Informace o serveru
Číst diskuzi
apero - vizitka (velmi lehký Edit)
|
|
apero |
Přidané 08.06.2015 21:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 404
Založený: 25.03.15
|
Počátek na SP někdy v roce 2011 Zdravím všechny, co jsi otevřeli a mají zájem o to si přečíst mou vizitku. Hned na úvod řeknu, že nejsem příznivec barviček a různě lámaného textu, tudíž má vizitka bude jen opravdu decentně barevná a založena jen díky tomu, aby mě lidé měli možnost poznat blíže. Citace Serverové informace Nick na serveru: apero Odehrané hodiny: Přibližně 4000+ h Bankovní obnos: Už to nepočítám Nasbíráno marihuany: Kolem 100kg Vlastním dům: Od Nosfíka, už nikdy jiný! Vlastním hotel: Pokoje v různých hotelech Momentálně jsem členem gangu: Slow Riders (bývávalo) Oblíbený administrátor: Je jich více, oni sami vědí se kterýma problém mám a s kterýma ne. Teda spíše nemám problém s žádným, ale co se týče kamarádství, psaní v /pm tak oni vědí sami. Oblíbený hráči: Je jich spousta. I přesto jak se SP změnila, stále se tu najdou dobří lidé. Nebudu tu vypisovat jednoho po druhém. Hráči který mám rád to jistě vědí, jsem s nimi v kontaktu stále, když potřebují pomoci, neváhám a pomůžu, takže asi tak. ![]() Nejoblíbenější příkaz: /kill, /port, /gangrace, /joinrace Nejoblíbenější akce: Jednoznačně závody! Oblíbené vozidlo: Infernus Oblíbená práce na serveru: Právník, gangy Ohodnoť práci administrátorů: Dal bych asi za 2. Citace Webové informace Nick na webu: apero Doporučené téma z fóra: Žádosti o UB/Stížnosti na administrátory, u toho se vždy pobavím. Citace Osobní stránka Jméno: Jakub Datum narození: 1994 Věk: 25 let Bydliště: Ústecký kraj Kolik mám kamarádů: Kamarádů mám spousta, ale ty nejlepší bych spočítal asi na jedné ruce. Stav: Zasnoubený Zaměstnání: Momentálně finanční poradce, ale jelikož mě tato práce absolutně nenaplňuje, tak bude brzy asi jiná. Vzdělání: Strojař s maturitou. Jazyky: Čeština, Angličtina (okrajově) Děti: Ano, mám tříletou dceru. Kde bydlím: V bytě. S kým bydlím: Se snoubenkou a naši dcerou. Sexuální orientace: Tak je Vám snad jasná z řádků nad tím. Něco o mě: Ahoj, jmenuji se Jakub Novák. Mám krásnou přítelkyni Kristýnu a ještě krásnější dceru Kristýnku, které nadevše miluji a položil bych za ně život. Jsou mým největším zájem. Společně žijeme v bytě 2+1 což není až tak velké, ale pro nás prozatím stačí. Spolu s námi žije kočka Mařenka, aby jste měli rozhled úplně o všem. ![]() Měli jsme i více zvířátek, protože zvířata máme hrozně rádi, ale bohužel křečci už zemřeli, potkani utekli bůh ví kam, ne nadarmo se říká, že je to jedno z nejchytřejších zvířat a pejska jsme museli dát bohužel pryč. Mezi další mé zájmy patří sport, vyčleněný mám asi fotbal a tenis, ale nepohrdnu sportem žádným! Dříve jsem dělal i závodně atletiku, ale kvůli zranění jsem přestal. Mezi mé zájmy samozřejmě patří i SAMP, který hraji cca 8 let. Měl jsem asi půlroční pauzu, kdy mi byl zrušen účet, ale už jsem zase zpět a hraji aktivně. Jinak co si o sobě myslím, že jsem hodně přátelský člověk. Jen tak mě něco nerozhází! Nerad se s někým hádám a když už k tomu dojde, tak ten člověk musí být opravdu velké pako. Myslím si, že jsem Vám o sobě i své rodince řekl celkem dost, jakékoliv další dotazy přijímám v SZ. S pozdravem apero. Citace
