Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - mAGiic
Baseball
img.tpx.cz/uploads/magiic2.png


Baseball: Ahoj mAGiici, vybral jsem si tě pro první novornoční rozhovor. Jaké z toho máš pocity?

mAGiic: Zdravim Baseballe, rozhodně kladné, konečně jsme se domluvili.:D

Baseball: To jsem také rád, o tobě není skoro nic známo, představil by jsi se čtenářům?

mAGiic: Určitě. Jmenuji se Honza, je mi 22, jsem z Kladna a studuji třetí ročník vysoké školy v Praze. Konkrétně jde o Metropolitní univerzitu.

Baseball: V jakém oboru se orientuješ?

mAGiic: Jde o obor Humanitní studia, což je v podstatě dost široké spektrum. Je to ale primárně založeno na politologii, sociologii, média, novodobou historii a politickou filozofii

Baseball: Mnoho lidí, včetně mě, nechápe smysl filozofie, mohl by jsi upřesnit o co jde?

mAGiic: Upřímně, sám jí moc nemám rád, ale její smysl, myslím tedy té politické, je zkoumat chování společnosti a představit základní principy fungování různých politických směrů. Vše je samozřejmě na bázi teorie, je to čistě teoretická věda.

Baseball: Máš přítelkyni ? řekl bych že na tvé škole bude dost dívek.

mAGiic: Nemám, jsem spíš takový úletový typ nebo respektive, dříve jsem byl. Ale už delší dobu hledám něco vážného. Co se týče naší školy, je tam holek hodně, ale abys většinu z nich sbalil, potřebuješ 5kové BMW nebo Skového Mercedesa, přeci jen jsme soukromá škola, ještě k tomu v Praze.:D

Baseball: Tak to tě lituji :D, kde se chceš uplatnit?

mAGiic: Rád bych se dostal do státní správy a později do politiky. Kdybych sehnal místo úředníka na magistrátu, myslím si, že bych byl spokojený. To vše samozřejmě v případě, že v létě obhájím bakalářskou práci a udělám státnice, pak získám titul Bc. a půjdu pracovat.

Baseball: Teď je hodně aktuální téma migrační krize, jaké jsou Tvé názory naní?

mAGiic: Tak já jsem nacionalista, pozor, ne nacista. Tudíž si myslím, že ideální řešení z hlediska ČR by bylo vystoupit z EU a uzavřít thranice. Rasista nejsem, ale myslímsi, že ti uprchílci nejsou přínosem pro Evropu, spíš naopak.

Baseball: V tom jsme zajedno, myslíš že je KLDR s údajnou Vodíkovou pumou hrozbou pro národní bezpečnost?

mAGiic: KLDR je z dlouhodobého hlediska velmi vtipnou zemí, se zvláštní komunistickou garniturou, která tam přetrvává dodnes, ale myslím si, že z hlediska světové politiky nehraje KLDR až takový prim. Takže můj názor je takový, že hrozba pro světovou bezpečnost není.

Baseball: Teď přijedeme k SuperPařbě, kdy jsi se dozvěděl o GTA San Andreas jako takovém?

mAGiic: No samozřejmě, když vyšlo - 2005. To jsem chodil do 5.třídy a tenkrát mi to nestíhal komp, měl jsem ho nejdřív na PS2 a až o 2-3 roky později jsem začal hrát i na PC, to už jsem začínal i se SA-MP.

Baseball: Za tvojí kariéru na SA-MP sféře jsi vystřídal i jiné servery než SP?

mAGiic: No samozřejmě, začínal jsem na Maikeroo-Town, hrozně slaboduchej mód, kde hrálo asi 10 lidí, nebylo tam co dělat, ale chodili jsme tam blbnout s kamarádama ze třídy. To bylo chvilku asi v 7.třídě. Poté jsem asi v roce 2009 narazil na vylepšený maikeroo-town kde hrálo stálých 30-40 lidí a mód už byl lepší. Dostal jsem se tam do AT. Vlastnil to jistý daffy, člověk, který tam pomocí práv šikanoval veškeré známky odporu vůči němu. Některé lidi bezdůvodně zabanoval, že si o to řekli nebo měl špatnou náladu. Potom to daffy někomu prodal, já v AT skončil a do měsíce to celé zaniklo. Tak jsem asi za rok narazil na SP. To byly ještě 2 servery Superpařby - 0.2x a 0.3a.

