Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - eGhE
|
|
| eGhE |
Přidané 10.09.2014 20:03
|
![]() Příspěvků: 373
Založený: 23.09.12
|
SERVER iNFO Váš nick na serveru: eGhE Odehrané hodiny na serveru: 1509+ Váš bankovní obnos: Nie vela , okolo 15mg Nasbíráno marihuany: 20g Vlastním dům číslo: 794 Vlastním hotel číslo: 25 (VRock Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Vagos Můj oblíbený administrátor: Celý AT Team Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /pratele,/zbran,/kill,/getid Můj nejoblíbenější event serveru: Robada Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Derby Mé oblíbené vozidlo: NRG,Sultan,Infernus Má oblíbená práce na serveru: Vojak,Mechanik,Taxi a Novínar Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 OSOBNÉ iNFO Jméno: David Příjmení: eGhE ![]() Datum narození: 1989 Věk: Matematika Kontakty: Skype:eghe12 Kraj: Bratislavský ( Bratislava ) Slovensko Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Zdržujem sa odpovede , kedže neviem odpovedať ![]() Stav: Už 5 rokov šťastne zadaný Zaměstnání: Profesionálny Vodič Jazyky: Čeština, , němčina , ruština a samozrejme Slovenčina ![]() Děti: Keď nepočítam seba , tak zatial žiadne , ale samozrejme chcem časom Kde bydlím: V byte s priatelkou Sexuální orientace: Hetero Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Neurážajte sa do KIDOV, nemôžte skutočne vedieť kto ma kolko rokov,nepoužívajte cheaty , keď Vám to nejde , tak sa zlepšujte alebo to nehrajte , na servery sa zabávate a nie sa len hádať a nadávať si .. Výška: 173cm Hmotnost: 75 Postava: štíhlá, sportovní Barva očí: Modro zelená Barva vlasů: Ani neviem , stále krátke ![]() Brýle: Zatial na šťastie nepotrebujem Na těle mám: Nič , a ani netužím zatial Vousy: když mám tak sundám Fotografie: Kto ma pozná tak FB Kouření: Prestávam ale nejako to nejde ![]() Alkohol: Ani nie , keďže mi to práca nejako nedovolí Sex: Samozrejme Závislosti: Auta,práca a hry ![]() Moje motto: Treba si život užívať na plno , je len jeden .. Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Velký dom , a garáž aspoň s 5 autami Co nesnáším: Ludi čo majú velké ego , a hlavne keď sa hrajú nato čo niesu Co miluji: Rodičov,Priatelku , psa a dobre jedlo a všetko čo mám rád Oblíbená muzika: Vypočujem si všetko možné , ale mám rád sk/cz HOP ![]() Oblíbené jídlo: Bryndzové Halušky , Kuracie Sote , Pizza a pod. Oblíbené pití: Redbull,Coca Cola , Absolut Vodka , Finlandia a Víno , Pivo nemusím , ale vypijem Oblíbený film: Väčšinou dokumenty , Akčné a komédie Oblíbená kniha: Knihy moc nemusím , nechce sa čítať . Oblíbené oblečení: športové a všetko v čom sa dobre cítim .. Oblíbená barva: Čierna , Biela , zelená Zatial aspoň takto na rýchlo , časom upravím / doplním . Za grafiku ďakujem hráčovi : GeRoJ Upravil/a eGhE dne 17.02.2015 20:33 |
|
|
|
| LEO |
Přidané 10.09.2014 20:14
|
![]() Příspěvků: 291
Založený: 26.05.13
|
Ty budeš určitě pohodový hráč a jeden z hrstky nás starších
|
|
|
|
| Streichholz98 |
Přidané 10.09.2014 20:52
|
![]() Příspěvků: 59
Založený: 05.01.14
|
Super hráč poznám ťa z videnia pár krát sme aj kecali vizitka pekná.
|
|
|
|
| Geroj |
Přidané 10.09.2014 23:39
|
![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Pohodak, lutujem že som ťa urážal ked som bol terorista
|
|
|
|
| HrBeeeC |
Přidané 11.09.2014 00:18
|
![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Jeden z nejlepších vojáků na SP momentálně Měl jsem tu čest, tě ještě za teroristu párkrát zabít a párkrát dostat na hubu. Jinak, pohodovej týpek, nikdy jsem problém neměl a mít nechci
|
|
|
|
| eGhE |
Přidané 07.11.2014 17:10
|
|
ďakujem za pozitívne hodnotenie .. Snažím sa každému vyjsť v ústrety .. |
|
|
|
| hormoskunk |
Přidané 08.11.2014 14:49
|
![]() Příspěvků: 1472
Založený: 28.10.12
|
Když tě potkám na serveru nikdy nevím, jeslti po mě začneš střílet nebo ne Máme takový zvlaštní vztah mezi sebou Každopádně z vojáků jsi asi ten nejvíc na úrovni s vitanem a gerojem.
|
|
|
|
| Nosferatu |
Přidané 08.11.2014 17:00
|
![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Vizitka je Nice, na serveru tě znám tak s vidění No a jinak si mě pobavil hodně s tím ------ Alkohol: Ani nie , keďže mi to práca nejako nedovolí Oblíbené pití: Redbull,Coca Cola , Absolut Vodka , Finlandia a Víno , Pivo nemusím , ale vypijem Nepiješ ale oblíbené pití je skoro všechno alkohol ![]() Jinak ať se ti daří na SP i nadále
I kill people and I like it |
|
|
|
| RaptorSP |
Přidané 08.11.2014 17:44
|
![]() Příspěvků: 21
Založený: 08.11.14
|
Pěkně Pěkně eG ! Moc hezká vyzitka Top hráč
|
|
|
|
| eGhE |
Přidané 20.01.2015 18:46
|
|
Nosferatu , tie vodky a pod to len výnimočne , lebo inak ani nemôžem deň čo deň jazdím . |
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 20.01.2015 19:31
|
![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Jó to jsi Ty, co jsi mi pomáhal s tím GTAčkem dlouho do noci. Nebýt Tebe, tak bych si asi nezahrála, protože nevím jestli by na to někdo z mojí rodiny přišel, jak to rozjet. Dřív jsme si psali a bavili se spolu, teď už ovšem nějak moc, jinak si myslím, že vztah mezi náma je dobrý. Vizitka je stručná, dobře udělaná takové se mi líbí. ![]() PS: Podívej se do mojí vizitky někde ke konci. *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
|
|
|
|
| Floatin |
Přidané 17.02.2015 19:21
|
![]() Příspěvků: 472
Založený: 01.11.14
|
Vizitka sa mi páči, hráča ťa poznám len krátko,ale myslím si ,že si jeden z tých rozumnejších
|
|
|
|
| eGhE |
Přidané 17.02.2015 20:39
|
|
ďakujem tume , tak pevne verím že budem prínosom v AT Teame , či už na pomoc kolegom , hráčom a všetkým ostatným čo je s tým spojené .. |
|
|
|
| DarKoBiT |
Přidané 24.02.2015 10:21
|
![]() Příspěvků: 265
Založený: 18.04.13
|
V prvom rade gratulujem k prijatiu do AT, pohodový administrátor dá sa s tebou normálne baviť
|
|
|
|
| MaTy |
Přidané 13.03.2015 09:35
|
![]() Příspěvků: 1277
Založený: 30.08.14
|
Tak eGhE...
ať se ti daří v AT a vydrží ti to Vizitka docela ujde tak ať se ti daří.Jeden z pohodových hráčů, ale hlavně z vojáků apod. There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.