Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Czipisek (Bukvatýr)
Sotasek
img.tpx.cz/uploads/RozhovorCzip.png





Zdravím Vás hráči a hráčky, máme tu rozhovor s bývalým administrátorem, bývalým žurnalistou a stávající legendou Super Pařby, a to s nikým jiným než s Czipiskem. Přeji příjemné počtení.



Sotasek: Čůs kámo, stará komunita Tě určitě zná, ale jelikož se toho na serveru dost změnilo, tak by jsi se mohl nové komunitě a vlastně všem co si nevybavují nick Czipisek v pár řádcích představit.

Czipisek: Ahoj Soťas a taky zdar Všem hráčům - respektive tedy i mým kamarádům! Smile Pro ty z Vás co mě neznají, tak se jmenuji Jindřich Zvolánek a na SuperPařbě jsem vystupoval poprvé pod nickem John_Colter (2010) a poté s nickem Czipisek (2011 - současnost), působil jsem na SuperPařbě jako administrátor, správce několika různých záležitost, taktéž i jako žurnalista a dnes jsem vedený jako legenda SP, což je pro mě velice důležitá, říkejme tomu hodnost. Z čehož můžete vyčíst, že se serverem jsem spjatý defakto 5 let - i když teď jsem nebyl aktivní ani na webu, což mě mrzí.

Sotasek: Když už všichni víme kdo pořádně si, přešel bych tedy k tomu, jaké byly tvé začátky na serveru, a jak jsi se vůbec k Super Pařbe dostal, co na tebe udělalo na serveru takový dojem, aby jsi poznal že hraješ na správném serveru?

Czipisek: Jo, tahle otázka, to je klasika a neméně klasická bude i odpověď, na serveru jsem začínal společně s hráčem který hrál prakticky stejnou dobu jako já, "Jeffo". Možná ho znáte, možná ne, působil také jako administrátor. Jak k tomu došlo? Oba dva jsme leželi doma, ulejvárna ze školy, znáš to, každopádně tohle bylo z důvodů střevní chřipky.. i když, o tom až jindy. :D :D Ne, prostě jsme si řekli, že bychom chtěli zahrát nějakou onlinovku, dozvěděl jsem se o GTA San Andreas Multiplayeru, o čemž jsem do té doby vůbec netušil a jelikož je GTA moje srdcovka, hned jsem to zkoušel, prvně nějáký různý stunt servery, hovadinky atd. Pak jsem zahlédl první České servery, shodou okolností, byla první SuperPařba, kde jsem také zůstal. Zaujala mě právě Reálná Země, v tehdejší dobu úplně jiná, od té dnešní - děkujte ATomasovi, za to, co s tím dokázal provést, je to fakt neskutečný pokrok. Takže tak nějak jsem se k serveru dostal, je to poměrně jednoduchý. :D

Sotasek: Jak jsem psal již v úvodu, byl jsi také na serveru adminem, a mohl by jsi se nám svěřit, a říct nám podrobnější cestu k admin právům?

Czipisek: Ta začala asi po půl roce aktivního hraní na SP, dostal jsem chuť, dokázat co se týče téhle kariéry trochu víc, pomáhat hráčům, zrovna probíhal nábor - tehdy vše vedené hlavním administrátorem a mým kamarádem lofastkem, kde jsem to tedy zkusil a vyšlo to. Byl jsem nabraný ještě společně se ShoooteremCZ - Floridou, nedávno tu taky hrál, určitě ho znáte. První pocity - skvělost, úžas, jelikož jsem to bral jako fakt velkej milník, i když to vlastně víceméně nic nebylo, byla to jen hra, ale přecijenom, starat se o nejhranější SAMP server je už trochu něco víc. Podrobnější cesta moc není, asi po roce jsem se se SP rozloučil a vrátil se asi o rok a půl později, kdy server vedl wlcacek a _Blondak_, s Blondakem jsem si psal a promluvil si s ním o tom, jestli bych se nemohl vrátit do týmu, neměl s tím problém, wlcacek mě jednu dobu viděl jako osobu - kterou jsem vůbec nebyl a on sám to potom zjistil a stali se z nás super kamarádi! No, bylo to navrhnuto, aktuální admini tehdejší doby to projednali a já se znovu vrátil.