Baseball: Tak to jsi zde dlouho, jaká byla tvá cesta do admin týmu?

mAGiic: V tu dobu 0.3a neběželo, protože SP měla dost vyostřené spory s jedním konkurečním serverem a budoucnost 0.3a serveru byla nejistá. Začal jsem tedy hrát na 0.2x, kam chodil takový ten "odpad" - zabanovaní cheateři a bugeři z 0.3a a samí podvodníci. Byli tam všeho všudy 2 admini - lofastek a Ted33. Občas tam zašel hlavní admin Wojta. Nějak jsem se seznámil s Wojtou a jednu dobu jsme volali na skypu já, Wojta a ATomas a oni že mi na zkoušku vezmou do AT a poslali mi na 0.2x "třídit bordel". Všechno tam vlastnili všeho všudy 2-3 lidi, kteří byli nedotknutelní a tam jsem se poznal s lofastkem. Když jsem tam nabral zkušenosti se stíháním bugerů a cheaterů, vedení SP rozhodlo, že mě a lofastka z tohohle smetiště vytáhnou do 0.3a admin týmu. A admina Ted33 tam nechali shnít, ten o neunesl a pokusil si mě zabanovat, načež dostal od Wojty permu.:D A tak začla moje první cesta admin týmem na SP. Přiznejme si, že ta první nebyla moc dlouhá.

Baseball: Ty jsi byl v admin týmu celkem hodněkrát, kolikrát jsi tam byl a jestli si pamatuješ důvody odchodu.

mAGiic: Byl jsem tam 4x. To co jsem popisoval je rok 2010 a moje první cesta v AT skončila perma banem, když jsem na protest proti hrozným intrikám v AT a neschopnosti vedení to řešit, vybanoval server. Byl jsem úplně první, kdo o udělal. Wojta mi pak volal na skype a dal mi permu a na dlouhou dobu se mi brána Sp zavřela. Vrátil jsem se někdy v březnu 2011 na SP, už jsem permu neměl, ale Wojta mi úplně ignoroval, tak jsem se mu omluvil a nakonec po dohodě s druhým hlavním adminem vzali (byl to Lofastek). To už v At nebyl RocketLauncherSs, který to vybanoval nějakou dobu po mě a někdy bývá označovaný jako pvní, kdo to udělal, ale první jsem byl opravdu já.:D Moje druhá pouť skončila mým odchodem, protože mě to asi po 2 měsících přestalo bavit. Pak jsem dlouho samp nehrál. Někdy v červnu 2013 mi oslovil Pixel, který si mě údajně pamatoval ještě v dobách, kdy na Sp začínal pod nickem Dr.jezevcik, abych se vrátil, že když se naučím mód, vezme mi do AT. Byl jsem na SP po dvou letech a bylo to, jakoby jste nasedli z Trabanta do Mercedesu, prostě plno změn. Ale nakonec jsem se chytil a vydržel v AT až do podzimu 2014, kdy jsem byl vyhozen pro neaktivitu. Na jaře jsem prošel náborem a cca na konci listopadu 2015 jsem byl vyhozen kvůli opakovanému porušování pravidel.

Baseball: Za dobu co jsi byl v AT jsi udělal celkem dost akcí, například Autovraky, jak jsi k nim přišel?

mAGiic: Dobrá otázka, odjakživa mám rád stará auta a prostě se v ČR organizuje jedna akce, Závody autovraků, kam se přihlásí vozidla určená k sešrotování a závodníci s nimi závodí v destrukčním závodě, dokud vozidla "neumřou". Jezdí se v rozjížďkách, z kterých se postupuje. Došlo mi, že v sampu je dost starých "vraků", kterýma nikdo nejezdí a začal jsem to organizovat. Upřímně, hrozně mě to bavilo, sledovat každou tu jízdu. Nikdy jsem to nedělal kvůli penězum z prodeje vraků z mých salónů. Peněz mám na SP dost, vždycky jsem to dělal, protože mi ta akce přišla originální a lidi to bavilo.

Baseball: Jaký je tvůj názor na aktuální Tým serveru?

mAGiic: Tak většinu lidí z admin týmu znam z mého dlouhodobého působení a v poslední době se o AT už moc nestarám. Nikdy jsem tam s nikým problémy neměl, když pominu konflikt s Tumikem nakonci mého působení v týmu, ale byl jsem na něho docela tvrdej a jednal jsem v afektu, bezprostředně po mém vyhození. Ale v zásadě proti němu nic nemám a svojí práci odvádí dobře. Takže, jestli to čte, tak se mu tímto tedy omlouvám. V novém týmu se mi líbí ty funkce "organizátor a správce akcí". Má to něco do sebe.

Baseball: Dost lidí si myslí že SP jde ke dnu, ty jsi tu hodně dlouho jak by jsi to posoudil ?

mAGiic: Záleží, jak se na to člověk dívá. Upřímně, každý si na té SP musí nejít něco, co ho baví a pomáhá mu se tam vracet. Já si našel autovraky, ať už organizaci nebo jen obchodování se starými auty, beru to jako koníček. V poslední době se zajímám i o gang závody. Samozřejmě nejde přehlédnout, že ATomas se snaží maximalizovat zisky ze Sp na úkor potřeb hráčů, ale znám ATomase dlouho a troufám si říct, že dřív jsem ho fakt znal, provolali jsme spolu na skypu kdysi hodně hodin a i když ho často spousta lidí zesměšňuje, neni to hloupej člověk. Ví co dělá a proč to dělá. Bohužel se někdy moc nezabývá tím, co požadují hráči a hledí na své cíle. Z globálního hlediska si myslím, že SP už není tím, čím byla kdysi, partou lidí, kteří se všichni znají a chodí se na server bavit, ale že ze serveru stal byznys pro pár vyvolených. Od majitele až k lidem, co na serveru vládnou různým odvětím. Ale že by SP směřovala k záhubě, to si úplně nemyslím.

Baseball: jak jsi zmínil tak se zajímáš o gang závody, je to v poslední době velká diskuze že už tam není soupřivost, co by jsi navrhl na zlepšení tohoto?

mAGiic: Gang systém nemám tak promakaný, to bys musel o názor požádat někoho, kdo se v tom pohybuje 2 roky. Ale můj názor je takový, že z dřívější nadvlády 2-3 velkých gangů se vyrojilo dalších cca 10 gangů, které mají pár kvalitních jezdců a snaží se probít k vyšším rankům. Nedokážu říct, čím by se to dalo vylepšit, působím v gang systému krákou dobu.

Baseball: Kolem tebe byla kauza s necháváním peněz z admin dražeb, řekl by jsi nám jak se to dělo?

mAGiic: Za vedení Pixela & wlcacka jsem dostal funkci "exekutor pban. majetku", měl jsem odvádět stamiliony až miliardy z oběhu vydražením zabaveného majetku lidí, kteří skončili v pbanlistu. Vesměs všechny velké bugovací kauzy jsem pak řešil já s vedením, kdy jsem dostal jejich zabavený majetek a následně ho v admin dražbě prodal. Dělal jsem to asi 3/4 roku. Dodnes jsou na SP lidé, kteří si myslí, že jsem rozkrádal stamiliony z těch vydražených peněz za nemovitosti. Řeknu k tomu jen to, že mi nikdo nikdy nic nedokázal a je to už více než 1,5 roku a jak to celé bylo víme vlastně jen já, Pixel a wlk. Vedení mělo přístup do mých logů a kdyby tam byly nějaké nesrovnalosti, asi bych měl už dávno permu. Ale jak vidíte, stále jsem tu.:D

Baseball: A teď na závěr dáme rychlovky!

Baseball: Pixel / wlcacek
mAGiic: Pixel
Baseball: SP roku 2011 / SP roku 2016
mAGiic: Jednoznačně 2011, šlo parkovat auta z ulice, takže Sandking, který tu byl jeden měl hodnotu 1 miliardy.:D
Baseball: Párek / Řízek
mAGiic: Řízek samozřejmě
Baseball: Pivo / Rum
mAGiic: Pivo
Baseball: Zima / Léto
mAGiic: Léto, člověk se lehce oblíká i lehce svlíká.:D


Baseball: Děkuji ti za rozhovor, máš nějaký vzkaz pro čtenáře?

