Informácie o serveri
Čítať tému
Mám dělat rozhovory i s méně známýma lidma aby jste je poznali ?
Ano 14 Hlasov
Ne 2 Hlasov
Počet hlasov: 16
Rozhovor - Matyas_17
|
|
Baseball |
Pridané 17.11.2014 08:31
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
Baseball: Ahoj, jsem rád že jsi přijal mojí nabídku na rozhovor s tebou. Jak si se dostal k SuperPařbě ? Matyas_17: Ahoj,ďakujem O SuperPařbě som vôbec ani nevedel keď,že som hrával iné servery povedal mi o tom kamarát ktorý ma Pban a volal sa GamblerKiller tak som tam šiel kuknúť a odpadol som hrával som to hodiny a hodiny a doteraz ma to baví. Baseball: Líbí se ti starší novinka v potobě Premium Car ? Matyas_17: Dalo by sa povedať,že aj trocha áno. Má to svoje výhody takže ďalšia novinka na SP ktorá je užitočná. Baseball: Já si také myslím. Měl si ho někdy ? Já teda 1 den a ani to dle mě není potřeba k hraní na SP. Matyas_17: Mal som to 7 dní najdlhšie inak si to kupujem po dni dakedy keď sa mi chce. Baseball: Jak je to ty a AdminTeam chtěl by jsi se stát členem ? Matyas_17: Fúúú na túto otázku poviem jednoznačne áno dal som si prihlášku do AT tak uvidíme čo s toho bude je to v dobrých kolají ale nejdem nič zakričať lebo tam nerozhodujú len "súhlasím s prijatím" ale či ma tam budú chcieť hlavní. Baseball: Nebojíš se trochu že až (možná) budeš v AT tak že nebueš mít čas na GR nebo něco takového ? Matyas_17: Ak budem v AT tak jasné že nechám gang a gr a ostatné záležitosti a budem sa viac venovať tomu AT. Baseball: To jistě ale já si myslím že jsi celkem bezproblémoví hráč ať se ti vydaří ![]() Jaké je dle tebe nejlepší povolání ? Matyas_17: ďakujem moc ![]() Baseball: Měl jsi firmu pro to tvoje nejoblíbenější povolání teby pro taxíky ? Matyas_17: Ano mal som firmu z hráčom Swearom Taxi LV bol som spolumajitel ale aj to bolo niečo dalo by sa povedať. Baseball: Podvedl tě někdy nějaký hráč ? Matyas_17: Nie zatial taký hlúpy by som nebol aby ma niektorý hráč podviedol. Baseball: Máš nějaký jiný cíl na SP než se dostat do AT ? Matyas_17: 1 cíl by sa našiel vybudovať si gang a dostať ho do vyšších čísiel pretože gang systém je to čo ma baví na sp dosť. Baseball: Vybudovat, no proč ne že ![]() Baseball: Máš na SP nějakého Nej přítele a nebo nějakého ultra nepřitele ? Matyas_17: Najlepší ultra priatel je MarekSK potom medzi dalších patrí - Flex,Elda,Patres,Swear, atď je ich strašne moc ![]() Baseball: A nepřítele nemáš ? to je dobře, je vidět že hraješ pro zábavu a né svůj druhý život ![]() Matyas_17: Nepriatelov nemám teda dúfam. Baseball: Máš nějaké dobré nápady na vylepšení gang systému ? Určitě si je čtenáři rádi přečtou ![]() Matyas_17: 1 nápad by bol asi taký,že by som dal spraviť jednú vec a to takú keď sa jazdí bridge tak musíme čakať mohlo by sa dať že by sme šli aj my bridge napríklad gang xxx vs gang yyy -Bridge 1 a gang hhh vs gang rrr-bridge 2 niečo také ![]() Baseball: Docela dobré ![]() Matyas_17: Priznám sa mal som Pban. Ale od tej doby som sa zmenil na lepšieho pomáham a snažím sa hrať bez nadávok. Baseball: jakýkoliv ban lidi většinou dosti změní že ? Matyas_17: Ano samozrejme ich to zmení.Určite by som nerobil teraz sprostosti a hluposti ktoré ma môžu priviesť do pbanu ďalšieho. Baseball: Dáme rychlovky: Baseball: škola nebo superpařba ? Matyas_17: superparba ![]() ![]() ![]() Baseball: přátelé v opravdovém životě a nebo SuperPařba Matyas_17: přátelé v opravdovém živote Baseball: Halušky nebo něco s masem ![]() Matyas_17: Halušky Baseball: Léto nebo zima ? Matyas_17: Léto Baseball: Den nebo Noc Matyas_17: Den Baseball: Vánoce nebo Velikonoce ? Matyas_17: Vánoce Baseball: To je dobře ![]() Matyas_17: Ano mám.Všetkým prajem aby ste mali bohaté Vianoce a ak nie tak aspoň dačo.A nech sa vám darí v živote či už vo reálnom alebo vo virtálnom. ![]() Baseball: Díky za rozhovor a spoustu štěstí na SP ![]() Upravil Baseball dňa 17.11.2014 09:10 |
|
|
Skiper |
Pridané 17.11.2014 08:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 1768
Založený: 27.10.12
|
Citácia Matyas_17: Najlepší ultra priatel je MarekSK potom medzi dalších patrí - Flex,Elda,Patres,Swear, atď je ich strašne moc ![]() Skončili sme! ![]() |
|
|
Baseball |
Pridané 17.11.2014 09:04
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
Citácia Tumik napsal: Ono spíše já měl ty rozhovory připravený ještě před tím neš sem dostal práva na vložení, v tom to je ![]() A délka dobrá ? ![]() |
|
|
Grave_ |
Pridané 17.11.2014 09:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 9
Založený: 08.11.14
|
Super ![]() ![]() |
|
|
RuliiKkO |
Pridané 17.11.2014 09:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 2530
Založený: 18.07.12
|
Povedené , rád sem si početl a dozvědel něco nového. btw. nejoblibenější práce taxikář a proto si opustil moji firmu zrádče ! ![]() ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
TimG |
Pridané 17.11.2014 10:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 1308
Založený: 17.09.13
|
Dobrý rozhovor a aj celkom zábavný článok ![]() Citácia Baseball: Dáme rychlovky: |
|
|
syntax |
Pridané 17.11.2014 11:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 3
Založený: 07.11.14
|
ďalšie kolotoče, už aj význam rozhovoru stratil úroveň. :-D |
|
|
HanyS |