Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
| Vizitka Nosferatu | Edit: [1.11.22]
ProQuarCz1
Pěkná vyzitka, hlavně jsi super administrátor co rád pomůže občas jsem tě provokoval a za to se ti omlouvám jazyk :D ale to je jedno! Prostě super hráč a administrátor Smile
Suprová hudba <3
Nosferatu
Citace
ProQuarCz1 napsal:

Pěkná vyzitka, hlavně jsi super administrátor co rád pomůže občas jsem tě provokoval a za to se ti omlouvám jazyk :D ale to je jedno! Prostě super hráč a administrátor Smile
Suprová hudba <3

Děkuji ti za komentář, kterého si vážím.
Citace
občas jsem tě provokoval a za to se ti omlouvám

Každý má občas nějaké námitky a podobně, takže to beru.
Jestliže je to v nějakým mezích, tak s tím problém nemám ovšem nesmí to přesáhnout hranice.
Citace
Suprová hudba <3

Jsem rád že se ti líbí a že se tu najdou hráči co i k takové hudbě mají ještě nějaký vztah, protože většina dnešní mládeže poslouchá už převážně dle mého názoru kraviny jako je Rap a podobně, ale na druhou stranu je to každého věc a každý má na to svůj názor. Smile
I kill people and I like it
Ondrah98
Ty si zakládáš na problém...
Citace
Všichni tihle pro mě toho udělali hodně a za to jím jsem vděčný, ale přesto vše tady rozhodně patří Ondrah98. Je to pan administrátor a taky člověk co umí podpořit a zabavit, maximálně se s tím člověkem dá zasmát a má to všechno v hlavě srovnané, jsem opravdu rád, že jsem jeho kolega a že jsem ho mohl poznat i jinak a né jenom z pohledu hráče.
Citace
Ondrah98
Tak nějak jsem usoudil, že ty tady rozhodně nesmíš chybět.
Co dodat ? Skvělý administrátor, který vždy dokáže poradit a pomoct, nikdy si se na mě nevykašlal ať šlo o cokoliv, opravdu jsem rád za tvou pomoc. Smile
Dále neskutečný pohoďák s kterým se vždy člověk zasměje... Smile
Tak nějak i ty naše názory se potkávají, takže jsem opravdu rád, že jsem tě mohl poznat a jsem rád, že v AT je vůbec někdo takový jako ty, protože bez tebe by to tam už nebylo ono chlape. Smile

Chtělo by to nějakej protest proti Nosfemu, protože moc chválí toho nejhoršího! :D

Každopádně kdybych uměl psát podobný věci, tak o Tobě můžu napsat něco podobnýho, ale já umím psát leda dissy, takže asi smůla no. Každopádně potěšilo, dík. Jsem rád, že mám "pod sebou" někoho, kdo sdílí moje názory a můžu se na něho spolehnout. Smile
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Nosferatu
Citace
Ty si zakládáš na problém...

To já rád, alespoň se nemusím nudit. :D :D
Citace
Chtělo by to nějakej protest proti Nosfemu, protože moc chválí toho nejhoršího!

Bohužel protest ještě nebyl no, ale protest na tebe mi stačí u toho se člověk vždycky pobaví, ale co víš, třeba brzy bude, když někteří mají problémy s mou bankou. jazyk :D
Citace
Každopádně kdybych uměl psát podobný věci, tak o Tobě můžu napsat něco podobnýho,

Také nejsem žádný spisovatel a ani češtinář. Dobře vím, že jazyky neovládám až na takové úrovní jaké bych chtěl, ale i přesto když chci, tak dokáži napsat cokoliv bez ohledu na to jak je to obsáhlé. U tebe to jelo tak nějak samo, protože opravdu, to co tam je je pravda a nikdo mi to nikdy nevyvrátí, takže i ty protesty si s tebou projdu. :D :D
Jinak vůbec nemáš zač v tom co tam je napsané a děkuji za tvůj komentář. jazyk Protože tebe dostat do nějaké vizitky nebo tak, to je umění. jazyk :D
I kill people and I like it
Cappuccino
Takže Nosfe,

až teď jsem se dostal k tvojí vizitce. Jsi opravdu jeden z nejlepších a nejrozumnějších hráčů na SP, kteří to mají v hlavě v pořádku. Vizitka se super a je vidět že sis s ní dal dost práce. S tou "poznámkou" pod projevem CC naprosto souhlasím. Každopádně hodně štěstí na SP ti přát nebudu, protože to opravdu k ničemu není, takže ať se ti daří v reálném životě a v reálné zemi ;).
Nosferatu
Taiki, děkuji ti za komentář, ať se ti také daří.
I kill people and I like it
Nosferatu
Taiki, děkuji ti za komentář, ať se ti také daří.
I kill people and I like it
AnimeLover
Moc ti děkuju bro Smile Moc mě to potěšilo, a ty jsi taky super Smile
btw, nevíš jak se zbavit autismu?
Xderzon
Nějak jsem to tu objevil, tak proč se nevyjádřit. Nejvíce, co mě na této vizitce zaujalo, byl tvůj hudební vkus. Mě jsi se do hudebního vkusu tedy trefil, dá se říci, že poslouchám úplně stejné songy jako ty a RAP moc nemusím. Vizitka je pěkná, je čitelná.

S pozdravem,
Xdezron.
PatoMRZK
Citace
Proč právě tohle video ?
Protože mnoho lidí, mnoho dětí, my všichni co hrajeme na tomto herním portálu si už neuvědomuje důsledky, které zaviňuje lidská rasa, důsledky které ničí náš život..
Možná si říkáte, že to tady nepatří, ale patří všichni jsem tímto ovlivnění a postihnuti už od narození.
Vyrůstáme ve světě násilí, které se o všem odráží i v nás.
Ti starší to ještě pochopí, ale když vidím, chování, některých hráčů tohoto portálu, tak si říkám ; Kam to vlastně spěje ?
Tohle video krásné vystihuje chování, chamtivost, nenávist, závist a další ty to vlastnosti, které vyplouvají čím dál víc na povrch a řidí se tím mnoho lidí, dětí, hráčů.
Možná je to tím, že ve svých životech, které jste s 50% strávili u počítače jste nezažili to co někteří musí prožívat každý den i když nechtějí.
Spousta s Vás by se chovalo jinak, kdyby jste zažili to co někteří, kdyby jste zažili opravdovou tragédii a poznali pocit smutku a beznaděje..
Žijete si dle Vás šťastným životem, který probíhá v největším množství za monitorem Vašeho počítače a jediné co ovládáte je pouze umění jak někoho urazit, jak urážet všechny kolem sebe i když nemáte ani pravdu, stojíte si za svým virtuálním životem, který Vám gumuje mozky, jenže tohle si vlastně uvědomit nemůžete, protože v tomhle žijete od mala, jste ovlivňování tím to vším, což se Vám všem jednou vymstí.
Místo toho aby jste trávili čas se svými kamarády někde na hřišti a hráli fotbal a různé hry jako my dřív, tak si raději zapnete počítač a žijete ve svém stereotypu a snažíte se dokázat něčeho co je v životě nejméně důležité..
Ženete se za virtuální měnou, za největším majetkem ve hře co Vám vůbec nic nepřenese a nedej bože, když Vás někdo o něco okrade.
Vlastně o co ? O virtuální $, které jste si tak strašně těžce vydělali... Brečíte tady, když o to přijdete, ale neuvědomujete si, že tohle vše v životě je k ničemu..
Mnoho lidí nemá střechu nad hlavou, mnoho lidí zažívají války a co vy ? Nic sedíte doma a nadáváte na co se dá...
Vaše chování k druhým je nehorázné a tragické, vaše vyjadřování, vaše komunikace vázne a to jen proto, že neděláte nic jiného než sedíte u tohohle..
Nikomu nepřejí nic zlé, ale většině Vás bych přál ať si jednou mohou zažít to co někteří zažívají i ve 21.století... Děti, které od malička vidí mrtvé a všude přítomnou krev, opravdu bych chtěl vidět Vás...
Uvědomte si prosím jedno, všichni jsme lidé, kteří mají city, kteří byly obdarování tím vším co máme, ale i přesto se lidská rasa dokáže chovat jako to nejhorší zvíře na světě..
Tak jako někteří na serveru.. Co z toho máte, že někomu urážíte rodinu ? Chtěl bych znát Vaše pocity při tom když to píšete ?
Většina s Vás jste pouhé děti, které se schovávají za monitor a snaží si hrát na něco co nejsou, snaží ze sebe dělat něco víc, snaží vyčnívat, ale proč ? Protože jste v životě vůbec nic nezažili a s přístupem který máte snad ani nezažijete, možná to co jsem tady napsal jednou pochopíte, ale teď ?
Teď se tomu nedá ani věřit, protože většina si to nedokáže ani přečíst.
Nejsem o tolik starší jako vy, ale dokážu si uvědomit spoustu věcí, které vy si neuvědomíte nikdy.
Vím, nemůžu po Vás chtít zázraky a každý si to musí uvědomit sám, ne každý je tak chápavý a ne každému to dojde brzy, ale přesto všechno Vám to jednou dojde.
Čest těm co si tohle přečetli.
Nechtěl jsem tím někoho osobně urazit.
Je to můj názor na to všechno na to kam to spěje a podobně.
Člověk co na serveru hraje jenom jako hráč si moc věcí nevšímá, ale když se dostanete do AT, tak si uvědomíte a uvidíte co vše za lidi, zvířata, monstra tady hraje s námi.