Sotasek: Jelikož na SP hraješ pěknou řádku let, pověz nám jaké admin i neadmin funkce na serveru jsi zaujímal a můžeš přidat celkový tvůj průřez admin týmem.

Czipisek: No, hraju je silné slovo, spíš se na ní snažím v nějákém povědomí stále zůstat, ale i tak se to dá říct. No, tuhle otázku jsem víceméně shrnul už v předešlích otázkách, na serveru jsem působil jako administrátor, moderátor na webu, žurnalista a také jako správce - tehdy jako správce podvodů, funkci jsem vykonával s Darkem, který pak odstoupil a nastoupil ke mě Detroit.

Sotasek: Co říkáš na aktuální vedení (Tumík a Brutal), a vůbec admin tým celkově?

Czipisek: Hele, já to momentálně nemůžu vůbec komentovat, jelikož nevím jak to teď na serveru běží, takže nevím jak kluci svoje funkce vykonávají, každopádně s Tumikem jsem si tehdy sedl a měli jsme si co říct, vlastně jsem mu dá se říct pomáhal se začátky adminování, pokud si správně pamatuji. U Brutala platí to samé, vždycky jsme byli tak nějak za dobře.

Sotasek: Další otázka bude taková dost podobná, ale nebude se týkat admin týmu, ale hráčů samotných. Co říkáš na aktuální kolektiv na serveru, pokud jsi měl tedy tu možnost ho poznat.

Czipisek: Aktuální kolektiv taky nedokážu popsat, ale ten který jsem zažil.. byl fakt v pohodě - první ten v roce 2010, byl fakt skvělej! :D Neskutečná sranda co se na serveru zažila, skvělá parta adminů, i hráčů, byla to fakt pohoda, ale neméně super byl i ten dá se říct současný, není to vlastně tak dávno, co jsem skončil, víc lidí, víc problémů, ale ta hrstka hráčů se kterýma se dala zažít sranda, pokecat, to je prostě taková stálice, která se vždycky najde. Takže za mě dobrý, vždycky to na serveru bylo v rámci možností fajn, občas když si tam člověk přišel fakt jen oddychnout, pokecat s klukama v chatu a někdo prostě dělal bordel, tak jasný.. člověk si říkal, proč to vůbec dělá a dodnes jsou i tací hráči, které kdybych jen viděl, tak mám chuť je zadupat do země, nebudu jmenovat, ale pár se jich najde.

Sotasek: Jaký je tvůj názor na ty všechna různá vylepšení a samotné zdokonalování hratelnosti modu, připadalo ti něco lepší dříve, než co je na serveru teď, nebo nemáš žádnou výtku?

Czipisek: Hele, já se vždycky tak nějak smířil s tím, co je a člověk si na to prostě zvykne. Můžeš tomu oponovat, nenávidět to, ale časem stejně zjistíš, že to k něčemu bylo dobrý a jinak by to třeba ani nefungovalo. Mod se od mých začátků neskutečným způsobem vyvinul, pamatuju si tehdy třeba ostrovy, to pro nás všechny tehdy bylo něco neskutečnýho, lidi se tam o to prali, dnes už je to běžný a nikdo to nevidí jako něco radikálního, ale vývoj je prostě skvělý a je úžasný to sledovat! To je prostě tak, když to někoho baví a dělá to srdcem.

Sotasek: A jedna taková ta důležitější otázka, která u rozhovoru s takovým pardálem jako jsi ty nesmí chybět, a to jak vidíš budoucnost serveru, třeba za dva roky?

Czipisek: Budoucnost, řešila se před pěti lety, před rokem.. vždycky se řeší, jak dlouho to ještě vydrží, v roce 2010 si řekneš, dávám tomu dva roky, rok.. a je to tady dodnes, těžko se to dá říct, SAMP nevydrží navždy, každopádně hratelnost serveru je furt v parádních číslech a svojí budoucnost to ještě má, ale při dnešním vývoji her, to asi taky, přiznejme si nebude navždy, ale podívejme se třeba na takový CS 1.6, jak dlouho se to drží na pomyslné špici - ne už tolik, ale stále, stejně tak to vidím i se SAMP, netroufnu si odhadovat, ale vidím to ještě nadějně. Smile

Sotasek: Na odpověď této otázky nejsem zvědavý jen já, ale myslím si že většina hráčů, máš někdy ještě v plánu se na server vrátit, nebo začít zase aktivně hrát?

Czipisek: Nebudu nic slibovat, ani oznamovat, protože při mých povinnostech a projektech co mám, je to téměř nereálný říct napevno, ale v každém případě, rád bych, uvidí se.

Sotasek: Aby jsme nebyli stále na serveru a ve virtuálním životě, řekni nám co děláš třeba ve svém volném čase, jaké máš koníčky, co je momentálně tvojí prioritou, čím by jsi se v budoucnu chtěl živit.

Czipisek: No, život se mi obrátil o 180 stupňů a oproti životu co jsem měl když jsem adminoval, to je úplně něco jinýho, proto si netroufám říct, že bych se vrátit mohl, je toho teď hrozně moc, se školou se blížím do finále a začíná to být fakt hardcore! Povinností je hrozně moc, díky učitelce grafického designu se mi podařilo získat práci u jedné nejmenované firmy a brigádně si přivydělávám grafikou, což je naprosto skvělý, ale abych nevynechal to nejdůležitější, tak jsem v lednu tohoto roku spustil s mým bráchou projekt Gymbrothers - což je víceméně, stručně takový motivační projekt, který nabral na otáčkách a začíná se nám dařit, natáčíme i videa na YouTube, oslovují nás první sponzoři a začíná to být velké, takže to je pro mě taková věc NO.1! Stejně tak se už i mě - respektive nejenom bráchovi, který působí jako fitness trenér v Praze a závodí v men's physique, začínají ozývat první klienti a přivydělávám si tedy i tím. A čím bych se chtěl živit? Tak zatím to tak vypadá, že klíčový bude právě projekt Gymbrothers a vedlejšák, grafika.

Sotasek: Další otázka z reálu, Czipe co říkáš a jaký máš názor na to co se ve světe momentálně děje, můžeš navázat na páteční aktualitu z Paříže.

Czipisek: Já se o problematiku světa ve kterém životě poměrně dost zajímám a studuji to, ale nerad o tom nějak diskutuji, protože se s lidmi nikdy neshodneš a už vůbec ne tady, to nemyslím nějak zle, ale o tomhle se musíš bavit fakt s člověkem který to studuje taky a dokáže Ti k tomu říct něco objektivního, 90% lidí to totiž vnímá jen z toho co jim poví média, ale hloubku a reálné informace už jdou mimo mě. Můj názor je, že Paříží to jenom začalo, zavařili jsme si na pořádný problémy, lidi vidí problémy s imigrací až teď, ale ty tady jsou celou dobu, drtivá většina těch co za tím stojí, jsou lidé, kteří tady žijí už dejme tomu dva roky, normálně pracují a jen čekají na "pokyny".

Sotasek: Blíží se nám vánoce, tak bych na závěr měl na tebe otázku, jak je hodláš strávit?

Czipisek: No, jako každý rok, v poklidu domova s rodinou, snad i s přítelkyní, pokud nám to vydrží! Smile Každopádně ani o Vánocích se mi povinnosti nevyhnou, jelikož budou v plné rychlosti budované plány na naše první semináře. Smile

Sotasek: Myslím si, že potřebné jsme se o tobě dozvěděli a přešel bych ke tradičnímu To nebo To, doufám, že nebudeš proti.

