Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Yamamoto
Baseball
Baseball: Ahoj Yamomoto, jsem rád že jsi přistoupil na rozhovor. Jaké máš pocity?

Yamamoto: V pohodě, zrovna jsem trochu vynervovaný nic nestíhám :D Vysílám a prostě nestíhám číst ty PM co mi chodí, ale přitom bych chtěl vyhovět všem.

Baseball: No jo, ty spameři... To je na zablokování PM že? :D

Yamamoto: No to pravděpodobně zabere víc práce než to číst :D

Baseball: Jak jsi se vůbec dostal na kariéru moderátora na MadRádiu?

Yamamoto: Koukal jsem jak létají v chatu texty s madradiem a kdo zrovna hraje, časem jsem si to pustil a říkal jsem si že by to chtělo i trochu hlasu napříč tomu jsem napsal rulíkovy , který mě ochotně vyzkoušel a nabral, takže jsem teď tam kde jsem :D

Baseball: To máš teda rychlé :D Myslíš že MadRádio dopadne stejně jak jeho předchůdci - Radio SanAndreas & Radio Singl?

Yamamoto: Nemyslím si, vypadá to na slibnou budoucnost už jen z důvodu že jsem tu já :D:D ne vážně naši djové přicházejí a odcházejí je to začarovaný kruh, který doufám ještě dlouho vydrží. Takže finálně si myslím a zároveň doufám, že madradio tu vydrží nejdéle ze všech.

Baseball: Tak snad.
Baseball: přesuneme se od virtulálu.
Baseball: Mohl by jsi se nám představit ?

Yamamoto: Samozřejmě mohl. Moje jméno je Jakub a pocházím z malého města Havlíčkův Brod. Rok mého narození se datuje na 7.7.1997 (3 sedmičky v datumu narození, můj život je jackpot) Chodím teď již 3 rokem na střední školu informační technologie. Moje záliby jsou různorodé, ale hlavně tedy okolo PC a mojí přítelkyně. To je asi tak vše co bych o sobě řekl.

Baseball: Hezky jsi se rozepsal, lyžuješ?

Yamamoto: Vůbec naposledy co jsem stál na lyžích bylo asi v 8 třídě základní školy kde mě rozpláclého na zemi zvedala paní učitelka. :D

Baseball: Aha, myslíš si že bude Země za 50 let a více celá jen "poušť"?

Yamamoto: Ne jen bude plná větších a větších ****.

Baseball: To musím souhlasit, také každý den když vidíš některé hráče / lidi tak se ti dělá zle?

Yamamoto: Osobně nesnáším svojí rasu :D nechápu proč tady jsme. Ve finále umíme pouze níčit a jsme naprosto zbytečná rasa. Samozřejmě to neplatí na všechny ale počet lidí s IQ houpacího koně velmi rychle stoupá.

Yamamoto: To mi připomělo? NEDÁME SELFÁČKO :***?

Baseball: ne nedáme :D
Baseball: Deme k virrtuálu
Baseball: Kdy jsi se poprvé dozvěděl o Superpařbě?

Yamamoto: Takhle dozvěděl jsem se poprvé o superpařbě v 15 letech, nicméně jsem zde hrál už v takových 12 letech kdy jsem absolutně netušil, že hraju na nějaké superpařbě, znáš to prostě kámoš přišel a "Mám novou hru jdeme hrát".

Baseball: jojo to znám :D
Baseball: Měl jsi na SP někdy nějakou hodnost ? (Admin, moderátor atp..)

Yamamoto: Neměl, jednou jsem se o ni pokoušel a nevyšlo to díky tomu, že jsem byl dlouho pryč. V příštím náboru to plánuju zkusit znovu, uvidíme jak všechno bude.

Baseball: Přeji hodně štestí ;) Třeba se tam potkáme :D

Yamamoto: Děkuju budu ho nejspíš potřebovat :D

Baseball: Myslíš že hráči jdou jen po herních $$?

Yamamoto: Poslední dobou je hra jen o penězích, musím se přiznat, že i já dost dlouhou dobu šel po herních cash. No teď mám na účtě nějakých 200 mega a necítím žádný extrémně super pocit, lepší pocit mám když můžu přes madradio udělat nějakou soutěž a nějakej ten peníz tam rozházet.

Baseball: Celkem souhlasím, také ti příjde dobré zavedení def. cen benzínu & pokojů? Stahování peněz je dle mě na 1oo% nejlepší co mohl udělat, jaký máš ty názor?

Yamamoto: Z části se mi to líbí a z části zase ne. Úpravy se mi líbí ze strany toho, že benzínka už nevydělává jen jedna (sorry janci) , ale mají šanci i ostatní. U hotelu se mi to zase tolik nelíbí, jelikož přece jen má hotel omezené pokoje a benzína omezené palivo nemá takže tak.

