Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Gangšpeciál - apríl/duben
Krowky
Gangšpeciál - apríl / duben


Zdravím gangstri,

blíži sa koniec mesiaca a keďže sme tento mesiac ešte nemali žiadnu gang akciu tak je na čase zmeniť to. Tentokrát sa tento špeciál zameria v istom smere aj na novinky v gang systéme a to konkrétne ranky. Pre viac informácii nepolavte v čítaní Smile
Tentokrát sa vyhneme velkému admin závodu a dané "endurance" disciplíny doplníme o kus kreativity.


Celý gangšpeciál bude tentokrát jednoduchý:
- Král GR ratingu
- Král GW ratingu
- Zápisky gangstera

Kráč GR ratingu:
Úloha je jednoduchá, pôjde o dlhodobejšiu vec a teda máte celý budúci týždeň na to aby ste si vytvorili dobrú pozíciu.
V sobotu 30.4. o 17:00 vyhodnotím ktoré gangy majú najvyšší GR rank v gangy a odmením podla nasledovného:

Citace
1. najvyšší GR rating - 3 000 rešpektu
2. najvyšší GR rating - 2 500 rešpektu
3. najvyšší GR rating - 2 000 rešpektu


Král GW ratingu:
Všetko rovnaké ako pri královi GR ratingu akuráť že tentokrát samozrejme pôjde o GW alebo ak chcete gtdm. V sobotu 30.4. takisot o 17:00 vyhodnotím rank a odmením nasledovne:

Citace
1. najvyšší GW rating - 5 000 rešpektu
2. najvyšší GW rating - 4 000 rešpektu
3. najvyšší GW rating - 3 000 rešpektu


Odmeny pri GW sú vyššie práve preto že GW nie je medzi gangami moc populárny a chcelo by ho trošku oživiť.

Zápisky gangstera
Netypická disciplína ak to môžme tak nazvať. Pôjde o to že každý gang ktorý sa bude chcieť zúčastniť tejto disciplíny napíše nejaký gang príbeh. Za každý gang to môže byť iba jeden príbeh, buď tým niekoho poveríte alebo sa na to mmôžte podielať spoločne ale zavesí to sem iba jeden. Len treba hneď na začiatok napísať toto:
Zápisky gangstera - gang XYZ
Fantázii sa medze nekladú, môže ísť o humorný príbeh, o drámu, nejaký s prvkom reálnosti a tak, buďte kreatívny.
Tieto zápisky môžete do tejto témy vkladať do soboty 30.4. do 20:00. Potom sa spustí hlasovanie medzi hráčmi o najlepší výtvor tu na fóre. Hlasovanie bude trvať 7 dní a potom odmením nasledovne podla počtu hlasov:
Citace
1. miesto - 2 000 rešpektu
2. miesto - 1 500 rešpektu
3. miesto - 1 000 rešpektu


Úlohy nie sú zložité a odmeny sú viac než slušné tak pevne verím že sa zapojí čo možno najviac gangov. Registrácia nie je potrebná. Do endurance disciplín sa automaticky zapája každý gang a príbeh stačí proste vložiť do tejto témy.

Všetkým prajem vela zdaru či už do budovania rankov, ale aj do spísania pekného príbehu.

[i]Za admin team správca gang systému - Krowky![/i]
Upravil/a Krowky dne 24.04.2016 10:29
Delux
Vyzerá to fajn, len aby sme nedospeli k 100% ratingu tým, že niekto bude celý týždeň hrať s default gangom :-D
Krowky
Toto je poriešené viac menej už v gang pravidlách. AK gang nie je aktívny v GR/GW tak bude zrušený, pričom GR a GW s defaultnými gangami sa nepočítajú.
Delux
No to je, ale ak vyhrám nad default tak rating ide hore aj bez toho že nemá RS nie?
Krowky
Ide, ale nikde nie je napísané že nad def. gangami sa iba vyhráva...
DubiikxP
Zápisky gangstera - Gang XYZ Corcoran'S RoosterS.
Psal se rok 13000 př. n. l. a bůh pomalu přemýšlel jak utvořit Suveho, Krowkyho a celkově všechny naše členy. Bůh mnoho let přemýšlel jak stvořit tak dobré vůdce jako jsou již výše zmiňovaní. Gang ID 91 založil vůdce se jménem Suve, ale jelikož a protože usoudil, že ještě lepší vůdce než-li on může být Krowky, prodal mu tento gang. Tento gang byl tedy pod vedením Krowkyho dlouhé léta za existence Superpařby. Jak tak léta plynuly, tak Krowky pomalu zjišťoval, že toto bude běh na dlouhý maraton a že na to nebude mít čas, prodal tedy tento gang Fotgasovi. Fotgas vedl gang velmi dobře, členi, území, auta, prostě vše co by každý gang měl mít. Ale fotgas jak se ukázalo zrádce, utekl ke konkurenci, westsidethuglife. Tento gang to velmi zamrzelo a vůdcem se stal legendární kHRYSTAL, který tento gang vytáhl z takzvaných "sraček" a sehrál gang a pošéfil mu rank. Poté co kHRYSTAL zjistil, že na gang také nemá čas, předal gang mně, DubiikxPP. Vůdcem jsem do teď, aniž bych si to nějak zasloužil. Tento gang prožil všelijakou historii, ať už podle vůdců, nebo podle místa, ti nejlepší zůstali. Jsme prostě kolektiv, který si kdykoliv s čímkoliv pomůže. Ať už to jsou války gangů, či závody gangů, se vším si pomůžeze. Tomuto gangu se klade veliká historie, avšak že velmi lidí odešlo, tak nejlepší vždy zůstanou. Tímto bych chtěl poděkovat stálým členům a toto je tak polovina našeho příběhu. K příběhu z mého pohledu.... začal jsem tu jako naprostý amatér, který věděl pouze název závodů jakožto Bridge, a Rally. Toto bylo vše co jsem věděl. Nyní vím, že existují nějaké sawny, a jak se vůbec závody jezdí. Díky tomuto gangu, a kolektivu jsem pochopil gang systém, a jsem za tento gang velmi rád, ať už jsem měl někdy chuť opustit, nikdy jsem tak neučinil a nelituji ničeho. Tento gang naučí kohokoliv s mozkem cokolvi, co je v našich silách. Věřím že náš gang se jednou stane úplným TOPEM na serveru, a toto bude asi náš konec zápisků.

Chtěl bych Vám všem, kdo jste to dočetli poděkovat, a přeji velmi úspěchů a krásný zbytek večera!! ;) <3
God_Is_Back
Zápisky gangstera - Outlaws Deckers

Dovolte mi predstaviť mi Outlaws Deckers očami niekoho kto válčil proti nim a teraz by vedel položiť 100hp za nich !
Gangy ktoré žiarili na SP v dávnych časoch maly najväčšie armády ako sawnerov tak aj racerov. Tý luďia budovali Gang komunitu na SP. Krátko po začiatku roku 2013 a slávy Gang Racov a Gang Warou sa začalo niečo ako nová éra.
Éra tučniakov "Pinguins Of Madagaskar" Gang bol založený zločincom a jeho komplicmi Smurfom , Mikym a Rayom.Do vtedy boli len 2 či 3 silné gangy. ( West – Side , 18 The Street , Inglourious Basterds ). Začala rásť rivalita ,že kto bude najsilnejší , najmocnejší , mať najvaččie slovo a najviac rešpektu. Na SP sa pohybovalo malé množstvo gangstrou ,ktorí od rána do rána nemali nič iné na robote len stáť pri svojom gangu. Války trvali hodiny , dni , mesiace , roky a u niektorích aj do dnes. Približne po 2 mesiacoch v roku 2013 tzv. "éra tučniakov" skončila. Kedže majitel gangu bol zavretý na pár mesiacov. Veď predsa ktorí "old school" gangster nemá v dnešnej dobe permu. V tých dávnych rokoch to bola smrť a v dnešnej dobe je to trend. O tom by vám mohol rozprávať napríklad Thorou z gangu "Outlaws Deckers". A týmto sme sa dostali k novodobej alebo upgradnutej verzii gangu "Pinguins Of Madagaskar". Tento Gang pretrváva až do dnešnej doby a rivalita medzi gangmi je stále taká istá. Niektoré gangom dochádzali gangstri , zbrane , šlapky alebo to ich šéfovia nezvládli ( sused prešiel na káblové pripojenie ). Do dnešného dňa možete stretávať fiktívne osobnosti z gangu "Outlaws Deckers" napr.: MovemenT, FreZa, Xkol, Pitras, Maras, Ray a další..
Chvala bohu ,ale aj bohužial už niektorí hráči niesu na svojich miestach a rozhodli sa biť sa sami za seba.Gang "Outlaws Deckers" je v dnešnej dobe na velmi vysokej úrovni a patrí medzi najsilnejších.Pamatajte na moje slová.:
Nieje len jeden dobrý Gang. Nieje žiadny old school ani new school. Je to iba komunita jedna velká komunita gangstrov ,ktorí si potrebujú niečo dokazovať. Vela z nich to dokázali a hovorí sa o nich v tichosti a je zakázané vyslovovanie ich mien nahlas na verejnosti. Možné odvedenie na psychiatriu.

Napísal: Boh toho čo mení vodu na víno. Já robím s vínom myšlienky. Minule som bol s jednou myšlienkou v práčovni...,ale to už je iný príbeh. ďakujem za pozornosť. Buď pánom všetkému !
Upravil/a God_Is_Back dne 30.04.2016 15:48
Krowky
Vyhodnotenie:

Král GR ratingu:

Citace
1. miesto West-Side Thug Life - Win rating 72 percent
2. miesto Hope Dies Last - Win rating 62 percent
3. miesto Z Boží vúle králi - Win rating 57 percent
*Gang Outlaws Deckers mal síce 59 ale z tejto disciplíny bol na základe dokázaného podvodu vylúčený


Král GW ratingu:

Citace
1. miesto Outlaws Deckers - 53 percent
2. miesto West-Side Thug Life - 25 percent
3. miesto The Renegades - 24 percent
Krowky
Vyhodnotenie:

Král GR ratingu:

Citace
1. miesto West-Side Thug Life - Win rating 72 percent
2. miesto Hope Dies Last - Win rating 62 percent
3. miesto Z Boží vúle králi - Win rating 57 percent
*Gang Outlaws Deckers mal síce 59 ale z tejto disciplíny bol na základe dokázaného podvodu vylúčený


Král GW ratingu:

Citace
1. miesto Outlaws Deckers - 53 percent
2. miesto West-Side Thug Life - 25 percent
3. miesto The Renegades - 24 percent
FleX_
a čo príbehy ?
Krowky
Čítaj s porozumením Narexka :D
Saph1R
Zápisky gangstera – Gang West-Side Thug Life

Po zrušení dvou velkých gangů, ve kterých jsem byl, Don’t Copy a 18th Street Gang a po asi 2 měsících v podstatě neustálých bojů o LV a SF jsem dostal možnost vstoupit do mě dosud nepoznaného gangu West-Side a poznat tehdejšího šéfa MartiNa. V té době jsem ale netušil, jak moc mě tento gang změní. V té době jsem byl obyčejný sawner, který toužil po bojích o území, které když jste v té době měli, jste byli opravdu něčím. Gang zpočátku moc na gangrace nepochodil, ale ve zbraních měl opravdu naději.
Po pár dnech se nabraly do gangu staré známé tváře jako ZaWa, FlexKillah , Zimbabwe nebo Rio. Po několika dalších dnech se to opravdu rozjelo, do gangu přišli další lidé jako byli Spam, Mikeey, eLKo, Rocketlauncher, nebyl den, kdy by se nenalejo aspoň 1k respektu, rovněž jsme se rozhodli ke konci měsíce zaútočit na LS, který měl gang Inglorious Basterds. Tehdy měl celou mapu, byl to gang na úrovni a my také, věděli jsme, že to zřejmě nedáme, i když opak byl pravdou.

Boje stále pokračovaly asi do poloviny února. Získali jsme půlku LS, i když jsme si říkali, že jsme toho asi už získali dost, i přesto jsme šli dál, do konce února jsme získali celé LS a gang byl opravdu na vrcholu a nikdo na nás neměl.

Bohužel, nastaly v gangu hádky a Martina to přestalo bavit, tím pádem dost lidí odešlo, buď přestali hrát nebo odešli z gangu. V těch dobách jsem cítil, že bych s tím měl něco dělat, protože jsem dostal v tom čase zároveň i ban, nemohl jsem dělat vůbec nic. Gang připadl na mě bohužel až po měsíci, dorazil jsem do zdevastovaného gangu, kde byla nulová aktivita ve všem. Naštěstí se mi podařilo sehnat pár lidí ze starého Westu a rozjet ho se mi ho podařilo do dalšího měsíce. Gang takto fungoval až do prosince 2014, ve kterém jsem dostal pban a začaly opětně hádky v gangu. Řekl jsem si v té době, že zrušit gang už by vůbec nebylo proti něčemu. Gang byl zrušen 11.1.2015 a zrušil ho sám MartiN, za což jsem mu byl velmi vděčný.

Od té doby se MartiN pokoušel několikrát obnovit gang, občas se mu to povedlo, ale byla to jen chvilková záležitost. Po mém unbanu jsem tedy převzal opět vedení na má ramena, nabral pár starších členů. Gangu se dnes, na dnešní poměry v systému vede řekl bych nadprůměrně lépe. Bohužel s klesající kvalitou systému klesá kvalita gangů a tím pádem i nároky na přijetí nových tváří do našeho gangu. Rozhodně to už nebude takové jako dříve, proto se snažíme vychovat nové racery, sawnery a pozvednout kvalitu systému.


/Zároveň bych chtěl poděkovat všem, kteří měli co dočinění s gangem, příběh jsem psal z mýho pohledu od mých začátků v gangu.
FleX_
Aha ok Krowky vidím to som dnes taký rozladený kto vie prečo Sad
Mindie
Zápisky gangsterky – HOPE DIES LAST

Život dívky mezi gangstery není vůbec jednoduchý, a aby se dívka dostala do jednoho z nejlepších gangů, není vůbec žádná snadná záležitost. Každý si řekne, je to holka, buď nic neumí, nebo ten kluk vedle umí 10x víc než ona a tam její naděje končí. Můj příběh nebyl vůbec jiný. Probírala jsem se jedním gangem do druhého a bez úspěchu. Ovšem pak jsem měla to štěstí, že jsem potkala svého dávného kamaráda a dostala se tak do jednoho z lepších gangů a to West-Side Thug Life. Začala jsem se tu učit ježdění závodů a používání zbraní. S gangem jsme válčili proti ostatním gangům a já si myslela, že se konečně budu moct prosadit ve světě gangů. Bohužel zdání klame a gang začal jít dolů a spolu s tím opět i moje naděje, že budu patřit mezi nejlepší. V těchto zlých časech se mě ujal vrah jménem Opti, nevěděla jsem kdo to je, ale konečně se mi začal někdo věnovat a já se zlepšovala. Po čase jsem zjistila, že Opti je pouze jeho skrytá identita a ve skutečnosti je to Caton, neboli šéf jednoho z nejlepších gangů a to HOPE DIES LAST, ve kterém mi nabídnul místo.

Při mém příchodu do gangu mě čekalo nemilé přivítání, ne všichni byli rádi, že jsem se přidala do party. Jak jsem již zmiňovala na začátku, být dívka nemá jenom své výhody. Ovšem taky se na mě spustil útok od členů z ostatních gangů. Údajně jsem se přidala do gangu plného podvodníků, cheaterů a psychopatů. No co si budeme povídat, zástupce Danger je tank, vlastní nejnovější update 2016 cleo a proto ho na závodě nikdo nemá šanci předjet, další je psychopat Zelí, který neustále ztrácí peněženku, akorát se nervuje a nedá se s ním vydržet a v neposlední řadě to je Jiry, protože ten než aby zvedl zadek a jel vyhrát nějaký závod, tak se radši vyfotí v zrcadle. Takže příchod do gangu pro mě vlastně žádná velká výhra nebyla. Naštěstí, jsem tu našla i některé normální gangstery, jako je například Mr. Caesar, který mě naučil různé finty na závodech. Když jsem konečně získala důvěru, abych mohla za gang jezdit závody, tak se mi nedařilo a na paty mi šlapal Mrtn., který mě neustále za vše kritizoval, protože gang je stále ve válce a proto si nemůže dovolit mít mezi sebou průměrné členy.

Ve správnou chvíli se však opět ukázal Gang Boss Pitras, který nastolil řád a disciplínu a dal mi jako členovi šanci, protože je třeba si uvědomit, že členové tvoří gang a ne gang členy. Já mám tak šanci, jako dívka, být v jednom z nejlepších gangů, protože HOPE DIES LAST dosáhl svého jména a dal mi mou naději, dostat se společně s nimi na vrchol.

/Děkuji všem, kteří si to přečetli až do konce. Smile
Krowky
HLASOVANIE o naj pribeh - Klik sem
Upravil/a Krowky dne 01.05.2016 11:59
Krowky
Konečné poradie v poslednej disciplíne:


Zápisky Hope Dies Last (Mindie) Zápisky Hope Dies Last (Mindie) 39% [28 Hlasy]
Počet hlasů : 71

Zápisky Outlaws Deckers (PENTAGRAM) Zápisky Outlaws Deckers (PENTAGRAM) 23% [16 Hlasy]

Zápisky Corcoran'S RoosterS (Dubika) Zápisky Corcoran'S RoosterS (Dubika) 20% [14 Hlasy]
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
4 Hlasů
6%
Žádosti o pUB
10 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasů
14%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
29 Hlasů
45%
PC Poradna
3 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
8%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 8