Czipisek: Jasný, jdeme na to, každopádně.. když už jsem v tomhle rozhovoru já, byl bych rád, když by jsi mi prokázal jednu laskavost - říkejme tomu koňovýslech. PS. ahoj kámo! (ty víš)

Sotasek: Dobrá, není problém.


Tak tedy po Czipovsku, je tady KOŃO - VÝSLECH!


Sotasek: Začneme hned otázkou na tělo, sex s Grizzlym nebo Sex s Pixelem
Czipisek: Byla by možnost trojky?

Sotasek: Že jsi to ty, Kůň nebo Člověk.
Czipisek: Kůň, jednoznačně.

Sotasek: Administrátor nebo Hráč.
Czipisek: I administrátor je hráčem, takže říkám hráč.

Sotasek: Který rok na SP byl podle tebe nejlepší? 2011 / 2012 / 2014.
Czipisek: Nejvíc jsem si užíval období 2010-2011, ale novodobá SP byla taky super.

Sotasek: Jaké zvuky máš nejradši při souloži, ty kočičí nebo ty koňské?
Czipisek: Koňské, proč se vůbec ptáš, znáš mě. :D

Sotasek: Kdo byl na postu hlavního, podle tebe jako doma?
Czipisek: Asi bych nedokázal vypíchnout jenom jednoho, ale perfektně svojí práci odváděli jmenovitě lofas, wlk a Pixel. Ale tím netvrdím, že zbytek hlavních administrátorů nebyl parádní, to rozhodně ne. Smile

Sotasek: Když by jsi ztroskotal na půstem ostrově, koho by jsi si ze Sp vzal sebou?
Czipisek: Jeffo, Grizzly, samozřejmě také Ty. :D lofastek, wlcacek, Blondak, UnknownGamer, geroid, _THS]ChooSe, El Gato, Benny, TINO, kapr, CZ_Shoot, laraques, smetyx, jatkar, ShaKi, retrouch, Milka, Pixel, Nylez - RocketLauncherSs, @ngel, Florida (rgn, ShooterCZ), KeepSmiling, Teczka83, Tress, Eddo, Dj_Fasty, Trick, Prokill, Fight & SVK Killer, Bouc3k, Fugi, Prisoner_xD, Paladino, keRRy, BTears, CzSK, Dj_Shock, darkwarmaster, LeGacy, UpLoad, luki, Viktorek, Sh0ck, Pitras, Canyon, Janci, Undertaker, errorko, Tr1xmy, patazz, Xkol, Ruda, mAGiic, Krowky, FifaPK, f86, Danger, spam, thc, aure, LOL_noob... ty vole a hromadu dalších!!! Fakt se to nedá vypsat.

Sotasek: Konec nebo Začátek
Czipisek: Začátky bývají nejlepší.

Sotasek: Auto nebo Motorka (Oboje řídím já :D)
Czipisek: Auto, jednoznačně. :D

Sotasek: Czip / Czipisek / Czipinda / Bukva :D
Czipisek: Bukvatýr, může být? :D

Sotasek: A je tu závěr rozhovoru. Czipe (Bukvatýre) tobě moc děkuju, že jsem s tebou mohl udělat tento rozhovor, že jsi si vůbec udělal čas, a také děkuji vám hráčům za přečtení rozhovoru a doufám že se líbil, máš Czipe ještě něco na srdíčku co by jsi chtě vzkázat?

