Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Sesterský server
Připojit se na server

Číst diskuzi

Dotaz ohledně spouštění SAMPu.
Davca15
Zdravím, mám tu takovej menší problém, po letech jsem se chtěl vrátit zpět k hraní, ale když pustím SAMP a připojím se na nějaký server, tak mi to pustí Single, nevíte co s tím? Předem děkuju za užitečné rady Smile
Ondrah98
Přesunu ti to do sekce o PC, kde se mohou vyjádřit i hráči.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
CzSK
Jiný crack.
Primer
Iný crack,a ak chceš sa pripojiť na tento server (SuperPařba) tak si stiahni nového clienta 0.3.7,server prešiel na nového.
Návod ---> Klikni tu..
Krowky
- najprv skús úplnú jednoduchú vec, v dokumentoch si otvor zložku s gta a zmaž gtasa_set

- nemáš nejaký patch? napr. 1.1 ak máš treba nájsť downgrade patch na 1.0

- skontroluj či máš dobrú "cestu ku gta" v samp klientovi, prípadne to sprav jednoducho, vypni samp, premenuj zložku s gta, zapni samp a sám si bude pýtať cestu

Možno bude stačiť zmazať ten set...skús, uvidíš
ViNceNzoSvK
Citace
Single Player Loads instead of SA:MP
YOU ARE NOT SUPPOSED TO SEE THE SINGLE PLAYER OPTIONS (NEW GAME, LOAD GAME, ETC) - SA:MP SHOULD LOAD BY ITSELF AND NOT PRESENT THESE OPTIONS. IF YOU SEE "NEW GAME" SINGLE PLAYER HAS LOADED, NOT SAN ANDREAS MULTIPLAYER.
Single player can load for 2 reasons - you have installed SA:MP to the wrong folder or you have the wrong version of San Andreas. If you have the wrong version it's easy to fix. . Click here to download the downgrade patch.
Sometimes the single-player menu will be shown, but SA:MP will have in fact loaded properly. To fix this you simply need to select an item on the menu then press esc until you're out of it, then SA:MP will proceed to load.
ViNceNzoSvK
Neaktivne Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Těšil/a JSI se do školy?
Ano, škola mi chyběla
3 Hlasů
38%
Ne, prodloužil/a bych si prázdniny
1 Hlas
13%
Maximálně na kamarády