Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Nový mobil
HeWhoMustNotBeNamed
Zdravím,
potřebuji poradit s výběrem nového mobilu. Do teď jsem měl Samsung Galaxy S3, ale ten se začal z ničeho nic vypínat stále a reklamaci mi neuznali, tak vybírám něco nového. Nechci nic moc drahého, protože vyhodím teď dost peněz za PC, každápádně mám tu pár kandidátů, jen nevím, co vybrat.

HTC One 2 Mini
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S5 - to mi ale příjde v porovnání se S4kou jako stejný mobil, akorát větší a dražší, to bych radši těch 8000 vrazil do PC.

Pokud by měl někdo nějaký jiný nápad, uvítám ho. :D
Díky.
LuKi_
Zopo zp1000 - od 5,000 kč - 8 jádro,5" displey a mnoho dalšího
odkaz klik sice mi příjde zadní kryt jak od iPhonu 5, ale..

Zopo zp780 (tento mám já a nadmíru spokojený) - od 3,500 kč - 4 jádro,5" displey a mnoho dalšího více odkaz
Odkaz klik

Jinač z toho co tam máš ty bych bral Samsung Galaxy s4
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
KerryCZE
Tenhle Ti bude určitě stačit. http://alza.cz/samsung-e1200-black-re...520236.htm Smile)
Tom14
S4 mini mám a sem spokojen, doporučuji
HeWhoMustNotBeNamed
Jen nevím, jestli není moc malej. :D Nechci mít nic malýho a zároveň ten mobil nechci nosit na zádech. :D
RYSY
Z toho výberu jednoznačne Samsung Galay S4. Ak ti smiem poradiť a nie si moc náročný užívatel tak taký LENOVO A536 Black Dual SIM. Mal som ho dlhšiu dobu a bol som spokojný. Jediné čo možem vytknúť je len Batéria, ked som používal Facebook a kopu iných aplikácii naraz tak som ho dobíjal 2x denne. Inak za tu cenu musim povedať že slušný telefón. Smile
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
TheMajo
Ak chceš mať čo najlepší výkon a čo najlepšiu cenu tak určite nejaký LG alebo proste niečo od Čínskych výrobcov. Ja osobne mám LG Optimus L9 II a neviem si ho vynachváliť má svoje čaro, ale aj svoje drobné chyby. Páči sa mi na ňom, že dobre padne do ruky není ani moc velký ani moc malý. Má pekný HD display a kvalitné pozorovacie uhli. Procesor ma síce len 2-jadrový (1,4GHz), ale zvláda všetko hladko. Hry na ňom idú bez menšieho seknutia. Fotoaparát je tiež celkom (pre mňa) dostačujúci (8MP). Mobil má dosť zaujímavých funkcií napr. má senzor na prepínanie TV, rádia, DVD prehrávaču alebo aj blue-ray prehrávaču. Mobil ma celkom slušný zvuk od Dolby Digital. Jediné čo ma na ňom štve je, že nemá prednú oznamovaciu led diodu, ale je to len maličkosť a dá sa na to časom zvyknúť. :D
HeWhoMustNotBeNamed
Koukal jsem jak na Lenova, tak na nějaký LGčka a nic mě tam nějak nezaujalo. Ale celkem se mi zalíbilo Xiaomi - http://alza.cz/xiaomi-mi4-16gb-white-...219533.htm, i když neznám to moc, tak nechci nějak riskovat.
TheMajo
Počul som, že je to celkom fajn smartphone, ale nepodporuje pripojenie LTE (4G). A za tú cenu určite zoženieš mobil s podobným výkonom a aj s LTE.
tomnet
Koukal jsi na Xperii Z1 Compact (cena 8k)?
Má dobrý rozměr i různé parametry , ale před pár měsíci vyšel další model a to je Z3 Compact ten je lepší je tenčí, výkonnější než Z1 ale zase o něco dražší ale pro mě to je zatím nejlepší mobil co jsem viděl a počkám až bude cena na 9k. Koukni se na ně na http://mobilni-telefony.heureka.cz/so...1-compact/ Je to celkem vysoká cena ale na to co ten mobil umí tak si myslím že je dobrá a mobil ti vydrží celkem dlouho
LuKi_
Xiaomi patří mezi nejluxusnější telefony z číny, jsou hodně výkonné, velmi pěkné, některé mají i displeye IPS takže bych si vybral i ten Xiaomi. Něco mi říkal strejda, že tam mají věci ze Sony (foták a ještě něco)..
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
HeWhoMustNotBeNamed
Asi vezmu Sony Z3 Compact Smile Vypadá slušně. :D
Tr1xmy
Preboha len nekupuj s4 mini.. Ako ona je celkom fajn, ale dáš tam pár aplikácií a môžeš ho vyhodiť jak to seká.. :D mal som 2 a obi 2 sekali, takisto aj kamarátom....

Sony z3 je dobrá volba, asi najlepšia z toho čo to odznelo.
(Ja som stále zástanca ..i****´´ :D )
Ragnar
Řeknu ti to asi takhle, dobrý telefon do 5 000 kč nesezenes, každej android se ti stejne začne sekat do roka, tak si kup Iphone 4 S kterej urcite sezenes za podobnou cenu a budeš spokojenej (y)
rikardo
Já bych jednoznačně doporučil Nexus 4. Mrkni ho na gsmarene jaké má parametre.
Tr1xmy
Citace
EGGY_ napsal:

Řeknu ti to asi takhle, dobrý telefon do 5 000 kč nesezenes, každej android se ti stejne začne sekat do roka, tak si kup Iphone 4 S kterej urcite sezenes za podobnou cenu a budeš spokojenej (y)


Som za iPhony.. ale 4S sa už neoplatí.
Navyše Pixel je proti iPhonom, takže tak. :D
DJ_David_SK
Ked ty netreba mega vykonni mobil ze ty staci na par hier a na volanie tak okolo 100eur
by som ty poradil BeeX Luna celkom dobry mobil len neviem ci zvladne nieco ako apshalt 8
LukK
iPhone,iPhone a zase iPhone nic jiného neber androidy jsou na dvě věci a mají to přeplácané kravinama. iPhone je jednoduchý ale dokonalý vše běží hladce.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
EGGY_ napsal:

Řeknu ti to asi takhle, dobrý telefon do 5 000 kč nesezenes, každej android se ti stejne začne sekat do roka, tak si kup Iphone 4 S kterej urcite sezenes za podobnou cenu a budeš spokojenej (y)

Zapomněl jsem to zamknout už. :D 5k je málo, tak málo bych do toho nedal, neboj. :D
iTrash si NIKDY nekoupím. Ochota a podpora Applu je na nulový úrovni, stejně tak, jako jejich mobily. Nikdy.
Šel jsem do Sony a zatím spokojenost, lock. :D
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
19 Hlasů
40%
Ano, ale hokej moc nesleduji
10 Hlasů
21%
Ano, těším se na gaučové trenéry
7 Hlasů
15%
Ne
6 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
5 Hlasů
11%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17