Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Znáte Sapika?
Ano 12 Hlasov
31%
Ne 27 Hlasov
69%
Počet hlasov: 39
 
Rozhovor - Sapik
cZSpajkdR
cZ.Spajk.dR: Takže nazdar Sapíku,pro lidi kteří tě neznají řekni jak dlouho na Superpařbe jsi,čím se vyznačuješ a co je tvou denní zálibou na SP. Ps.Jak se máš?

Sapik: čím se vyznačuji ? Konkrétně tím že ze sebe dělám blbce, ale se mnou se většinou zkamarádí každý, Bez výjímek.. Teda až na adminy.

Sapik: btw. mám se fajn

cZ.Spajk.dR: A jak dlouho na SP hraješ? A co je tvou denní zálibou? :D

Sapik: 300 hodin (Asi 2 měsíce) A denní záliba... Konkrétně SP a Kámoši.

cZ.Spajk.dR: Tak to jsme skoro stejně,já od června tohoto roku (předtím jsem hrál ještě před rokem,ale to sem nepatří)

Sapik: No já hrál taky rok za 4 účty.. A všechny 4 vymazány za neaktivitu ;)

cZ.Spajk.dR: Tak to bych nechtěl..

cZ.Spajk.dR: Já osobně tě teda moc neznám,asi jsme neměli příležitost se ještě nějak poznat :D

Sapik: No jo no, jednou jsme se bavili o rebelských věcech a to si dostal ban za to že si omylem napsal takovou stránku do chatu :D

cZ.Spajk.dR: Oh noooo....To si pamatuju :DDDDDDD

cZ.Spajk.dR: No nic,co rád na SP děláš?

Sapik: Terorista, jelikož nemám full lvl tak "rád" Dělám lvly, hlavně Inside Tracks, Automaty, elikož jsem terák tak z toho vyplívá že rád ty vojáky zabíjím.

cZ.Spajk.dR: Jo takhle,už jsem se lekl že zabíjíš vlastní lidi..
Ale víš,jaká to je paráda mít hotový všechny levely?


Sapik: Njn, dříve jsem hrál na serveru kde bylo všechno free tak lítat Hydrou je super..Ten server mi chybí ale nebyl lepší než SP.

cZ.Spajk.dR:Máš něco,co bys Superpařbě vytkl? (Co ti vadí a důvod) A co tam máš naopak rád.

Sapik: VIP Car, všechno co se týká ohledně toho bylo Zadarmo.. Za chvíli bude placená i registrace..A rád... Velmi rád si povídám s těmi co neumí gramatiku, to je pěkná sranda. Rád na SP mám naopak firmu ve který jsem a v ní jsou lidi co neradi řídí (Za teráka) Tak já řídím hrozně rád Smile A jsem rád že jsem poznal mnoho lidí co mi je do teď sympatických

cZ.Spajk.dR: Jojo Smile To mám taky rád..Jsi spíše ten typ,kterej je na SP třeba 5 hodin a pak jde pryč,nebo jsi ten,kterej tam je např. 2 hodiny a střídá to? (Nesedíš tam furt ale chodíš tam průběžně.)

Sapik: 2 hodiny a střídám. Někdy kámoši chtějí hrát i na steamu a někdy mě naopak vyhodí samotná moje maminka.

cZ.Spajk.dR: maminky :33 Ale co bysme si bez nich počali! :D

Sapik: SAPIKU MAZEJ SE UČIT ! :33

cZ.Spajk.dR: Jo to slyším každej den.

cZ.Spajk.dR: Co ty a Admin Team? Máš zájem se stát členem AT nebo jsi radši jen hráč?

Sapik: Nějaký ten zájem vždy je. Ale když si představím že vydělám za den 300k díky nemovitostem a prací a pak je investuji třeba do mé vlastní akce... Hrůza, tak spíše ten hráč.

cZ.Spajk.dR: Tak to jsi asi první,kdo mi to píše,Ale pěkně si to napsal.

cZ.Spajk.dR: A když už jsme u toho AT,kterýho admina máš rád a koho vyloženě nemusíš?

Sapik: Rád: Tumik, Tress, Rulíček. Naopak nemusím Cartera, Domina. Svůj názor jsem napsal, jinak moc proti těm adminům nemám.

cZ.Spajk.dR: Jasan,nebudu tě tady vyslíchat :D Přejdeme trošku mimo SP..

cZ.Spajk.dR: Těšíš se na Vánoce?

Sapik: Jistě, dostanu "Zpět" notebook kterej jsem dávno našel když mi ho máma zabavila.. Dobře dneska.. :D Ale budu ho moct mít legálně, jinak kdybych se snažil ve škole a měl zatím jedničky tak dostanu od rodičů a starších sourozenců pěknou sumu na člověka kterýmu není ani 15 (20 000 kč) a to bych to celkem rychle rozšoupal... (iPhone 5s a Nějakej ten mekáč)

cZ.Spajk.dR: To je pěkný.. Máš rád Apple?

Sapik: Jako pidi****ík jsem ho hejtoval. Stojí za mnohem víc než Samsung. Bezlagový, můžeš si stáhnout více appek atd. Až na to že na App store jsou proti Google play placený appky který jsou na googlu zadara. Ale stejně mám Mobogenii staženou z netu, takže to co je na googlu placený, je tam zadara.

Sapik: A jede to dobře.

