Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Kurkuma
Baseball
Citace
Jo a kdybys náhodou chtěl tento komentář smazat, budu Ti ho sem posílat do Té doby, dokud z postu Helpera neodejdeš, nebo tu vizitku nesmazeš.


Neboj, já ho tu archivuji. To stojí za zachování.

Jinak ten styl jakým jsi na Wery komentář odpověděl už sám o sobě vyjadřuje jakousi provinilost..

Jen bych rád upozornil aby zde nevznikla nějaká hádka, jinak by padali tresty.
Rich
Ahoj vizitka pekná dal si si záležať hráč pohodový vždy popíšeme o KiKe (veď ty vieš :D ) Jeden z mojich najoblúbenejších hráčov tak GL v Real Life Smile *Tu sem*
Kurkuma
Citace
Rich napsal:

Ahoj vizitka pekná dal si si záležať hráč pohodový vždy popíšeme o KiKe (veď ty vieš :D ) Jeden z mojich najoblúbenejších hráčov tak GL v Real Life Smile *Tu sem*


Dik, snad ti to vyjde. :D


Citace
Gigush napsal:

Citace
Citace
Wery: Ono je to lehký, chtít být na konkurenci v ATeamu, a potom, když To nevyšlo, tak dělat, že nic, a zase dělat dotazy na SuperPařbě dál.
Pane Okurko Smile



Kurkuma: Ten server byl vypnut do cca 15.10. Takže nějaké statistiky nejsou tyto důvody. Důvodem byla střední škola.


Dovol, abych zde vypichla tuhle kravinu, kterou jsi zde vyplodil. Ani náhodou to nebylo z důvodu školy, ale nýbrž z toho, že na ten post vzali mě a né tebe. Zde mám dva screeny na kterých jsi se i přiznal, že jsi na tom serveru působil. Smile

img.tpx.cz/uploads/kurkumav2.png

img.tpx.cz/uploads/kurkumav1.png



Na každého blbečka se vaří voda a na tebe se už dovařila.

Pac a pusu Pusinka pro tebe



Jsem rád, že víš vse a vis i to, že na tom serveru jsem byl hlavni od října 2015 a to jen z důvodu stavení akci.
Zrušený účet
No jasně a najednou jsi měl v plánu být na tom serveru hlavní ? Vím, že ten server jednu dobu jel, potom nejel, někdy přes prázdniny 2016. Poté se to snažili znovu obnovit a požádali mě na post. Pak jsi tam došel ty a začal jsi brečet, jaktože jsem já v AT a ty ne, takže pochybuju, že bys tam byl v AT po celou tu a čekal, až se ten server znovu rozjede. (i kdyby, tak jsi porušil pravidlo zde na SP, že jsi součástí jiného serveru a působíš na SP)
Takže ses musel přicpat z toho důvodu, že sis myslel, že budeš hlavní. V tu dobu jsi již byl helper na SP, takže jsi měl SP něco jako zadní vrátka a doufal si, že ti výjde ta konkurence. Ta ti bohužel nevyšla a tak jsi se vrátil na SP.

Nesnaž se tady vyvracet fakta, že jsi chtěl být na konkurenci hlavní. To ti nevyšlo a tak jsi šel zpátky sem a teď se snažíš procpat do AT všelijak, ale bohužel na tebe nikdo nereaguje. Smile
Ondrah98
Všichni už zde řekli svoje bezvýznamné názory, tak nemůžu zůstat pozadu. Máš mě jako oblíbeného admina, ale jak jsme již jednou řekl, není to pro mě důvod ti neříct pravdu.

Upřímně, o co se k***a snažíš? Nevím, kde se bere to tvoje ego, ale nemáš na něho absolutně objektivní nárok. Až budeš frajer, tak si buď namyšlenej jak chceš, ale do té doby šoupej nohama. Člověk, který byl 2x skoro vyhozen z postu helpera a není schopný za 8 měsíců podávat výkony k tomu, aby postoupil dál, není k tomu aby se chlubil, to je spíš známka velkýho opaku. Jinak tu na tebe vidím i dost dalších velice zajímavých věcí a fakt mě zajímá, kde se bere to tvoje sebevědomí... Každopádně každý je strůjcem svého vlastního štěstí, tak si dělej co chceš, mám to na háku jako celou SP.

Btw. ten růžovej text je strašnej, nedá se to číst jak z toho bolí oči a navíc obsah je o virtuálních penězích, to taky leccos vypovídá.

Možná to ode mě zní divně, že tě kritizuju zrovna já se svou pověstí, akorát že já ji získal za něco a umím si z toho udělat srandu a mám to na háku, čímž si u tebe nejsem vůbec jistý.

Zkrátka to, čím se chlubíš, je spíš k pláči, ale jak myslíš. Tvůj nejoblíbenější, nejarogantnější a nejnaegovanější bývalý (hlavní) admin Ondrah98.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Fifa
Na žádost vizitku zamykám a přesouvám do koše.

Lock!
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Pandy
Na žádost zakladatele odemykám.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
23 Hlasů
41%
Ano, ale hokej moc nesleduji
11 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
9 Hlasů
16%
Ne
7 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
6 Hlasů
11%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 15