mAGiic: I já děkuji za rozhovor a jsem rád, že jsem dostal prostor pro to, aby se o mě hráči také něco dozvěděli. Těm bych chtěl vzkázat, že jsou to oni, kdo určují další směr SP, není to ani AT a dokonce to neni jenom ATomas, primárně jsou to hráči, jen musí své argumenty vyjádřit trochu inteligentně. Držte spolu a nakonec prosadíte všechny změny, věřte mi, jsem tu 5 let.
Ahoj.
Qvosty_
Asi prvý rozhovor ktorý som prečítal celý, chválim. Good job!
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Sotasek
Parádní rozhovor, a Base tebe chválím vybral jsi si také suprovou osobu do rozhovoru!
Toooop kolegááá :D B)
nemo
Rozhovor se četl fantasticky. O MaGiicovi jsem se dozvěděl mnoho zajímavých věcí. Perfektně doplnění mínění o něm. Výborně jste se vyjadřovali a rozepsali. Baseballe, MaGiic děkuju za krásný počtení, ať se Vám jen daří chlapci. Smile
Zawy
Suprový rozhovor, který se dobře četl. *Dobrá práce*
Nosferatu
Skvělý rozhovor, skvělý výběr hráče. Smile
Magic je už tady pomalu takovou legendou co si tak dovolím říct, je tu strašně dlouho a tak nějak se na SP zapsal všem do srdcí a to právě myslím jeho vraky, protože je to opravdu akce, která nikdy nepřestane bavit. Super práce hoši, jsem rád, že jsem se mohl něco málo dozvědět z magicovi cesty na sp. :D
hormoskunk
Já už tu taky hraju nějaký pátek, ale s magiicem jsem se seznámil až v roce 2014 při autovracích. Pamatuju jak si tenkrát postavil tu trať v poušti nedaleko El Quebrados a hned tu noc si to s nějakýma online lidma včetně mě testoval a my jsme zkoušeli různé auta. Hned den na to to bylo provedené jako akce a já ji samozřejmě vyhrál, protože jsem ji měl natrénovanou z noci :D To jsme se tenkrát jakš takš seznámili :D Možná, že se ta akce někomu nelíbí, ale za to je originální a zůstane připsána Magiicovi už navždy. :D Díky more za ty srandy a nervy co jsem prožil na SP díky tobě :D
Ruda
Přečetl jsem si celé a musím říct že kvalitní rozhovor.
Rosta
Dobrý rozhovor, dozvěděl jsem se něco nového. Smile
mAGiic
Jsem rád, že vás rozhovor bavil. I já jsem si ho užil, musím říct.
_Steve-Man_
Citácia
když jsem vybanoval server.

Jo, už by to zase někoho takového chtělo.
MADING
Velice pěkný rozhovor dobré počtení něco nového jsem se zase dozvěděl o králi vraků :D dobrá práce Baseballe a Magiicu
MaReK_
Možno prvý rozhovor ktorý som prečítal prvý. Good job B)
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně

king
TimG
Toto je rozhovor, ktorý fakt stojí za prečítanie. Smile
Baseball
Moc Vám děkuji :D
Saph1R
Joo magiic, si pamatuju jak jsi začínal v mým autobahnu před nějakým 2,5 rokem :D To byly časy.
Slušnej rozhovor, po dlouhý době jedinej, kterej jsem dočetl až do konce.
mAGiic
Citácia
Saph1R napsal:

Joo magiic, si pamatuju jak jsi začínal v mým autobahnu před nějakým 2,5 rokem :D To byly časy.
Slušnej rozhovor, po dlouhý době jedinej, kterej jsem dočetl až do konce.


Tosi taky pamatuju, doáhnul jsem to tam až na zástupce.:D Pak si to prodal něakýmu kidovi a šlo to do háje.
Azor
Až po přečtení rozhovoru jsem zjistil, že jsem tě vlastně vůbec neznal.
Base, rozhovor je parádní, takovej jsem dlouho nečetl. Fakt sis vybral super člověka.*Dobrá práce*
Geroj
Rozhovor podarený, zdielam väčšinu tvojich názorov, caw.
mAGiic
Citácia
Geroj napsal:

Rozhovor podarený, zdielam väčšinu tvojich názorov, caw.


Díky za přízeň:D
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14