Informácie o serveri
Čítať tému
vizitečka wack_lord
|
|
potrebuju_prachy |
Pridané 26.10.2016 13:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 232
Založený: 23.08.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: wack_lord Odehrané hodiny na serveru: 230+ Váš bankovní obnos: Malej, furt mi ty těžce vydělaný lóve někdo odebírá z banky a ještě jsem nezjistil proč ![]() Nasbíráno marihuany: Nechci mít potyčky se zákonem, takže se k tomuto nebudu vyjadřovat Vlastním dům číslo: ID 14,15 Vlastním hotel číslo: Nevlastním hotel žádného čísla Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Od té doby co jsem byl postřelen v jedné nejmenované hře, tak jsem přestal tahat guny, takže se do tohoto nechci vůbec montovat Můj oblíbený administrátor: Nebavil jsem se s každým, takže nevím jak kdo na tom je, ale pro mě je oblíbený administrátor Reggie_ s Mordisem, protože jsou ke mě vstřícní a zajímají se o pohodu hráčů tak jak bych si to představoval Můj nejoblíbenější příkaz serveru: Jednoznačně /dotaz Můj nejoblíbenější event serveru: /e bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autodráhy, huntley race od geroje a parkour Mé oblíbené vozidlo: Cheetah a infernus Má oblíbená práce na serveru: Jezdit s kamionem Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Nechci to brát jako celek, protože každej tu 'práci' dělá úplně jinak. Vaše webové informace Váš nick na webu: wack_lord Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 50+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nevedu Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: To netuším Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Moje příspěvky Vaše osobní stránka Jméno: Josef Příjmení: Lord Datum narození: 8.1.1999 Věk: Krásných 17 let poznávám tento svět Kontakty: Nedám Kraj: Pardubický kraj Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek: Zhruba nevím Stav: Po dvou letech nezadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: Chci mít Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterouš Poznámka: Ahoj Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Řekl bych, že od všeho něco Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Spíš zavřenost Moje povaha: Bavící, bezstarostná, neústupná, pečlivá, plánující, přátelská, romantická, sebevědomá, spolehlivá a veselá Informace o Vaší postavě Výška: 196cm Hmotnost: 75kg Postava: Hubená, vysoká Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Chlupy a kůži Vousy: Oholené Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Nemůžu ani cítit Alkohol: Spíš ne než jo Sex: Ano Závislosti: Internet Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Nic zvláštního Sport: Běh na autobus Literatura: Vůbec ne Hudba: hip-hop Zvíře: Křeček a pes Můj styl Moje motto: Stejně jednou umřeš Moje webová stránka: Nevedu Životní cíl: Dobře vychovat své děti Co nesnáším: Děti který nadávají do dětí Co miluji: Ženy Oblíbená muzika: hip-hop Oblíbené jídlo: Penne těstoviny Oblíbené pití: Malinovka Oblíbený film: Harry Potter Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbená barva: Šedá a černá [bcolor=#660000]Zanech komentík ![]() Upravil potrebuju_prachy dňa 26.10.2016 13:22 |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 26.10.2016 14:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Obvykle vizitky nekomentuju, ale udělám výjimku. Těmi svými pseudointelektuálními výroky ze sebe děláš akorát hlupáka. Že nedokážeš pochopit vysvětlení a radši pořád meleš nějaký kraviny, který mají působit inteligentně tě jen shazuje a upřímně být tebou, tak pokud se nezačneš chovat normálně, tak bych být tebou začal pomalu zapomínat na řešení až budeš mít nějakej skutečnej problém. Nicméně kdyby ses choval trochu normálně, tak úplnej **** taky nebudeš... Kdyby si podobné stížnosti a blbosti psal mě, když jsem byl v AT, tak ti garantuju, že by sis zadělal na problém. Tak to ber třeba jako varování je mi to jedno. Vem si to třeba jako hate, to je mi taky jedno, já si svou "pravdu"/názor řeknu kdykoliv a komukoliv, vyšlo to tentokrát na tebe.
