Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Sluchatka do usi
notoriousserious
Zdravicko banda,

Stem kupit nejake sluchatka do usi bo mi odisli stare Kossy, tak sa chcem popytat ake by ste odporucili. Podmienky su jednoduche, do 20e,so spuntami a s mikrofonom. Na Alze som si nejake nasiel ale necham sa inspirovat.
Octavia
Zajdi do tesca a kup je za 5€ max. Nemáš zač za radu Smile
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
notoriousserious
Pokial vsetko co potrebujes kupujes podobnym sposobom tak to musi u teba vyzerat dost biedne.
Tearsko
Do 20 € je to skoro jedno čo kúpiš , to sa riaď jedine recenziami ludí niekde z alzy alebo podobne...

Ja mám random nejaké panasonic za 10 € už 2-3 roky a hraju dobre .

Mal som asi 3 roky kossy s doživotnou zárukou v cenovke okolo 50 € a hrali parádne ale po tom čo mi ich ukradli čierne nosy som sa rozhodol že si už nekúpim také drahé svine.
Janci
Momentálne čakám kedy mi z Číny prídu Xiaomi 1 MORE vzhladom k tomu, že mi špunty do uší nikdy nesedeli a nemal som to rád. Čo som ale dostal echo od kamaráta ktorý si na podobné veci potrpí (a vyzná sa v zvuku), Xiaomi robí dosť zvukovo kvalitné špunty, takže by som asi šiel do nich. Určite ale prečítaj recenzie nielen na SK a CZ, ale aj zahraničné a osobne si myslím, že nejakými Xiaomi Piston určite chybu nespravíš. Ja som dokonca niekde našiel, ako na tie 1 MORE chlapík nameral frekvenčnú charakteristiku, ktorá vyzerala dosť zaujímavo.
Interstellar
Ja by som ti radil ostať pri Kosskách, sú lacne a kvalitnejšie ako iné 100 eurové / 3000 korunové sluchátka, napríklad ja mám Koss SparkPlug iba za 20€ a hrajú perfektne, výšky aj basy bezchybne, nechrčia ani keď to dáš hlasno, ale už na 50% hlasitosti ti to preráža bubienky, problém pri nich je len to, že sa ťažko nasádzajú, ale po čase sa naučíš a kvalita hudby za to stojí, s mikrofonom si nie som istý, skús sa o tom informovať na nete.
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
5%
Nábory
9 Hlasů
10%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
8%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 21