Informácie o serveri
Čítať tému
Rozhovor - Nosferatu
|
|
Baseball |
Pridané 15.03.2015 15:32
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
![]() Baseball: Ahoj Nosferatu, jsem rád že jsi byl ochoten udělat rozhovor. Jaké jsou pocity? Nosferatu: Ahoj, tak jsem rozhodně překvapený. Nečekal jsem, že zrovná já budu vybraný do tvých rozhovorů. Baseball: Začneme jako vždy, představíš se našim čtenářům? Nosferatu: Dobrá. Takže jmenuji se Pavel, mám 19 let, bydlím v Moravskoslezském kraji a studují na stavební průmyslovce obor Geodézie a katastr nemovitosti. Moje koníčky jsou asi hlavně auta, ale i box a podobně. Jeden koníček dělám aktivně a to hasičský sport na postu košař a nebo béčka. dále jsem šťastné svobodný rád trávím čas s kamarády jak v hospodě, tak i na sp. Baseball: Chceš se stát profesionálním hasičem? Nosferatu: Profesionální hasič ani tak ne jsem u dobrovolných hasičů hlavně kvůli tomu sportu. Baseball: Hasič je dost náročná práce, co chceš dělat po školách? Nosferatu: Ano to stebou souhlasím. Co bych chtěl dělat po škole ? Tak to je záludná otázka, protože sám to ještě nevím i když už je na to čas, ale určitě si co nejdříve najít praci v oboru. Baseball: Chteš se odstěhovat mimo ČR? Nosferatu: Popravdě jsem vlastenec a ČR mám rád, takže jestli nebude potřeba a budu zde spokojený, tak nevidím důvod se stěhovat. Baseball: To je dobře, co si myslíš o politicích? Nosferatu: Tak zrovna tuto skupinu lidí moc nekomentuji, protože víme jak to tam vypadá. Občas se tam objeví někdo u koho to vypadá, že bude přínos, ale stejně to skončí tam, kde to je. Baseball: Chtěl jsi se někdy dostat mezi ně? Nosferatu: Tak to určitě ne. Baseball: Přejdeme k serveru, kdy jsi se poprvé dozvěděl o Superpařbě? Nosferatu: O Superpařbě jsem se dozvěděl od svého spolužáka ze základní školy a bylo to v Srpnu roku 2013. Baseball: úplně stejné jak já ![]() Nosferatu: Určitě bych se tam dostat chtěl. Už dlouho o tom přemyšlím. Baseball: Myslíš že by jsi na to měl nervy? Nosferatu: Vím že lehké to určitě není, ale rozhodně to chci zkusit a nabrat nové zkušenosti. Baseball: Když už jsme u Adminteamu, co říkáš na aktuální sestavu? Nosferatu: : Já osobně nemám problém s žádným členem AT, takže můžu říct že aktualní sestava není špatná. Ale vždy se najde někdo/něco co to trošku kazí. Baseball: Měl jsi dlouho Agenturu Roca Escelante, kdy jsi se kní dostal? Nosferatu: K Agentuře jsem se dostal 14.9.2014 a měl jsem ji přes 5 měsíců , ale poté přišlo rozhodnutí a to že firmu prodáme. Důvod byl ten, že na firmu nebyl čas a já se potřeboval věnovat škole. Baseball: Plánuješ koupit další firmu? Nosferatu: Určitě ty plány s Prasatkem_007 máme, ale firmu koupíme zase přes zimu, kdy bude dostatek času se o ní starat. Baseball: Můžeš nám naznačit o jaké se bude jednat povolání? Nosferatu: Jedna varianta je tam stále a to ta, že se vrátíme zpět k bezpečákům, ale to nezaručuji. Nosferatu: Hodně jsme také přemyšleli o řidiči kamionu. ale to je ještě daleko. Baseball: Jaké je tvé nejoblíbenější povolání? Nosferatu: Moje nejoblibenější povolání je určitě Popelář a Bezpečák a poslední dobou mě chytla celkem Yakuza Baseball: Chtěl by jsi přidat nějaké nové zaměstnání? Nosferatu: Určitě by to špatné nebylo. Ale chtělo by to něco co tam ještě není. Povolané které by bylo odlišné od ostatních, ale to by lehké vymyslet asi nebylo. Baseball: Líbil se ti návrh "Stavbaře"? Nosferatu: Četl jsem si to a ano libí, rozhodně bych ho rád na serveru viděl. Baseball: Když jsme u povolání, které z nich je ti nejméně sympatické? Nosferatu: Tak přiznám se, že jen jedno povolaní nemám rád a nikdy jsem ho ani na SP nevyzkoušel a to je Dealer. Baseball: Jaký máš názor na komunitu na SuperPařbě? Nosferatu: Když jsem na SP začínal, tak si myslím že byla na lepší urovni. Ale tak i dnes to není špatné problém je, že hráči co tuto komunitu ovlivňují svým nevhodným chováním je více vidět než hráče kteří se chovají slušně a chtějí si normálně zahrát. Baseball: Změníme trochu téma k Gang Systému, jaký máš názor na gangy obecně? Nosferatu: Dobrá. Já gangům nehoduji, takže se o ně ani moc nezajímám. Občas mě někdo do nějakého vezme, ale to ze známosti, ale že bych se o něj nějak více zajímal se říct nedá. Baseball: Co si myslíš o vyvolávání hádek v důsedků GR,GW? Nosferatu: Myslím si o tom to, že je to totálně zbytečné. Nosferatu: Nechápu co si tím dokazují a kolikrát tím tito Gangsteři jen omezují global chat. Baseball: Chtěl by jsi nějak předělat Gang systém či oddělit gangy od firem (rozdělit crew)? Nosferatu: No jediné co bych udělal, tak to že bych vratil