Povaha: Flegmatik, jen tak mě nic nerozhází a když ano, tak to už musí opravdu být. Pohled na svět: Vždy optimistický, až je to možná někdy i na škodu. Moje povaha: Kamarádský, klidný, naslouchavý,upřimný, věrný a hodně veselý! Citace Můj styl Moje motto: Žádným se neřídím. Životní cíl: Mým životním cílem je, aby jsme s rodinou žili co nejšťastněji a co nejlépe bez trablů. Chtěl bych, abych jim jednou mohl dát opravdu cokoliv. Co nesnáším: Je toho spousta, asi to ani není tak podstatné. Co miluji: Samozřejmě má rodina. Oblíbená muzika: Nemám přímo oblíbenou, ale musí to mít melodii a text. Né RUC TUC. Oblíbené jídlo: Čínské nudle a přírodní řízek s hranolkami zalité sýrem a sosem. Oblíbené pití: Čistá voda. Oblíbený film: Veškeré filmy s Tomem Hanksem například: Zelená míle, Trosečník, Forrest Gump, je toho fakt mnoho. + Filmy z druhé sv. války a na to mám jen jedno vysvětlení, jsou to filmy které jsou většinou založeny na pravdě. Oblíbená kniha: Atentát na Heindricha Oblíbené oblečení: Oblek, nebo jeeny a sáčko. Oblíbená barva: Modrá Citace Dodatek Tímto Vám děkuji, že jste dočetli moji vizitku až sem. Snad některé zaujala, některé samozřejmě ne. Klady i zápory samozřejmě beru. Mějte se hezky s pozdravem Váš apero Upravil/a apero dne 04.06.2019 02:54 |
|
|
Vikush |
Přidané 08.06.2015 22:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Ahoj, za prvé sa ti chcem poďakovať za označenie, vážim si toho ![]() Vizitka je pekná a strašne sa mi páči, že si sa rozpísal, že si to tam nenapísal jednoslovne ako je väčšinou zvykom. Máš rád knihy o 2. sv vojne? Asi to bude znieť blbo ale ja mám zase rada dokumenty z tej doby ![]() Nech sa ti darí minimálne tak dobre, ako doteraz a to hlavne v realite ![]() |
|
|
Brian |
Přidané 08.06.2015 22:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 242
Založený: 13.03.15
|
Ahoj Kubo,vizitka mě moc zaujala,líbí se mi,jak si to rozepsal,opravdu jsem se o tobě dozvěděl hodně a jsem rád,že jsem tě poznal.Dřív jsem tě vůbec nepotkával na serveru (před cca měsícem),ale 2 týdny zpět (cca) jsme si napsali a od té doby si píšeme skoro furt.Jsi jeden z mála hráčů s kterými se dá skvěle popsat a je s tebou i sranda ![]() ![]() ![]() |
|
|
apero |
Přidané 08.06.2015 22:15
|
|
Děkuji Vám oběma, toto si myslím, že každý člověk rád slyší. ![]() ![]() |
|
|
apero |
Přidané 08.06.2015 22:18
|
|
A Vikush, nemáš za co děkovat, napsal jsem prostě ty adminy, se kterýma jsem spokojený, měl jsem někdy s nimi tu čest a vím, že si plní svou práci. Jen doufám, že jsem na nikoho nezapomněl. Jinak co se týče dokumentů o druhé sv. válce, tak jsem také jejich příznivec, o tohle se velmi zajímám a jak už jsem psal, jak knihy tak i filmy jsou většinou na základě pravdy a to je obrovské plus. |
|
|
nemo |
Přidané 08.06.2015 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 456
Založený: 28.09.14
|
Moc hezká, přehledná a obsáhlá vizitka, krásně to tak stačí. Apero, si moc milý kluk nebo spíš chlap ![]() ![]() ![]() ![]() [small]Koukal jsem se na FB a obě jsou nádherný ![]() |
|
|
apero |
Přidané 08.06.2015 22:31
|
|
Nema, moc děkuji za hezká slova a přítelkyni a své dceři vzkážu, budou mít radost. ![]() |
|
|
MADING |
Přidané 08.06.2015 22:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 220
Založený: 28.02.15
|
Apero no teda rozepsal jsi tu vizitku fajnově hodně jsem se o tobě dozvěděl a jinak jsi super hráč žádné problémy jsem stebu neměl jen ať se ti nadále daři a hlavně zůstaň stejnej dobrej chlap jakej jsi protože jseš jeden z mála lidi kteři maj u mě velkej respekt |