Baseball: Jaký máíš názor na složení slavného AdminTeamu SuperPařby?

Yamamoto: Tak začneme hlavníma. Wlcacek tam má své místo už dlouho to je jasné nedokážu si místo něj představit kohokoli jiného. Za co jsem strašně rád tak to za to, že brutalko je též na postu hlavního. Tenkrát když skončil Pixel jsem přemýšlel koho tam asi tak hodí, moje představy byly, že by tam měl být Brutal nebo RedGinger nakonec zvolili domina, který moc dlouho nevydržel, ale brutal drží a já doufám, že bude držet i nadále. Teď k "řádovým" administrátorům, podle mě ětšina z nich ví co dělá a nemám s nikým nějaký extrémní problém samozřejmě si nemůžu sympatizovat s každým, 100 lidí 100 chutí. Nejvíce oblíbeného z řádových mám, ale i přesto Rulíka, Tumíka a hlavně Cartera -> proč? Tumíka znám dlouho, s rulíkem teď konverzuji nejvíce a carter je prostě takovej vážnej šašek a hrozně se mi líbí jeho vystupování :D takže tak

Baseball: Když jsem u AT co si myslíš o PBanování hráčů co zde hrají více jak 3 roky? Je logické že za tu dobu nazbírají nějaké ty bany ne?

Yamamoto: Nezdá se mi, každý
kdo čte pravidla by se měl těmto potyčkám vyhnout. Navíc je tu možnost požádat o prominutí banu což je velmi dobré právě pro tyto případy. Já zde hraju skoro 2 roky a suspect z ohledu banů mám čistý jako děcká ****ka. Samozřejmě je to o mentalitě a časem se stane nějaká náhoda, že si neuvědomíte co jste vlastně udělali.

Baseball: To prominutí bohužel již nejde.. Doufám že se brzo vrátí Smile
Baseball: Líbí se ti nový web design SuperPařby

Yamamoto: Tak to je pro mě novinkou, je to škoda, někdy to jsou opravdu bany za nějakou blbost a díky tomu dostat perma je docela zbytečné. Nový desing hodnotím zatím jako nejlepší co SP měla, je výborný.

Baseball: Dle mě byl web top když byl ten starý dobrý černý :D žádné složitosti :D

Yamamoto: No byl taky dobrý, ale u mě vede tento, nádherná sestava barev a dobrá orientace.

Baseball: Jak vypadá tvůj běžný den na SuperPařbě?

Yamamoto: Můj běžný den na SP? Poslední dva dny takový rádiový no, ale předtím to bylo tak, že jsem se přihlásil, sedl do auta a jezdil přes celé SA přitom sledoval chat, svoje výdělky a tak podobně.

Baseball: Jak si představuješ svůj konec na superpařbě?

Yamamoto: Skončil jsem už dá se říct 2x :D a vždy jsem se po měsíci vrátil, SP je taková věc, ke které jednou čuchneš a vracíš se i tak pořád dokola.
Yamamoto: Důvod proč jsem končil byl ten, že nebylo co dělat a časem jezdění člověka omrzí, proto jsem také chtěl vstoupit do AT

Baseball: Probrali jsem tvůj konec na SP a tak i náš rozhovor se blíží ke konci.

Baseball: Dáme ještě rychovky

Yamamoto: Dobrá :D

Baseball: Rádio / Server
Yamamoto: Obojí
Baseball: : SKYPE / ICQ
Yamamoto: Skype
Baseball: Dívka / Hoch
Yamamoto: Dívka
Baseball: Den / Noc
Yamamoto: Noc
Baseball: Alkohol / Voda
Yamamoto: Voda

Baseball: Tak a jsem už na úplném konci, máš nějaký vzkaz pro čtenáře?

Yamamoto: Nedávejte nikdy na první pohled.


Citácia
Kvůli stížnosti nejmenovaného hráče na to že nedávám k rozhovorům souhlas s vydáním tak tady je:

Baseball:Souhlasíš se zveřejněním rozzhovoru / konverzace?
Yamamoto: Ano souhlasím
Ruda
Nick mi jen něco matně říká, nejsem si úplně jistý jestli už se mi ty nicky nepletou, každopádně fajn rozhovor, jak už jsem ti psal dřív tak se mi ty tvoje rozhovory fakt líbí oproti ostatním "rozhovoristům".
Baseball
Rudo děkuji ;)

Tumiku v příštím to tam nebude, chtěl jsem mu udělat "radost".