![]() ![]() |
|
|
potrebuju_prachy |
Pridané 26.10.2016 15:16
|
|
Ahoj Ondro, děkuji ti za to, že jsi udělal vyjímku a okomentoval si mi tuto pracnou vizitku. Nebudu ani říkat jak moc si toho vážím, protože se to slovy popsat nedá. Dovolil bych si použít kousek tvého komentáře zde: Citácia já si svou "pravdu"/názor řeknu kdykoliv a komukoliv S tím se úplně ztotožňuji, protože jak si můžeš povšimnout, já si svou pravdu a názor také řeknu kdykoliv a komukoliv. Stížnosti jsem si psal ještě když si v AT byl a na žádný větší problém jak na 50 ti hodinový ban za neadekvátní dotazy jsem si nezadělal. Ještě ti řeknu, že dokážu s lidma vycházet také velice hezky, ale jde o to jak se ten člověk chová ke mě, jestli je namyšlený a chová se jak baseball i když se s ním snažím jednat slušně, tak si nic jiného nezaslouží. Díky za komentík a přeji ti příjemný prožitek ze dne ![]() |
|
|
Baseball |
Pridané 26.10.2016 15:31
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
haha tak toto co jsi vyplodil mě zahřálo u srdíčka, hráč co se snaží vyprovokovat administrátora, obtěžovat ho s úplnou blbostí kterou dokáže vyřešit sám, kvůli tomu že něco s někým jíným něco řeší pak daný hráč dokáže prudit celý den a píše tu jak se mám k němu chovat tak to byl dobrej vtip. Vizitka graficky odfláknutá, obsah nezajímavej, po té co jsem viděl tvou fotku se už ničemu nedivím.. |
|
|
potrebuju_prachy |
Pridané 26.10.2016 15:41
|
|
Díky za zhodnocení vizitky, jdu se podívat jaký obsah tam má být, vezmu si k příkladu tvou vizitku, hezký den přeji. |
|
|
Wanksta |
Pridané 26.10.2016 19:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 465
Založený: 23.12.12
|
Wack,si určite jeden z najlepších šéfov,akého môže niekto vo firme mať. Bola sranda u teba vo firme,prístup ako sa patrí,sranda tiež ujde. Škoda,že si firmu predal. Ale určite fajn týpek. Vizitka jednoduchá ale pekná. *Peace
|
|
|
Tearsko |
Pridané 26.10.2016 19:23
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 8715
Založený: 07.03.12
|
Ty si z jinýho hrníčku podla fotky ![]() |
|
|
potrebuju_prachy |
Pridané 26.10.2016 19:39
|
|
Citácia Wack,si určite jeden z najlepších šéfov,akého môže niekto vo firme mať. Bola sranda u teba vo firme,prístup ako sa patrí,sranda tiež ujde. Škoda,že si firmu predal. Ale určite fajn týpek. Vizitka jednoduchá ale pekná. *Peace Díky, vážím si toho co jsi napsal už jen proto, že si o mě každý myslí to co si myslí, ale jak říkám, s rozumným člověkem se taky rozumně budu bavit. Citácia Ty si z jinýho hrníčku podla fotky Tak znáš to ![]() |
|
|
Reggie_ |
Pridané 26.10.2016 20:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 3395
Založený: 02.05.15
|
Vycházíme spolu fajn, ale někdy to s tím chováním přeháníš, viz stížnosti. ![]() ![]() ![]() |
|
|
potrebuju_prachy |
Pridané 26.10.2016 20:38
|
|
Citácia Vycházíme spolu fajn, ale někdy to s tím chováním přeháníš, viz stížnosti. Díky za komentík a vidím to stejně jako ty ![]() |
|
|
BMBN |
Pridané 27.10.2016 18:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 163
Založený: 29.08.14
|
Cisty frajer Ve vizitce mas ze bryle nepotrebujes, a na fotce je mas. Tak nvm. Jinak te neznam, ale prej rad provokujes, tak jsem zvedavej kdy se stretnem |
|
|
potrebuju_prachy |
Pridané 28.10.2016 14:00
|
|
Citácia BMBN napsal: Snad co nejdřív, díky ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa