Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
NIGGAZ WITH ATTITUDE
Spooky
Citácia
Jiry_ napsal:

Ja se nepovažuju za legendu, ale o tobe jsem nic neslyšel, takze předpokládám ze budeš nejaky hovno. A to ze si tu hrál ve 13 tak co jako ?
A jestli by ti z nas prask tak to si asi dobra homoska, az budu moc tak si někdy prijd dat na sp zavod nebo sawny a vyklepe te tam průměrný hrac ty nulo


Jiry keď už niekoho chceš uraziť, tak si zisti čo ten hráč odohral tu. Kubikula je bývalí hráč či už WHE alebo Silent riders ( hovorí ti to niečo? Pretože teba si z týchto čias ani len nepamätám).

Je pekné tu čítať tie veci o starom systéme a somarinách, inak palec hore krowky že si pamätáš silent riders Smile, ale čo tu riešite tie trapné sawny, považujete tu aureho za legendu v sawnach pritom ja som ho to učil ( stale bol slabši :D), a ešte tu nepadli mená tých ktorý tie sawny začali na servery používať? A učiť kovalcuka atď? Keď tak velmi spomínate tie staré časy, čo tam robia sawny? Pokial si dobre pamätám tak sawny za starej sp boli až na takom tom 3ťom mieste- 1. GR 2. M4 a až tak tie vaše slávne sawny.


Inak všetci ste tu už dospeli k tomu že na servery sú deti a vy mate viac IQ jak oni, ale v týchto komentoch to takto nevyzerá, hádate sa tu ( Po vašom vyjadrujete nazory) jak už zmienene 13-15 ročné deti čo si chcú niečo dokázať na internete.

Chlapci až tak sa nudíte ako ja že musíte si toto vypisovať? :D
KubiKula
Jiříku to co tu meleš je krásný ale když jsem tu hrál já tak mi sice bylo 13 puso ale to co jsem tu zažil já ty nemůžeš protože čas se nedá vrátit a házet tu ramena že umíš sawny a jezdit autíčkem ve hře je frajeřina ale to by ti muselo být těch 13 aby jsi na mě zapůsobit ve věku ve kterém jsi je to spíš k pláči že musíš tady v tomhle věku machrovat ve hře palec hore kámo 😂😂😂😂 vybreč se tu já jdu serus a kámo tyhle vaše gangy teď jsou tak dobrý jako haha crew a podobné ****oviny ty ty pořádný gangy znám nemůžeš jestli neznáš mě protože když jsem přestal hrál pořádně gangy už nebyli jen pozůstatky z whe aka 18th a ccg takže machruj jsi frajer
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Domes
Gang už neexistuje. Lock!

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasov
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasov
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasov
16%
Ne
9 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasov
13%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14