Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Máte rádi Rohlíka?
Ano 25 Hlasov
71%
Ne 10 Hlasov
29%
Počet hlasov: 35
 
Rozhovor - RuliiCeKo_OCze
cZSpajkdR
cZ.Spajk.dR: Tákže čaues Rohlíku,sem rád že si mi napsal abych s tebou udělal rozhovor.. Takže jak se máš?

RuliiCeKo_OCze: Rohlík , dobré uvítání .. No což , nápodobně. Ale jo mám se dobře , zrovna si mě přerušil při upravováni akce

cZ.Spajk.dR: Tak to se ti hluboce omlouvám,tak si to jdi dodělat a pak sem přijď

RuliiCeKo_OCze: To je v pohodě,dodělává to kolega.

cZ.Spajk.dR: Chudák.. No nic.

cZ.Spajk.dR: Co máš dneska v plánu? Budeš na PC nebo půjdueš někam ven za holkama?

RuliiCeKo_OCze: Dneska je hnusně , normálně chodím za holkama s kámoši .. Ale v takovém počasí , ani náhodou. Dám si večeři a prosedím noc u Pc Smile No a mám v plánu zkouknout "Washington v NY Jersey" záznam zápasu.

cZ.Spajk.dR: "Washington v NY Jersey" To je fotbal? O.o

RuliiCeKo_OCze: Včerejší zápas NHL

cZ.Spajk.dR: Och.. Tak to sem zas něco napsal,nevadí

cZ.Spajk.dR: Radši se jdem věnovat tvému osobnímu životu,

cZ.Spajk.dR: Čím jsi chtěl být jako malý?

RuliiCeKo_OCze: Fotbalistou , to je jasná věc. Nechci se nějak pochlubovat , ale fotbal mi vážně jde. Tam kam jdu tak sem nejlepší , ještě jsem nepotkal nikoho lepšího než já a to jsem procestoval státy a státy. Jinač , teď se chci stát taxikářem a nebo pořád tím fotbalistou.

cZ.Spajk.dR: Tak to je jasný,dá se tím dobře vydělat.. Ty jsi ale taky jediný Administrátor,který je Čech a bydlí ve Španělsku,je to tak?

RuliiCeKo_OCze: No , čech nejsem. Nyní je to naopak , jsem Španěl a jsem v česku na pár měsícu. Co nevidět jsem z5 ve španělsku (zrovna tam sem poprvé začal s SP).

cZ.Spajk.dR: Jak ses naučil Česky? Bylo to těžké? A co tě vedlo se vypravit do Česka?

RuliiCeKo_OCze: Takže , česky sem se naučil tehdy když moje matka se rozhodla vrátit se do čech po dlouhé době ve španělsku kde také poznala mého otce. Těžké to nebylo , ani náhodou. PS : Zapoměl sem připsat že čech sem jen napůl.

cZ.Spajk.dR: No vidíš, z tebe by si měly brát děti příklad.. Jsi Napůl čech a španěl, a umíš líp česky než dnešní česká generace

cZ.Spajk.dR: Jak ses na Superpařbu dostal? A k samotnému GTA?

RuliiCeKo_OCze: Heh , tak tuhle otázku sem čekal že mi někdo položí už pár let. Tákže , byl to jeden krásnej slunečnej den v našem městě ve španělsku , probudil sem se a šel jako obvykle na Pc s tím že si zahraju moji hru Metin2 Qc ..A tu náhle mi kámoš zavolal a ten přizval druhého a už to jelo , oni se bavili o gta online .. a já nevědel že to existuje tak ihned mi poslali stránky , boom boom a měl sem to. Připojil sem se an českej server ani nevím jakej a tam sem hral s 4 lidma jen , pak mi týpek napsal ať zkusím superpařbu , poslal mi IP atd. No a ihned po první hodině sem sis SP oblíbil , a do teď mě to nepřestáva bavit.

RuliiCeKo_OCze,: K Gta , gta je klasika kterou sem poprvé hral na PS 2 .. Gta SA , sen každého malého dítěte. Jezdit a zabíjet , co víc si přát?

cZ.Spajk.dR: Asi tak,sladké dětství .

cZ.Spajk.dR: Jaký dárek by ti udělal radost?

RuliiCeKo_OCze: Heh , tak dárek , dárek .. Nóó , 1MLD € by mi stačilo (v hotovosti a černém kufříku , je mi jedno kolik jich musí být)

cZ.Spajk.dR: No co ty víš,jednou to tak třeba bude

cZ.Spajk.dR: Přesunem se dál k SP

RuliiCeKo_OCze: Jasně.

cZ.Spajk.dR: Takže,jak ses dostal do Admin Teamu? To mě vždycky hrozně zajímalo,jak je možný se do AT dostat :D

RuliiCeKo_OCze: Tak , chuť do AT mám už od roku 2012 .. Kdy běžela horečka Pixel / Kapo :D Šance jsem měl a to velké , ale pak sem měl vynucenou pauzu , pak nastál nábor do AT a tam jsem měl 90% ano , ale nemohli mě vzít kvůli aktivitě která nebyla. No a tudíž přišla poslední a třetí šance která mi vyšla a to byl Nábor na moderátora. Podal sem si žádost , rozepsal se a sledoval co se bude dít no a hádej , all "ANO". Byl jsem šťastnej jak blecha a snažil se soutředit už jen na to , jak vykonat svoji práci na jedničku. Prozatím pokračuji v AT , snažím se dělat co můžu a rád bych tam vydržel pár let Smile

cZ.Spajk.dR: Je těžké být administrátorem? Nebo jen ráno vstaneš,jdeš na SP,seš tam pár hodin-odpovídáš na otázky,děláš akce a je to pohoda,nebo je to peklo ?

RuliiCeKo_OCze: Tak , chill to není :D První dny sem si říkal že to nezvládnu , chat běžel jak stopky. Nedalo se to zastavit , ale teď si to hlídam na parádu. Být administrátorem je velmi těžké , musíš mít pevné nervy a zachovat problémy s klidnou hlavou a snaži se to řešit co nejlépe. Není to jen dotazy , akce , relax a chat s kámoši .. Právě že naopak , na kámoše a relax není ani čas. Dotazy jsou nekonečné , cheateři také , chat také , je třeba si celičkej server hlídat a mít ho pod palcem. Věř mi je to velmi náročné ale já náročné věci miluju.

cZ.Spajk.dR: Smile Co myslíš,kdybych ještě chvíli počkal a dal si žádost o post administrátora,dal bys mi ano?

RuliiCeKo_OCze: Myslím že na to máš , ale mé rozhodnutí bych nechal až na tu žádost. Od teď do náboru se může stát mnoha věcí. Mnoha lidí byli jako andílci a v pár sekund se stali nejhoršimy hráči SP. Takže jednat věci narychlo je k ničemu.

cZ.Spajk.dR: Jasně,to chápu.. Děkuju Smile

cZ.Spajk.dR: Jak určitě víš,před nedávnem nastala obrovská změna a to PREMIUM CAR.. chvíli na to byli obrovské prostesty a spam v chatu.. Jsi pro nebo proti tomuto "Vylepšení" ?

RuliiCeKo_OCze: Tak , vidím to jako další krok k zlepšení SP .. Takhle se stáva hra těžší a to je lepší , mít vše při jednom premium bylo mnohem lehčí a všichni to měli. Tohle prémium má jen ten kdo si na to může dovolit a kdo pořádne makal aby na to měl. Sem rád že to ATomas nastavil , a sem nedočkavej na další novinky.

cZ.Spajk.dR: Já na to mám podobný názor,jen to zezačátku byl trošičku nezvyk,protože jsem hodně používal /flip protože neumím řídit.

cZ.Spajk.dR: Ale jinak se mi to taky líbí.

cZ.Spajk.dR: Jdeme na rychlovky ?

RuliiCeKo_OCze: Pojď na to kotě.

cZ.Spajk.dR: Hou hou,né tak rychle.. Měl by ses trošku krotit! :D

RuliiCeKo_OCze: No dobrá .. :D
cZ.Spajk.dR: Sprcha nebo vana?
RuliiCeKo_OCze: Vana
cZ.Spajk.dR: Česko nebo Španělsko ?
RuliiCeKo_OCze: Španělsko
cZ.Spajk.dR: Léto nebo zima?
RuliiCeKo_OCze: Léto
cZ.Spajk.dR: zadek nebo prsa?
RuliiCeKo_OCze: Obojí + Pusa
RuliiCeKo_OCze,: Rád něco strčím
cZ.Spajk.dR: Panebože,že já ti na ten rozhovor kývnul Facepalm
cZ.Spajk.dR: Xbox či Playstation ?
RuliiCeKo_OCze,: PS (i když mám xbox)
cZ.Spajk.dR: Dům nebo byt?
RuliiCeKo_OCze: Byt
cZ.Spajk.dR: PC nebo NTB ?
RuliiCeKo_OCze: Ntb
cZ.Spajk.dR: Windows či Mac,Linux?
RuliiCeKo_OCze: Windows
cZ.Spajk.dR: Android,iOS nebo Windows Phone?
RuliiCeKo_OCze: iOS

cZ.Spajk.dR: Máš iPhone?

RuliiCeKo_OCze: Měl

cZ.Spajk.dR: A teď máš?

RuliiCeKo_OCze: Nemám , budu mít.

cZ.Spajk.dR: 6? (Nebo starší?)

RuliiCeKo_OCze: Uvidíme na rozpočtu.

cZ.Spajk.dR: Dobře. Mám na tebe poslední otázku..

RuliiCeKo_OCze: Tak do toho.

cZ.Spajk.dR: Proč seš tak strašně nadrženej ?

RuliiCeKo_OCze: Protože mám krásnou holku. Ta mě jím dělá Smile

cZ.Spajk.dR: Tak to se moc máš

RuliiCeKo_OCze: Díky

cZ.Spajk.dR: Není zaco,já ti moc děkuju za tento rozhovor..Byl sem hodně nervózní tak uvidíme co z toho bude,je to taky můj první rozhovor s administrátorem,co myslíš? Povedl se tento rozhovor?

RuliiCeKo_OCze,: Já děkuji za tuhle krásnou chvíli , sem rád že jsem prvním. Určitě se povedl Smile

cZ.Spajk.dR: Chceš něco vzkázat ostatním hráčům?

RuliiCeKo_OCze: Určitě

RuliiCeKo_OCze: Držte se chlapi !! :D

cZ.Spajk.dR: Díky,hezký zbytek večera. :D

RuliiCeKo_OCze: Nápodobně.
RiX
Tyjo nevím co napsat :D Musím uznat, že sis vše co jsme ti psali v předešlých rozhovorech vzal doslova k srdci a snažil ses vyvarovat chybám. Fakt bomba, jen tak dál ;)
cZSpajkdR
RiX - Rozhovory mě hrozně baví,i když chvílema nevím na co se ptát..Abych třeba neurazil,nezbrzdil nebo nevyvolal hádku :D Takže se snažím a děkuju Vám všem moc za rady,které jste mi dali Smile
Simo
Pár tých rozhovor čítam , sú fakt luxus , len tak ďalej , Originálne otázky na každého jedného . Zameranie na ních ako je to tu . Páči sa mi to Smile
cZSpajkdR
Děkuju Simo Smile
cZSpajkdR
Budu rád za Vaše názory! Smile Na tomto rozhovoru jsem si nechal opravdu záležet a tak doufám,že se mi povedl Smile Good job!
LuKi_
Rozhovor s Rulíkem, luxus, fakt se Vám to povedlo hoši. Palec hore
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Zrušený účet
Velké zlepšení od prvních. Mě se to líbilo, jako předchozí rozhovory. Jen tak dál. Palec nahoru
Yamatino108
Tiež sa mi to páčilo Smile.Je vidno ked to človek číta,že ťa to baví.Pokračuj aj nadalej v tejto tvojej tvorbe.Teším sa na dalšieho hráča v tvojom rozhovore.
Upravil Yamatino108 dňa 17.10.2014 22:50
RuliiKkO
Děkujem hoši , a můžu se zeptat .. Jací chytráci "2" mě nemají rádi? :D
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
cZSpajkdR
Děkuju moc Všem Smile Jinak Tumiku,já se právě snažil ty otázky nějak upravit,aby nešlo poznat že jsou stejný :D Samozřejmě,že jsou stejný jen jinak napsaný,nechtěl jsem to úplně okopírovat, Ale díky moc Smile
RiX
Citácia
RuliiCeKo_OCze napsal:

Děkujem hoši , a můžu se zeptat .. Jací chytráci "2" mě nemají rádi? :D


To bys měl vědět komu si dal bany :D

Spajku a co zkusit improvizovat? Když máš dobrou fantazii a dokážeš střelit z místa vhodný otázky, tak to někdy vyjde i líp, než když dáváš ty připravený ;)
Rosta
Velmi povedené, jen tak dál!
cZSpajkdR
Díky Smile
Xena
Oooo teraz máš odo mňa fakt pochvalu Smile Tento rozhovor bol fakt dobrý. Som rada, že otázky na seba nadväzovali a hlavne som rada, že si si vzal k srdcu to, čo sme ti v rozhovoroch vytkli a že si s tým neskončil. Len tak ďalej tie rozhovory sú fakt dobré Smile. Možno by som kvôli úprave vypla smajlíky a trochu sa pohrala s tou vizuálnou stránkou.

Dozvedela som sa o našom Rulíkovi niečo nové. Rulík je fajn týpek a kolega :* :D Ale zato držte sa chlapi!!! Provrtám tě a čo my, ženy!! :D
Zrušený účet
Ženy jsou odpad, jak někde v Saudské Arábii.
cZSpajkdR
Děkuju moc Xeno :D Kytka pro tebe Samozřejmě i tobě Kikushko Kytka pro tebe
RuliiKkO
Xena - Jak pozitivní koment :D Dík , ženy musí držet chlapy a chlapy musíme živit ženy. Ale když ti to tak vadí , tak se taky nějak podrž :D Nemůžu
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Skiper
Dobrý rozhovor. To si váž,Španielslov viac na SP neni :D
FleX_
Citácia
Skiper napsal:

Dobrý rozhovor. To si váž,Španielslov viac na SP neni :D

Veru tak rozhovor dobrý , a Španielov síce viac na SP nieje ale za to Maďarov by som ti našiel viacerých :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 17