Czipisek: Já děkuju Tobě kamaráde! Že jsi mi dal příležitost o sobě znovu dát vědět, pozdravit lidi, kamarády a taky se představit novým hráčům, děkuju Ti za otázky, protože byli fakt parádní, vytříbený a člověk se u toho i pobaví, svoji práci vykonáváš kvalitně! Zdravím všechny hráče SP, adminy, kamarády, budu se snažit být aktivní alespoň tady na webu a na serveru.. se třeba zase někdy potkáme, díky! Smile

Sotasek: Děkuju moc kámo, od legendy jako jsi ty si toho dost vážím.



Děkuji, Sotásek.
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 10:42
Primer
Wow pekný rozhovor na to že to je tvoj prvý (?),aj ten nadpis k tomu sedí.
*Dobrá práce*
Baseball
Super rozhovor Sotasku!

Ať se ti daří a ať spolu vydržíme dlouho!

Rozhovor moc nádherný na to že to je poprvé, jen možná trochu více reálu. Ale to se podá Smile

Hodně štěstí!
Sotasek
Citace
Wow pekný rozhovor na to že to je tvoj prvý (?),aj ten nadpis k tomu sedí.
Dobrá práce


Díky kámo Smile

Citace
Super rozhovor Sotasku!

Ať se ti daří a ať spolu vydržíme dlouho!

Rozhovor moc nádherný na to že to je poprvé, jen možná trochu více reálu. Ale to se podá Smile

Hodně štěstí!


Děkuju cením si toho kolego, ještě abychom spolu nevydrželi :D
Yamatino108
Pekný rozhovor!!!!! :D.Je vidno,že máš talent Sotas!Pokračujte spolu s Baseballom a bude to fajn.;).Inak čo sa týka Czipa,tak pár krát sme mali možnosť sa porozprávať na SP.Dal mi dokonca súhlas v nábore za čo mu tiež velmi dakujem,pretože aj vdaka nemu som teraz kde som.Smile
Nosferatu
Abych pravdu řekl, tak tenhle rozhovor jsem si opravdu užil a strašně dobře se mi to četlo, proč ?
Protože obsahově to je úplně na jiné úrovni než dosavadní rozhovory tady, libí se mi, jak jste to dokázali rozvést a oba dva se rozepsat, jak Soty u otázek tak Czip u odpovědí.
Sote, vybral sis opravdu osobnost do rozhovoru, já sice Czipa úplně moc dobře neznám, ale zažil jsem ho a vím, že je to férový člověk co má své kvality, tak jako ty Sote.
Hoši potěšili jste mě, na to že je to tvůj první rozhovor tak klobouk dolů, opravdu nemám co vytknout hodně se mi to líbilo pánové.
Sotasek
Citace
Pekný rozhovor!!!!! :D.Je vidno,že máš talent Sotas!Pokračujte spolu s Baseballom a bude to fajn.;).Inak čo sa týka Czipa,tak pár krát sme mali možnosť sa porozprávať na SP.Dal mi dokonca súhlas v nábore za čo mu tiež velmi dakujem,pretože aj vdaka nemu som teraz kde som.Smile


Děkuji Yama. Smile

Citace
Abych pravdu řekl, tak tenhle rozhovor jsem si opravdu užil a strašně dobře se mi to četlo, proč ?
Protože obsahově to je úplně na jiné úrovni než dosavadní rozhovory tady, libí se mi, jak jste to dokázali rozvést a oba dva se rozepsat, jak Soty u otázek tak Czip u odpovědí.
Sote, vybral sis opravdu osobnost do rozhovoru, já sice Czipa úplně moc dobře neznám, ale zažil jsem ho a vím, že je to férový člověk co má své kvality, tak jako ty Sote.
Hoši potěšili jste mě, na to že je to tvůj první rozhovor tak klobouk dolů, opravdu nemám co vytknout hodně se mi to líbilo pánové.


Nosfíku děkuji i tobě moc, vážím si toho. Czipa jsem si vybral hlavně proto, že se už dost dlouho známe, a máme spolu požehnaně zažito. Jinak Czip je frajer! :D
Ještě jednou děkuju Smile
Czipisek
Bylo to super, nebýt teď na místě žurnalisty, jako dřív, ale být na místě člověka, co odpovídá! :D Smile Díky za možnost, Sote.