Sapik: A navíc když strouhám jablka tak si říkám jak mě Steve Jobs hejtuje... Tak abych mu to vynahradil tak si to jeho jablíčko koupím :D

cZ.Spajk.dR: :DDDDDDDDDDD Tak to mě pobavilo.

cZ.Spajk.dR: Já ti moc děkuju za tento rozhovor,myslím že je dost obsáhlej a ostatní se o tobě něco dozveděli,více máš určitě ve vizitce,Měj se hezky a pokud bys chtěl něco vzkázat ostatním,s chutí do toho! Smile

Sapik: Tak obecné informace o mě říkat nebudu, přidejte si mě na skype (martan660), mám vás rád SP a AT, brzy se uvidíme v kill listu, Váš Sapik !
Wanty
kdo to je sapik?:D
cZSpajkdR
Díky za radu :D Smile
Skiper
Nepoznám.
Tak,ale rozhovor som si prečítal :D
Dush3yo
Jasně, nikdo mě nezná ! :D Tak si se mnou pokecejte aspoň :D
Xena
Ja Sapika poznám odniekial..je mi ten nick povedomý :D Znovu chválim rozhovor Smile zaujímavé čítanie už len vylepšiť tu úpravu ako som písala minule Smile
TimG
Ja som Sapíka ešte asi na SP nevidel. :D Ale rozhovor bol fajn. :D
ViktoreK
Rozhovory od tebe mi přijdou suchý a navíc si tam bereš prvního člověka, kterýho najdeš. Ztrácí to úroveň.

A jestli v rozhovorech hodláš pokračovat, určitě vylepši i grafickou stránku. Vypadá to hrozně a nedá se v tom orientovat.

//+ toto...
Panzer
Hvězda si taky neříká o rozhovor, za ní ten reportér musí přijít. Krom tv nova :D Rozhovor nechci číst protože to není člověk kterýho bych znal
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
bigeyetuna
sapika neznám :D
MaReK_
Citácia
Akai napsal:

Rozhovory od tebe mi přijdou suchý a navíc si tam bereš prvního člověka, kterýho najdeš. Ztrácí to úroveň.

A jestli v rozhovorech hodláš pokračovat, určitě vylepši i grafickou stránku. Vypadá to hrozně a nedá se v tom orientovat.

//+ toto...


Moja reč. YES
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně

king
Baseball
Taak sapiček přišel na řadu :D osobně ho znám jen díky MOG SF :D tolik srandy sem ještě neviděl Nemůžu /archivpm by byl dost zajímavý :D

Tak a teď k rozhovoru: Rozhovor se mi líbil. Jen si myslím že ho moc lidi nezná.. když tak si vybrej hráče ne na "inzerát" ale od jaké si známosti.. Jen tak Dale spajku
Dush3yo
Baseballe... On mě nevybral na inzerát ale jen jsem mu v PM napsal že má kvalitní rozhovory, protože jsem mu to napsal tak se zeptal zda nechci být v jeho dalším rozhovoru, co si myslíš že by normální člověk na to řekl ? :D
Xena
Ludia, je fajn, že ho kritizujete, ale nemali by ste ho hneď zavrhnúť. Sú tam chyby, no zlepšuje sa. Stačí keď pozriete jeho rozhovory od prvého až do tohto. Nikto nie je dokonalý hneď od začiatku.

Ako ja si prečítam rada aj o menej známych hráčoch kludne aj o tých, ktorých nepoznám. Aspoň má človek možnosť zistiť, kto vlastne ten neznámy je.
ScOoByk
No jo Sapik..Jsme spolu ve firmě a je s tebou celkem sranda :D někdy máš i dobré nápady :D jinak pěkný rozhovor Smile
rikardo
Pěkný rozhovor *Dobrá práce*, já jsem se v tom zorientovat vědel. Jinak Sapik dobrej hráč Palec nahoru.
Rosta
Hráče neznám , mohl by jsi dělat rozhovory s někým kdo SP víc zná a má tu něco zažito. Rovnou mužeš vzít hráče co začíná, má 20h a ptát se ho třeba na jeho pocity ze serveru.. Sorry , ale tenhle rozhovor mě zklamal. Snad to někdy vylepšíš.
cZSpajkdR
Děkuju moc Všem,i za kritiku Smile
RiX
Nato jak jsem ten předešlý chválil, tak mé pocity vystihli kluci a holky výše.
Jinak řečeno
Citácia

Estetická stránka - děláš pořád to samé, trochu si s tím pohraj, pokud bys chtěl nějaký "motiv" pomoct navrhnout, tak klidně napiš SZ

Obsah rozhovoru - Otázky o 101% lepší než ty u toho tvého prvního rozhovoru, zlepšení tak vidět je. Ovšem důležitý je, aby ses pořád posouval dál a nezmrazil se v jednom bodě, který si myslíš, že ti vyhovuje, ale akorát by pak srážel kvalitu.

Host - abych se přiznal, nemám ponětí o tom, kdo to je. Jeho jméno se mi vybaví u osoby, která se snaží rádoby zviditelnit kašpařením v global chatu. Zkus si volit někoho známýho, někoho kdo je třeba příkladem pro nějakou vrstvu hráčů ( Ať je to třeba Morrison pro lidi, které zajímá, kde se naučil tak řídit, nebo třeba Ruda pro ty, kteří neví jak vydělávat ).

Podle mě ti v tom rozhovoru chybí ta zajímavost, takovej ten magnet, kterej určuje hranici mezi obyčejným čtením a něco, co si třeba i přečteš dvakrát.

Hodně štěstí do budoucna.
Respy
Sapika toho poznám Kappa
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 11