Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
NIGGAZ WITH ATTITUDE
Ruda
Citace
Ragnar napsal:

Citace
(Koukám že tu nemáte ani jeden pozitivní názor na gang od člověka co by v gang systému něco znamenal)


Promin, nějak mi uniklo, kdo z těch komentujicich něco v gang systému znamená?:D


Z těch komentujících jsem to jen já a Jiry, zbytek nic neznamená v gang systému. Zbytek legend jako Aure, Rocket to komentujou jen proto že tam jsou lidi jako Fugi, který jsou nabraný a ani nevěděj v jakým gangu vlastně jsou, protože vlastně nehrajou. :-D
Upravil/a Ruda dne 24.05.2016 01:43
mkj
Citace
Ruda napsal:

Citace
Ragnar napsal:

Citace
(Koukám že tu nemáte ani jeden pozitivní názor na gang od člověka co by v gang systému něco znamenal)


Promin, nějak mi uniklo, kdo z těch komentujicich něco v gang systému znamená?:D


Z těch komentujících jsem to jen já a Jiry, zbytek nic neznamená v gang systému. Zbytek legend jako Aure, Rocket to komentujou jen proto že tam jsou lidi jako Fugi, který jsou nabraný a ani nevěděj v jakým gangu vlastně jsou, protože vlastně nehrajou. :-D


NemůžuNemůžuNemůžu normalne ty me nicis chlapce, me se nejvic libi jak si musis porad nekoho stavet za sebe pac nejsi schopny stat sam za svym komentarem pritom vis ze treba takovej aure te tu ma uplne total u zadku a vubec ho nezajimas a to cos o nem vyplodil nahore taky neni pravda LOOL a s tim kdo tu v gang systemu neco znamena si me rozstipal uplne nejvic, zrovna ty mezi tady tema vsema si myslim ze stojis maximalne za totalni hovno co si budem povidat LOOL
Ragnar
Hmm, o Jirym bych v zivote neslysem v gang systemu nebejt jeho vyplodu do chatu.. a Rudo hele nic proti tobě chlape :D Ale v IB co si pamatuju tak si GR Jel max proti nejakym luzrum a na uzemi si chodil se otáčet dokola s tema brokovnicema a ani si je poradne novladal :D
Saph1R
Citace
Ruda napsal:

Z těch komentujících jsem to jen já a Jiry, zbytek nic neznamená v gang systému. Zbytek legend jako Aure, Rocket to komentujou jen proto že tam jsou lidi jako Fugi, který jsou nabraný a ani nevěděj v jakým gangu vlastně jsou, protože vlastně nehrajou. :-D


Ty seš fakt dobrej šašek. :D Ty taková špína systému, kde hledal kohokoliv s esc aby mohl dát územko a potom to nahlásit pač nevěděl, jak má jinak proti tomu gangu bojovat a Jiry kterej možná tak dokázal jezdit dokola gangrace, jo fakt jste legendy hoši, dávám Vám medaili.
Ruda
Tak to tu vezmu postupně, pak si nějak shrneme to co se tady vytvořilo.

mkj: S Aurem sem si nedávno psal, myslím si že pořád spolu máme daleko lepší vztahy než by kdykoliv člověk jako on měl s tebou. Jinak já jsem v gang systému udělal víc věcí a působil jsem tam delší dobu než ty vůbec hraješ na SP. Vzhledem k tomu že mě tady zná absolutně každej bych řekl že jsem asi ""dokázal"" v tý virtuální realitě víc než ty, nějakej noname kterej tu bude oxidovat než dostane ban a pak pude do píče.

Ragnar: Nevím kdo si(asi změna nicku), ale cením že jako jedinej tady z týhle sebranky dokážeš napsat smysluplný souvětí. Teď k věcí: Já jsem nikdy nebyl závodník a nikdy jsem to o sobě netvrdil. Každopádně pár GR sem si taky odjezdil. Já jsem byl v gangu hlavně kvůli mozku, taktikám a sawnům. Nikdo, kdo v tý době hrál, nepopře, že jsem patřil k nejlepším sawnerům na serveru(lepší byly Aure a jurajko), vyhráli jsme několik gang akcí kde jsme s duffem, lukaskem a jurajkem totálně vyrektili kohokoliv kdo se pokušel hrát proti nám zbraně a žádnej gang ve zbraních nebyl lepší než my v tu dobu. Takže ano, pokud jako gang aktivity bereš jen GR, tak jsem nic nedokázal(krom toho gangu kdy jsme za 2 týdny s Lukym najezdili 10K RS, pak se přidal Podraz a dostali sme se na 15 než jsem to zrušil).

Saphire: Cením že zase vytahuješ dva roky starou záležitost. Ty screeny se děly na obou stranách a nikdy jsem já jako první nedával screeny(až když to začlo bejt vyloženě otravný). Dokonce jsem měl ještě tolik slušnosti že jsem vám dal šanci abyste se zachránili, ale vy jste nechtěli. Holt i taktika patří do gang systému a kdo si to nepřizná tak je prostě hloupej. Vy jste měli důkazy na nás, my na vás, kdo a jak je použil je už druhá věc.

Na závěr: nikdy jsem o sobě netvrdil že jsem nějaká legenda gang systému, ale nikdo nemůže tvrdit že jsem tu gang systém neovlivnil, protože se mi povedlo zrušit jeden celej gang, kterej aspiroval na to bejt nejlepší na SP, přes rok jsme měli celou mapu území, vyhrávali jsme jednu gang akci za druhou a u toho všeho sem byl já. Může tohle o sobě říct mkj kterýho největší úspěch je že dokázal vytvořit gang video? Až dokážete minimálně to co mi tenkrát, tak si otvírejte pusinky, do tý doby jsou to jen prázdný slova.

BTW: Tak nějak pořád nevím proč tu vůbec něco řeším s 15 letejma wannabe thugs kterých nicky ani neznám, možná to bude nějaká úchylka.
BTW2: Saphire bejt tebou tak tady vůbec nevystrkuju růžky, doteď si pamatuju jak ses na mě urazil protože ses nechal zabanovat aby si byl za borce a pak si mi na skype brečel o unban a když sem ti ho nedal tak ses urazil, tak tu prosimtě nic nevykládej o nějakejch morálních hodnotách. Imho tvůj největší úspěch v gang systému taky bylo akorát to že tě Martin nabral do westu protože neměl lidi a pak ses chvilku plácal někde s Pitrasem, protože si byl "IB hejtr".

Jako chápu že IQ na serveru každým rokem klesá, ale když je takovej člověk jako mkj šéfem nějakýho gangu tak to už je docela haluz no, kvalitní leader ve srovnání s takovým provocaterem, soukym, podrazakem nebo pitrasem, který měli aspoň IQ větší než věk(což u mkj ani není těžký).
Upravil/a Ruda dne 24.05.2016 17:53
Krowky
Ruda, nemyslím si že si ten pravý kto by mal určovať kto čo dokázal v gang systéme keď už to bude nejaký ten rok, dva tri čo o gang systéme nevieš ani mäkké F, podobné názory ako u hráčov čo tu hrali pred 4 rokmi a hodnotia aký bol vtedy super server, super admin tým, super zárobky, super nízke ceny a neviem čo ešte. Tvrdia že kedysi dávno to bolo lepšie kao teraz a pritom vedia velké H o tom ako to funguje teraz. A presne toto robíš ty s gang systémom. Gangy podla Teba stoja teraz za prd, gangstri ako takí stoja za prd a pritom prd vieš o súčasnom gang systéme a o ludoch v ňom. A to tvrdenie že ty a Jiry niečo znamenáte v gang systéme ... vtipné a riadne vedla. Jiry ešte nedávno dajme tomu, teba si už gang systém ani nepamätá poriadne. Tým nechcem povedať že si nepatril k tým lepším, ale tvrdiť že niečo znamenáš v gang systéme je blbosť nakolko v ňom vôbec nefiguruješ. Chcel by si večne ťažiť z niečoho čo fungovalo pred 3-4 rokmi dokopy asi pol roka. Až sa aktívne zapojíš do gang systému a priamo si zmeriaš sily s ludmi ktorí v ňom teraz fungujú, potom sa môžeš porovnávať a tvrdiť že ty tu niečo znamenáš a oni nie ak ich rozdupeš.
Viem že teraz napíšeš nejakú tu baladu o tom že gang systém nefunguje, nemáš potrebu sa doňho miešať a ani nechceš. V poriadku nemusíš, ale nemáš potom právo súdiť či hodnotiť gangy ktoré teraz fungujú na SP. IB je minulosť, časy slávy sú davno preč a dnes už ani pes po nich neštekne, rovnako ako ani po CCG, WHE, Silent Riders a pod...čo bolo to bolo teraz je tu nová doba, nové gangy, noví a staronoví hráči.
Ragnar
Nevim Rudo proč máš tak zapotřebí to tady řešit asi nemáš co na práci a ještě do toho ani neumíš posoudit z videa, kdo je šéf gangu. A to vyzdvihování IB s tim ani moc tak nesouhlasím, co si pamatuju tak takový borci v "sawnech" jako Kovalchuk se šéfum gangu FWP a 18th omlouval přímo do pm.

