Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Video, kterého gangu se vám nejvíce líbí?
West-Side Thug Life 57 Hlasů
41%
Slow Riders 27 Hlasů
19%
Outlaws Deckers 36 Hlasů
26%
Compton Street Cartel 20 Hlasů
14%
Počet hlasů: 140
 
[ANKETA] Nejlepší gang video?
Reggie_
Zdravím,

už ode dneška můžete začít hlasovat o nejlepší gang video, které se vám líbilo, bohužel, měl zde být i gang DOWNTOWN, ale tam vznikly problémy s autorskými právy na videu, takže to je mi líto. Hlasování nechám tak nějak do příštího pátku, můžu to ale nechat skončit i dřív, uvidí se.

Takže, aby tu nedošlo k nějakému nahrabávání hlasů, zakládání multi-účtů apod., tak jsem sepsal tyhle jednoduché podmínky:

Podmínky hlasování:

1) Bude se počítat pouze ten hlas, který má komentář zde v topiku.
2) V komentáři musí být uváděn důvod, proč hlas patří zrovna vybranému videu.
3) Účastnit se může pouze ten, kdo má registraci na webu starší než 08.12.2016



Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
sKiLL
Vybral jsem gang West Side Thug Life.
Video je dobře sestříhané, jde vidět, že ten kdo si s videem hrál, tak si s ním doslova hrál a vzniklo z toho tohle. Prostě pěkná ukázka gangu.
Geroj
Nazdar, vybral som si gang Outlaws Deckers, samozrejme som mohol vybrať ten svoj (svoje video) ale nebudem to robiť, tak dôvod je dosť jednoduchý, je to môj bývali gang v ktorom som bol takmer 2 a pol roka? tak nejak, video spracoval obrik a práve preto dávam hlas OD, aktívne zapojenie sa do gang akcie, obrik nie je žiadny skill v strihani ale prekvapivo to pekne zostrihal a pobavilo ma to - využil možnosť reprezentácie svojho gangu, zábery boli od viac členov (čo som ja vo videu nemal a ani mať nechcem - nie je to chyba) a bolo to dosť pestré, tož môj názor.
Ticka
Hlasoval som za Outlaws Deckers.
Vo videu je pekne vidieť o čom je ten gang.Niesu to len čisto grka ale ukážka gangu a neberte to ako urážku.
Krowky
Hlas som dal Westu, dovod je taky ze to video bolo pekne a aby moj prispevok nebol prilis kratky prikladam recept na malinový koláč:

INGREDIENCIE
1 pohár múka polohrubá
1 pohár kryštálový cukor
1 balíček kypriaci prášok do pečiva
1 balíček škoricový cukor
3 vajcia
500 gmaliny

POSTUP
Vajcia s cukrom vyšlaháme do peny, prisypeme múku s práškom do pečiva. Dáme do okrúhlej vymastenej a múkou vysypanej formy. Pridáme maliny, posypeme škoricovým cukrom a dáme piecť.
ReTry
Rozhodol som sa pre gang West Side-Thug Life. Video ma zaujalo kvalitným obrazom a samozrejme dobrým editom, to bol hlavný dôvod mojej volby SmileGood job!
DubiikxP
Svůj hlas dávám westu. Zaujal mě dobrý edit geroje a akrobatické kousky retryho. Pivo
fIoW
Dal jsem hlas gangu WSTL, hodně dlouho jsem přemýšlel že zvolím video od RaTyho, ale nakonec jsem dal hlas WSTL protože mi příjde, že v tom videu je dost záběrů s kterými bylo potřeba si vyhrát, to samé song, ten taky není v originální verzi, ale upravený. Každopádně mít možnost druhého hlasu dostal by ho RaTy.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Fatalqo_
Zdar. Hlas dám compton Street cartel. Rád mám takové videa kde je takový ten "šmrnc" zábava a taky grka. Taky je obdivuji že celkem rychle se dostali k 30rank+.
Hodně štěstí i ostatním gangům
Domes
Dal jsem svůj hlas gangu Outlaws Deckers. Video je velmi pěkně zpracované a vystihuje přesně to co má.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
SEPARIS
Je těžke napsat: hlas jsem dal gangu... protože v něm jsem? xDD
MartiN
Dal som hlast westu pretoze som sefom a budem reprezentovat moj gang
SEPARIS
Hlas jsem dal Compton Street Cartel protože jsem členem :D
Floatin
Hlas som dal gangu West-Side Thug Life,pretože si myslím,že to video je najkvalitnejšie spracované.Ostatné videá ma neoslovili ako toto.
RaTy_
Zdravím, dávám hlas gangu Compton Street Cartel. Ano je to mé zpracované video, ale kvůli tomu to nedělám, nejsem ani člen toho gangu.

Znám téměř všechny hráče z toho gangu a jak lze vidět na videu, je s nimi opravdu zábava! Jezdí GR s kýmkoliv a mají to v hlavě srovnané. Sice to není zrovna TOP zpracované video, není tam žádný GR skill, ale o to tu běží. Při stříhání a editu videa jsem se opravdu nasmál. Není důležité umět pouze jezdit GR, hlavně jde o komunitu gangu a bavit se, od toho také ty hry jsou!
MaTy
Sws. Uvazoval jsem pro OD a West ale muj hlas si zaslouzil po vahani west. Sice tam mam s nekym rozpory, ze. :D ale video me zaujalo nejvice. Vazne dobra prace. Jde videt ze si na tom dal nejaky kus prace. Vazne chvalim Gerojko a drzim palce.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
JamesBonG
Chtěl jsem dát hlas westu ale za to jak si všichni hlasujou pro svůj gang tak dávám hlas Compton Street Cartel na to že to bylo dělané na rychlo tak to je top video x)
Reggie_
Aby to nevypyadlo, že hlasuji pouze pro svůj gang, tak jsem koukal všechny videa a nejlépe se mi líbí video od gangu Slow Riders - je v něm dobrá hudba, luxusně zpracované, představení členů a jejich sestřihy z GR, prostě chválím. *Tu sem*
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
FleX_
Môj hlas patrí gangu Outlaws Deckers , jak prekvapivé že ? :D Je to z toho dôvodu že si myslím že po obsahovej stránke má najviac čo ponúknuť aj keď edit nieje 100% ale predsa podržím svoj gang. Na druhej strane keby som mal byť celkom objektívny musím pochváliť Gerojove video ktoré si výhru určite zaslúži.
Smadny
Dal som hlas WSTL. Ostatné videá boli tiež dobré ale video Westu sa mi páčilo najviac.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
11 Hlasů
55%
Ano, ale hokej moc nesleduji
2 Hlasů
10%
Ano, těším se na gaučové trenéry
4 Hlasů
20%
Ne
2 Hlasů
10%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
5%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20