firmy a gangy do starých kolejích, tak jak to bylo a né že to je teď dohromady. Baseball: Jdeme k webu, jaký web design se ti zatím nejvíce líbil? Nosferatu: Nejvíce se mi zamlouvá design, který je na webu teď. Podle mě je přehledný a vážně pěkně udělaný. Baseball: Dáme rychlovky: Baseball: Web / Server Nosferatu: Sever Baseball: čaj / káva Nosferatu: káva Baseball: Rum / Vodka Nosferatu: Rum Baseball: Řízek / Koprovka Nosferatu: Řízek Baseball: Auto / Kamion Nosferatu: Auto Baseball: Počítač / Postel Nosferatu: Postel Baseball: Dívka / Hoch Nosferatu: Dívka ![]() ![]() Baseball: SP / SP Nosferatu: PS ![]() Baseball: Valentýn / Vánoce Nosferatu: : Valentýn Baseball: Dárek / Záchod ![]() Nosferatu: Záchod ![]() Baseball: Děkuji ti za tento rozhovor, máš nějaký vzkaz pro čtenáře, gangstry, administrátory a dětské čtenáře? Nosferatu: Taky děkuji. A vzkázal bych asi jen tohle - Nosferatu: Neberte to vážně je to jen hra. ![]() Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 10:51 |
|
|
aure |
Pridané 15.03.2015 15:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 425
Založený: 29.08.11
|
ty vole dalsi hrac ktoreho nepoznam cital som to ako pekny rozhovor ale nepoznam tak nvm sudit aky by bol ten hrac aj normalne |
|
|
Teczka83 |
Pridané 15.03.2015 15:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 1168
Založený: 20.10.12
|
Pěkné pěkné. Rozhovory jsou super. Ale hráče, se kterými je děláš, tak neznám. Ale jinak 1 s hvězdičkou |
|
|
Baseball |
Pridané 15.03.2015 15:53
|
|
Citácia aure napsal: Děkuji, více níže ![]() Citácia Teczka83 napsal: Díky tečko. Možná si ho pamatujete pod nickem ST.STAIN nebo tak nějak ![]() Upravil Baseball dňa 15.03.2015 16:31 |
|
|
Xena |
Pridané 15.03.2015 16:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Už som počula viac ohlasov, že ho ludia nepoznajú...hmm neviem prečo, ale ja ho poznám ![]() Čo sa týka rozhovoru, tak super čítanie. Už neskáčeš z témy do témy. Dobre sa to číta. Vôbec som sa nenudila a to je super. Aj úpravu si zlepšil. Dobrá práca Baseball a hlavne obrovský pokrok! ![]() |
|
|
Baseball |
Pridané 15.03.2015 16:39
|
|
Citácia Xena napsal: Děkuji Xeni. Snažíme co to dá. Ale už začíná být dost obtížné vymyslet otázku která nebyla ![]() ![]() ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 15.03.2015 17:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Hráče neznám, ale vypadá inteligentně, rozhovor se povedl i když jsem dotyčného neznal tak se to četlo dobře. ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 15.03.2015 18:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Citácia Xena napsal: Diky Xeno. ![]() A ještě jednou diky za rozhovor Baseballe. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Baseball |
Pridané 15.03.2015 18:54
|
|
Citácia Ruda napsal: Děkuji ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 15.03.2015 22:14
|
|
Citácia Ruda napsal: Děkuji, jinak párkrát jsem si stebou psal ale to je hodně dávno ještě, když jsem měl starý nick. I kill people and I like it |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 15.03.2015 23:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Pecka rozhovor, ale ještě lepší hráč. Že ho neznáte, je Vaše chyba. Já ho znám a nelituji toho. Jen tak dál. ![]() |
|
|
RuliiKkO |
Pridané 16.03.2015 01:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 2530
Založený: 18.07.12
|
Citácia HrBeeeC napsal: ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
Rosta |
Pridané 16.03.2015 11:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Taky absolutně netuším kdo to je, delam si prd.. srandu ![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Pridané 16.03.2015 14:30
|
|
Děkuji vám ![]() |
|
|
Prasatko_007 |
Pridané 16.03.2015 23:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 25
Založený: 30.08.14
|
pekny rozhovor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 16.03.2015 23:37
|
|
Také děkuji ![]() ![]() ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
Baseball |
Pridané 20.03.2015 06:23
|
|
Děkuji Tumčo ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 20.03.2015 10:23
|
|
Také ti děkuji Tumíku. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Shadow |
Pridané 20.03.2015 11:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 224
Založený: 10.07.13
|
Nejlepší hráč na takovou tu naší tichou spolupráci (začátek ![]() Rozhovor povedenej, zajímavej.. |
|
|
Rosta |
Pridané 20.03.2015 13:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Jen se nedelej Nosferatu, budes dobry otrok ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa