Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Výkonný telefon do 10 tisíc
Fugi.
Zdravím všechny.
Po delší době si chci koupit novej telefon kterej už bude výkonnější než ten co mám teď. Chtěl bych od vás poradit/radu jaký by stál fakt za to.

Chci spíš něco s androidem, protože s jinými nemám zkušenosti. Jak už jsem psal jde mi hlavně o výkonnost telefonu.

Jde mi hlavně o to aby po měsíčním používání se nezačal sekat, přehřívat a další otravné nepříjemnosti.

Dost přemýšlím nad LG G3 855 ale recenze nebyli na něj moc pohledné.

Budu rád za doporučení a za jakékoliv rady ohledně koupě telefonu.
Battery
Za mě určitě doporučuji Sony Xperii Z2. Mám ji už víc jak měsíc, kdy jsem ji kupoval si přesně nepamatuji. Kupoval jsem ji za 10,000 Kč na CZC. Ohledně výkonu, za mě jsem si nic lepšího vybrat nemohl, touhle koupí by si určitě neudělal chybu. Možná bude problém ji teď někde sehnat. Pokud by se nedala dobře sehnat tak bych doporučil Sony Xperia M4 Aqua, kterou má kámoš a dost si jí chválil, dá se sehnat do 8,000 Kč (v poměru cena/výkon je na tom dost dobře). A ještě něco na závěr, já osobně doporučuji jen značku Sony ohledně mobilů, se Sony jsem začínal a zase jsem se k ní vrátil a vůbec nelituji. Doufám že jsem pomohl.
Fugi.
Ta Z2 vypadá fakt dobře Smile také mi ho doporučoval kámoš. Díky za typ
Move
Podle mě Huawei P7, P8 lite a nebo Xiaomi mi4. Jsou to docela dobré mobily, sice neznámé značky, ale maji dobrý výkon/cena.
HanyS
Doporučil bych ti iPhone 5, díval jsem se na heurerku a dá se tam sehnat i za 9,5k. Mám s tímto mobilem docela dobré zkušenosti, doporučil bych ti i 6 který nyní mám :D ale ten za 10k nepořídíš :/ Ale je to výkonný telefon, když jsem měl android po delší době se začal opotřebovávat, takže s Androidem moc spokojenej nejsem.
Fugi.
jak jsem slyšel od více lidí, tak prej jsou to hrozné telefony Huawei, ten další nevím, nezkoumal jsem. IPhone, tak to fakt nevím no, bylo by to pro mě něco úplně nového :D
rikardo
Nexus 5, čistý android, výkon.
nemo
Ahoj,
jen se podělím o zkušenost. Mně a celé rodině se osvědčily telefony Sony Ericsson. Za slušnou cenu tak seženeš podle mého dobrý telefon. Já jsem míval Sony Ericsson Experia Active. Byl jsem nad Míru spokojen. Ale, nevím jestli by se Ti líbil, teď se nosej pádla. Pivo
Whut
Ahoj, Taky jsem pár let používal android, Ale jak jsi napsal androidu stačí málo a začne se sekat a další hlouposti,Já osobně používám Nokia Luma 1080 a jsem spokojenej, Výkon telefonu super foťák,videa ovladatelnost na skvělé úrovni,Ano psal jsi že preferuješ android ale další názor přeci neuškodí Smile
rikardo
Citace
Nema napsal:

Ahoj,
jen se podělím o zkušenost. Mně a celé rodině se osvědčily telefony Sony Ericsson. Za slušnou cenu tak seženeš podle mého dobrý telefon. Já jsem míval Sony Ericsson Experia Active. Byl jsem nad Míru spokojen. Ale, nevím jestli by se Ti líbil, teď se nosej pádla. Pivo


Však SE sa už nevyrába. :D Týpek píše že chce výkonný fon, toto má 1GB pamäť, 3 palcový display, 512MB Ram. :D
Fugi.
A má někdo zkušenosti s LG G3 855 nebo s Xperii Z2 ?

Whut: Vůbec mi tvůj nebo kohokoli názor nevadí Smile

Nemo: Teď mám Htc wildfire S, je to už trochu víc starší záležitost a ten moc dobrej není co se týká výkonu.

Slonis: Mrknu se na něj Smile

Jinak díky všem.
KubiKula
Kámo já mám Sony xperii z2 už půl roku kupoval jsem jí za 10 tisíc a do teď si nestěžuju hry jedou v pohodě všechny foťák luxus na nic si nestěžuju akorát když je velké teplo telefon se při větším používání přehřívá někdy a tím i rychleji vybijí baterie ale jinak pecka:D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
dpq7WImm8w
čest Fugi,

Konečně (vůbec jsem v to nedoufal) zde padlo slovo "iPhone" a tak jako obrovský příznivec všech zařízení od apple zareagovat. Píšu z vlastní zkušenosti, jsem majitelem iPad-u i iPhonu, takže to mám odzkoušený. Za tu dobu co to mám (cca. půl roku) za tuto dobu všechny ostatní mobily absolutně selhali, iOS drží krok bez sebemenších problémů.

Vesměs jediná "nevýhoda(?)" je paměť, která na neštěstí nelze rozšířit, to je ovšem ten nejmenší problém. Potom je tedy otázka, kterou z verzí by jsi chtěl:

př.
iPhone 5 64GB (bílá verze) - 11.950 ,-
iPhone 5 32GB (černá verze) - 10.500 ,-
iPhone 5 16Gb (černá verze) - 9.200 ,-

( samozřejmě pokud by jsi toužil po bílé verzi tak ta bývá obvykle dražší, naopak černá verze je levnější )


Sice to nesplnilo ten Tvůj strop 10.000kč, ovšem iPhone (resp. iOS) bude bez jakýchkoli záseků a problémů fungovat nejméně 5 let. To u mobilů s androidem nenalezneš jediný, co se tomu vzdáleně blíží je Nexus kterýmu do os (andoidu) nikdo nehrabe a je tam čistej takovej jakej má bejt, takže by měl bejt teoreticky funkční.

Hi
Fugi.
Díky Detro, tohle by byla pro mě novinka no, protože nejsem ten typ co střídá mobil každý 2-4 měsíce :D Popřemýšlím nad tím.

Kubikula, něco málo jsem takového o tom četl no :D
dpq7WImm8w
Hele, znám dost lidí co přešli z androidu/wp právě na iOS a jsou nadmíru spokojený. Vesměs ty systémy jsou podle toho, co s ním zamýšlíš dělat.. :D

Pokud máš zájem se v tom OS hrabat a upravovat si ho, tak bezpodmínečně musíš sáhnout po Androidu.

Pokud chceš telefon, kterej vybalíš, zapneš a víc se nemusíš starat = iOS.
SmouKy_
Ačkoliv jsem vždy měl android a iphone si budu asi kupovat, tak musím říct že iphone by byla jasná volba jestli chceš telefon na delší dobu, ačkoliv telefony se systémem android mají lepší hardware tak se po čase zasekají, a to iphone díky skvělému systému ne.
HanyS
Správně Detro iPhone is best ! *Zatancujem*
Fugi.
Díky za rady Smile
Ondrah98
Neaktivní téma Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
11 Hlasů
55%
Ano, ale hokej moc nesleduji
2 Hlasů
10%
Ano, těším se na gaučové trenéry
4 Hlasů
20%
Ne
2 Hlasů
10%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
5%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20