Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
[ANKETA] Nejlepší gang video?
VTEC
hlas pro wstl- zpracování videa a závěrečný záběry z poflakování gangu, určitě hudba
Skiper
wstl dôvod : najlepšie prepracované video
gummy
Hlas pro SlowRiders. Nejlepsi first feeling.
matok007
AHoj ja som hlasoval pre OD gang viedo ma asi najviac zaujalo hudbou a aj zaroven tym jak gang stale sa tie roky drzi a je tak staly co vela gangov nevydrzalo a vacsina neviem preco hlasuje west okrem westakov ale asi je tam lahsie sa dostat nez do OD :D
tuhy10
Dávám hlas gangu Outlaws Deckers, protože je to uplně něco jinýho od těch ostatních a hlavně je tam MENÝŠEK
Upravil/a tuhy10 dne 10.12.2016 11:08
Delux
WSTL- dobra hudba a este lepsie spracovanie
CpT
Svoj hlas dávam gangu CSC
Prečo ?
Páči sa mi že tam je vidieť komunita a originalita
NiKo_
Dávam hlas Westu prečo? majú super edit a je to super gang Smile
saftySR
Hlas dávam gangu Compton Street Cartel z dôvodu že som šéf toho gangu. A pre tích čo vraveli že tam niesu nejaké scénky kde je gr alebo sawn off skill tak preto lebo som to nechcel aby to bolo tak lebo celkovo sa to hodi iba do nejakych gr montage alebo tak ale do gang videa nie.
Nosferatu
Projel jsem si všechny videa z každého mě oslovilo něco, ale přece jenom můj hlas dostane ten jeden.
Jsem členem Westu a asi se očekává, že dám právě našemu gangu hlas, ale tak to nebude.

West : je opravdu pěkně zpracované, jsou tam ty sestřihy, ale přece něco mi na tom chybí a to je, že se na tom videu nepodílel celý gang, ale jen pár členů, nevidím důvod, proč by tam nemohl být představený celý gang.

Outlaws : Tohle video mě poměrně zaujalo hudbou, protože ta byla opravdu skvělá. Dále jste ve videu ukázali od všeho něco, takže super chválím, a zapojili jste se do toho jako tým, takže tam byl vidět skoro každý člen gangu + na konci společné foto, luxus.

Compot Street Cartel : Video má šmrnc, je to zábavné, je tam i kousek nějakých sestřihů a úprav, ale popravdě řečeno tohle video mě zaujalo ze všech videí nejméně.

Slow Riders: Tohle je gang u kterého mě video zaujalo ze všech nejvíc, proč ?
Jsou tam představení členové gangu pěkně jeden po druhém a hned po představení ukázka z jeho GR atd.
Opravdu skvělá práce a moc se mi tenhle styl videa líbí, takže můj hlas patří právě Slow Riders
I kill people and I like it
God_Is_Back
Ak si týpek ,ktorí sa tomu rozumie asi ako priemerný SP hráč ženám tak to ani nečítaj.

Zdar,

Upozornenie: Toto je len moj názor, každý má právo si ho vyjadriť.

Tak moje rozhodovanie trvalo celkom dlho, hlas som dal už včera ale nemal som čas sem písať svoje vyjadrenie k tomu. Tak ohodnotím každý gang a napíšem prečo som si vybral práve ich. Začnem od spodu.

Kompóty: Tak video sa mi páči od 00:00 do 00:19 a to je tak všetko. Začiatok pekne urobený, nápis v 00:18 tiež parádny ale potom nič. Žiadna hudba v GR, niake poriadne strihy nič. A čo som tam zistil o gang systéme ? Jedine tak to ,že RaTy je nádejný SPčkár na SP v roku 2016 a ,že sa tam niake decko vyjadruje jak totálny bezmozeg. Pes a mačka, pes a mačka už ste v pekných sra..ách.

