Informace o serveru
Číst diskuzi
Salátkova vizitka
|
|
Salatek |
Přidané 23.04.2015 15:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 12
Založený: 06.03.13
|
![]() Váš nick na serveru: Salatek Odehrané hodiny na serveru: Skoro 200h ![]() +dalších pár smazaných za delší neaktivitu, hold po roce no ![]() Váš bankovní obnos: Nekomentuji ![]() Nasbíráno marihuany: 6000+ stále roste a mění se to Vlastním dům číslo: Nevlastním ( prozatím ) Vlastním hotel : Nevlastním, jen pronajímam Dillimore Motel Momentálně jsem členem firmy: Thug Life Dealers ( For Ever ) ![]() Momentálně jsem členem gangu: Nikde nejsem a nepotřebuji to ![]() Můj oblíbený hráč : Werymex, zároveň šéfka ![]() Můj oblíbený administrátor: Nějak moc sem si nikoho neoblíbil ale asi Kikush Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru: Kopec smrti Má oblíbená vozidla: NRG-500, sultan a infernus Má oblíbená práce na serveru: Dealer Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Tak spíše slovy ( ujde to ) ![]() Váš nick na webu: Salatek Vloženo komentářů: Málo Vloženo příspěvků ve fóru: Tak samo jak předchozí zdělení Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Brzo doplním Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Brzo doplním ![]() Jméno: Jakub Datum narození: 1995 Věk: 20 Kontakty: Skype - djkubadj Město: Zbýšov Stav: složité období Zaměstnání: Pracant ![]() Vzdělání: Základní/Střední Jazyky: Čeština a Angličtina ( základ Rusky ) Děti: Ještě počkaj ![]() Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Realista/optimista Moje povaha: Umřímnej ( pravda nejvíce bolí ) ![]() Výška: 186 cm Hmotnost: 75 kg Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Tmavě hnědá Brýle: Nepotřebuji, leda sliuneční ![]() Na těle mám: Chlupy, kůži, nechty a svaly ( los redardos ) Vousy: Pěstuji kámošce na kadeřnické zkoušky ![]() ![]() Kouření: Přiznávám ![]() Alkohol: Přiznávám ![]() Sex: Celibát ![]() Závislosti: Teď jsem je výjmenoval ![]() ![]() Zájmy: Sport, kamarádi Sport: Fotbal, atletika Literatura: Jsem velice sečtělý ( přečetl pět stránek Pána prstenu ) Hudba: Vyhrazený styl nemám, poslouchám vše co se mě líbí Zvíře: Nemam ale chtěl bych pejska ![]() Moje motto: Oko za oko, zub za zub Životní cíl: Procestovat velký kus světa Co nesnáším: Fetky Co miluji: Když se jedu projet někde daleko sám, pár volných minut kdy vypnu mobil a přeruším spojení se světem Oblíbené jídlo: Smažený sýr, hranolky a obloha Oblíbené pití: Pivo, vodka, rum Oblíbený film: Fast and furiuos ( 1-7 ) Oblíbené oblečení: Plavky ![]() Oblíbená barva: Modrá, červená Stručná vizitkoška Upravil/a Salatek dne 23.04.2015 15:16 |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 23.04.2015 15:16
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
https://img.tpx.cz/uploads/salat.jpg Vidíš se tam ? ![]() Vizitka se dá, hráče moc neznám, jen jsme se bavili chvilku ve firemním chatu. ![]() |
|
|
Salatek |
Přidané 23.04.2015 15:18
|
|
Ne nevidím -_- ![]() ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 23.04.2015 15:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Salátek , čestný člen firmy i férový hráč.Díky za označení !! Je s ním sranda a nikdy jsem s ním neměla problémy!*COOOOL* Takových jako je on je tu velmi, ale velmi málo, což je škoda, takze Salatku FOREVER GOODB) |
|
|
MADING |
Přidané 23.04.2015 15:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 220
Založený: 28.02.15
|
fajnová vizitka good hráč ať se daří *Dobrá práce* |
|
|
Salatek |
Přidané 23.04.2015 15:46
|
|
Wery nemáš zač za označení... Takhle bych mohl označit spoustu hráču ale nejvíc sem v komunitě s tebou ![]() Original taky ti děkuji za koment ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!