Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
New telephone for me
MADING
Zdravím pravě si budu kupovat nový telefon ale vůbec nevím jaký tak bych měl zájem jestli by jste nějaký mohli doporučit s cenou tak do 5 000 kč budu rád za každé doporučení
Primer
No tak ja ti doporučujem "Sony Xperia Z1 Compact".Vlastním ju a som velmi spokojný.Síce stojí niako okolo 7000 Kč.Ale dá sa zohnať aj za 6000 Kč.Tých 1000Kč niako zoženeš.
Klik.
Tr1xmy
Prečo máš tak nízky strop ? Môžeš ísť aj o nejaké 100 vyššie ?
nedoporučujem Ti nič za cca 180€, nakolko mobilné telefóny idú stále a tieto staré typy sa neoplatí kupovať.

Jedine ako napísal _Prdonn_ , je ešte mobil, ktorý je pomerne oblúbený a za tú cenu adekvátny.

Skús počkať napríklad do Vianoc, určite dostaneš peniaze od rodičov, od rodiny, našetri si a kúp si niečo vo vyššej cenovej relácii.
Tearsko
V prvom rade daj vedieť na čo všetko telefón používaš a podla toho sa ti dá poradiť, ja napríklad telefon používam na volanie , sms , bežné www stránky , občas hudbu, hry nehrám a mám telefon starší ale kupoval som ho z druhej ruky nepoužitý za 80 € ( LG F60 D390n )a ten telefón fachčí, relatívne slušne reaguje ale za to mu chýbajú určité funkcie ako automatický jas či notofikačná dioda a podobne. Do telefonov neinvestujem peniaze.

Dnes za cenu tých 160-180 € sa z telefónov v pohode dá vybrať. Teraz má už každý takýto low end telefón 8gb ram, 4jadro procák a celkom použitelný graciký chipset a 5 alebo 8 MPX foťák a tam android beží úplne v pohode.

Takže si urči priority čo od telefónu očakávaš a podla toho sa zariaď pri výbere. Poprípade neviem aký OS preferuješ.
Upravil/a Tearsko dne 14.11.2015 16:21
MADING
Prdonn a Tr1xmy to jasný klidně si ještě připlatím a myslel jsem že nechci za telefon utrácet 15 000 kč a díky za doporučení

Tearsi no už bych chtěl něco výkonějšího požívam ho převážně internet potom hlavně volání + sms poslouchání hudby a sem tam i focení
Upravil/a MADING dne 14.11.2015 16:34
Tearsko
A išiel by si aj do číny ako je honor alebo skôr niečo overené ako napr sony/ lg / lenovo ? Ešte čo by sa dalo uvažovať , aké máš požiadavky na display , aspoň velkosť , ale odhadujem že max 4,7-5 palcov?
MADING
To klidně značka je mi u plně jedno prostě kvalitní telefon za docela slušnou cenu a ten display taky to je jedno
ViNceNzoSvK
Citace
2. V případě, že bude diskuze neaktivní déle, než 5 dní, bude IT poradcem uzamčena. Pokud si po zamknutí topicu přejete v diskuzi pokračovat, kontaktujte moderátory, nebo IT poradce.


Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
12 Hlasů
52%
Ano, ale hokej moc nesleduji
2 Hlasů
9%
Ano, těším se na gaučové trenéry
5 Hlasů
22%
Ne
3 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19