Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - peugeot406ism
|
|
Peugeot406ism |
Pridané 22.08.2015 12:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 239
Založený: 23.07.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: peugeot406ism Odehrané hodiny na serveru: 1290+ Váš bankovní obnos: jen 1,6mg ![]() Nasbíráno marihuany: rovných 0 gramů Vlastním dům číslo: 834 Vlastním hotel číslo: mám barák, nepotřebuju Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Nejsem v žádném Můj oblíbený administrátor: všichni co mi pomáhají Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /pm, /zakaznik, /vozidlo, /kill, /drazba Můj nejoblíbenější event serveru: Black jack Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod s vlastním autem Mé oblíbené vozidlo: Koupeno 2.9.2013 ![]() Má oblíbená práce na serveru: Taxikář, Yakuza Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1-2 Vaše webové informace Váš nick na webu: peugeot406ism Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Málo Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Taky málo Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: obhájen ![]() ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Honza Příjmení: ![]() Datum narození: Minulé tisíciletí přesněji 1999 Věk: 17 Kontakty: superparba.eu -> soukromé zprávy Kraj: Královéhradecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Mě to stačí Stav: Svobodný Zaměstnání: Student ZŠ (základka ne jiná ZŠ ![]() Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina a němčina ale na ty 2 poslední bych moc nespoléhal ![]() Děti: Nemám Kde bydlím: v České republice S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadlo): Rusové mají jeleny a jeleni hlídají konev! Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: flegmatik Pohled na svět: Jak na co, na něco pesimista na něco optimista Otevřenost: 50/50 Moje povaha: Klidná Informace o Vaší postavě Výška: 183cm Hmotnost: jen 60 Postava: Hubená Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Sluneční Na těle mám: Pihy Vousy: když mám tak sundám Fotografie (ukažte se nám): Doufám že nevadí že je tma ![]() ![]() Závislosti Kouření: Ne Alkohol: neničím si játra Sex: ![]() Závislosti: Auta ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Mazel ![]() ![]() ![]() Sport: Kolo Literatura: Povinná četba k maturitě určená Cermatem ![]() Hudba: To co se mi líbí, je jedno co to je Zvíře: Králík Můj styl Moje motto: Zážitky jsou naplní života a tvoří jeho kvalitu. Životní cíl: Zajištěný a spokojený život Co nesnáším: Lhaní Co miluji: ![]() Oblíbená muzika: Co se mi líbí tak poslouchám Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Cola Oblíbený film: Taxi Taxi Oblíbená kniha: Nemám žádnou Oblíbené oblečení: Tričko, kalhoty Oblíbená barva: Bílá Upravil Peugeot406ism dňa 10.03.2017 23:30 |
|
|
TimG |
Pridané 22.08.2015 13:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 1308
Založený: 17.09.13
|
Ahoj, máš peknú vizitku. Spomínam si na Teba, ako si robil taxikára vždy a jazdil v spomínanom Sultáne. Bolo to asi 2 roky do zadu. ![]() ![]() |
|
|
Zawy |
Pridané 22.08.2015 16:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 511
Založený: 04.08.15
|
Vizitka jednoduchá, ale ten obsah tam je. Jako hráče jsem se s Tebou ještě nesetkal. Hodně štěstí v AT. |
|
|
Rosta |
Pridané 04.10.2015 21:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Přesouvám z5 k hráčum. |
|
|
Nosferatu |
Pridané 08.10.2015 00:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Pěkná vizitka pežote ![]() ![]() ![]() škoda, že si v AT nevydržel déle, tak hodně štěstí a ať se ti daří. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Grizzly |
Pridané 08.10.2015 17:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 1414
Založený: 03.08.12
|
Poprvý vidím člověka co miluje francouzský pí.. Peugeoty. ![]() ![]() ![]() |
|
|
gummy |
Pridané 12.06.2016 20:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 292
Založený: 21.09.14
|
čaf pežotku, informativní vizitka, barevně sladěné a poprosím příště sem dej nějakou fotku, ne které si trošku více oblečen. ![]() |
|
|
Primer |
Pridané 12.06.2016 21:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 423
Založený: 25.10.15
|
Ahoj 408-čka Vizitka taká jednoduchšia ale to je v poriadku,hlavne že sú tam info....Škoda že si sa neudržal v AT,dúfam že to niekedy zase skúsiš..Nech sa darí... |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!