Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Zatox - Vizitka [Facelift]
|
|
| Zatox |
Přidané 07.08.2015 15:12
|
![]() Příspěvků: 23
Založený: 21.03.15
|
![]() Váš Nick na serveru: ZaToX Odehrané hodiny na serveru: 1200+ Váš bankovní obnos: 200,000,000 $$$ Zkouřené marihuany: cca 15000g Vlastním dům: č.302 Vlastním hotel číslo: Nevlastním Aktuálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem v žádném. Neumím ty jejich "GRka" a "Sawny" ![]() Můj oblíbený Administrátor: Nosferatu, fifaPK, HrBeeeC, Chicago_girl (odstoupila z funkce) Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /privolat, /color, /nitro Můj nejoblíbenější Event serveru: Závod Doherty, Závod Bridge, Seskok s Padákem Má nejoblíbenější Akce od Administrátorů: Double Race, Invisible Race, Tuning, Fall Out Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Sadler, NRG-500, Sultan Mé oblíbené zaměstnání na serveru: Ruská Mafie, Novinář, Dealer, Zdravotník, Popelář, Kamioňák, Právník Ohodnoťte práci administračního týmu známkou (jako ve škole): 3 ![]() Váš Nick na webu: [bcolor=#ffff00]Zatox[/bcolor] Vloženo komentářů: [bcolor=#990000]1[/bcolor] ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: 13 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [bcolor=#0033cc]Na Stadion LV nám zavítal Cirkus![/bcolor] (Krásný bug textur) ![]() ![]() Nejpohodlnější dopravní prostředek? ![]() ANO, přeci Květináč! B) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jméno: Honza Příjmení: ..... To ví snad jenom PENTAGON ![]() Datum narození: 12.5.1993 Věk: 22 let Kraj: Olomoucký (Olomouc) Stav: Svobodný Vzdělání: Vyučen jako obráběč kovů Jazyky: Čeština, Angličtina, Němčina Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: Říkám jim Rada Starších ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Povaha: Melancholik, Flegmatik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert někdy i Introvert ![]() Kouření: NEIN ![]() Alkohol: Když se něco slaví tak si dám nějaké ty paňáky ![]() Závislosti: Dobré jídlo, Hudba, PC hry, Televize *Hraju* ![]() Zájmy: Auta, Strojírenské technologie, Hudba, PC *PCMANIAK* Hudba: Techno, Hardtechno, Schranz, Hardstyle, Hardcore, TechHouse ![]() Sport: Snowboard, lyže, bicykel ![]() Moje motto: "S Technem zdechnem" ¨dsOblíbená hudba: Zany, Noisecontrollers, Headhunterz, Frontliner, ... Oblíbené jídlo: Nic konkrétního nemám, chutná mi vše *Oběd* Oblíbené pití: Mountain Dew, Fanta, Sprite, Fofola ![]() Oblíbený film: Dannyho parťáci, Matrix, Zastav a nepřežiješ, Rychle a zběsile, Kurýr, Všemocný Oblíbená barva: Modrá, Zelená, [bcolor=#ffffff]Černá[/bcolor], Bílá, Tyrkysová ![]() _[CaRBoN]_
_Mrtn. [L]oading... Simino Kubiczej.. =Fox=Luko= PredyS TonoS Swes SkFrajerko SeannyX Klokan Chicago_Girl RiX Icelik LuKi_ Yetti69 Melmen _Vysocina Moravska_Slaninka Bi[G] _[T]ri[P]s_ Gargamel. Gummy_Shock Lury Ticka MartinBrody Upravil/a Zatox dne 02.01.2016 10:30 |
|
|
|
| fIoW |
Přidané 07.08.2015 15:14
|
![]() Příspěvků: 829
Založený: 20.07.15
|
PRVNÁ! ![]() Známe se cca. měsíc od doby co sem se vrátil na SP, je s tebou švanda a si v pohodě. (Pěkný nadpisy)
![]() ![]() |
|
|
|
| r3pl1kat0r |
Přidané 07.08.2015 15:51
|
![]() Příspěvků: 74
Založený: 06.05.14
|
Jéj čauko Zatoxi. Vizitku máš moc pěknou. Ta červená a bílá se k sobě moc hodí. Potkal jsem tě u frajerka a hned jak jsem tě poznal jsem věděl že jsi supr hráč. Hodně štěstí v Realném životě i na SP
|
|
|
|
| Chicago_Girl |
Přidané 07.08.2015 21:22
|
![]() Příspěvků: 497
Založený: 04.03.11
|
Jo prostě borec na TSku. Vždycky z tebe chčiju, jinak zítra nezapomeň na Harryho Pottera ![]() ![]() ![]() . Super hráč, krásná vizitka, díky za označení oblíbeného administrátora a pěkné nadpisy, ne jak Melmenovi ![]()
|
|
|
|
| Nosferatu |
Přidané 08.08.2015 01:50
|
![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Pěkná vizitka ono samo osobě červená barva je prostě Top ![]() I ty nadpisy k tomu pěkně ladí. ![]() Jinak ti určitě chci poděkovat za označení toho si poměrně dost cením. .) Jinak tu čest se s tebou setkat jsem už měl a můžu říct, že vážně rozumný člověk snad nikdy jsem ještě neviděl, že by stebou byl nějakej problém. ![]() Tak hodně zdaru a hlavně hromadu štěstí v životě.
I kill people and I like it |
|
|
|
| Melmen |
Přidané 13.09.2015 15:18
|
![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Ahoj Honzíčku, vizitka mohla být lepší no, ale tak dá se to. :X
Hráč jsi celkem v pohodě, ale nikdy v MoGu nevydržíš déle jak jeden den.. To bys mohl napravit. )) Přece jenom pracovní síla se vždy hodí místo toho, abys kupoval firmy, které jsou druhý den na zrušení. Ale díky za označení, váážím si toho. :OTomuhle se ale musím prostě smát ![]() Jinak Chicago, Citace pěkné nadpisy, ne jak Melmenovi Melmenovy )) ![]() |
|
|
|
| Chicago_Girl |
Přidané 14.09.2015 20:03
|
![]() Příspěvků: 497
Založený: 04.03.11
|
Citace Melmen napsal: Se ne**** ty češtináři vole Jak ty bys nikdy neudělal chybu -_-
|
|
|
|
| denyZ |
Přidané 14.09.2015 20:10
|
![]() Příspěvků: 271
Založený: 29.03.15
|
Krásna vizitka
|
|
|
|
| carbon |
Přidané 29.12.2015 21:13
|
![]() Příspěvků: 869
Založený: 26.12.12
|
Pěkná vizitka, suprovej hráč, a dobrej spolužák.! vizitka se ti fakt povedla to se musí nechat pamatuju si den kdy jsem tě přivedl na SP jakoby to bylo včera D
|
|
|
|
| Borek_ |
Přidané 30.12.2015 20:09
|
![]() Příspěvků: 147
Založený: 08.02.14
|
tak jako dobrá vizitka pane Zatox neboli Honzíku ne sranda jen jako hráče tě znám tak nadprůměrně na serveru tě vidím furt děláš tam pořád nějaké srandy z někoho a ták takže si myslím že v pohodě hráč takže at se daří
|
|
|
|
| Zatox |
Přidané 01.01.2016 22:41
|
|
Díky VÁM všem za hezké a vtipné komentáře jste taky super lidi a v pohodě hráči PS. Sakra taky jsem trochu nedomyslel, že se to aktualizuje na první stránku mám v plánu to ještě upravit.
|
|
|
|
| TripS |
Přidané 03.01.2016 01:56
|
![]() Příspěvků: 602
Založený: 20.05.15
|
Krasna vizitka supr týpek stebou je pokažde prdel dk za označeni |
|
|
|
| fIoW |
Přidané 03.01.2016 10:52
|
![]() Příspěvků: 829
Založený: 20.07.15
|
Vole prozrazuj mojí identitu v roli Pentagonu, bacha na jazyk nebo si tě vezmu stranou chlapče ... ![]() Vizitka je sexy ale byla by lepší kdybych ty nadpisy dělal samozřejmě já, co si budeme povídat.
![]() ![]() |
|
|
|
| gummy |
Přidané 14.01.2016 22:26
|
![]() Příspěvků: 292
Založený: 21.09.14
|
Vizitka je dobrá, informativní. Máš originální nadpisy, které si mi líbí. (: Jsi kočka. Dá se s tebou pokecat. Přeji hodně štěstí v herním i reálném životě. A děkuji ti za označení. (: |
|
|
|
| Dreamys |
Přidané 16.01.2016 00:38
|
![]() Příspěvků: 274
Založený: 28.08.14
|
Dobrá vizitka, je s tebou docela sranda ![]() PS : Jo, pořád zním jak čikmánek ![]() Ať se daří jak ve Virtuálním tak hlavně Reálném světě
|
|
|
|
| Zatox |
Přidané 23.01.2016 01:45
|
|
Trips Citace Krasna vizitka supr týpek stebou je pokažde prdel dk za označeni s tebou je též srandy plný dům a označení za málo ![]() Mejtes Citace Vole prozrazuj mojí identitu v roli Pentagonu, bacha na jazyk nebo si tě vezmu stranou chlapče ... Na holou a né, nebyla by lepší s tvýma nadpisama Jsem na ty svoje hrdej jak se mi povedly ![]() Gummy_Shock Citace Vizitka je dobrá, informativní. Máš originální nadpisy, které si mi líbí. (: Jsi kočka. Dá se s tebou pokecat. Přeji hodně štěstí v herním i reálném životě. A děkuji ti za označení. (: Taky ti přeji hodně štěstí jak na SP tak aji at the real life ![]() danik0306 Citace Dobrá vizitka, je s tebou docela sranda ty ještě nevivinutej čipmánku Nápodobně ti přeji vše nej do obou našich světů
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasůNe, nemusím ho.
26 Hlasů