Informácie o serveri
Čítať tému
MakaPig - Vizitka
|
|
MakaPig |
Pridané 16.07.2015 15:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 169
Založený: 11.11.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: MakaPig Odehrané hodiny na serveru: 800 Váš bankovní obnos: 120 (ako kedy) Nasbíráno marihuany: nehulim (na sp) Vlastním dům číslo: nemam (keď mam tak predam) Vlastním hotel číslo: ten v LV pri warpe Momentálně jsem šéfem/členem gangu: žiadny gang som poctivý občan Můj oblíbený administrátor:žiadny Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /inzerat /drazba /kil Můj nejoblíbenější event serveru: neeventujem len zarábam (workoholik) Má nejoblíbenější akce od administrátorů: banovanie serveru Mé oblíbené vozidlo: cheetah Má oblíbená práce na serveru: Nezaměstnaný (žobranie = zárobková činnosť - rýchle money) + Novinár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:5 Vaše webové informace Váš nick na webu: MakaPig Vloženo komentářů: 4 Vloženo příspěvků ve fóru: 152 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: žiadny, všetky su zle Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: moja vizitka Vaše osobní stránka Jméno: Martin Příjmení: pes (hau hau) Datum narození: 30.5.2000 Věk: 15 Kontakty: žiadny kontakt vám nedám, kto ma chce počuť tak nech príde na ts superparby som tam furt Kraj: Trenčianský kraj Slovensko Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 0 Stav: vdovec Zaměstnání: na sp podnikatel a v reale student Vzdělání: chodím na základnú školu, ale väčšinu času tam prespím Jazyky: Slovenčina (ledva ledva) Děti: Nemám rád deti (hlavne na sp) (aj keď aj ja som dieťa) (to nevadí) Kde bydlím: na ulici S kým bydlím: klavesnica a myš (možno ešte monitor) Sexuální orientace: metrosexual (j**** metro) Poznámka: Tato vizitka je uplna blbosť, čitajte ju na vlastné riziko (alebo radšej ju ani nečitajte) Informace Vaší povahy Povaha: cholerik, nič viac nič menej Pohled na svět: pesimistický optimista Otevřenost: foxteriér Moje povaha: zla povaha Informace o Vaší postavě Výška: nemam sa čím odmerať Hmotnost: vela Postava: jak slon Barva očí: modra Barva vlasů: hneda Brýle: mal by som nosiť, ale jbmnt Na těle mám: kožu, na koži oblečenie a na oblečení nič Vousy: Nemam Fotografie: ![]() selfie pri večeri Závislosti Kouření: ano Alkohol: ano Sex: ano Závislosti: ano Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: sp a teamspeak Sport:hokej na sp Literatura (zde uvedete žánr): literatura v škole (nič viac nič menej) Hudba (zde uvedete žánr): omg rap rap rap Zvíře: had (anakonda) Můj styl Moje motto: Svojich kryjem, cudzích bijem Moje webová stránka: superparba.eu Životní cíl: zomrieť v spánku z úsmevom na tvári Co nesnáším: deti a adminov na sp ( Co miluji: sám seba Oblíbená muzika: rap Oblíbené jídlo:čo mama navarí Oblíbené pití:kofola Oblíbený film:nepozerám Oblíbená kniha:nečítam Oblíbené oblečení:žiadne Oblíbená barva:Žúžová Upravil MakaPig dňa 21.02.2016 00:23 |
|
|
Szelby |
Pridané 29.02.2016 05:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 1671
Založený: 11.04.15
|
Vizitka jednoduchá dvojbarevná, jde vidět že sis z toho udělal srandu ![]() ![]() Szelbovsky
![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům