Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka Mlíčka (Milk) - with photo
|
|
Milk |
Pridané 08.11.2014 17:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 17
Založený: 17.08.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Odehrané hodiny na serveru: 250 +/- Váš bankovní obnos: hýbe se to, 1-20 mega Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: 476 Vlastním hotel číslo: Error 404 - Hotel not found Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Error 404 - Gang not found Můj oblíbený administrátor: HrBeeeC, Tulik a všichni co se nechovají jak okurky Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /inzrerat, /zakaznik, /kill Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod freeway Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Cokoliv Smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Rusák, Taxikář, Rybář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: Milk Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Najidi si Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Najdi si Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Kdyžtak potom dodám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Potom dodám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Potom dodám Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: dám vám jen mé falešné: Chopský Datum narození: 15.1.1997 Věk: 18 Kontakty: skype: milkcz steam: Milk (modre mleko) Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: docela dost Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný, hledající nějakou borku! Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Šťudent Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, ruština (jenom nadávky), trochu německy, HTML, XHTML, C# Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Chcu mít potom! (furt hledám tu borku) Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heťák Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): okurka, mám rád hvězdičky a klobásky Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik a trochu Cholerik Pohled na svět: Optimista jak cyp. Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská. Informace o Vaší postavě Výška: 190cm Hmotnost: velká Postava: Pravý břuch. Barva očí: zelenomodrá Barva vlasů: blonďatohnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Nic si nikam dávat nebudu, mám rád své tělo! Vousy: voholené Fotografie (ukažte se nám): Včera v 1 ráno jsem se pro Vás vyfotil: [img]http://s24.postimg.org/83sz17nk1/tma.jpg[/img] Závislosti Kouření: Nekouřím a jsem na to hrdej! Alkohol: s Mírou a s Markem Sex: ne (stále hledám tu borku) Závislosti: Auta, SP, PC Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: PC, WWW stránky Sport: Kolo, gaučing Literatura (zde uvedete žánr): Petr Bezruč Hudba (zde uvedete žánr): Avicii ♥ Zvíře: 1 kočka, 2 kocouři Můj styl Moje motto: Dělej co tě baví, to je smysl žívota! Moje webová stránka: zatím žádná Životní cíl: Rodina, dům, prachy (s tou borkou to stále platí) Co nesnáším: Frajerství Co miluji: hry Oblíbená muzika: Avicii Oblíbené jídlo: palačinky Oblíbené pití: Džus Oblíbený film: Harry Potter Oblíbená kniha: Harry Potter Oblíbená značka: Puma Oblíbená barva: zelená Upravil Milk dňa 17.01.2015 21:58 |
|
|
Zoldik |
Pridané 15.11.2014 00:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 210
Založený: 30.09.13
|
Vizitka není špatná..akorát vypadá divně že ty server informace máš tučné a zbytek ne,to stejné závistloti..že jsou zelené a zbytek červený,ale to už je na tobě jak si to uděláš ...Aspoň jsem se odtebe něco dozvěděl ![]() |
|
|
Milk |
Pridané 15.11.2014 10:03
|
|
Dík, opraveno ![]() |
|
|
Minemap |
Pridané 15.11.2014 11:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 66
Založený: 25.02.14
|
Jednou sem ti prodal Yoshemite a byl si v pohode capek ![]() |
|
|
LuCy |
Pridané 15.11.2014 12:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 86
Založený: 17.02.14
|
Vizitka je zajímavá,pěkná ![]() |
|
|
TimG |
Pridané 15.11.2014 12:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 1308
Založený: 17.09.13
|
Vizitka sa mi celkom páči, ale mohol si tam dať viac farieb. ![]() |
|
|
Milk |
Pridané 15.11.2014 12:15
|
|
Díky, řídím se heslem: V jednoduchosti je krása. |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 18.11.2014 15:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Vizitka fajnéé ![]() Můj oblíbený hráč! Rozumný, komunikativní, zábavný. Byl jsi snad ve všech firmách, co jsem měl ![]() Jsem za to rád, že jsme se poznali HrB // jo kolega, málem bych zapomněl, díky za označení, že nejsem okurka ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!