A Vám všem díky za reakce, fakt si toho cením!
cechyy
Sotásku skvělý rozhovor , na to ,že je to tvůj první má hodně dobrou kvalitu ! Smile
Czipe mě si asi nepamatuješ ,ale hrál jsem s tebou ve stejným roce a byl jsem aj chvilku admin Smile
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Shoot
Parádní rozhovor pěkně sem si početl. :D
Sotasek
Citace
Bylo to super, nebýt teď na místě žurnalisty, jako dřív, ale být na místě člověka, co odpovídá! :D Smile Díky za možnost, Sote.

A Vám všem díky za reakce, fakt si toho cením!

Nemáš vůbec za co brácho Smile

Jinak všem vám děkuju, vážím si toho borci! Smile
Czipisek
Jinak, Yamatino, Tebe si pamatuju, jsem rád, že se v týmu držíš do teď, přeju aby Ti to vydrželo, stejně tak Tobě, SkajleRe, i Tebe mám dojem - znám. Smile

Jinak, Shoote, neskutečný vidět tady borce, co tu jsou vlastně ještě déle než já a to je co říct, fakt pecka! Smile Ať se daří pardále.
Zrušený účet
Skvělý rozhovor s ještě skvělejším hráčem a bývalým kolegou. Jen tak dál. Jinak Czipe, ty by jsi si mě vzal na ostrov? JůůůůůPusinka pro tebe

PS: Vrať se k nám Sad
Mordis
Dost Dobrý Sotí!
Rozhovor se dobře čte, otázky u mě mají velké plus jelikož je to přesně to co by hráče mohlo zajímat! Smile
Czipa jsem na serveru viděl jen málo kdy (možná to bude tím že tam jsem jen málo kdy) :D
ale když tam byl tak se choval pohodově, prostě takový ten hráč co se přijde pobavit a opravdu si při hře oddychnout.
Rozhovor na 1!! Sotíku, určitě pokračuj!!
Díky za něj!
-Mordis
Grizzly
Czipisek, to je ten frajer se kterým jsem si dával kliky po Skype ve tři ráno! :D Parádní rozhovor.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
HeWhoMustNotBeNamed
Sakra Czipe, ty naše obnovovačky bsg, atd, atd... :D Nedávno jsem si vzpomněl na náš spor když jsme byli poprvý admini :D 12 / 13 yo kidi, který oblbli hlavního s věkem :D :D (to už to bude 5 let Sad) Každopádně, mám tě rád, byl jsi super admin a kámoš tady na sp :D
rozhovor super Smile

(ikdyž už sem vůbec nechodim, tohle jsem okomentovat musel! :D)
Zrušený účet
Konečně rozhovor s někým, kdo tu hraje nějaký ten pátek a je významný. Rozhovor je dobrý, Czipisek se jaksi rozepsal. :D Přečetla jsem to celé a je to fakt super. Smile Taky si pamatuji Czipiska ještě jako admina, sice nevím jestli jsme se nějak extra bavili a nebo jsme měli nějaké spory, ale vím, že jsme v tom AT chvilku spolu byli.
Nedivím se ti, že tam nehraješ tak často jako dřív, člověka to potom omrzí pořád to samé dokola, ale to srdcové pouto tě u toho serveru stále drží, aby jsi na něho nezapomněl. Smile
Tak hodně štěstí s tím tvojim projektem, aby jste byly s bráchou úspěšný. Smile
Xkol
Vždy som ťa uznával, frajer. :D a diky za označenie cením si ho. Smile
Podrazak
Czipe, Czipe .. takže mě neoznačíš jo ? :D I když být na jednom ostrově s Grizzlym, to mi za to nestojí .. :D
Pěkný rozhovor !
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
22%
Ne
3 Hlasů
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17