Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - #Jiry
Skiper
Zdravím Vás u môjho prvého rozhovoru.
Na tento rozhovor som si vybral hráča Jiry, ktorý má momentálne PBan, ale určite ho vela ludí pozná.


Začiatok rozhovoru 17.11.2014 22:13
Koniec rozhovoru 17.11.2014 23:03


@[S]kiP[e]R: Čau Jiry.Som rád, že si prijal môj rozhovor. Aké máš prvé pocity?

@Jiry: Ahoj, jako PBanovaný hráč jsem byl překvapený, ale jsem rád, že konečně si někdo vzpomněl na zašlou celebritu Jiryho Smile

@[S]kiP[e]R: Aj pbanovaný hráči sú ludia Smile
Na úvod by si sa nám mohol predstaviť, čo chceš v živote dosiahnuť a iné veci.

@Jiry: Moje real jméno je Patrik Jireček, narodil jsem se a bydlím v Chomutově, zrovna teď mi táhne na 20let (bohužel).V životě chci dosáhnout takových věcí,aby se na mě nikdy nezapomnělo, ať už je to cokoliv.

@[S]kiP[e]R: Fú. Prajem ti vela šťastia na maturite.Prejdeme trochu aj ku virtuálnemu životu.Ako si sa dostal na SP a aké boli tvoje prvé začiatky?

@Jiry: Díky, snad jí dám, i když si tolik nevěřim :D
Zkusím to rychle shrnout, GTA hraju snad už od počátku když byl pohled ze shora,apod. SA mě chytlo nejvíce, hledám jsem server s modem Real-life a narazil jsem na SP, někdy v únor-březen minulého roku. Moje první začátky, nechápal jsem vůbec mod, ale pak jsem se to pomalu naučil a prostě klasika, vydělával jsem si a tak podobně, netušil jsem, že jednou tu budu i adminem.

@[S]kiP[e]R: Niečo podobné ako ja. Až na ten AT, zatial. :D Hovoríš,že si bol v AT. Aké máš názory na AT teraz?

@Jiry: Kdybych ti napsal, jaký jsem MĚL názor, tak by si ten rozhovor nemohl ani vydat :D. Teď mám názor na to takový, že když to vidim z pohledu hráče, tak mi přijdou některé tresty až moc kruté, ale zase když jsem byl v AT tak z toho pohledu to tak nevidíš, že jsou kruté, protože si to tolik neuvědomuješ a chceš být za toho hrdinu, jinak už teď žadný výhrady jiný nemám.

@[S]kiP[e]R: Ako vnímaš "novinky", ktoré dáva do obehu ATomas? Napríklad nové PREMIUM CAR.

@Jiry: Tak Premium car jsem měl možnost pocítit když jsem byl u kámoše, přijde mi to už moc přeplácaný tím premiem, pomalu, aby sis fakt zahrál, tak bez premia nemůžeš nic a tohle to ještě dodělalo.Jediný co na tom vidím dobrého je, že si můžeš přivolat auta ze slotu 0-3, jinak nic.

@[S]kiP[e]R: Myslíš si, že ATomas za tým vidí iba peniaze alebo je to trochu dobré aj pre SP?

@Jiry: Já si jednoznačně myslím, že je to kvůli penězům, ale myslím si, že bych dělal to samé na jeho místě :D

@[S]kiP[e]R: To si myslím aj ja. :D

@[S]kiP[e]R: Vrátime sa trochu k tvojmu pbanu.Pban si si nechal dať ihneď po zmene gang systému spolu s hráčom Swaggie. Mal si na to niake dôvody? Alebo to bola iba spontánna reakcia?

@Jiry: No od každého něco, měl jsem prostě problémy ve škole, jako ten systém mě naštval, ale víceméně to bylo kvůli škole.Nelituju toho, ale až budu mít příležitost, tak si chci požádat o UB jen kvůli tomu, abych pomohl Westu, jinak bych v budoucnu o něj ani nežádal. Jinak to měla být taková společná sebevražda, chtěl jít do toho semnou Trepkin, Saphir a jedině Swagie si semnou podkopl židly, tím toho ho zdravím couru jednu :D.

@[S]kiP[e]R: No jo. Swaggie je taká žienka Westu :D. Čo hovoríš na súčasnú zostavu AT? A koho by si pridelil ako posilu wlcacekovi na post hlavného administrátora?

@Jiry: Sestava je jaká je, problém ani nemám. Nejdřív začnu tak koho bych tam nechtěl vidět, určitě ne Detra, ten si na to už určitě brousí zuby. Na post určitě Buratala, a nebo Patrese.

@[S]kiP[e]R: Tak každý má na to iný názor.

@Jiry: Tak to je jasný, je to z mého pohledu.

@[S]kiP[e]R: Blížia sa Vianoce. Budeš kupovať darčeky rodine, frajerke a naopak, čo by si si prial od Ježiška?

@Jiry: Já od ježíška už dostal věci teď, protože jsem ho překecal, že jsem už velkej a, že stejně vim co dostanu, dostal jsem nového Iphona, pod stromkem už asi najdu jen drobnosti :D. Dárky, jasně že budu kupovat, ale nemám to rád ! :D

@[S]kiP[e]R: Bude mať 20 a už neverí na Ježiška? To je doba... :D
Dobre, že si spomenul iPhone. Vela ludí to odsudzuje a hovorí, že Android je lepší atď. Ako to vnímaš práve ty, keďže máš iphon. Je to lepšie alebo horšie?

