Informace o serveru
Číst diskuzi
[SK]_MoMo_[SK]
|
|
_R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 02.02.2015 01:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 35
Založený: 06.12.14
|
Serverové info Váš nick na serveru: [SK]_MoMo_[SK] Odehrané hodiny na serveru: Zatial 375+H Váš bankovní obnos: 100mega (mení sa) Nasbíráno marihuany: Trávu nezbieram ![]() Vlastním dům číslo: Dom zatial nemám Vlastním hotel číslo: Použivam V-sloty Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Gang nemám rád Můj oblíbený administrátor: Je ich moc ale tak najviac oblubený:Tumik---HrBeeC---KrowkySVK.... Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/admins /sf /lv /hajit Můj nejoblíbenější event serveru:zavod po SA Mé oblíbené vozidlo:Tursimo a Buffalo Má oblíbená práce na serveru: Bezpečák, kamionista,popelář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 (niekedy aj za 4 !) Webové info Váš nick na webu:_R_o_n_a_l_d_o_ Vloženo komentářů 0 (zatial) Vloženo příspěvků ve fóru (8 (zatial) Osobná stránka Jméno:Dominik Příjmení:Mlynárik Datum narození: 25.7. 1997 Věk:17 Kontakty:Skype: dominik.mlynarik Kraj:Banskobystrický Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Naozajstných kamarátov nemám všetci sú falošný! Stav:Je to komplikované Zaměstnání:Študujem Vzdělání:Základné (31.6.2015 končim strednú školu Jazyky: Slovensky, Česky, Nemecky, Polsky Děti:V budúcnosti chcem mať deti Kde bydlím:V byte S kým bydlím:S rodičmi Moja povaha Povaha: Cholerik Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Láskavá,zábavná,prispôsobujúca,SRDCOM I DUŠOU k športu Moja postava Výška:192cm Hmotnost:96kg Postava:vyšportovaná Barva očí:Zeleno-hnedá Barva vlasů:Hnedá Brýle: Okrem slnečných nenosím žiadne ![]() Na těle mám: Naušnicu, tatoovanie Vousy: Holím sa ![]() Fotografie:Neskôr doložím Závislosti Kouření: Príležitostne Alkohol: Sem tam keď je príležitosť Sex: Keď mám chuť ![]() ![]() Závislosti: Talianska kuchyňa, barmanstvo, Facebook, Super Parba ![]() Môj štýl Životní cíl:Dosiahnúť to po čom túžim Co nesnáším:Falošných ludí a klamstvo Co miluji:Slovenské baby ![]() Oblíbená muzika:Rap, House Elektro Oblíbené jídlo:Všetko s Talianskej kuchyne Oblíbené pití:Mojito a Cuba Libre Oblíbený film:Kto hulí ten umí Oblíbená kniha:Sila prítomného okamihu Oblíbené oblečení:Tepláky,mikina Oblíbená barva:Čierna a biela Moje motto: Čo oči nevidia to srdce nebolí! Upravil/a _R_o_n_a_l_d_o_ dne 23.04.2015 00:04 |
|
|
Baseball |
Přidané 02.02.2015 06:32
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7413
Založený: 28.01.14
|
Vizitka hezká, hráče neznám ale sem rad ze jsem se něco dozvěděl. Na webu mas rozumné návrhy tak doufám ze se to nezmění! Hodně štěstí v nelehkém virtuálním životě! ![]() |
|
|
_R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 02.02.2015 11:49
|
|
ďakujem velmi pekne Baseball![]() |
|
|
Floatin |
Přidané 02.02.2015 13:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 472
Založený: 01.11.14
|
Éjj,už aj ty máš vizitku,nice,hráč v pohode,ochotný pomôcť , skvelý zamestnanec firmy ![]() |
|
|
_R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 02.02.2015 14:58
|
|
Im_Awesome ďakujem pekne ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 02.02.2015 22:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj , Ahoj . Vizitka je pěkně barevná není co dodat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
_R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 03.02.2015 00:18
|
|
Nosferatu ďakujem velmi pekne, som ochotný pomôcť.... rád poradím pokial budem vedieť ako ... PS: ja som vedel že nejaký popelář se mi nesková ![]() ![]() Nosferatu? : Chcem sa ti znovu ospravedlniť, spravil som chybu a velmi ma to mrzí ![]() Upravil/a _R_o_n_a_l_d_o_ dne 23.04.2015 00:09 |
|
|
Vikush |
Přidané 23.04.2015 01:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Ahoj, vizitka je jednoduchá ale podstatu splnila ![]() Máš 192cm? ![]() ![]() ![]() Tak nech sa ti teda darí, jak na SP tak v živote, to je predsa základ ![]() |
|
|
_R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 23.04.2015 12:56
|
|
Vikush ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa