Informace o serveru
Číst diskuzi
|
SnEaKova vizitka
|
|
| SnEaK |
Přidané 16.04.2016 22:44
|
![]() Příspěvků: 22
Založený: 21.02.16
|
![]() Nick na serveru: SnEaK Odehrané hodiny: 20 (v minulém účtu přes 800 hodin -za neaktivitu se mi smazal) Bankovní obnos: 10mg a stoupá Marihuana: 0g Vlastním dům: 269 Vlastním hotel: Pronájem v Dillimore a jinde Členem gangu: Hráčská strana SP Oblibený administrátor: (je jich více) Elda,HrBeeeC,Fifa,ZeLi_, (bývalý) Battery,Ameli1,Nosferatu,Vikush,Kikush a Salamoun(Salámek) Oblibení hráči: Tak těch je taky velmi moc. Ale asi mezi tu TOP 5 patří: Cairny,[Z]abo[S],Baseball(admin),Elda(admin) a Black(admin) Nejoblíbenější příkaz: /port /kill /cb /archivpm /archivdotazu /report Nejoblíbenější akce: Kopec smrti, Závody autovraků, Tuning sraz a Sky race Oblíbené vozidlo: Cheetah,Infernus a Sultan Práce administrátorů?:Tak jako je to různé,ale počet banů a kicků pořád roste jak tak koukám . Né tak je to pořád lepší než aby vedl server někdo,kdo se tváří,jak kdyby Gta viděl poprvý.![]() Nick na webu: SnEaK Počet komentářů: jsem nováček (zatím nic moc) Počet příspěvků ve fóru: jsem nováček (zatím nic moc) Nej. screen: nic jsem nenašel (Dodám později) Nej. video: také jsem nic nenašel (opět dodám později) ![]() Jméno: David Datum narození: 21.1.2001 Věk: 15 Bydliště: Liberecký kraj Počet kamarádu: Těch je spousta cirka: 250 (včetně přátel na SuperPařbě)Stav: Zadaný Zaměstnání: Kuchař Vzdělání: Základní vzdělání,pracuju na Středním. Jazyky: Čeština,Angličtina,Němčina Děti: Ještě brzo. Ale jsou i ženy co otěhotní v šestnácti letech ale náš případ to není .S kým bydlim: Společně už s dospělou ségrou (zatim) Sexuální orientace: Hetero Něco o mně: Čau. Jmenuju se David. Je mi 15 let. Chodim na Střední Školu Gastronomie a Služeb v Liberci. Mezi mé zájmy patří hraní na SuperPařbě a sportování. Mimo jiné rád hraju fotbal a hokej. Také rád vařim. Mám kočku jménem Cockie(Kukí) a psa jménem Lucky. Co se týče SuperPařby a celkově SAMP,tak jsem měl malou pauzu,protože jsem se musel učit do školy a měl jsem co dělat,aby mi do schránky přišel lístek ze Střední že mě přijali. Ale ted jsem nějak v pohodě a můžu se opět věnovat SAMP a zároven učení v jednom,protože se mi uvolnilo spoustu volného času,co jsem dříve neměl. Tak to by bylo nějak všechno. ![]() Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Aktivní,Zábavný,Kamarádský,Upřímný a občas naštvaný ![]() Výška: 180cm Hmotnost: 76kg Postava: Aktivní/Sportovní Barva očí: hnědozelené Barva vlasů: hnědá Brýle: nenosím Vousy: no už se to rýsuje ![]() Kouření: omezil jsem Alkohol: jsem zatim čistej Sex: jak jsem říkal,je ještě brzo Zavisloti: Tak asi především rodina a přátelé. Pak asi moje koníčky jako například sport. ![]() Zájmy: Rodiny,Sport,Kamrádi Zviřata: Kočka,Pes Hudba: Rock,atd. Sport: skoro všechen ![]() Motto: žádné Webová stránka: už žádná Oblíbená muzika: Rock a všechno okolo Oblíbené jídlo: Kuře na kari Oblíbené pití: Kofola Oblíbená barva: modrá a žlutá Oblíbený film: Fakjů pane učiteli Oblíbená kniha: Harry Potter Předem děkuju za přečtení mojí vizitky a doufám,že se vám bude líbit:-)) Upravil/a SnEaK dne 25.04.2016 23:26 |
|
|
|
| Tojo |
Přidané 16.04.2016 22:51
|
![]() Příspěvků: 14
Založený: 16.04.16
|
Ahoj, vizitka pěkná a jak tak koukám nedávno si po pauze znovu začal hrát tak jako já, tak se třeba někdy potkáme např. Při plnění levelů...
Upravil/a Tojo dne 17.04.2016 08:02 |
|
|
|
| SnEaK |
Přidané 16.04.2016 22:58
|
|
Citace Tojo napsal: Díky Tojo. Jojo určitě se někdy potkáme:-). |
|
|
|
| Cappuccino |
Přidané 17.04.2016 07:54
|
![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Ahoj, tvojí vizitku jsem rozklikl náhodou. Každopádně je pěkně zpracovaná ikdyž já bych osobně nedělal vizitku s 20ti hodinama, ale budiž. U mě máš +++ za to že jsi Liberečák !!!
|
|
|
|
| SnEaK |
Přidané 17.04.2016 10:07
|
|
Citace Taiki napsal: Díky:-) Každopádně vizitku jsem chtěl dělat už s mím minulím účtem ale jaksi jsem to nestihl Díky :-)
|
|
|
|
| Primer |
Přidané 17.04.2016 11:54
|
![]() Příspěvků: 423
Založený: 25.10.15
|
Ahoj,vizitka je informačne dobre spracovaná ale ešte si sa na nej mohol trocha zahrať napr. dať niake nadpisy atď..Ako hráča ťa vôbec nepoznám,možno len tak z videnia,no ale aj presto ti prajem vela štastia v živote aj na servery... |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 18

. Né tak je to pořád lepší než aby vedl server někdo,kdo se tváří,jak kdyby Gta viděl poprvý.