Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Autobahn Servis - LV
Panther
img.tpx.cz/uploads/zaklinfo1.jpg

img.tpx.cz/uploads/Autobahn22d.jpg

Auotbahn servis je aktívna firma pre všetkých šikovných mechanikov - sme otvorený každému, kto má záujem u nás pracovať a splňa dve jednoduché podmienky - aktivita a normálne správanie : ) Zamestnanie mechanik má na servery na starosti opravovaním poškodených vozidiel a odťahovanie vozidiel bez benzínu. Firma bola založená hráčom Panther a [R]entgen dňa 13.11.2016.

Firma sa nachádza v Las Venturas - kúsok od miesta, kde sa ako mechanik môžte zamestnať. Ku firme sa viete dostať aj jednoduchým zapnutím GPS a to napísaním príkazu /cloc 11



Majitel firmy: Panther, [R]entgen
Zástup: JamesBonG, Monicqa, Gephard
Pravá ruka:[T]ri[P]s
Práva na nábor hráčov do firmy má každý


Plat vo firme je jednotný úplne pre každého # 97. Pravidlá firmy nie sú uvedené nikde. Každý snáď vie ako sa má správať a čo má robiť. Ak to náhodou niekto nevie, tak v našej firme nie je a nikdy nebude : )

Každý nováčik má okrem platu # 97 automaticky k dispozícii aj možnosť respawnovať vozidlá a tankovať za firemné peniaze na ktorejkolvek benzínke ...



img.tpx.cz/uploads/vozpark1.jpg


img.tpx.cz/uploads/buritto1.jpg

1 krát Burrito

img.tpx.cz/uploads/towtruck1.jpg

9 krát Tow Truck



img.tpx.cz/uploads/legendy12.jpg


[R]entgen
Gephard
Monicqa
JamesBonG
[T]ri[P]s
Kaniiec808
Gargamel
[CarboN]
Tatarak53
VRT

ďakujem všetkým - verím, že pár verných do tohoto zoznamu časom ešte pribudne : )

Upravil Panther dňa 28.11.2016 15:33
CpT
čč Lux. vizitka dobrá firma a dobrý majitel nech sa ti s firmou darí
JamesBonG
Nejlepší firma x) Vizitka se ti LofTe povedla xD

#lidl
NiKo_
Super vizitka Smile Firma je úžastná dúfam že ma tam dakedy zobereš Smile :D
carbon
Pěkná vizitka :D asi se přidám :D
Panther
ďakujem všetkým, sám by som si chcel firmu udržať čo najdlhšie, tak uvidíme ako to dopadne Smile JamesBong - ten lidl si si mohol odpustiť :D :D :D

Respect - dikes Smile NikouS - kedykolvek ... Carbonko a k tebe čo ? Mali sme medzi sebou, čo sme mali ... ale je nemám problém to napraviť .. Smile
Ondrah98
Vizitka účel asi plní a ani se z ní nikdo zřejmě nepozvrací, což nemusí být tak častej jev. (Aneb jak vyjádřit "chválu", aby nebyl komentář jen hate). Akorát nechápu, jak může mít firma za 15 dní existence 11 legend, to se asi rozdává na počkání co?
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Panther
Každý aspoň priemerne inteligentný človek, ktorý sa pohybuje na servery a má ako taký prehlad aj okolo diania mechanikov pochopí, že títo ludia majú za mechanika niečo odohrané a majú na konte pár tisíc bodov .. ďalej by ten človek mohol vedieť, že pred tým sme istý čas vlastnili Doherty servis a títo ludia tam boli snami.
Teraz vysvetlenie aj pre tých podpriemerne inteligentných tvorov, ktorý nechápu významu slova ,, legenda ,,
Dovolím si zacitovať zo slovníka cudzích slov - legenda / legendárny - toto slovo môžme vysvetliť aj synonymom slávny / bájny / neskutočný.
Slovo legenda sa vzťahuje na osobu a v žiadnom prípade nemá vplyv na to, ako dlho sa v nejakej spoločnosti iných ludí nachádza.

Uvediem čistý príklad, ktorý sa v žiadnom prípade nestotožňuje z realitou. Predstavme si napríklad legendu Michaela Jacksona - predstavme si, že táto osoba má koncertné vystúpenie v klube, ktorý je otvorený prvý deň - má ten klub po jeho vystúpení právo niekde napísať - pochváliť sa tým, že tu vystúpila legenda Michael Jackson ? Samozrejme, že má ... nikoho nebude zaujímať, či je ten klub otvorený deň, alebo 20 rokov ..

Preto by som chcel velmi pekne poprosiť o zdržania sa komentárov takéhoto typu, alebo si pred tým aspoň rozmyslieť čo vlastne idem písať a za akým účelom. Ak je aj toto problém, potom bohužial nezmôžem nič a budem sa len naďalej prizerať na nič slúžiacemu komentovaniu príspevkov za účelom, ktorý pre mňa nikdy nebol blízky.

ďakujem a prajem pekný deň
TripS
Njn firma jak pipinka v kalhotkach a dk za pravou roku ale myslím si že sam si dokažeš vyhodit x) :D
Mordis
Již není pravda Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasov
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasov
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasov
16%
Ne
9 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasov
13%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 16