka, ale až v Las Ventures. Lkopo jelikož měl hodně peněz, si toto mohl dovolit. O pár měsíců později byl Lkopo po operaci, která se úspěšně vyvedla. Lkopo až dosud stále pracuje ve Firmě Taxi Santos a stále si plní svůj sen. Toto je příběh hráče Lkopo.
Tímto tě vítám na mé VIZITCE

Vaše serverové informace

Váš nick na serveru: Lkopo

Odehrané hodiny na serveru: 120+

Váš bankovní obnos: 2,000,000

Nasbíráno marihuany: Nesbírám

Vlastním dům číslo: Nevlastním

Vlastním HOTEL číslo: Nevlastním

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Momentálně v žádném

Můj oblíbený administrátor: Není to podle pořadí!! HrbeeeC,Pixel,Xena,Kikush,Tress,Tumik,BTears,ATomas;)

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port , /kill , /zakaznik , /piss , /ls , /lv , /sf

Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge , všechny /dm

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Upřednostňuji - Kopec smrti , Auto smrti , Derby

Mé oblíbené vozidlo: Infrenus,Cheetach,Turismo,Sultan

Má oblíbená práce na serveru:
TAXIKÁŘ

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 Nemám proti administrátorům, či celkově členy AT problém, ale vždy je co zdokonalovat.

Vaše webové informace

Váš nick na webu: Lkopo

Vloženo komentářů : NevímSmile

Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Málo

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Momentálně žádný, ale kdyžtak později dodámSmile

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:Nemám

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Později se podívám

Vaše osobní stránka

Jméno: jsem často nazýván, ripik, ripiz, avšak mé pravé jméno je Jakub

Příjmení: Možná časem vám ho řeknu Smile

Datum narození: 20.2.1999

Věk: 15

Kontakty: skype - amcap243 , FB když tak přes skype.

Kraj: Moravskoslezský Kraj

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Mno na SAMP celkem dost a normálně také dost

Stav: Partnerka

Zaměstnání: Student

Vzdělání: Základní

Jazyky: Čeština,Ruština,Němčina,Angličtina, avšak také Slovenština

Děti: zatím neplánuju

Kde bydlím: v Domě

S kým bydlím: s rodiči a sourezenci

Sexuální orientace: co by jste řekli ? Smile když mám přítelkyni

Informace Vaší povahy

Povaha: Optimistická

Pohled na svět: Optimistický

Otevřenost: Extrovert

Informace o Vaší postavě

Výška: 179cm

Hmotnost: 70kg

Postava: Mírně vypracovaná

Barva očí: Modrá

Barva vlasů: Blond

Brýle: Nenosím

Na těle mám: Kůži

Vousy: Nemám

Fotka: Později přidám

Závislosti

Kouření: vůbec

Alkohol: bůbec

Sex:MNO :D

Vaše zájmy co máte doma:

Zájmy: Hraní her na počítači, tréninky,běh,posilování

Sport: Házená

Literatura (zde uvedete žánr): Komedie

Hudba (zde uvedete žánr): Mám rád vše Smile

Zvíře: Pes

Můj styl

Moje motto: Neříkej nikdy, že něco nejde, protože když se snažíš jde vše

Moje webová stránka: nemám

Životní cíl: Dosáhnout té největší životní úrovně co jde.

Co nesnáším: Lidi, kteří si hrají na něco na co nemají.

Co miluji: Muziku, počítačové hry, Sport

Oblíbená muzika: pisníčky od Davida Guetty

Oblíbené jídlo: " vepřo,knedlo,zelo

Oblíbené pití: Kofola, občas pivo, Sprite, Fanta, Frisco

Oblíbený film: Titanic, Zohan, Tvůj fotr je lotr, a další

Oblíbená kniha: Nevím

Oblíbené oblečení: Kraťasy tričko, slipy, ponožky :D

Oblíbená barva: Růžová, Fialová, Modrá, Červená

Nyní nějaký ty pochvaly za mne:

HrBeeeC:Děkuji ti za to, že mohu pracovat po tvém boku, tím myslím ve firmě, neumím si představit SuperPařbu bez tebe. Je s tebou zábava vždyť víš.

Kikush
Milá Kikush, sice se moc neznáme, ale i když jsem tě nikdy neviděl na živo, tak si myslím že jsi fajn, pohledná a slušná slečna. Taky jsi mi hodně krát pomohla a za to ti děkuju

Tumik
Tumííku, co si budeme povídat, taktéž jak u Hrbce, neumím si představit SuperPařbu bez tebe, jelikož jsem měl tu šanci pod tebou pracovat ve firmě, strašně strašně hodně krát jsi mi pomohl a také jsem se od tebe hodně přiučil děkuji.

Xena

Pracujeme společně ve firmě a jsi dobrá taxikářka a také Adminka. Dokážeš poradit, avšak také rozesmát

BTears

Taktéž jsem rád že spolu pracujeme ve stejné firmě, jsi dobrý admin a mám k tobě úctu stejně tak jak k zbytku AT.

Tress

Děkuji za tvé akce, jsou báječné, jen tak dále!!

Pixel

Kvalita sama o sobě, není co dodat ;)

ATomas

ATomasi, děkuji ti, že alespoň nějakého moudrého člověka jako jsi ty, napadlo stvořit SAMP server SP. Vím že ti všichni píšou nějaké ptákoviny, ale vem si to z hlediska, že nebýt tebe a ostatních členů tak tu SP ani není. Děkuji ti za tvou ochotu tvoření zábavy.

Tak a jste na konci mé vizitky doufám že se vám tato vizitka líbila. Přeju vám přijemnou hru SUPERPAŘMENI
Upravil/a Lkopo dne 27.08.2014 21:42
Zrušený účet
Ooo děkuji za označení a popsaní dole. Kytka pro tebe No, to pohledná bych moc netvrdila. rofl A že jsem ti někdy pomohla. Já pomáhám moc lidem a tak si nepamatuji komu jsem kdy a s čím pomohla. :D
Jen ti poradím, ta světle modrá a světle růžová se špatně čte na tom bílém podkladě, tak si ji zkus dát více tmavší. Smile Jinak vizitka hezká a přečetla jsem si ji celou i ten úvod. :D
Hráče jako takového nepoznám, asi je to tím, že máš 120 hodin, ale ráda poznám.
Ještě jednou díky. Smile
TaIrEnToS
Good job!
Lkopo
No, děkuji za upozornění. Rád bych tě poznalSmile
du3an
*Dobrá práce*
Yamatino108
Fajn kolega z firmy.Nikdy sme nemali problém.Podla mňa vychádzame dobre.VIzitka sa mi docela páči.Dík,že som ťa mohol spoznať Smile.
HrBeeeC
Jáj.. Hele teď jsi mě naštval, přepiš si ten příběh, nebo ho aspoň doplň.. :D
No v každým případě, měl jsem tě ve firmě rád, bohužel už teď nemám. Schopný a rozumný jsi zábava s tebou rovněž je. V každém případě, se těším, jestli se ještě někdy vrátíš. Nebyl jsi kdejaký člen, získal sis moji důvěru svým chováním a toho si cením. Stal si se na nějaký čas i mojí pravou rukou. A za to díky
Smile
Reeus
Souhlasím zde s Hrbem, za tu dobu, co jsem byl v TAXI SANTOS, jsem pochytl stejné informace, vizitku máš pěknou, a taky tě docela často vidím na serveru, akorát škoda, že jsi odešel z firmy Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%