Díky za komentiky
Chicago_Girl
Krásný rozhovor, skvělý hráč a přítel Smile možná mohlo být trošku víc otázek o realitě, ale tak nepotřebujeme vědět všechno :D Já toho vím už dost. Těším se na rozhovor s tebou Baseballe, děláš fakt luxusní rozhovory Smile Good job!
LukK
Pěkný rozhovor Smile hráč taky v phoodě akorát mi nechce prodat burget ! :D
Ruda
Aha už vím Yamamoto to je ten borec co jsem s ním volal na TS jednou. Tak to byl docela řízek. :-D
Baseball
Citácia
Hetka23 napsal:

Krásný rozhovor, skvělý hráč a přítel Smile možná mohlo být trošku víc otázek o realitě, ale tak nepotřebujeme vědět všechno :D Já toho vím už dost. Těším se na rozhovor s tebou Baseballe, děláš fakt luxusní rozhovory Smile Good job!


Díky za komentíka :D

Citácia
LukK napsal:

Pěkný rozhovor Smile hráč taky v phoodě akorát mi nechce prodat burget ! :D


:DDDDDDD Také dík

Citácia
Ruda napsal:

Aha už vím Yamamoto to je ten borec co jsem s ním volal na TS jednou. Tak to byl docela řízek. :-D


:DDDDDDD
Yamamoto
Citácia
Yamamoto je strašnej frajer, jako hráče Tě mám fakt rád, další borec z Vysočiny. Jinak si myslím, že pokud nepoleví s aktivitou a nedá si nějakou pauzu, tak při příštím náboru je jasnej adept číslo 1, protože rozumných lidí jako je on je málo.


Díky moc kámo Palec nahoru

Citácia
Krásný rozhovor, skvělý hráč a přítel Smile možná mohlo být trošku víc otázek o realitě, ale tak nepotřebujeme vědět všechno :D Já toho vím už dost. Těším se na rozhovor s tebou Baseballe, děláš fakt luxusní rozhovory Smile Good job!


Kytka pro tebe

Citácia
Aha už vím Yamamoto to je ten borec co jsem s ním volal na TS jednou. Tak to byl docela řízek. :-D


Tak tak :D :D :D
Rosta
Dobrej rozhovor ja sem taky od Havlíčkova Brodu :D :D ses na skole v Jihlave? :D
Yamamoto
Citácia
Dobrej rozhovor ja sem taky od Havlíčkova Brodu ses na skole v Jihlave?


Hezky! Tak to mi někdy napiš :D Nene na škole jsem v Humplu (životní chyba) :D
Rosta
Jaj no a na jake ZŠ si byl ?:D

Basebal - ten souhlas s verejnenim je blbost, doufam ze si mu udelal ͵͵radost" :D
Yamamoto
Citácia
Jaj no a na jake ZŠ si byl ? :D


Konečná a Nuselská :D
Teczka83
Hráče neznám, možná nick občas zahlídnu na serveru. Ale rozhovor se ti povedl. Oddělené odstavce a tak. Paráda. Btw, vůbec neřeš souhlas/nesouhlas s uveřejněním. Ten ti hráč dá tím, když tě o rozhovor požádá.Good job!
BetterSeeYA
Vyberáš na rozhovory z "Premium zoznamu priatelov" na servery? Pripadá mi to tak, ale to nevadí, nie si sám.
Teczka83
Citácia
BetterSeeYA napsal:

Vyberáš na rozhovory z "Premium zoznamu priatelov" na servery? Pripadá mi to tak, ale to nevadí, nie si sám.


Nene. O rozhovor s ním si můžeš napsat. Já dělal rozhovory s hráči podle svého uvážení. Základ pro mě byl, aby měl něco odehráno a aby byl většině hráčů známý. Ale každý žurnalista to bere jinak Smile
BetterSeeYA
Potom to tak aj vyzerá, že áno. :-)
Yamamoto
Tak pro rejpálky , baseballa jsem znal jen od vidění a sám jsem se do rozhovoru nepřihlásil. Díky
Ruda
Vy už byste snad chtěli i rozhovoristům diktovat s kým mají dělat rozhovory, mě se líbí i když tu občas není úplně známý hráč, aspoň se trošku dozvím kdo je teďka na serveru "in". :-D Každý si navíc můžete zažádat o žurnalistu a udělat pak rozhovor klidně i sám se sebou.
Shadow
Rozhovor pěknej, Yamamoto týpek, dobrá práce.
(moc toho nekomentuju, takže to dobrý bude :D)
Baseball
Citácia
BetterSeeYA napsal:

Vyberáš na rozhovory z "Premium zoznamu priatelov" na servery? Pripadá mi to tak, ale to nevadí, nie si sám.


Doufal jsem ze se ozves.
Díval jsi se na mojj vizitku? Jestli jo tak určité vis ze Yamamoto tam nikde napsán není.
btw zajímal by me tvůj nickna serveru.

Ostatním díky za komeniky.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 23