SR: Tak to už dávno vieme ,že Slovenská Republika je tam kde kompóty ale teraz tu sme kvoli gangu SR. Video začiatok aj s nápisom pekný, nechýba tam GR ani niake screeny zo strielačiek a dokonca ani dodávka. Tie screeny by som vymenil za video, ale to by boli hneď PBANY za Aimbot na Gang Videu. Koho zaujíma ,že v 3:37 sa niekto opaluje na pláži v plavkách keď sneží no nevadí chlapci to aspoň pobrali vianočne.

West Side The Best Side: Myslím si ,že Geroj to v troch minútach zvládol 1500x lepšie než SR a Kompóty dokopi. Vidno ,že s tým vie robiť. Síce v 00:33 som čakal niake to /piss na gang systém :D . Je tam super kvalita, ukázané niake tie gangstas streets. Jediné čo ti možem povedať čo mi tam chýba tak je tam to GW alebo WARZONE všetci na SP vedia ,že WSTL je gang ,ktorí žije v starom období a stále má rád to GW a nie furt len GR. Sme sa mohli dohodnúť a niečo poskladať lebo na SP sú len 2 gangy ,ktoré využívajú príkaz /gangtdm. Podaktorí to ani nepoznajú čo mi je dosť lúto. Tá hudba tam sedí suprovo asi ako poriadny nutelový koláč k fillajsovi. ( kompliment pre gang ).
#gerojtozvladoljakpan #aleajtakjetobezmozeg #gerojpredalbmwabykupiltechnikunagangvideo #vobecnekoporijemtvojehestegy #kappa #estemasumnatopivotaksazastav

Bigest Dickers: Za názov ma podplatil DLBSMY lebo má komplexy z malého penisu. Tak na toto som kukal s otvorenou papulou. Vobec som nečakal niečo takéto od niekoho kto s tým začal len pracovať. Ten začiatok tie Shamali a vrtulník no bombica strašná. Hudba taká motivačná ,že som zjedol 4 rezne na šupu. Keby som začiatočník a chcem sa dozvedieť o čom sú gangy tak by som si pozrel práve toto video. Je tam GR, GW, boj o územie, kolektív, spoločná fotka, nápis názvu gangu a plno ďalších vecí. Big Up pre obrika.

Moj hlas som dal gangu Outlaws Deckers !

To čo znamená slovo gang chápe málo kto. Všetci sa na to pozerajú tak ,že kto má najviac RS tak ten je najlepší. Nieje to tak ! Gang je o kolektíve, zábave, robení srandy, zabrdaní do hráčov z iných gangov, potupovanie a to ostatné je už minimum čo tvorí RS. Keď sa človek zamyslí tak zistí ,že je toto užitočné aj na kreativitu. Ktorí z vašich rodičov urobia takéto videá ? GANG JE O LUďOCH POCHOPTE TO. Možeš byť dobrý akokolvek ,ale keď si ču..ák tak ním aj ostaneš a ostaneš sám.

Legendy umierajú a rodia sa v priemere každú tretiu minútu na SP ,pokial nejde o kopec smrti tam je to tak každú dvanástu sekundu.

Niečo pre Administrátorov ,ktorí sa zapojili do gang akcie:

Tak chcel by som sa poďakovať za všetkých nás ,ktorí fungujeme v gang systéme. Aj za tých ktorí to vedia len kritizovať ako napríklad Kanye. Tak ďakujeme vám za stratený čas s nami za super organizáciu dodávok, závodov, niakych tých strielačiek a hlavne zábavy.

Díky ďAKUJEME Díky


-by PENTAGRAM
Upravil/a God_Is_Back dne 10.12.2016 11:39
S0uky
Hlasuju pro SRPohoda
MaReK_
OD,
West mal dobre ale som v OD takže FU
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
Xkol
Ja dávam hlas Outlaws Deckers aj keď SR video ma tiež neskutočne zaujalo. Keby je to hlasovanie objektívne tak dám hlas Slow Riders ale keďže sú tu samí karieristi tak dám hlas svojmu gangu. Je to na zaplakanie, však?
Upravil/a Xkol dne 10.12.2016 19:39
Move
Velice pěkné zpracování od Geroje.