|
|
Brian |
Přidané 08.06.2015 22:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 242
Založený: 13.03.15
|
Taky jsem koukl na FB a máš krásnou dceru i snoubenku ![]() |
|
|
apero |
Přidané 08.06.2015 22:35
|
|
Original děkuji moc. Vážím si každého pozitivního slova. Velké dík. ![]() |
|
|
Kurkuma |
Přidané 08.06.2015 22:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 04.09.14
|
Super hráč, bývalý šef. Vizitka pěkná. Škoda toho banu. |
|
|
apero |
Přidané 08.06.2015 22:45
|
|
Kurkuma děkuji ta příznivá slova. Ano ban je škoda, ale byla to má blbost, i když né tak úplně, ale to už je jedno. Ale cca za 10dní jsem zpět jak na koni a s GANGEM nechci mít nic společného! ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 08.06.2015 23:08
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Vždy, když vidím, že mě má někdo označenou jako oblíbenou administrátorku (za což děkuji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
apero |
Přidané 08.06.2015 23:14
|
|
Kikush, jako všem i Tobě děkuji za kladný názor. Za pěkného chlapa též děkuji. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 09.06.2015 01:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Skvělá vizitka a nepotřebovala ani nějaké extra barvy ![]() Jinak ti chci poděkovat za označení v oblíbených administrátorech ![]() No a k tobě ? Nikdy jsem s tebou neměl žádný problém, podle mě pohodový hráč který to má už v hlavě v pořádku. No a nakonec bych ti asi popřál hodně štěstí do života a ať se tobě i tvé rodince daří. ![]() I kill people and I like it |
|
|
RiX |
Přidané 09.06.2015 02:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 372
Založený: 15.11.12
|
Ahoj, běžně vizitky nekomentuju, okomentoval jsem snad zatim jen 3, ale u tebe mi to prostě nedá ![]() ![]() Myslim si že pokud tě SP bude ještě nějak dobu bavit, tak bys byl určitě přínosem i do AT, vzhledem k tomu že tam hranice věku i inteligence spadly a kdyby to někdo zvedl, tak by to určitě nebylo na škodu. Každopádně díky za pěkný počtení u toho seznámení nás s tvým životem, a hodně štěstí jak v realu, tak i v tý blbý hře ![]() |
|
|
apero |
Přidané 09.06.2015 08:29
|
|
Nosfe děkuji moc, jsem rád, že se vizitka líbí. A budu dělat vše pro to, aby se mě i mé rodince dařilo. Díky ![]() Rix, Tebe moc neznám, ale rozhodně mě tvůj názor na mě potěšil. Děkuji za něj. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 10.06.2015 16:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ahoj Apero, nemusí být vizitka za každou cenu přemaštěná barvama, nevím proč tu na tom tolik záleží. Ta tvoje je akorat, a hodne jsem se z ní dozvěděla, třeba i to, že máte rádi zvířátka hlavně kočky
![]() Jinak patříš do skupiny hráčů, kteří mají v hlavě mozek a umí ho použít. A také jsi 20+, což já jako serverová matka skoro, uvítám ![]() Byl jsi členem mé firmy, jen škoda že né na dlouho. At se ti daří kamaráde nejen na SP, ale hlavně v životě, když máš tak skvělou rodinku ![]() |
|
|
apero |
Přidané 10.06.2015 21:05
|
|
Děkuji Wery ![]() |
|
|
Kurkuma |
Přidané 10.06.2015 21:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 04.09.14
|
Citace apero napsal: Jo, až se připojíš tak tě se Siminem vememe do gangu ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!