Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - _[U]nder[T]ake[R]_
Baseball
img.tpx.cz/uploads/undertaker_2.png


Baseball: Ahoj Undere, za začátku bych se tě zeptal jak jsi přišel k tvému nicku a co znamená?

_[U]nder[T]ake[R]_: Ahoj Baseballe, k menu nicku jsem prisel asi jako kazdej, kdyz mas neco hodne rad tak si to placnes jako nick :-D muj nick je v podstate pocta wrestlingovemu frajerovi, ktery toho dokazal hodne a hlavne kdo sel proti nemu tak ho z ringu nesli na nositkach :-D

Baseball: Hraješ, nebo hrál jsi wrestling?

_[U]nder[T]ake[R]_: Wrestling jsem mel jen na PS2 to bylo tehdy WWE 2010, ale jinak doma s mojim nejlepsim kamosem jsme trenovali doma wrestling :-D na zem jsme si dali madrace z postele a zkouseli ruzne tricky a nekdy i dost nebezpecne, ale nic se nam nestalo jen sem tam neco rozbili jako treba skleneny stul, lustr a podobne :D

Baseball: Tak to je celkem nákladné, jak se jmenuješ, pokud nám to prozdradíš, a co děláš?

_[U]nder[T]ake[R]_: No nakladne jak se to vezme, my jsme z toho meli spise prdel :-D Samozrejme jak prisli rodice domu tak byl pruser a bylo po srande :-(. Jmenuji se Lukáš Jonáš a pracuji jako drsny kamionak a jezdim do ruska ( moskva a okoli vetsinou vykladame ). Nejlepsi prace snad na svete v tehle podelany dobe Smile

Baseball: Je to náročné že, sedět celý den za volantem. Máš rodinu?

_[U]nder[T]ake[R]_: Ono vseobecne vsechna zamestnani kde se musis soustredit tedy psychicka zatez dost vycerpava. Kdyz jedu 9h denne a kdyz si po ceste udelas nejakou pauzu nebo nakladas 2 - 3 h tak ti to za den klidne udela aj 15h a vecer kdyz si lehnes tak jsi mrtvej :-). Rodinu zatim nemam a ani neplanuju minimalne do 30, chci si uzit a koupit nejake veci a podobne nez se pustim do rodiny :-)

Baseball: Máš to hezky naplánované, je kamioňák tvoje vysněné zaměsnání, nebo se chystáš jít někam jinam?

_[U]nder[T]ake[R]_: Kdyz jsem dokoncil stredni tak jsem pracoval jako mechanik. Jit na ridice me nalakal jeden zakaznik co si k nam jezdil spravovat kamion na rusko a ze hledaji ridice. Tak jsem si udelal profesak a potom jel se mnou do ruska, aby me zaucil a potom me vypustil sameho at jedu :-) a uz jsem u teto prace zustal, zhruba 4 roky to uz bude co jezdim rusko.

Baseball: Přejdeme k jinému tématu, jaký máš názor na migrační krizi?

_[U]nder[T]ake[R]_: Tak toto mi ani nepis :-D uz jen kdyz o nich neco slysim tak to ve me vre. Na toto tema by se dalo psat hodiny, ale ten kdo tohle povolil si musel dobre namastit kapsu. Cela tato EU je fraska a timto, ze umoznili migrantom vstup do EU to uplne posrali. My jsme si tu vybudovali dlouhe roky zeme kde je bezpecno a ted sem pusti ty pisecne spiny a kriminalita jen roste a je to vsude ve svete videt. Nechapu co je mohlo na porade napadnout, ze to bude skvely napad pustit sem ty pisecne ku**y. No comment, protoze to uz ve me vre :-D

Baseball: Mám na to stejný názor, teď už se koukneme na SuperPařbu. Jak a kdy jsi se o ní dozvěděl?

_[U]nder[T]ake[R]_: Fuha jak jsem se doslech o SP ? To bude par let zpatky od mojeho kamose co jsem nahore spominal. Nekdy behem poloviny roku 2012 me na to nalakal a tak jsem to zkusil hrat. Hrali jsme tam spolecne a vlastne nas ucel byl udelat si max level a delat bordel s hunterem :-D jeste za te zlate doby co byla.

Baseball: Ty jsi byl několikrát v AdminTýmu, jaká byla tvá cesta ?

_[U]nder[T]ake[R]_: Byl jsem tam pouze 1x a cesta do AT byla tezka. Hlavny duvod byl to co jsem predvadel s hunterem tak me nikdo nemel rad :-D ale proto jsem si vybral i tento nick co mam, nemuzu prece delat nejakyho trapnyho pravnika. To by jsem delal svemu nicku ostudu :-) Potom jsem se vlastne nudil na SP a tak jsem behem roku upravil sve chovani a chtel jsem se dostat do AT a moc moc me to tam bavilo. To se mi nakonec podarilo a byl jsem nadseny z teto prace na SP :-)

Baseball: Ty jsi tam byl celkem dlouho, kolik kolegů jsi "zažil" ?

_[U]nder[T]ake[R]_: Zhruba pres rok jsem tam byl se mi vidi, uz presne nevim. Tak to je tezka otazka kolik kolegu jsem zazil :-D ale pokusim se nejak odpovedet. Mel jsem rad stare adminy, ti novy co byli nabrani nic nevedeli, na vsecko kaslali a dlouho nevydrzeli a toto plati i v teto dobe. Bud byli vyhozeni za vynaseni nebo odesli za par mesicu sami a takto kolegu moc nepoznas. Ale ti co tam uz byli nejaky patek tak s nimi byla ohromna sranda jako treba Janci, Patres, Luki, Grizzly, a tak dale .. to co nekdy predvadeli v AT chatu nebo na akcich tak ja sel do kolen od smichu :-D

Baseball: Jaký máš názor na samotného ,,Big Bosse" SP ATomase?

_[U]nder[T]ake[R]_: ATomas :-D ? To je jeden z typku jako Janci, Patres a tak .. Tohle je jinej cavo :-D Musim rict, ze ho dost obdivuju co ma na starosti ohledne SP a co vsechno musi proto delat a to o jeho zivote vim jen malo. Urcite ma i dost povinnosti mimo SP, ale tak o nem tady koluje spousta mytu :-D Nekdy bych ho ovsem nakopal do zadku, kdyz napriklad zavede nejakou novinku na serveru, no ale to asi kazdy. Jinak je to pro me frajer.

Baseball: Když jsi u těch novinek která ,,novinka" co pamatuješ je podle tebe nejhorší?

_[U]nder[T]ake[R]_: Nejhorsi bylo kdyz zrusil vojenskou techniku ! Tohle me natolik nastvalo, ze jsem tyden nehral. Potom jsem jezdili v kvetinacich ( jestli si na to pamatujes :-D ) a terorizovali mesto. Pak nam zrusil i ty blbe kvetinace to byla dalsi nejhorsi vec ! Ted co zavedl novinky jsou spolecne odmeny. Proc vojenske firmy muzou mit spolecne odmeny a u teraku ne ? Jeho odpoved byla, ze vojak dela uzitecnejsi praci :-D Tohle kdyz jsem cetl tak jsem si o nem pomyslel svoje. Co mysli tim uzitecnejsi praci ? To ze vojak zatkne hrace na 15min a on si nemuze dat ani ESC ani AFK a musi se 15min pokouset dostat z vezeni ? Vsak to je horsi nez kdyz te zabije terak, respawnes se a hrajes dale, ale u vojaka si nezahrajes.

Baseball: A teď opačně, jakou novinku by jsi uvítal? Jak jsi naznačil tak to bude s terákem že?

_[U]nder[T]ake[R]_: Terak je pro ATomase pase jak uz nam mnohdy napsal na webu. Takovy pristup neni moc vhodny s jeho postavenim. Mel by spise pristupovat k tomu tak, aby to bylo nejak vyrovnane a premyslet nad tim co hraci chcou. Pred par lety byli nadherne vojny mezi terakmi a vojakmi a bylo nam dobre. Ted nam tyto vojny uplne pokazil.Uvital bych novinku v tomto podani : Vratit techniku, aby ji mohli pouzivat pouze teraci, vojaci + hraci kteri by jsi koupili techniku v salonu za miliardu napriklad.

Baseball: Tak toto by bylo zajímavé no, jaký máš názor na aktuální admintým?

_[U]nder[T]ake[R]_: Co je aktualni admin tym :-D ? Uz od zacatku prazdnin 1.7 stoji AT za starou backoru. Pres prazdniny nebyli zadne akce, nikdo neresil reporty, dotazy meli u riti a mnohem vice. Tohle by se nikdy nestalo byt tam Pixel nebo kdyby byl HL. Detroit tak ti by tam udelali poradek. Ted co sleduji tak se za posledni mesic AT zlepsilo a to jen z duvodu, ze vzali stare a vyborne adminy. Ti novy co byli prijati jsem v zivote nevidel vubec hrat a jsou v AT tak mi nejake otazky vrtaji v hlave.

Baseball: Bohužel AT určuje komunita a ta je na tom dost špatně, co by jsi nám řekl o komunitě?

_[U]nder[T]ake[R]_: Komunita na SP take poklesla. Pred par lety byly na serveru super lidi a takove celebrity, stale byla nejaka akce a kopec srandy. Ted tady hrajou same decka a prumerny vek na serveru je 12 let. Nemuzes si jit ani doplnit HP aniz by te nejakej kid nezabil a to jen proto, ze mas par HP, aby si nad tvoji smrti honil vrabcaka. Potom kdyz si ho najdes a zabijes ho 100x po sobe tak ti napise, ze jsi kid :-D Nejlepsi je kdyz mas vypnute PM tak to nevydrzi a napise ho hlavniho chatu, potom staci dat report a leti na bananove ostrovy a takovych jsem deportoval hodne :-D Komunita na SP by mela byt o tom, aby si hraci pomahali, zabavili se a hlavne nehrali pro ubohe virtualni penize. A ne se nesmyslne zabijet, okradat, vykradat ucty a delat si naschvali. SP jakou jsem znal je davno mrtva.

Baseball: Myslíš že se někdy může vrátit?

_[U]nder[T]ake[R]_: Nemyslim si, urcite se muze vratit. To by se ovsem muselo zmenit dost veci a radikalnich. Zacal bych u hlavnich adminu. Tim nechci rict, ze jsou spatni jen mam myslenky o tom, jak by meli svoji praci delat lepe a vice se ji venovat v opacnem pripade to dopadne jak to dopadlo coz me hodne mrzi.

Baseball: Tímto bych zakončil část o serveru, Ty jsi zažil hodně webů SP který se ti nejvíce líbí?

_[U]nder[T]ake[R]_: Ja jsem toto nijak neresil, jestli se mi libi nebo ne. Ale musim uznat, ze tento dosavadni web co je tak je perfektne propracovany. Uz si ani nepamatuju, ze by byl vypnutej z nejake technicke priciny coz predtim bylo dost casto. Tento web se jim hodne dobre povedl.

Baseball: Sdílím tvůj názor, dáme Rychlovky bombovky


Baseball: Kůň / Kamion
_[U]nder[T]ake[R]_: no hura konec :-D
_[U]nder[T]ake[R]_: Kamion
Baseball: Wrestling / Baseball (sport :D)
_[U]nder[T]ake[R]_: Wrestling more :-D
Baseball: Rusko / Německo
_[U]nder[T]ake[R]_: rusko
Baseball: Merklová / Hittler
_[U]nder[T]ake[R]_: v cem je rozdil ? :D
Baseball: Kdo víc dodělal evropu? (předchozí otázka)
_[U]nder[T]ake[R]_: Jednoznacne Merklova
Baseball: RocketLauncherSs / Brutalus
_[U]nder[T]ake[R]_: Rockeeeeet ! !
Baseball: V posteli s ATomasem nebo s Tumikem? (pormiňte pánové :D)
_[U]nder[T]ake[R]_: hmm :D s ATomasem


Baseball: Děkuji Ti moc za rozhovor, máš nějaký vzkaz pro čtenáře?

_[U]nder[T]ake[R]_: Ja dekuji, ze jsi konecne udelal i se mnou rozhovor, moc si toho vazim. Rada pro ctenare : nedelej druhemu to co nechces, aby on delal tobe more :-) Ahoj Baseballe.
Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 10:35
Teczka83
No konečně :D. Toto trvalo, než jsi zase něco napsal :D. Rozhovor v pohodě a hráč taky. Ztotožňuju se s jeho názory na SP Smile
Primer
Už som sa tešil dosť dlho tešil kým spravíš tento rozhovor.
Velmi sa mi páči Palec nahoru
*Dobrá práce*
Baseball
Citácia
Teczka83 napsal:

No konečně :D. Toto trvalo, než jsi zase něco napsal :D. Rozhovor v pohodě a hráč taky. Ztotožňuju se s jeho názory na SP Smile


Under nebyl od 19.listopadu, tak jsem na něj čekal Smile

Dík :D

Citácia
_Prdonn_ napsal:

Už som sa tešil dosť dlho tešil kým spravíš tento rozhovor.
Velmi sa mi páči Palec nahoru
*Dobrá práce*


Díky moc Kytka pro tebe
Sotasek
Parádní rozhovor Baseballe, dobré otázky, dobře zvolená osoba. No paráda prostě! *COOOOL*
Geroj
Nečítal som to, nemam ťa rád, nazdar.
//Undera nemam rád hehe
Upravil Geroj dňa 05.12.2015 22:38
Baseball
Sotasku díky

Citácia
ThaDonMakaveli napsal:

Nečítal som to, nemam ťa rád, nazdar.


Koho nemáš rád? :D Mě nebo Undera? *11*
Ameli1
Když jsem viděl průměr 5-6 řádků na odpověď, tak mě to málem přešlo :D Ale přečetl jsem si, pěkný rozhovor oba Smile
Baseball
Děkuji moc Ameli ;)
hormoskunk
more :D právě jsem nedávno uvažoval, že bych ho nominoval na rozhovor, ale pak jsem si řikal, že není moc aktivní, tak mě baseball zase pošle někam, tak jsem se nato vyprdl. A ono z ničeho nic se tu objeví :D Jojo 2012 terák vs Voják a vojenská technika.... nejlepší časy na SP :D
Baseball
Hormo, to víš. Jeden z těch dlouhodobých hřáčů, jsem si říkal že tu nemůže chybět Smile
Undertaker
hm čekal jsem tu větší kritiku od kidů rofl
díky

vole hormo však ja hraju pořád a tebe tam nikdy nevidím xD
jen posledních pár týdnu jsem neměl čas, protože jsem pracoval na aute hehe

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !


> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
_Steve-Man_
Undere, ty máš u mě velké PLUS za ten wrestling:D:D
Wrenstling je moje srdcovkaPusinka pro tebe
Jinak v poho hráč, pamatuji si tě v hunteru i v květináčích, taky jsem to dělal:D
Máš dobré admin akce;)
Nevím co víc bych ti tu napsal.
GL do života a měj se;)
Ruda
Jeden z adminů, který jsem měl prostě radši než ostatní. Ať už jako administrátora nebo jako hráče. Super člověk, přeju určitě hodně štěstí do dalších let. Smile
Jinak si ještě pamatuju jak jsem vám dělal tu homo svatbu. :-D
Vojto
Jáj Under ty v AT chýbaš od kedy tam nesi tak už nemá kto robiť techniku.
Pamätám keď som raz dávno robil level vojaka a ty si ma s Hunterom odpaloval :D
Inak skvelý hráč, ktorý mi robi tržbu v 24/7 :D

A s tým Undertakerom vo wrestlingu to mám rovnako. Je to frajer :D
Nech sa darí na SP aj v reale.


Baseball výborny človek na rozhovor.
Baseball
Děkuji ;)

Vojto jak už jsem řekl tak taková legenda tu nemůže chybět Smile
hormoskunk
under ja tu jsem každý den což můžeš vidět v aktivitě v naší firmě :D akorát jsem tě na serveru nepotkal tak 3 měsíce což je hodně zvláštní :D
Podrazak
Citácia
Undertaker napsal:

hm čekal jsem tu větší kritiku od kidů rofl
díky


Tak fajn, ty jsi opravdu jeden z nejhorších hráčů na SP, fakt většího kida jsem v životě nepotkal.

Ne a teď trošku vážně. My jsme se nikdy neměli rádi, viz. ničení misí na kamiony :D
Ale vím, že při našem posledním rozhovoru jsi byl úplně v pohodě a v pohodě jsme pokecali. Takže za mně jsi určitě dobrá součást herní komunity ! A děláš/dělal jsi dobré admin akce.

BTW. Jen nechápu jak můžeš jezdit s kamionem v reálu, pak sednout k pc a jezdit s kamionem i tady. Ty musíš být fakt **** :D - a to už byl poslední "hejt".
Bony
No hráč dobrý, ale jako člen AT si byl k ničemu. Jo možná pár akcí bylo k světu, ale ta vaše slavná technika tě poslala k ledu. Kdyby si tak blbě nezneužíval práva jo možná by si byl "kvalitní", ale přihlížet a smát se nad věcí tomu jak člení slavného "ACAB" + ty jako člen AT porušovali pravidla bylo k breku + se dříve i povídalo, že si nějaké členy "ACAB" portoval i z5 do závodů, když si zničili auto (nevím zda to byl fakt).

No jako člen AT si tedy pro mě byl zbytečný zvláště když jsem ti napsal ať to upravíš a další 3 dny se nic nedělo mluvím o té technice a dělal si ji denně asi 2x, tak jsem prostě musel zajít tam kam jsem zašel. Pro tebe jsem byl bonzák pro jiné, že konečně někdo zasáhl.

Ale teď něco pozitivního. Než ses dostal do AT byl si pro mě kámoš, a však teď už nejsi nic jen zbytečná část historie

Bye "Triple_HHH"
Ruda
Citácia
Bony napsal:

No hráč dobrý, ale jako člen AT si byl k ničemu. Jo možná pár akcí bylo k světu, ale ta vaše slavná technika tě poslala k ledu. Kdyby si tak blbě nezneužíval práva jo možná by si byl "kvalitní", ale přihlížet a smát se nad věcí tomu jak člení slavného "ACAB" + ty jako člen AT porušovali pravidla bylo k breku + se dříve i povídalo, že si nějaké členy "ACAB" portoval i z5 do závodů, když si zničili auto (nevím zda to byl fakt).

No jako člen AT si tedy pro mě byl zbytečný zvláště když jsem ti napsal ať to upravíš a další 3 dny se nic nedělo mluvím o té technice a dělal si ji denně asi 2x, tak jsem prostě musel zajít tam kam jsem zašel. Pro tebe jsem byl bonzák pro jiné, že konečně někdo zasáhl.

Ale teď něco pozitivního. Než ses dostal do AT byl si pro mě kámoš, a však teď už nejsi nic jen zbytečná část historie

Bye "Triple_HHH"


Nevím jestli mluvíme o stejném člověku, ale já jako bývalý kolega ti tohle musím vyvrátit. Under byl jeden z lidí, který si pamatuju že fakt makali a snažili se hodnotit lidi objektivně a ne podle harmonogramů. Určitě patřil do té lepší a důležitější polovičky AT, takže bych upřímně moc nepublikoval tyhle názory, které jsou podle mě dost zkreslené vašimi vztahy.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 15