Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Máte rádi Yamatina?
Ano 14 Hlasov
50%
Ne 14 Hlasov
50%
Počet hlasov: 28
 
Rozhovor - Yamatino108
cZSpajkdR
Neptal jsem se na otázky typu: "Osobní stránka,jak se jmenuješ,tvoje záliby" apod. Protože má Yamatino vše ve svojí vizitce a rozhovor by to dělalo zbytečně dlouhý,děkuji za Vaší podporu Smile

cZ.Spajk.dR: Ahoj,jsem rád,že jsi přijmul moji žádost udělat s tebou rozhovor,můžeme začít?

Yamatino: Ahoj,kludne.

cZ.Spajk.dR: Super.

cZ.Spajk.dR: Jak ses ke GTA dostal a proč zrovna SuperPařba?

Yamatino: Ja som sa k tejto hre dostal docela zaujímavým spôsobom,ale ako u každého úplnou náhodou.V tej dobe som vlastnil minecraft server.Kamarát mal v statuse na skype :GTA SA:MP JE NEJ!Neviem prečo,ale strašne ma pochytilo si to zahrať.Tri dni som hladal spôsob,ktorý funguje.No nakoniec som to našiel.No a k SP som prišiel asi ako väčšina hráčov.Vygooglil som si aký je najhratelnejší server.Pochopitelne mi ako prvá vyšla SP Smile.A tak som tu až doteraz.

cZ.Spajk.dR: Hraješ Minecraft i teď ? Jaký na tu hru máš názor?

Yamatino: No minecraft už nehrám,pretože ma to už jednoducho nebaví.Koho to baví nech to hrá .

cZ.Spajk.dR: Jasně,hraješ i nějaký jiný hry než je SA:MP ?

Yamatino: No momentálne nie.Nebaví ma sťahovať nové a nové hry.SP je pre mňa taká srdcovka.

cZ.Spajk.dR: Mám na to stejný názor,SP se nic nevyrovná co :D

cZ.Spajk.dR: Co ty a AT? (Chtěl bys být součástí Admin Teamu?)

Yamatino: Ako možno vieš mám podanú žiadosť o post moderátora.Viem,že tá cesta není ešte skončená a viem,že to ešte potrvá.Som trpezlivý človek nemám problém si počkať.Samozrejme,že sa nenahnevám ak by ma nezobrali Smile.

cZ.Spajk.dR: Podle mne bys byl dobrý admin,ale nemyslíš,že to bude hodně náročný?.

Yamatino: Počítam s tým,že to nebude lízanie medu,ale mňa už na SP nič nebaví ako hráča.Sám môžeš vidieť kolko mám hodín.Iba sa tak vozím v cheetahu a počúvam svoju oblúbenú interprétku.Raz za čas si urobím convoy z firmy,ale ako som písal nemám problém si počkať.

cZ.Spajk.dR: Tak snad ti to vyjde. Jdeme na další otázku.

cZ.Spajk.dR: Stane se ti někdy,že ze serveru odcházíš naštvaný a znechucený,protože ti někdo způsobil nějakou ztrátu? (Nadávky,Výhružky,Okradení)

Yamatino: Ked som začínal strašne som si to bral k srdcu.Väčšina hráčov mi nadávalo a tak som sa rozhodol to zmeniť.Teraz ked mi niekto nadáva,tak ho mám u pi** :D.

cZ.Spajk.dR: Nejlepší řešení :D

cZ.Spajk.dR: Co bys na Superpařbu přidal a co bys naopak odebral? (Nebo něco změnil)

Yamatino: Ja som človek,ktorý neznáša zmeny,ale asi by som odstránil väzenie už tam je dlho a podla mňa by to chcelo zmenu.

cZ.Spajk.dR: Jaký máš na SP cíl ?

Yamatino: Ja si na SP nedávam niake ciely,ale tak chcel by som sa dostať do AT.A ako som písal keby ma nezobrali život sa nezrúti.

cZ.Spajk.dR: Dobře,mám pro tebe poslední otázku..

cZ.Spajk.dR: Měl jsi někdy s nějakým adminem nějaký spor?

Yamatino: V minulosti moc ani nie.A teraz myslím,že tiež nie.Ja sa s každým snažím vychádzať čo najlepšie.

cZ.Spajk.dR: Já ti moc děkuji za tento rozhovor,spolupracovalo se mi velmi příjemně,pokud chceš něco vzkázat ostatním hráčům,s chutí do toho.

Yamatino: Isteže neriešte na SP zbytočné kraviny,ale užívajte si hru a nerobte sa čím nieste,pretože nato doplatíte ako som doplatil ja.Dakujem tiež za rozhovor Smile

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 10:58
cZSpajkdR
Asi máš pravdu Tume,já se jen těším na další rozhovor a chci mít Vše co nejdřív.. A na tenhle jsem se těšil 2x tolik :D Díky za koment a za podporu Smile Příště už se snad poučím a bude to lepší Smile
Rosta
Já mám podobný názor, hlavně ty otázky stále jen opakuješ. Už sem ti to myslím psal i v jiném rozhovoru. Prostě zkus vymyslet nějaké originální otázky a ke každému ,,interviu" jiné Smile
Skiper
Nové otázky by to chcelo. :D
Si niake obkukaj z iného rozhovoru.
Xena
No asi som si všimla to čo chalani hore mám na to rovnaký názor :D Skús iné otázky, aby to bolo zaujímavejšie Smile a tiež aj rob tie rozhovory menej často, lebo takto to už prestane ludí baviť Smile. Radšej si potrp a poseď za jedným rozhovorom dlhšie, aby bol kvalitnejší.
Inač Yamtino fajný týpek, veď ty už môj názor na seba poznáš Smile Velmi si sa zmenil a to k lepšiemu. Nebyť tých istých otázok, tak je rozhovor lepší Smile.
Yamatino108
Díky za vybratie do tvojho rozhovoru.Ako som ti písal na skype,tak si poriadne premysli otázky.Nerob hned zajtra niaky rozhovor,ale raz za čas.Pretože ak budeš stále dookola dávať tieto isté otázky čitatelia budú o tvoje rozhovory strácať záujem.Ešte raz díky,že si si ma vybral.
HanyS
Rozhovory nedávej denně :D Ale na mě si ten čas uděláš jak sem domluvení Pusa
Respy
Dobrý rozhovor len sa mi nepáčia stále tie isté otázky.No nebudem sa opakovať, nabudúce to bude určite lepšie *Dobrá práce*
Tress
spajku timhle tempem rozhovoru sem zvedavej s kym je budes delat za par mesicu :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14