Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Xena
Baseball
Ahojte,
můj první novoroční rozhovor je s naší Xeničkou, nechal sem tam dost konverzace kterou normálně nedávám tak snad se u toho zasmějete
rofl

Baseball: Ahoj, sem rád že jsi přijala mojí nabídku na rozhovor!

Xena: Ahoj, rozhodla som sa poskytnúť hráčom rozhovor, keďže už končím v AT a možno to bude znamenať aj koniec so SP Smile.

Baseball: Řekl bych že tato zpráva nezaskočila jen mě ale všechny hráče, administrátory a další. Proč tak náhle?

Xena: Popravde som už o tom premýšlala asi od augusta 2014 (8. mesiac). Napísala som o tom Kikush, no tá ma ukecala, aby som tu ostala hrať. Potom ma hra na chvílu zas chytila. Lenže behom chvíle ma to zas prešlo. Od októbra (10. mesiac) som hrala velmi málo. Podpísalo sa to aj na mojích štatistikách. Potom som ešte k tomu začala pracovať. V práci som si uvedomila, že nechcem skončiť tak, ako som skončila a že musím so sebou niečo robiť. Nejako som sa zamerala len čisto na ten reálny život. A potom som aj požiadala o odobratie práv. Vtedy ma už Kikush neukecávala. Niektorí kolegovia to aj čakali, lebo videli moju aktivitu. Pár hráčov vedelo, že končím, no a teraz to je už oficiálne Smile.

Baseball: Jak dlouho tu hraješ?

Xena: Začala som hrať niekedy v júni (6. mesiac) 2011 a od konca júla (7. mesiac) som začala hrať aktívne. Vtedy ma SP úplne chytila, pretože tu bola skvelá partia, milí ludia, pomerne vyrovnaná mentalita. Ešte k tomu som mala 16 rokov, takže som mala na život iný pohlad ako teraz.

Baseball: No jo parta na SP se extrémě změnila i když tu nejsem nějaký veterán tak je to dost znát..
Baseball: Myslíš si k tomuto kolektivu že hráči odchází za lepším nebo kvůli vzrůstajícímu počtu "dětí" na SP

Xena: Myslím, že človek aj dospeje. Príde práca, vysoká škola, priatel/priatelka. Človeka to omrzí. A ak sa aj vráti a vidí tých kidov, alebo pubertiakov, čo si mastia ego a vymývajú hráčom mozgy, tak jasné, že skončia znova.
Xena: Aj keď tu je pár dospelých výnimiek. No ani oni tu nevydržia večne a potom to pôjde ešte viac dolu vodou.

Baseball: Dříve neexistoval aby mě hráč začal níčit misi.. dneska? ze 5 misí 3 zníčej no co toto je? před rokem to bylo tak 20 misí 1 zníčená..
Baseball: Myslíš že se změnila velmi sestava v AT?


Xena: Ono to je tak preto, lebo kedysi tu hralo dokopy 150 hráčov. Vtedy ničili misie dajme tomu 5 ludia. Teraz ich tu hrá 350, takže sa ničia zas o niečo viac. Ja osobne misie nerobím..fakt len raz za uhorský rok, takže som túto problematiku nikdy nejako extra neriešila :D...no áno zostava sa zmenila. Ale ono sa to mení už od počiatkov SP. Nikdy to nebude ten istý admin team. Stačí, keď odíde nejaká väčšia osobnosť a namiesto neho sa naberú iní ludia.

Baseball: Jo no..
Baseball: Jakou máš nějakou svojí nejoblíbenější práci?


Xena: Teraz žiadnu, keďže ma to už nebaví, ale mala som rada zamestnanie taxikárky.
Xena: A v minulosti to bola **** :D..ale kvoli hlúpym vtipom od hráčov som radšej zmenila zamestnanie na bezďaka a potom na taxi.

Baseball: To taxi vyžaduje dost postřeh že? :D
Baseball: Jak ses dostala do AdminTeamu?


Xena: Hlavne dobré vodičské schopnosti, ktoré moc nemám :D..ale človek sa naučí...a aspoň sa aj zasmeje a posranduje :D...ludia, čo sú taxikáry to tiež ocenia, lebo sa im lahšie hlasia reporty a človek môže rýchlejšie zakročiť :D
Xena: No ako som sa tam dostala hej? :D Na to si dobre pamätám :D.
Xena: Bolo to v roku 2012 asi 1.9. Prišla som domov od kamošky s poriadnou opicou a písal mi geroid na facebooku, že či chcem do AT. Ja mu hovorím, že ja ti neviem. Neviem, či by som sa tam hodila a ako by som to zvládala a ešte k tomu mám opicu, tak mi daj čas dozajtra :D. Potom na druhý deň napísal, dostala som práva, šla som na SP. Môžem povedať aj môj prvý príkaz..bol to /spec 130, kde som specovala Mathewa, ktorý bol vtedy admin :D.
Xena: o****=kocovina :D

Baseball: Zaujímavé :D
Baseball: Měla si někdy s nějakým hráčem nějaký problém?


