Informácie o serveri
Čítať tému
|
· Marshall. · vyhaslá hvězdička ·
|
|
| MRSHLL |
Pridané 11.10.2014 19:16
|
![]() Príspevkov: 211
Založený: 17.12.13
|
• Úvod • Pohodlně se usaď a unuď se k smrti čtením... •••• Zdravím, jmenuji se Jakub. Nebudu to dlouho nadržovat, jelikož všechny podstatné informace již obsahuje vizitka samotná, takže se tedy pustím do příběhu o mé historii související se SuperPařbou. Začalo to kdesi v roce 2011, o letních prázdninách, když jsem jako špunt přišel na SP pod nickem Kuba16oo. Mezi lety 2011-13 to bylo hraní pokus, omyl, jelikož nějaké trestíky jsem obdržel. Aktivně jsem, a to s čistým štítem, začal pařit v dubnu/květnu 2014. Nejdříve jsem poznával novou tvář serveru a většinou dělal bachaře v jedné nejmenované písečné oblasti...ehm ehm...oblast 69. V červenci jsem se přidal k děvám, a u toho jsem již zůstal, ale navíc jsem také dostal od tehdejšího admina Brutala nabídku k vstupu do zářivé firmy prostitutek Brutalovy děvy LV. Tam jsem se spoznal s hráčem Simo a společně jsme dělali zástupce firmy. A poslední 3 roky je to jen souvislý sled honění, pusinek, nadávek do přirození na mý jinak skvělý prostitutský kariéře. Přesto chci ještě dodat, že děkuji firmě Brutalovy děvy LV a Brutalovi za 6 měsíců dobré zábavy, Eskort servis LV a majiteli Dušanovi za naprosto nejlepší rok růžové švandy. A samozřejmě mému dlouhodobému transkolegovi Gummymu a nechvalně známému nadrženci MaTýskovi. Toť vše, děkuji za přečtení tohoto příběhu plných neužitečných informací. Nyní se můžeš přesunout k vizitce • VE HŘE • Váš nick na serveru: Marshall. (Kuba16oo) Odehrané hodiny na serveru: 3000+ Váš bankovní obnos: Jsem snad nějaká charita? Jen přes 200.000 kreditů. Nasbíráno marihuany: 511 g nejzelenějšího ráje Vlastním dům číslo: Tož nějaký 1. patro v Downtown Vlastním hotel číslo: Vyhledávám pouze nejlevnější :3 Vlastním nemovitost: Žádná Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Grove4Life Můj oblíbený administrátor: Nosferatu, Baseball, Wery, Salamoun, Fifa, Johnny, ANTIVIRUS + i ti, kteří nás už opustili. Oni sami ví. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /privolat, /info /lv, /vesta, /color Můj nejoblíbenější event serveru: /závod Bridge, Rally a Canal - Ani jedno pořádně neumím. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Sraz, Chlastačky (Tance), Otázky Mé oblíbené vozidlo: Savanna, Buffalo, Cheetah, Tahoma, Sultan, Sandking, Infernus, Huntley, Perenniel, Voodoo, ... Má oblíbená práce na serveru: Stačí jako odpověď? Citácia Hodnotím známkou práci administračního týmu: 1/2 • WEB • • OSOBNOST • Jméno: Jakub Příjmení: Rodinné Datum narození: 1.6.2000 (Den dětí) Věk: 20 Kontakty: Na všechny záchranné složky Kraj: Moravskoslezský Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek: Opravdových je málo. Stav: Psychicky labilní jedinec schopen...a vlastně neschopen Zaměstnání: Student Vzdělání: Gymnázium Jazyky: Čeština, Slovenština, Angličtina, Polština, Ruština Děti: Na toto je ještě čas.. Kde bydlím: V domě doma.. S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál • POVAHA • Povaha: Sangvinik, Flegmoš Pohled na svět: Realista (hlavně tak, jak je v dané situaci zapotřebí) Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Upřímná, Naslouchavá, Žoviální • POSTAVA • Výška: 181 cm Hmotnost: 68 kg Postava: Hubená Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Lehce světlé Brýle: 4 oči a furt slepý Vousy: Roste to jak plíseň na svačině • ZÁVISLOSTI • Kouření: Nikdy v životě! Alkohol: Radka si rád dám ![]() Sex: Příležitostně ![]() Závislosti: Zpěv, Auta, SP, Mafia (hra) • ZÁJMY • Sport: Badminton, Florbal, Stolní Tenis Literatura: Sci-fi, thriller, komedie, detektivní Hudba: Mám rád starý Rock 'n' Roll, Jazz, Country ale i Popík, Rock a čistě jen instrumentální z filmů a seriálů. Zvíře: Pes a Andulka • MŮJ STYL • Mé motto: Jak to má kozy a volant, jsou s tím samé problémy. Co nesnaším: Naftové osobní vozidla ![]() Co miluji: Ženy, Auta, Zpěv Oblíbené jídlo: Stejk s vomáčkou Oblíbené pití: Černý čaj, Fofola Oblíbený film: Doctor Who, jsem na ty kultovní filmy (jako např. Shawshank redemption, atd.) Oblíbená kniha: Doctor Who, Harry Potter Oblíbené oblečení: Rifle, Tričko, Košile Oblíbená barva: Modrá a Červená, bílá i černá. • HRÁČI, NA KTERÉ NEZAPOMENU • Gummy_Shock MaTy danik0306 kuBCa_ Yamatino108 Nosferatu Simo WardaR JamesBong Lee. Dušan Johnny Žabák Baseball Mayo apero Mr.Caesar Vlk_Samotář OndraS [$]kill[$] Reggie MyReS [A]xo$ A další :* Upravil MRSHLL dňa 03.08.2020 16:59 |
|
|
|
| Simo |
Pridané 11.10.2014 21:08
|
![]() Príspevkov: 451
Založený: 20.07.14
|
Pohodový hráč a tak isto aj človek , my sme si toho zaskákali u Brutala , no ty si tam do teraz , ja som sa odpojil. ale tak vždy z času na čas popíšeme
|
|
|
|
| RuliiKkO |
Pridané 12.10.2014 00:52
|
![]() Príspevkov: 2531
Založený: 18.07.12
|
Vypadáš jako v pohodě hráč. Na serveru sem tě zahlédl ale nikdy sme porádně nepokecali. Vizitka je pěkná a snadná a to se mi líbí .. S Pozdravem , Rulík.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 12.10.2014 05:17
|
|
Však si někdy napíšem Díky *Hraju*
|
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 12.10.2014 16:44
|
|
Simo však dveře do firmy jsou otevřené a kdykoliv zase můžeš kouřit ty " pírka "
Upravil MRSHLL dňa 11.12.2015 05:27 |
|
|
|
| Zrušený účet |
Pridané 12.10.2014 17:33
|
![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Vizitka se mi líbí. Hráče ovšem nepoznám. Jo tak Ty umíš polsky ? Já vím jen, že záchod je u nich západ. Jinak díky za označení.
|
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 14.10.2014 19:08
|
|
*Hraju* Polsky umím docela dobře díky Ploché Dráze " žužel " Ale díky za pochvalu
|
|
|
|
| Vikush |
Pridané 15.10.2014 17:12
|
![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Vizitka je pekná aj keď napísaná v podstate jednoducho ale účel splnila, pár krát som ťa dokonca videla pracovať ako štetočku, ak si to teda ty ale myslím že áno Ale myslela som si, že si starší :O no nič nech sa ti aj naďalej darí
|
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 18.10.2014 22:29
|
|
Citácia VikusQa napsal: No, to si o mne myslí celkem většina hráčů A
Upravil MRSHLL dňa 25.09.2015 19:30 |
|
|
|
| HrBeeeC |
Pridané 18.11.2014 15:23
|
![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Vizitka - V jednoduchosti je krása. (někdy ) Ve Tvém případě to platí.Hráč jsi v pohodě, bezproblémový. Jen tak dál
|
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 23.11.2014 20:51
|
|
Citácia HrBeeeC napsal: Díky, vážím si tvojí upřímnosti A bezproblémový určitě nejsem Jak se říká : ,, Nikdo není dokonalý "
Upravil MRSHLL dňa 14.01.2015 05:37 |
|
|
|
| eGhE |
Pridané 17.01.2015 00:08
|
![]() Príspevkov: 373
Založený: 23.09.12
|
Také obyčajne vizitky mám rád , len ma zaujíma jedna vec , medzi oblúbené zamestnania si uviedol aj Vojaka , zaujímave že som ta ešte nevidel vojakom ale iba lacinov defkou
|
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 21.02.2015 10:29
|
|
Vojáka dělám rád, když je večer a zákazníci děvek už jsou v posteli *MIMCO*Ale, díky za koment
|
|
|
|
| Floatin |
Pridané 21.02.2015 10:42
|
![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
Komentujem vizitku , lebo sa mi zdá jednoduchá a zároveň aj pekná mne sa zdalo , že máš viac ako 17
|
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 21.02.2015 12:14
|
|
Díky Kolikrát mi tohle lidi říkají Nejspíš to bude chováním ve smyslu konverzace.. Literatura mě hodně naučila...
Upravil MRSHLL dňa 16.07.2015 07:43 |
|
|
|
| Bobik132OpSawn |
Pridané 03.07.2015 10:32
|
![]() Príspevkov: 11
Založený: 02.07.15
|
Stímto hráčem když jsem v létě 2014 jsem začínal.. tak jsme měli stejně hodin a teď když sem zase začal hrát tak má 1000h:O gl v reale a ať se ti splní sen mít Dodže Čárdžra |
|
|
|
| MaTy |
Pridané 03.07.2015 11:45
|
![]() Príspevkov: 1277
Založený: 30.08.14
|
Naše noční zážitky třeba že? fajne hráč - zůstaň takový jaký jsi! Na tvůj věk neberu zřetel, protože jsi jedním z těch rozumějších hráčů . Přeju hodně štěstí Vizitka jednoduchá, ale důležité je, aby jsem se od ní něco dozvěděl a to jsi splnil takže ještě jednou good luck..
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 03.07.2015 15:00
|
|
Díky moc kluci Bobíku, snad se mi ten sen splní ![]() Matýsku, ty naše noční zábavičky Třeba provokování v chatech , rozumný a já ? Už se těším na další zábavné noci na SP *Hraju* Ještě díky moc :*
|
|
|
|
| Chicago_Girl |
Pridané 05.07.2015 23:19
|
![]() Príspevkov: 497
Založený: 04.03.11
|
Super vizitka, děkuji za označení oblíbeného administrátora Skvělý člověk, hráč a určitě ta nejlepší prostitutka že? Nevěděla jsem, že jsi tak mladý ![]() ![]() Nic ve zlém jako tvoje chování vypadá na vyšší věk a ještě rád zpíváš, to se u kluka nevidí
|
|
|
|
| MRSHLL |
Pridané 09.07.2015 12:12
|
|
Díky moc Prostitutka, jasně i s inzeráty V chování mi taky dost lidí říká, že mi je tak 17 let *Andílek* a zpěv, ten mě baví hodně otom žádná Ještě jednou díky
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov