Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
RaTy (2012 - 2019)
RaTy_
Máme začátek roku 2019 a mě superpařba vůbec nebaví, ani na to nemám čas.. už se na to necítím, takže bych se s vámi rád rozloučil. Propařil jsem tady hodně času, konkrétně kolem 3000 hodin a to v letech 2012-2019. Občas se na server zajdu podívat, ale už nikdy aktivně hrát. Gang systém je poslední roky víceméně o ničem, proto upadla i moje chuť hrát. Zkusil jsem ještě založit Gang Akademii k vytrénování nových gangsterů, ale byl jsem neaktivní a gang hned odkoupil jeden hráč, to byla třešnička na dortu. Gangraců jsem si odjezdil hodně, řekl bych zhruba 6000GR (gang bodů mám celkově kolem 13000) a stále mě to bavilo, ale poslední dny jsem přišel na server, dal jedno a hned se odpojil, už mi to nic nepřináší, ještě k tomu když se jezdí jeden závod furt dokola s jedním gangem. Sawny a GW už jsou pryč dávno. Někdy na SP zajdu, třeba jen tak na chviličku pokecat, nebo když mě kluci z gangu zavolají, ale jinak ne. Aktivně už hrát nebudu nikdy.

Současný gang Legendary Homies bude dále fungovat s někým jiným místo mě ve vedení.
Potkal jsem zde spoustu lidí, které naleznete i dole ve vizitce, těm moc díky. Více už zde psát nebudu, můžete si přečíst vizitku. Užil jsem si skvělé hraní a zábavu. Díky.
Poslední aktivity, které proběhly:
-LAST GR MONTAGE - https://youtube.com/watch?v=OqUkotG8SN4
-ROZLOUČENÍ NA SP, AKCE S ROZPOČTEM 400MG
-ROZHOVOR S ONDRAHEM










Stará vizitka
img.tpx.cz/uploads/jaktozacalo.png

O prázdninách 2012 se poprvé 12letý kluk pod nickem RaTy připojil na server. Hraní mě chytlo, ale zajímaly mě jen peníze, které časem omrzely a chtěl jsem skončit, než jsem si všiml gangů.

V singleplayeru mě bavilo obsazovat území a celkově gangy, začal jsem tedy nějaký hledat. Přišla mi pozvánka od ThoRa. Dostal jsem se do prvního gangu Competitors from City, i když jsem nic neuměl. Později se gang rozpadl a já se dostal do trochu většího gangu.

Tentokrát do Sons of Anarchy vedené MaoSem, kde jsem zjistil co jsou GR a GW, potkal jsem se tam s hráčem [K]ovaldo. Za nedlouho MaoS dostal pban, gang se zrušil. To mohl být rok 2013.

Neskutečně mě bavilo GR i GW, tak jsem celé dny jenom zakládal závody a dmka, trénoval. Zlepšoval jsem se tak rychle, až jsem v tu dobu dokázal porazit [R]udy_[K]rále z tehdejšího nejlepšího gangu, Inglourious Bastards. Ten mě podezříval z cheatů a tak chtěl, abych došel na cw/tg, kde byl anticheat a lagshoot, tam zjistil, že jsem čistý. Seznámil jsem se i s nejlepším sawnerem Aurem, naučil mě mnohem lépe sawnit, za což jsem vděčný. Po dobu dlouhou dobu jsme byli společně se Saphirem nejlepší sawn off trojice.

Začátkem roku 2014 jsem se setkal s hráčem Frei a vstoupil k němu do gangu Evil Players. Frei mě pomáhal se závodem bridge, jezdil jsem jenom CP. Časem se Frei přiznal, že to je [K]ovaldo ze SoA, momentálně obcházel pban, takže byl zpátky v banlistu a já bez gangu.

Začal jsem se učit bloky a to hlavně díky Rutimovím videím, které mě inspirovali k mé populární sérii GR MONTAGE.

Na konci roku 2014 jsem zakládal DM a připojil se tam Fugi, šéf IB. Hrál jsem dobře a tak se mě zeptal, jestli nechci do gangu. Dostat se do toho gangu byl snad sen každého nováčka, většinou brali jenom přes přihlášky, ale mě vzal hned, vůbec jsem to nechápal, měl jsem strašnou radost. Díky tomu se vždy snažím pomáhat nováčkům, přivést je do gang systému a učit je jezdit GR, popřípadě jak hrát sawny. Byl to pro mě nejlepší gang co kdy na SP byl. Seznámil jsem se tam s hráčem Vojta369, od zrušení IBčka jsme spolu byli vždy v gangu, řekl bych, že jsme nejvíce vyježděná dvojice co na SP je. Do gangu se dostal Delux i [K]ovaldo.

Svoje skilly jsem v IB hodně zlepšil, členové mi pomáhali a dá se říct, že mě ''vychovali'' co se týče gangů. To v IBčku jsem poprvé natočil GR MONTAGE. Bohužel gang i server upadal v roce 2015, začalo to lagovat, gangstři přestávali hrát, rušili se gangy a IB se také zrušilo.

V pozdějích letech jsem byl v několika gangech, jako BMW, WCS, NT, ve kterých jsem byl i šéfem. Do toho přišlo několik pbanů, většinou za neustálé porušování pravidel.

V roce 2017 jsme společně s Vojtem založili vlastni gang ''Legendary Homies'', na který jsem hrdý, měli jsme tam neuvěřitelnou komunitu a připadal jsem si tam jako v IB. Poznal jsem nové hráče jako Popi, Arbys, Yoistik, Zorocus, saucce, [P]ajda a spoustu dalších. Skončilo to opět mým permabanem 14.9. 2017, který mám až doteď, brzy to bude rok co jsem v banlistu. //E: 16.4.2019 Po unbanu 14.9. 2018 jsme opět založili Legendary Homies a od té doby jsme neprohráli jedinou sezonu.






img.tpx.cz/uploads/serverinforaty.png
Dohromady jsem odehrál přes 2500 hodin a 12 000gang bodů. Peníze neřeším, i když mi Delux dal na konci IB 8oo ooo ooo$, o to jsem přišel při pbanu, sám jsem vydělal kolem 15o ooo ooo$, které jsem rozdal. Nasbíral jsem víc jak 8o oookg marihuany a založil legendární firmu Dealeři a Huliči, ve které jsme poprvé rozjeli mega konvoje. Firma měla výdělky i přes 100mg, vlastní web a ATomas kvůli nám upravil výdělky i dealera.


img.tpx.cz/uploads/podpisbyraty.png
Komentáře a příspěvky neřeším. Doporučil bych přečíst si pravidla gangů a serveru. Nějaký ty nejoblíbenější screeny, co jsem doteď dochoval:
Spoiler

img.tpx.cz/uploads/legendarisfotkaaa.png
img.tpx.cz/uploads/ratyvojtalh.png
img.tpx.cz/uploads/IMG_1994.JPG
img.tpx.cz/uploads/lhcs.png
img.tpx.cz/uploads/nekalekratyscreen.png.
img.tpx.cz/uploads/deluxsef.png
img.tpx.cz/uploads/dahmegaaaa.png
img.tpx.cz/uploads/megaadah.png
img.tpx.cz/uploads/ibakce.png
img.tpx.cz/uploads/ibbb.png
img.tpx.cz/uploads/ibbbbs.png
img.tpx.cz/uploads/ibbcss.png
img.tpx.cz/uploads/gangsysttt.png
img.tpx.cz/uploads/lolcssss.png
img.tpx.cz/uploads/ripaure.png
img.tpx.cz/uploads/ratycsss.png


Nejlépe zpracovaná videa:
Spoiler












img.tpx.cz/uploads/cobytomohlobyt.png


Jmenuji se Ondřej, narozen 4.5.2000 na Vysočině. Bydlím s prarodiči, studuji průmyslovou střední školu na maturitním oboru.

img.tpx.cz/uploads/topnadpisratiik.png



Spoiler

Vojta369
[K]ovaldo
Deluxx

Aure
Popi
PredyS
Arbys
Yoistik
Zorocus
Saucce
[P]ajda
Fotgas

Fellaz
S0uky
[R]uda[K]ral
RojcekSK
obrik151

Spam
RoNy
Floatin
Rio
Gloodbal
Gee_

SaphiR
nurb
Mia

Safty
Rival
Flex

Luki
soFt

Rutim

Hlavní admin - FifaPK
SG - DoMiNo, Krowky
Celé Inglourious Bastards a Legendary Homies





Díky za přečtení.

Jinak bych byl rád za každý komentář, když už se přeci jen nejspíš neuvidíme.
Upravil RaTy_ dňa 22.09.2019 15:07
aure
hrac sefis
je mi lutis co sa snami stalis
naucil som ta aspon sawnis jak kralis
mas moj respekt ale ta vizitka je cela od hoven LOOL
Qvosty_
Vizitka nič moc a smrdíš Smile
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Rosta
Vizitky moc nekomentuju, ale pokud se jedná o někoho z Vysočiny tak udělám výjimku :D :D Vizitka se mi líbí, celkem dobrý počtení + se mi líbí tvá práce se skiny.
RaTy_
Auris dikys, posledni řádek se nerýmuje takže od ho*en jsi Tys. :D

Qvosty ludvik ma vždy pravdu - [img]http://ctrlv.cz/shots/2015/05/13/PZS8.png[/img]

Rosta jsem rád že se Ti líbí, díky Smile
Floatin
Velmi sa mi páči zostavenie vizitky.Dobré farby,nadpisy,proste to ladí.Ako racer si dobrý. :D
Opti
Jeden z těch nejvíc v pohodě lidí.Děláš dost dobrý skiny a divím se ,že ti ještě nepraskla cévka na čele než se vymáčknu co vlastně na ten skin chci.Tak za to tě taky dost cením :D rofl
Zrušený účet
Zase jiný styl vizitky, který se mi líbí. Nikdy jsem s tebou problém neměla. (teda myslím :D) Kdyby jsi se nedostal do banlistu, tak by to bylo lepší, ale tak stalo se. Tak ať se Ti daří aspoň v tom reálném životě, když už né ten herní, nebo žeby jsi snad obcházel, co kulíšku ? heheheee
rikardo
Vizitka vazne lxsna, ako typek si uplne pohode. Smile
TheRaP
Neskutočne dobrá vizitka. Asi jedna z najlepších aké som tu kedy videl.
Čo sa týka teba RaTy, nemal som tu možnosť spoznať aký dobrý racer si - aj keď možno ano, ale nepamätám si to (myslím ale aj tak že v to obdobie som asi nehrával). Pamätám si ťa dosť z IBčka, aj na tvoje začiatky v IB. Pokial ma pamäť neklame myslím že som s tebou nemal žiadne problemy ani nič, každopádne ti želám strašne moc vela šťastia pri UB. Snáď si ešte niekedy spolu zahráme Smile
MaTy
Znám tě od dob co jsem na SP začínal Smile neměl jsem s tebou žádný problém a snad ani nebude ;)
Vizitka je lxs! *Dobrá práce* barvy, nadpisy, jiný styl vizitky prostě nice! Smile
Snad se někdy uvidíme až nebudeš mít ban či co teď máš :D dobrý racer jak jsem slyšel! GL

There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Pandy
Čauky, vizitka se mi moc líbí, je uplně jiná než tu mají ostatní , a líbí se mi její originalita Palec nahoru jako hráče tě skoro neznám, jsem dealer, takže jsem zalezlá na vsi na polích:D:D:D Jinak největší palec dávám taky kvuli tomu, že jsi z Vysočiny. Sice nevím odkud přesně, ale to neva, Vysočina je celá krásná a bydlela jsem tam 5let, a asi se tam vrátímJooo tak se drž, a at se ti daří nejen na SP YES
DarKoBiT
Čo dodať proste legenda vela šťastia s Unbanom Smile
RaTy_
díky všem!

Rape: Díky moc, cením si toho. Pamatuji, jak jsi mě v IB chtěl druhý den chtěl kicknout, kvůli povolenému multi-acc od Soukyho :D
MaTy tvůj nick mi nic neříká, třeba se někdy na serveru potkáme, díky-
werymex: na Vysočině to je super to máš pravdu no LOOL bydlím kousek od Třebíče heheheee :D
Upravil RaTy_ dňa 29.08.2018 19:46
Zoldik
Uplne luxusni vizitka kamo..pekne nadpisy a pekne napsany to mas
Skoda ze nejsi na sp,snad ti daji unban no
Sawner a racer jak kral
Da se stebou uplne fajn kecat atak dal a dal
Pandy
Citácia
RaTy_ napsal:

werymex na Vysočině to je super to máš pravdu no LOOL bydlím kousek od Třebíče heheheee :D


V Třebíči mám mraky známých , dokonce tam skončilo i moje auto... Jinak jsem Bydlela v Jihlavě, ale kalit jsem jezdila do Třebíče ;)Pivo
FleX_
RaTy tak na teba len dobré v IB som ťa moc neregistroval no neskôr keď si zavítal aj do menších gangov a hlavne tvoja firma dealerov nás zblížila :D si pohode chalan a GL do života.
RojcekSK
šéfko
RaTy_
Zolik s Tebou taky, díky
Flex jj ani já jsem Tě neznal když jsem byl v IB :D
Rajče čáu, Ty žiješ? Šéfko jsi Ty heheheee
Upravil RaTy_ dňa 29.08.2018 19:48
HrBeeeC
Twl caw ratysko.. jsem myslel, že už nežiješ. :D

Tohle je Top hráč, co se chování, komunikace nebo gangů a tvého tahání týče.
Vizitka pecková, v IB stylu ale až moc, nevadí :D
No snad na viděnou po UB. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
23 Hlasov
40%
Ano, ale hokej moc nesleduji
12 Hlasov
21%
Ano, těším se na gaučové trenéry
9 Hlasov
16%
Ne
7 Hlasov
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
6 Hlasov
11%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online