Xena: Hej :D...to je jasné :D Môj úplne prví problém bol s hráčkou Dhomca, ktorá ma podviedla o 2 mg..ešte pri mojích začiatkoch. Začala som však na ňu nejako psychicky tlačiť a peniaze mi vrátila :D. Ako adminka som mala problém s vela hráčmy, no v pamäti mi utkvel napr. Cicuska, ktorý sa do mňa navážal aj s jeho kamošom. Našli by sa pravdaže aj ďalšie mená :D...

Baseball: JAk dlouho si v AT na SP ? :D

Xena: V AT som bola 2 roky aj 4 mesiace :D. S tým, že raz som mala menšiu suspendáciu na 2 dni asi, potom 1 mesiac pauzu kvôli tomu, že som dostala od otca zaracha a ďalšiu mesačnú pauzu kvôli brigáde. Prežila som naozaj vela kolegov :D.

Baseball: Taky se ti zda že hráči čím dále tím více kritizují A Team?

Xena: Spomeniem to, čo som písala už pri tých misiách. Hrávalo tu 150 hráčov a kritia bola, ale nie v takom počte. Teraz ich tu hrá viac, takže aj kritika bude väčšia. Člevek nikdy nevyhovie všetkým, nech sa akokolvek snaží. Sto ludí, sto chutí.

Baseball: To hej, me přídě ze některý ty chyby záměrně hledají..

Xena: Áno hladajú. Niektorí patria do tej skupinky pubertiakov mastiacich si ego. Napíšu aj to, čo si nemyslia. Alebo proste napíšu sprostosť, pretože s nimi hádže puberta. Aj keď niekedy sa môže stať, že povedia niečo pravdivé. Vtedy nemám problém si priznať chybu.
Xena: Česť vynimkám, ktorý vedia napísať svoj názor slušne ako normálny ludia.

Baseball: Mysliš ze dost lidi by chtělo starý kolektiv na SP?

Xena: Keby aj ten kolektív prišiel, tak pri tých deťoch by poodchádzali. ďalšia vec je, že tí ludia sú o 4 roky starší a tiež už majú iné priority.

Baseball: To jo no..

Xena: To isté sa momentálne deje so mnou :D.

Baseball: Jsou dle tebe na SP Velek změny oproti tvemu začátku?

Xena: Áno všetko ide vpred. Za to ATomasa naozaj chválim, kam to dokázal posunúť. Hrala som aj na iných serveroch, no nikde nebolo tak dobre ako na SP. Za to má ATomas palce hore, aj keď sa naše názory nie moc stotožňujú...a občas sa nechápeme kvôli česko-slovenskej jazykovej bariére :D.

Baseball: Otázka od výherce naší rozhovorové soutěže sTečka: Jak vypadá tvůj normální den na Superpařbě?

Xena: Nijako :D. Tam normálne dni nie sú a nedá sa tam hrať normálne :D. Normálny deň si predstavujem ináč a nie na SP :D...nič v zlom.
Xena: Ale gratulujem výhercovi :D.

Baseball: Tak takto odpověď sem nečekal :D

Xena: Tušila som to :D

Baseball: Ještě jednu z naší akce od Rulíčka která na tebe teď dost sedí :D
Baseball: Jak vidíš tvůj konec na Superpařbě? Nebo aspoň jak ?

Xena: Hlavne to nebude tak, že vybanujem celý server. To už je zastaralé :D. Ja by som skôr všetkých pomutovala :D Ale keď budem chcieť skutočne skončiť, tak jednému hráčovi (on vie, kto to je) dám môj majetok, prípadne pár mega dám na akcie.

Baseball: Vidíš to na nějakou velkou rozlučkovou akci? Smile

Xena: Neviem, či sa mi bude chcieť a bude na to čas Smile. Tak ale ak si budem istá aj koncom na SP, tak možno to bude tuning - čo bola moja najoblúbenejšia akcia.

Baseball: Si pamatuji když si je dělávala "Gay Tuning" všichni s růžovím autem, ach to byly časy :D

Xena: Vtedy som si tie akcie fakt vedela užiť, no potom to hráči začali čoraz viac kaziť, tak som ich začala robiť len ráno. Potom im však nebolo stále rady, tak som s tým sekla..a majú! :D
Xena: Ja si ešte pamätám na štetko tuning, bezďácky tuning :D...

Baseball: Ach ty tuningy které si dělala, all server v růžovém nicku.. :D

Xena: Treba, keďže ružová patrí k mojím najoblúbenejším farbám :D.
Xena: ..ale to asi každý, kto ma pozná aspoň trochu vie :D.

Baseball: Dáme rychlovky

Xena: Rýchlovku hej? :D vrr

Baseball: jasně Pusa :D

Baseball: Růžová / Bílá [na 90% vím :D]
Xena: biela :D
Xena: ale nie ružová :D
Baseball: Sem se leknul :D
Xena: :D :D
Baseball: Server / web [Superpařba]
Xena: WEB
Baseball: Spánek / Párty
Xena: najskôr párty, potom spánok :D
Baseball: wlcacek / Brutalus
Xena: ou :D
Baseball: :D
Xena: wlcalus
Xena: :D
Baseball: takže ATomas? :D
Xena: :D :D
Baseball: Gang / Firma?
Xena: teraz už ani jedno :D
Baseball: Léto / zima?
Xena: leto!!
Baseball: Tumik / Elda ? :D
Xena: obaja sú moje zlatíčka :D

Baseball: Díky moc za tento rozhovor, pro mnohé hráče asi poslední možnost jak tě poznat. Máš nějakou poznámečku pro čtenáře?

Xena: Nemáš začo Smile. Ludia, žite reálne a nerobte si napriek, lebo vás to raz dobehne. ďakujem vám za všetko Smile.
aure
cele som to precital xena radsej sa ospr**** a nepis rozhovori lebo sa moc smejes :D :D ale pekny rozhovor dakujem Smile))
Yamatino108
Fajný rozhovor.Páčil sa mi aj farbami.Xena bola prvá adminka(ešte s Grizzlym)ktorú som poznal ked som začínal na SP.:D Bohužial SP prišla o dalšiu hráčku,ktorá pre SP urobila dosť.Na druhú stranu chápem dôvody.Pre mňa Xena jedna fajn dievča,ktoré aj mne docela pomohlo.;)
Zrušený účet
Xena je hráčka, která mi strašně přirostla k srdci. Pamatuji si přesně jak jsme se seznámili. Jsem se jí ptala, jestli se trestá to, když mi někdo ukradne auta z firmy v té době nevím jak to měli v AT, ale asi to neřešili tak jak teď. Tak mi řekla, že se to nejspíš nevrací. Byla jsem naštvaná, že jsem přišla zase svojí blbostí o peníze a byla to docela velká pálka, když mi vzal auta z taxikářské firmy. A najednou jsme si začali víc psát. Na serveru moc ne, protože vím jak byla vždy zaneprázdněná, když jsme potom volali na skype a nemohla ani mluvit. :D Tak jsme to vzali formou SZ na webu, kde jsem měla za chvilku úplně plnou schránku. Potom jsme spolu byli i v AT, ikdyž už v té době na to neměla náladu jak sama psala, takže jsme neměli ani nějakou velkou možnost udělat třeba nějakou společnou akci. (to by dopadlo :D)
Byla by to asi jediná osoba, kterou bych chtěla poznat i v reálu. Známe se asi třičtvrtě roku, ale byla prostě jediná s kterou jsem si dobře rozumněla a rozumím samozřejmě. :D To že končí v AT a už tak často nechodí na server neznamená, že si spolu nepíšeme.
Prostě jsem si ji velmi oblíbila jako nikoho na SP. *LOVELINUX*

Co se týče rozhovoru, tak je super. Přečetla jsem si ho až do konce, protože jsem viděla, že je to s ní a chtěla jsem se o ní ještě něco dozvědět, ikdyž ty její názory na SP znám. :D V jaké barvě by to asi mohlo být než v růžové, klasika. :D
Škoda že už tě SP nebaví jako předtím, ale snad to nemění nic na tom, že si přestaneme psát. Smile

Fuu, to kolik jsem toho zase napsala. :D
LukK
Něco končí a něco nového začíná ať se ti v životě daří Smile
wlcacek
Citace
Xena: wlcalus


Zajímavý kříženec:D Podvraťák jak Kráva :D:D:D:D:D

Rozhovor pěkný a Xena? nemám slov, ta mě lidi mrzí, že odchází.
Brutalus
Citace
wlcacek napsal:

Citace
Xena: wlcalus


Zajímavý kříženec:D Podvraťák jak Kráva :D:D:D:D:D

Rozhovor pěkný a Xena? nemám slov, ta mě lidi mrzí, že odchází.