Cením si snahu Obrika. Udělal pěkný sestřih toho, co náš gang děla.


Volím Outlaws Deckers king
obrik151
Dal som svoj hlas gangu West-Side Thug Life.Dôvod? Kedže Geroj dal hlas mne,tak mu ho takouto formou vraciam videjko ma lxs premakané a ten koniec je fakt super to sa mi páči na tom asi najviac.Pekná práca Geroj *Andílek*
Kanye
Hlasujem za svoj gang Slow Riders lebo som sefom a chcem aby sme sa umiestnili Kappa
BMBN
Můj hlas dám gangu Outlaws Deckers. Po obsahové stránce asi nejlepší.
No a aby to nebylo jen o OD, tak opravdu skvělé video má i West a SlowRiders taky nejsou nejhořší.
petrys
davam hlas westu protoze to jsou frajirci a mam je rad a je to fajny videjko
</3
Teo
Sice gangy dá se říct vůbec nehraju, ale tady je to vlastně úplně jedno, protože pokud to chápu dobře, tak se hodnotí zpracování videa. Nejdříve bych to tady trochu shrnul, co mě zaujalo a co mi tam naopak vadilo, nebo co mi ve videu chybělo. Až poté dám svůj hlas. Jinak ještě podotýkám, že jsem absolutně mimo gangy a nebudu to hodnotit podle toho, jakej gang mám rád.

Outlaws Deckers: Video parádně zpracovaný, opravdu klobouk dolů. Líbí se mi, že je tak od všeho něco (gr, sawny, dofka). To si myslím, že by mělo mít každý gang video, aby bylo jasný, čím vším se ten gang zabývá a podle mě by správný gang měl ovládat všechny tyto věci. Další plus je výběr hudby. A nakonec bych asi ještě vyzdvihl společné fotky na konci videa. Co bych trochu vytknul je to, jak ke konci videa Lgz sawní, to si myslím, že už tam být nemuselo, řekl bych že se to tam už ani moc nehodilo, ale to je samozřejmě věc názorů. Jinak asi už nemám co vytknout.

Slow Riders: Další skvěle zpracované video. Celkem se mi líbí koncept představení členů. Jen si myslím, že se to úplně nehodí na představení gangu, protože dát tam jen pár členů podle mého není úplně ono a chápu, že představení všech by bylo na dlouho a už by se z toho stalo možná nudné video. Ale nápad chválím, jen nevím, jestli se to sem úplně hodilo. Ale zase chválím společný foto. Trošku mi tam chybí ty sawny, přece jenom gang, který neukáže, že umí i střílet a ne jen jezdit, pro mě není kvalitní gang, ale to je spíše detail.

West: Opět video který má nějakou tu šťávu. Hodně se mi líbí ten začátek a konec videa. Zase vytknu chybějící sawny, přebírání území, dodávku. Ale ty ukázky toho "gangsterskýho života, jak ho známe z TV" je opravdu super a chválím za nápad. Ale zase bych řekl, že zde chybí společná fotka.

Compton: Je to zábavný video, otázka je, jestli se to hodí jako "představení gangu", já bych spíš řekl že ne. Jako ze začátku videa jsem z toho měl dobrý pocit, ale pak to nějak vyprchalo a abych pravdu řekl, tohle video mě oslovilo nejméně.

Takže abych to shrnul. Všechna videa byla něčím originální a všem patří pochvala za snahu a teď už k věci. Hodně jsem přemýšlel mezi Outlaws a Westem, protože obě videa mě dost zaujala. Ale hlas můžu dát jen jeden a ten patří gangu Outlaws Deckers. Je to z toho důvodu, že ve videu bylo ukázaný vše, čím se gang zabývá a tak to má dle mého názoru být.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19