@Jiry: Měl jsem kopu telefonu s Androidem a nic se nevyrovná iOSu, můžeš mít spuštěno třeba 20 aplikací a ten telefon se ti prostě nezačně sekat. Dál je zabezpečenej tak, že když se ti ztratí tak ho jen tak někdo neodemkne a hlavně se dá dohledat. Prostě s Androidem se srovnat nedá a kdo říká že je lepší Android tak asi nikdy nezkusil iPhone. Je to prostě geniální telefon.

@[S]kiP[e]R: Dva krát meraj a raz rež.

@[S]kiP[e]R: Myslím, že sme na konci rozhovoru. Čo by si chcel odkázať hráčom?

@Jiry: Ať se učí jezdit zavody a hledaj si gangy, ať jde zase gang systém nahoru !V realu ať se nenechávají tolik vtáhnout do hry a užívají si.Tobě díky Skiperko za rozhovor.

@[S]kiP[e]R: Ja ďakujem tiež a prajem pekný zbytok večera.
Upravil Skiper dňa 14.03.2017 16:30
Baseball
Do rozhovru sem se,no jak to říct, začetl mohl být delší na poprvé bomba ;)
TimG
Dobrý rozhovor a ako aj povedal Baseball mohol byť dlhší. Ale i tak Smile Palec nahoru
Skiper
Citácia
Zetor napsal:

Dobrý rozhovor a ako aj povedal Baseball mohol byť dlhší. Ale i tak Smile Palec nahoru

Celé som to písal na mobile a chcelo sa mi neskutočne spať. :D

Inak dík.
Panzer
No tak jsi to mohl napsat jindy To já ne!
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
FleX_
Jiry , starý dedko s teba , každopádne rozhovor je stých lepších Peckaaaa
Ruda
Po dlouhý době rozhovor co se mi fakt líbil, témata navazovali, nebylo to přeplácené smajlíkama, žádné šílené barvy, gramaticky v pohodě. Takže jo, takhle by ty rozhovory mohli vypadat. Pořád je to o sto levlů výš než ty rozhovory co se tu teď objevovali jak houby po dešti.
Skiper
Citácia
Ruda napsal:

Po dlouhý době rozhovor co se mi fakt líbil, témata navazovali, nebylo to přeplácené smajlíkama, žádné šílené barvy, gramaticky v pohodě. Takže jo, takhle by ty rozhovory mohli vypadat. Pořád je to o sto levlů výš než ty rozhovory co se tu teď objevovali jak houby po dešti.

Vidím, že účel to splnilo. Dík.
WareiD
Jeden z mála rozhovorů, které jsem přečetl do konce.
Pěkná práce Skiperko. ;)
Xena
Ja som si poslednú dobu akosi oblúbila čítať rozhovory a písať tam svoje názory :D. Takže som nemohla vynechať ani tento :D. Súhlasím s tým, že konečne to má nejakú úpravu. Jiry sa tam tiež fajne rozkecal, tak som sa mohla zas niečo dozvedieť. Možno by som ešte pridala viac takých otázok, čo tu ešte neboli, lebo stále tu človek vidí len tu klasiku, aj keď na druhej strane si rada vypočujem na rovnakú vec viac názorov.

Čo sa týka Jiryho, tak som mala s ním možnosť adminovať. Ako kolega bol fajn...aj keď som mala po jeho odchode z AT pocit, že si z nás robí srandu. To má vedelo fakt naštvať. Teraz to už je zas v pohode. Tak prajem vela šťastia pri maturite a dobre osláv 20 rokov :D.
Skiper
Citácia
Možno by som ešte pridala viac takých otázok, čo tu ešte neboli

Do budúcna niečo vymyslím.
Inak dík :D

Ware-dík
Jiry
Hezká úprava Skipere, jen tak dál.
Xeně děkuji za přání, dneska mi je 20, přesně za 8 minut :D:D
AlinoLEk
Tak tento rozhovor ma pobavil, asi takto by mal vyzerať každy :D
Teczka83
Jiryho neznám i když si řiká "zašlá celebrita". A rozhovor docela ujde Smile
Jiry
A odkud Pedoteczko ? :D Když si nehrál když, já jo.
Upravil Jiry dňa 17.11.2014 22:33
Skiper
Dík.
Shadow
Jestli chápu správně, že rozhovorem jsi chtěl ukázat na to, na jaký by rozhovory mohly být úrovni těm, co teď dělaj rozhovory, tak se povedlo :D
Dobrej výběr hráče a pěkně udělaný. Smile
Jiry - všechno nejlepší :D
Skiper
Citácia
Shadow napsal:

Jestli chápu správně, že rozhovorem jsi chtěl ukázat na to, na jaký by rozhovory mohly být úrovni těm, co teď dělaj rozhovory, tak se povedlo :D
Dobrej výběr hráče a pěkně udělaný. Smile
Jiry - všechno nejlepší :D

Spajk sa rovno vzdal. :D

Dík.
syntax
Jo, dlho som nevidel žiadnu tému s názvom rozhovor, potešil si ma Skiper. :D

Ale je to lepšie, než od tých týpkov. [img]http://3.bp.blogspot.com/--h4eLCX9klE/UZHjEBYfY2I/AAAAAAAADoo/W5bcUQjtXls/s1600/thumb-up-facebook-emoticon-like-symbol.png[/img]
cZSpajkdR
Skipere,nevzdal jsem se..Ale už mě to prostě nebavilo,moje rozhovory se už tak moc nelíbily a navíc jste to teď začali dělat vy dva s Baseballem,takže by už to asi moc nemělo cenu. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14