Takovýho podvraťáka si pořídíme, akorát nevím jak na to Sad
Teczka83
Rozhovor v pohodě. Ale předchozí co jsem četl byl lepší Smile Tenhle je pro mě osobně moc přebarvený. A Xena už je přesličkou na SP
Predator
Pláču Xenu jsem měl opravdu rád jako člověka,kolegyni a kamarádku, to že končí mě opravdu zasáhlo protože byla a je jedna z mála lidí co nepokazí žádnou srandu a zároveň dokážou druhým pomoct. Vždy když hraju a přijde tak ji musím pozdravit a mám opravdu radost že ji vidím. No tak to končí a s ní asi skončí i jeden důvod proč na server chodím a to jsou skvělí lidé. Že to jde s SP od deseti k pěti je jasný asi všem a s koncem hraní poctivých a dobrých hráčů nezůstane nic pro co by tam někdo chtěl chodit. ATomase zajímají jen prachy, už to není zapálený hráč a tak Superpařbu dělají jen admini - poctiví blbci co zadarmo obětují maximum svého času hráčům kteří si toho ale neváží a nechápou to. Takže kam to půjde až odejdou i další? Odpovím si sám v duchu. Xenuško přeju ti hodně štěstí v osobním životě a stejně jako jsem rozhozenej z toho že tě už neuvidím,jsem i rád že jsem měl možnost tě poznat. Díky Pusinka pro tebe
Xena
Konečne som sa dostala na PC, tak to tu môžem okomentovať aj ja :D možno kombinácia ružová-červená neladí, ale aj tak ťa za tu ružovú chválim :D...kto vie prečo... :D pri rozhovore som sa dobre bavila...čo by som mohla doporučiť všetkým, čo chcú viesť rozhovory, tak je to, aby pokladali otázky trochu volnejšie...možno aj toho, s kým vedú rozhovory zaskočili, ale zas to musí všetko na seba nadväzovať...verím, že to príde časom :D Ale aj tak díky za rozhovor Smile.
Teraz sa vyjadrím ku každému zvlášť :

AURYSKO:
Smiech je zdravý :D. Buď rád, že ma nepoznáš reálne :D...vtedy sa smejem niekedy až moc :D...skoro stále by som povedala :D no už sa musím sprchovať, keďže máš pban...vieš ako to chodí... :D...potom keď dostaneš unban niekedy, tak mi daj vedieť, aby som sa prestala zas sprchovať :D

YAMATINO:
Díky za komentár Smile. Myslím, že my sme spolu môj odchod prebrali dostatočne a dostatočne som ti to vysvetlila Smile. Tebe chcem popriať (znovu) pevné nervy a vydrž to! Smile..a hlavne si tu všetko neber moc k srdcu a hlavne nie od každého, lebo vela ludí tu robí naprieky a prichádza tu luďom len uškodiť. Díly za všetko Smile

GIGUŠKA:
Díky ti za tajýto krásny komentár Smile. Fakt ma to potešilo Smile. Ty si mi tiež prirástla k srdcu. Budeš mi naozaj chýbať, preto aj dúfam, že budeme naďalej v kontakte. Keď si predstavím tie naše (hlavne tie tvoje) slohovky :D..hovoríš, že aj v reáli by sa so mnou stretla :D heheheee ja som dobrá teta, nemáš sa čoho báť, veď vieš Pusinka pro tebe heheheee

LUKK:
Tak tak. Pekne si to povedal, díky Smile.

WLCACEK A BRUTASUL (LASENKAAA :*):
Ty si myslím v AT už od mojích začiatkov, fakt obdiv, že si to tam vydržal a stále to tam držíš Smile. Bez teba by to nebolo ono, pretože aj vďaka tebe to tam ešte nejako drží pokope. Ty si náš tatko :D.
Brut, ty sa tam tiež drž, až pekne urobíte s wlkom malého wlcalusa, potom vás prídem pozrieť :D. Ty tiež patríš podla mňa k skvelým adminom. Som rada, že som s tebou mohla adminovať, drž sa tam Smile.