A píšeš o mikeeym, že je nonamer, protože vůbec nevíš o koho jde, ten klouček tu hraje možná stejnou dobu jako ty a pokud se považuješ za "mozka" v gangu, tak by jsi měl mít přehled aspon nejmenší o takových hráčích, bohužel. Ale shodneme se v tom, že dřívejší Gang Systém byl opravdu něco.
Ruda
Jo to s Kovalem vim, ale to bylo ještě přede mnou.(Aure i WC skilla byli určitě lepší než on, nicméně já psal o sobě.) Krowky já to naprosto chápu, já jsem původně nechtěl vůbec mluvit o nějaký gang situaci, protože jak si sám řekl tak o tý momentální vím hovno. Původně jsem si udělal jen nevinou srandu z přístupu některých lidí a gangy jsem do toho ani nechtěl zatáhnout.

Ragnar: Právěže protože kdyby to noname nebyl tak bych jeho jméno alespoň znal.

Už to tady dál nemá cenu spamovat, protože je z toho zase zbytečná debata a stejně blbce nepřesvědčíš že máš pravdu a snažit se o tom přesvědčovat 15 letý děti s IQ 14 mi přijde jako ztráta času. Ragnare ty mi přijdeš jako fajn týpek, kterej nemá v hlavě úplně vymrdáno a stejně tak Krowky takže z "úcty" k vám dvěma a pár lidem z toho gangu kterých si pořád vážím to tady balím, ať tu nezaspamuju ještě 5 stránek.
Ragnar
A ani nevim proč to tak řešíte, když tenhle Gang z důvodu už né tak velký chutí k SP bude prodán. :D

A kecy jako, že jsme nevydrželi dlouho nebo něco si nechte.
mkj
Ja ti napisu uz jen to, ze jsem tu od dob acabu, kdy jsem tam sawnil s eggym helsingem atp. takze az tu budes zas prdet nejaky tvoje nesmysli, aspon si neco zjisti a to ze me neznas, to je mozna asi kvuli tomu, ze kdyz si tu zacal hrat, ja tu skoncil a radil venku. Dal uz na tebe nejak nemam silu pac tu pises jen hovna co nejsou pravdivy a me to cist nebavi.
aure
je krasa si citat veci o tom ze som ptril medzi najlepsich na sp vo volacom :D sa tu hadate ale na co gangsystem uz je na nic nikdy to uz nebude take jak to bolo v 2011-12 :D a ruda patri k tym legendam gang systemu 2013-14 :D Tak hej no :D mkj nechcem byt samochvlany ale tak neni som legenda x( ? myslim si ze som jeden z mala co moze povedat ze zazil skoro vsetky doby gangsystemu no teda teraz tu nie ale povedz mi este niekoho kto tu je od 2011 a dava si to ja poznam este jednoho vola sa MEnezeris a to je tak vsetko
CC all
Ragnar
Všichni ste tu dokázali velký věci, změnili svět, Vaše rodiny už nemusejí pracovat, žijete si v Californii a na Novým Zelándu ve Wellingtonu, gratuluji Vám vše.
Jiry
Můžeme být rádi, že každý z nás co tu jsme tak patří nějakým způsobem do gang systému a každý z nás v tom něco dokázal, ať už ježděním, sawnama, a nebo taktikama.. Nepatříme do těch bezduchých lidí co jezdí mise od rána do večera, a nebo lízají zadnice za práva. Sice vás totálně hejtuju, ale furt mám vás radši než ty **** misaře OK ?? Jinak se nedivím že se to tu prodává :D...
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
aure
Jiry vec co som hovoril tak pred 2 rokmi pekne si to napisal ;)
mkj
Ja nepisu ze jsem tu neco dokazal, nikdy mi o to ani neslo ja toho dokazal hodne v realu takze to nemam zapotrebi, jen me tu proste dostava ruda co tu pise za zvasty, hraju tu od roku 2010 a jsem noname a jeste uplne nejvic vtipne napise ze ten avatar co ma ted mu delal Funreal kdyz vim na 100% ze jsem ho delal ja protoze ten ramecek dole neni videt a jeste jsem se ptal patazze driv proc to tak mam pac jsem tu byl takovej jedinej, takovy jako jsou ruda mam rad. Jinak souhlasim s Jirym, vy mate porad pocit ze vas nemam rad ale tak to proste neni, nebejt vas tak se tu nudim.
Rosta
Já mise sice nejezdím, ale jakej je mezi vámi rozdíl? Někdo jezdí do z blbnutí mise a někdo GR. Někdo se honí za číslem v bance a někdo za číslem v /gangy :D takže bych tak velké rozdíly nehledal :D A aby to nebyl koment do prazdna tak to gang video se ti opravdu povedlo Smile
Mia_
Ja vás nechápem, veď už dávno sa nehrá na body, odkedy sú tie lagy tak odvtedy sa správate jak patkane, nadávate si a urážate sa predtým vám nič nebolo, všetci ste boli v pohode a zrazu vám preskakuje v hlave ako keby ste pri tej hre stratili zopár koliesok z hlavy. Veď to už neberte vážne, čo máš z toho že nazbieraš pár bodov, neverím že chodíte na body, tak dlho ste tu veď to už musí liezť na nervy, už dávno by sa malý chodiť grka len z pokoja v duši, pre dobrý pocit hráte tie grka roky rokúce, nechápem kde je problém, peace
Ragnar
Rosta: Rozdíl je velký, když jsi v gangu tak někam patříš, vytváříš si rivalitu s ostatními hráči a máš motivaci pro ten gang obětovat všechno, strávit na uzemi treba 5 hodin a je to uplně o ničem jinym, když máš komunitu hráču nebo jezdíš sám jak troll mise a pak si koupis SandKinga k baraku.
KubiKula
Rudíku dudlíku nebo Jiříku házíte tu ramena že jste něco dokázali v gang systému a koho to zajímá ty vole my tu hráli ještě když gang systém nebyl a ty 13 letý děti v gangu tu nejsou puso proto nehrajeme každej den neustříkneme si nad čísílkem ve hře když mi bylo 13 tak o sp ještě nikdo pomalu nevěděl by mi prasknul když vidím jak vole někdo tady dělá že dokázal tohle a tamto je tu dost málo lidí co to o sobě může říct nebo spíš už není a ani jeden z vás jim nesahá ani po chlup na koulích Gute Nacht lásky Provrtám tě
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Jiry
Ja se nepovažuju za legendu, ale o tobe jsem nic neslyšel, takze předpokládám ze budeš nejaky hovno. A to ze si tu hrál ve 13 tak co jako ?
A jestli by ti z nas prask tak to si asi dobra homoska, az budu moc tak si někdy prijd dat na sp zavod nebo sawny a vyklepe te tam průměrný hrac ty nulo
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 10