Ahoj , tohle je bomba , pecka , přesně vystihl dnešní dobu.
Četl jsem to 3krát a poprvé jsem měl slzy na krajíčku , přísahám.
Opravdu tohle je velice trefné zpracování.


Ze serveru tě znám dobře , nejpohodovější hráč , je s tebou legrace.
K Vizitce , Pěkná , červená barva je tvá oblíbená.
K těm videím dole ... ehm :D pustil jsem si to první aaa mno , takhle oči vykulené jsem ještě neměl. Velice zajímavé , ale na mně moc ... jaksi krvavé¨, tímto ti samozřejmě neberu k čemu se obracíš.
Za mně vše , ať se daří. Smile
Upravil/a PatoMRZK dne 09.04.2016 16:09
Nosferatu
AnimeLover : Není zač. Smile Staré přátele a partu z Rocy nezapomenu nikdy. jazyk
No ten tvůj autismus to je horší. :D

Xderzone : Děkuji ti, jsem rád, že se na serveru najde někdo kdo poslouchá podobnou hudbu jako já. Moc často se to nevidí v dnešní době.

Kačerku : Děkuji ti, od tebe to vždy potěší, protože si nejvíc pohoďák. Smile
Hm, tak to jsem nečekl, že si to někdo bude číst až 3x... Smile Každopádně prostě to tenkrát na mne přišlo, tak jsem to sepsal. :D :D
I když nevěřím, že by si to přečetlo nějak extra moc lidí. .P
I kill people and I like it
MADING
No vidím že jsem ti tu dlouho žádnou slohovku nenapsal tak to musím napravit protože za posledních pár měsíců jsem tě hodně poznal Tu máš :D. No nějak tak jsem tě poprvé vlastně poznal když jsem chtěl od nějakého administrátora udělat oslavu hodin a dozvěděl jsem se že pan Nosfis je často dělá tak jsem neváhal a hned jsem se mu ozval a on mi vyhověl no musím říct že mi ji ochoten udělal za což jsem byl rád. No a jak týdny a měsíce plynulý tak jsem si s ním začal nějak více psát a bavit se až jednoho dne koupil firmu Doherty Servis kde jsem nemohl chybět a tam jsem ho poznal ještě více na tu partu co tam byla nezapomenu no ale jak se říká "Všechno jednou končí a něco nového začíná" takže Doherty se prodal ale to nebyl ještě konec protože Nosfík koupil ještě East San Taxi no tam to bylo ale už definitivně taky konečná protože na firmu nebyl čas takže se taky prodala no tak zase týdny plynuly sem tam jsme spolu dali řeč až jednoho dne jsem se mu ozval zda by jsme spolu nezaložili nějakou tu firmu a povedlo se tak doufám Nosfe že v spolupráci budem ještě dlouho pokračovat protože je to Topka. No a co k tobě dodat skvělý admin který dokáže poradit a je spravedlivý a dělá svou práci perfektně. Tak hlavně na SP zůstaň ještě nějaký ten pátek no prostě opovaž se odejít Na holou to by jsi mě nasral :D. Jo a taky díky za označení si toho samozřejmě vážím že sis taky na mě vzpomněl :D. No a vizitka čéče povedla se ti po grafické i informační podobně není co vytknout prostě šéfis no :D. Jinak taky ať se ti daří v tom životě no a na SP to měj stále v pejči nenech se nasrat a nesysli si pořád ty $ vole máš těch miliard dost FU něco něco i ostatním :D.