TEČKA:
Aj tebe ďakujem za komentár Smile. Čo je to přeslička? :D...asi pôjdem googliť :D

PREDATOR:
Som rada, že som ťa mohla spoznať. Si fakt milý človek, s ktorým sa dá slušne jednať. Tie naše pozdravy nemali nikdy chybu, všky ma poteší, keď ma tak pekne pozdravíš :D Kým ťa to tam bude baviť, tak tam musíš tých slušných udržať, aby sa aj oni nezmenili na tie prasatá, čo tam hrajú. Drž sa tam Smile.

BLäKKK:
Ahoj Bläääk :D Naše originálne pozdravy mi budú tiež chýbať :D. Som rada, že som mohla adminovať s takým dobrým adminom, ako si ty. Opakujem sa už neviem kolkatý raz, ale ďakujem za podporu pred maturitou :D Ani nevieš, ako mi to pomohlo :D A fakt to nedopadlo tak zle, ako som sa bála :D. Díky moc za všetko Smile
wlcacek
Citace
Brutalus napsal:

Citace
wlcacek napsal:

Citace
Xena: wlcalus


Zajímavý kříženec:D Podvraťák jak Kráva :D:D:D:D:D

Rozhovor pěkný a Xena? nemám slov, ta mě lidi mrzí, že odchází.


Takovýho podvraťáka si pořídíme, akorát nevím jak na to Sad


No zní to chlípně, ale o jednom řešení bych věděl Sex :D:D:D

Nastupoval jsem za Lofastka:D
Xeni já to tu nedržím:D drží to tu pokupě na boží slovo:D
andyyzz
Xenu jsem zažil málo protože na serveru bývala jen ráno, ale můžu říct, že patřila mezi nejlepší adminy, co SP zažila. Xeno, tvůj odchod mě velmi zasáhl, doufám, že se jednou vrátíš. Posílám pusu.
Povedený rozhovor, díky Basíku.
Baseball
Děkuji všem za komentíky, ty barvy nedělám tady na webu ale jinde tak sem si to neuvědomil že se to nějak moc neliší. Doufám že se vám líbil Smile
Rosta
Fajn rozhovor, pěkně se to četlo. Xena luxusní adminka. Přeju ti jen to nejlepší v real životě. Smile
RockeR
Super rozhovor, konečně jsem si početl :D
Xenka :* moje nejoblíbenější administrátorka a kámoška na SP (vlezdořiťka jsem :D)
Ale ne, jsem moc rad, že jsem tě mohl poznat, ani asi nevíš, že když jsme se poznali tak mi bylo 12-13 ! :D Byla s tebou sranda hrát, akorát z časti škoda, že už nebudeš hrát, ale nadruhou stranu je super, že dáváš přednost životu před PC, což je samozdřejmostí, ale někteří technici na SP to nedokážou :D
Přeju hodně štěstí do života a třeba někdy zas přijď na server pozdravit xenííí :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Xena
ANDYZZ:
ďakujem za komentár Smile. Takéto slova vždy potešia. Či sa vrátim, to neviem..do budúcnosti nevidím :D. Ale všetko je možné :D. Drž sa Smile.

ROSTA:
Díky moc Smile. Tak snažila som sa, čo to šlo :D...len potom ma tá hra prešla.

ROCKERÁK:
Nie nie si vlezdo****ka :D 12 alebo 13? :D joj kto by to bol povedal :D...no staré časy, ktoré sú už za nami :D Prajem všetkým, aby sa zamysleli a venovali sa viac tomu reálu ako SP, pretože tá im nič nedá. Kým to berú ako zábavku a občas si to zahrajú...fajn, ale nech za tým nezávislačia non stop. Tak pozdravy musia byť :D To ja vždy :D ale áno, prídem ešte niekedy Smile
Teczka83
Xenka, přeslička je rostlina, která na planetě zemi roste snad už od druhohor :D :D. Nevím teda, ale vím že je tu hroooozně dlouho :D
Xena
Jaaj to bude asi po našom praslička :D...až teraz mi to doššlo, keď si to časovo zaradil :D
mastr
Xena dobry admin Smile ahoj
Fil1312
Škoda ťa bude Xenka Sad Si jedna z mála hráčov, čo poznám dlhšiu dobu, viem, aj ja som mal nejaké prestávky, ale aj napriek nim, som bol vždy rád, keď som ťa na serveri stretol. Presne ako písal Predator, bola si jeden z tých ludí, čo som rád videl na SP a musel som ťa pozdraviť Smile No nič, všetko dobré raz skončí. :/ Drž sa a nech sa ti v živote darí a dúfam, že keď budem chcieť dať pokec na FB tak ma nepošleš do preč :D
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasů
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
20%
Ne
4 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 10