Upravil/a MADING dne 08.05.2016 20:57
sKiLL
Zdar Nosferatu! Smile
My dva se myslím dost známe, ještě ze starých časů za ST.SAITANa a zaměstnání pizzař :D máme toho dost :D
Vizitka se ti povedla, je originální Smile
Ať se daří v životě a na SP se nenechávej urážet a ****! Hi Na holou *COOOOL*
Zawy
Skvělá vizitka, dík i za to označení, vážím si toho Smile
Jako administrátor i jako člověk u mě patříš mezi ty nejlepší, tak doufám, že tady ještě nějaký ten čas s námi vydržíš. Dík za všechno a hodně štěstí.
Nosferatu
Originálek : chlape, ty jsi tady vyjmenoval celou mojí firemní historii no teda tak půlku :D :D To bych ani já nedokázal sepsat. :D Ale ne, děkuji ti za tu krásnou slohovečku, protože v poslední době jsem na to takový uchyl až to není hezké. Čím víc řádků tím víc Nosfe. :D Takže si mě velice potěšil. :D Myslím si, že naše spolupráce bude pokračovat dál, spolupracuje se mi s tebou dobře, občas nějaké provokace, ale to k tomu patří, takže super, jsem rád, že jsem opět narazil na takového člověka, kterých jen a serveru málo. jazyk Ehm, $ si nesyslím, takže nevím co zkoušíš, prostě mi padají do banky jen tak, někdo mě má prostě rád. :D :D Je to jenom závist, ale ne, dělám si srandu. :D :D U tebe rozhodně ne. :D A hlídej ty $ co mi tak rozhazuješ po všech čertech. :D

sKiLL : Ano, pizza, to bylo také super období, kde jsem poznal spoustu dobrých lidí a také tebe, jen škoda, že už tam nehraješ no, ale tak jako člověka tě znám a nehledě na to, co bylo na serveru, jsi tak též v pohodě a dá se s tebou v pohodě komunikovat, jinak ti také děkuji za pozitivní komentář, to vždy potěší. Smile

Zawy : Tobě také děkuji za komentář, opět to potěší a od tebe určitě. Už jen proto že se nějakou dobu známe, vždy pokecáme a ať se stalo co se stalo, tak stejně vždy jsme za dobře a tak to má být. jazyk Ještě jednou děkuji a také ať se ti daří.
I kill people and I like it
Shock_
Dík za označení Nosfe
Jsi fakt borec si jeden z mála lidi na SP kterým se dá věřit znám tě už dlouho a doufám, že budeme dobří kamarádi napořád přeju ti hodně úspechu jak v životě tak na SP vizita taky pěkná ! kvalitní čtení Smile
Tak až se ti daří ! a hraj tak dlouho na SP jak ti to život dovolí !
Bezpečák navždy Smile Pusinka pro tebe
Nosferatu
Také ti děkuji za komentář,
doufám, že se brzy uvidíme na serveru a už se vyhneš kravinám. Smile
I kill people and I like it
Nosferatu
Také ti děkuji za komentář,
doufám, že se brzy uvidíme na serveru a už se vyhneš kravinám. Smile
I kill people and I like it
JamesBonG
Podle mě nejlepší admin se kterým se da pokecatSmile
Nosferatu
Ahoj, děkuji ti za komentář, vždy si rád pokecám s člověkem co je normální a nemá v hlavě nasráno jako někteří hráči na SP a nemyslí si o sobě že jsou něco víc a musí se stále zviditelňovat. Smile
I kill people and I like it
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
25 Hlasů
38%
Ano, ale hokej moc nesleduji
13 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
10 Hlasů
15%
Ne
9 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
8 Hlasů
12%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 22