Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zetko ♛ Update 2.5.2k17 / Koniec ¯\_(ツ)_/¯
Zetk0
Koniec

Ak toto čítate zdravím vás serus. Na SP som sa prvý krát pripojil v roku 2013 a aktívne som začal až neskôr pod nickom Grafiker. No po nejakých 700 hodinách som dostal permu za 4 bany nad 50h (mal som asi všetky na 50h a za úplne hlúposti). Asi rok aj pol som nehral a zas som začal aktívne v auguste 2016 keď som spoznal Nurba cez csko. Niekedy na konci augusta sa založil gang wah ching do ktorého som vstúpil asi týždeň po založení keď som dobre pamätám. Na wah ching nikdy nezabudnem, spoznal som par skvelých ludí ktorých na konci vymenujem. 7 decembra 2016 som opustil wah ching po velkých hádkach a neaktivite majitela (Krissa). Vtedy som si založil prihlášku do gangu WSTL a hneď po 4 dňoch ma prijali medzi nich. Tu som tiež spoznal vela dobrých ludí na ktorých nezabudnem (tiež vymenujem na konci). No 1. mája 2017 čo bolo včera sa gang zrušil. Majitel MartiN posledný mesiac vôbec nebol aktívny tak sa Trips rozhodol že to zabalíme, Martina chápem už je dospelých, pracuje, frajerka kamaráti z realu... No a ja týmto tiež končim na SP, nechcem si hladať iný gang i keď sa založil hneď ďalší kde sú momentálne členovia z westu ale taktiež aj členovia z iných gangov medzi ktorých odmietam vstúpiť. Keď ti niekto v nedelu nadáva a pondelok chce byt kamarát tak to neni celkom kóšer ;) Na serveri ma môžte stretnúť len keď si skočím dokúpiť inkaso a ochranku. Teraz tu vymenujem par ludí na ktorých nikdy nezabudnem a som rád že som ich spoznal. Napíšem len nick na serveri oni budú chápať prečo som ich sem napísal.
Nurb
Floatin
Frox
Eminem
Niko
Trips
Yoistik
Martin
Mindie
Void
Ameli 1
Smadný
Retry
Daniel
Nosfe
Wardarko
Eddy
Dapunisher
Norb
Rio
Sorath
Dajas
Kkci.gjhkgfkjh
Evry
Patan
Ajo
Sonas
Spamer
Mordis
Reggie

img.tpx.cz/uploads/rsz_serverinfo.png

Váš nick na serveru: Zetko

Odehrané hodiny na serveru: 1485

Váš bankovní obnos: Momentálne 1 000 000$

Nasbíráno marihuany: Nezbieral som nikdy

Vlastním dům číslo: 1028 a 1029

Vlastním hotel číslo: nevlastním
Momentálně jsem členem gangu: West - Side Thug life

Můj oblíbený administrátor: Nosferatu, Salamoun, Reggie_, Bony, Elda, Krowky, Ameli1, Mordis.

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /garaz, /pvydelky, /lv,...

Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod bridge

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autovraky od Magica

Mé oblíbené vozidlo: Cheetah

Má oblíbená práce na serveru: Zdravotnik

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Momentálne tak 2-

img.tpx.cz/uploads/rsz_webinfo.png

Váš nick na webu: kkci.Zetko

Vloženo komentářů: 0

Vloženo příspěvků ve fóru: 94

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:

img.tpx.cz/uploads/esawasd.png

img.tpx.cz/uploads/gta_sa%202016-12-27%2018-42-58-088.jpg

img.tpx.cz/uploads/gta_sa%202016-12-27%2019-32-22-192.jpg

img.tpx.cz/uploads/gta_sa%202016-12-30%2018-10-36-454.jpg

img.tpx.cz/uploads/gta_sa%202016-12-30%2018-13-31-086.jpg

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:

img.tpx.cz/uploads/rsz_realzivot.png

Jméno: Erik

Příjmení: FU

Datum narození: 2.9. 1999

Věk: 17

Kontakty: skype: prodrifter1999

Kraj: Nitriansky

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Vela nepočítal som nikdy

Stav: Slobodný

Zaměstnání: Student

Vzdělání: Základná škola vyučená, momentalne chodím na SPSŠ do 2 ročníka

Jazyky: Slovenčina, maďarčina, čeština, angličtina, nemčina.

Děti: Časom určite chcem mať

Kde bydlím: V dome

S kým bydlím: S rodičmi (Povolanie syn)

Sexuální orientace: Heterosexuál

Poznámka: svrbí ma vajo

Informace Vaší povahy

Typologie osobnosti: Sangvinik

Pohled na svět: Realista

Otevřenost: Extrovert

Moje povaha: Aktivná, veselá, občas vtipný, štedrý, kludný.

Informace o Vaší postavě

Výška: 196cm

Hmotnost: 65kg

Postava: Vysoká, štíhla, pomerne svalnatá

Barva očí: Hnedá

Barva vlasů: Hnedá

Brýle: Občas k PC, inak nenosím

Na těle mám: Svaly

Vousy: Keď mi narastú hneď idú dole, bradu si občas nechám na dlhšiu dobu.

Fotografie:

img.tpx.cz/uploads/%5E7863E407192E27DCAA23B025F300CAFA51901E8C2C788BE581%5Epimgpsh_fullsize_distr.jpg

img.tpx.cz/uploads/rsz_zavislosti.png

Kouření: Vôbec

Alkohol: Príležitostne.

Sex: heheheee

Závislosti: Rybárenie, Auta, dobré jedlo, kamaráti, SP, hudba, PC, hry,...

img.tpx.cz/uploads/rsz_zaujmy.png

Zájmy: Rybarenie

Sport: Futbal, hokej, rybarenie

Literatura: Nečítam

Hudba: Rap, hip-hop, a všetko čo sa mi zapáči

Zvíře: Mám psa aj mačku

img.tpx.cz/uploads/rsz_1mojstyl.png

Moje motto: Čo oči nevidia, to srdce nebolí.

Moje webová stránka: Pred pár rokmi som vytvoril nejaké ale už si nepamätám na ne

Životní cíl: Byt zabezpečený peniazmi, mat rodinu.

Co nesnáším: Ked niekto klame a neváži si toho druhého.

Co miluji: Seba, rodinu

Oblíbené jídlo: Vyprážaný syr s hranolkami

Oblíbené pití: Kofola

Oblíbený film: Rýchlo sa zbesilo všetky časti

Oblíbená kniha: Kúpil som si knihu od Goga

Oblíbené oblečení: Dnešná móda klasika rifle/tepláky a mikina

Oblíbená barva: oranžová

img.tpx.cz/uploads/ludiaaaa.png

Nurburing
Floatin
Frox
Eminem
Niko
Trips
Yoistik
Zagz
Fotgas
Rosta
Martin
Mindie
Geroj
Void
Ameli 1
Smadný
Retry
Daniel
Dubik
Nosfe
Grizzly
Wardarko
Eddy
Dapunisher
Raven
Norb
Raty
(Celý gang West-Side Thug Life, a AT ktorý som spomenul na začiatku)

Je možné že som niekoho vynechal zato sa ospravedlňujem Smile

Upravil/a Zetk0 dne 05.05.2017 22:13
NiKo_
Dakujem za oznacenie krasna vizitka si super kamos Smile
Yoistik
krásna vizitka , super týpek , vždy sranda na skype Smile . díky za označení . GL na SP i do života Smile.
FroX
Pekná prihláška, si na peňáze ale to nevadi Nemůžu.
Som rád že som ťa spoznal a myslim že ked sme pravidelne volávali aj celá partia tak bola sranda na pravom mieste najmä vďaka tebe. ďakujem za označenie, vela štastia či na SP ale aj v realnom živote.
Zetk0
Citace
NiKo_ napsal:

Dakujem za oznacenie krasna vizitka si super kamos Smile

ďakujem za pochvalu, ty si tiež velký šéf. Kamarádi

Citace
Yoistik napsal:

krásna vizitka , super týpek , vždy sranda na skype Smile . díky za označení . GL na SP i do života Smile.

Dík za pochvalu, stebou je tiež sranda :D Tiež ti prajem všetko dobrého na SP i v reale. Smile

Citace
FroX napsal:

Pekná prihláška, si na peňáze ale to nevadi Nemůžu.
Som rád že som ťa spoznal a myslim že ked sme pravidelne volávali aj celá partia tak bola sranda na pravom mieste najmä vďaka tebe. ďakujem za označenie, vela štastia či na SP ale aj v realnom živote.

Dik za pochvalu, nie som až tak na peňáze :D Tiež si rád spomínam na časi ked sme volávali každý deň s celou partiou bývalou :/ Prajem ti vela šťastia či už na SP kde sa objavíš raz za čas ale hlavne v reale. Kamarádi
Logan_
dobra vizitka, este lepsia madarcina *gp*
Nurburing007
My sa pozname už strašne dlho cez Floatina ked sme začali hrat CSko :D potom sme začali hrat samp a cez wah ching sme sa spolu dostali do westu.
Si v pohode a aj ked sa sice dost hadame tak potom sa hned udobrime.GL
Dufam ze este vela času prevolame na TS madarko :D
Nosferatu
Čauko Zetko,
my dva už se také poznáme hodně dlouhou dobu a nikdy jsme spolu problém neměli. Smile
Super a na pohodu kluk a ať si děti na sp říkají co chtějí, protože se ti dá i normálně věřit. Smile
Vizitka je fajn, top barva prostě to je jasné. :D
Každopádně ti děkuji za ty označení ať už v horní části ( I když tam nevím čím jsem si to zasloužil :D)
A také v té dolní Smile
Tak hlavně ať se daří Smile A dlouho ještě se shledáváme na serveru, když to půjde. :D
I kill people and I like it
RaTy_
Čau, bohužel se moc neznáme. Vizitka se mi líbí, vypadáš jako fajn týpek i z pohledu chování na SP. Díky za označení a za to video fakt cením Smile
Zetk0
Citace
Gr napsal:

dobra vizitka, este lepsia madarcina *gp*

ďakujem za pochvalu, no som asi najkvalitnejší madar na SP :D

Citace
Nurburing007 napsal:

My sa pozname už strašne dlho cez Floatina ked sme začali hrat CSko :D potom sme začali hrat samp a cez wah ching sme sa spolu dostali do westu.
Si v pohode a aj ked sa sice dost hadame tak potom sa hned udobrime.GL
Dufam ze este vela času prevolame na TS madarko :D

Zdravim Adam aka. Nurb, poznáme sa už nejaký ten mesiac kde sme začali s cskom a prešli spoločne na sp. Prežili vela srandy vo wahu a teraz sme spoločne vo weste. No niekedy sa urazime na hlupostiach ale potom si to vyjasníme to je jasne :D Tiež dúfam že ešte prežijeme vela srandy. Prajem všetko dobre v reale i na SP. Ty si velký šéf.

Citace
Nosferatu napsal:

Čauko Zetko,
my dva už se také poznáme hodně dlouhou dobu a nikdy jsme spolu problém neměli. Smile
Super a na pohodu kluk a ať si děti na sp říkají co chtějí, protože se ti dá i normálně věřit. Smile
Vizitka je fajn, top barva prostě to je jasné. :D
Každopádně ti děkuji za ty označení ať už v horní části ( I když tam nevím čím jsem si to zasloužil :D)
A také v té dolní Smile
Tak hlavně ať se daří Smile A dlouho ještě se shledáváme na serveru, když to půjde. :D

Zdravím Nosfe, poznáme sa ešte z Roca Esclante vtedy najlepšia firma na severy. ďakujem za pochvalu je to west farba nooo :D Označil som ta zo srdca Kytka pro tebe a hlavne kvoli tomu že tam patríš. Tiež ti prajem všetko dobrého hlavne v reale aby si nezhorel niekde v tvojom povolaní (vieš na čo myslím) :D a tiež aj na SP aby si to vydržal.

Citace
RaTy_ napsal:

Čau, bohužel se moc neznáme. Vizitka se mi líbí, vypadáš jako fajn týpek i z pohledu chování na SP. Díky za označení a za to video fakt cením Smile

Diki za pochvalu, moje chovanie momentálne na sp nie je najlepšie sú tam nejaké hádky ktoré si vytvorím sam keď už je nuda :D Hádam sa spoznáme trošku viac. Všetko dobrého ti prajem v reale i na sp (čakám dalšie videa kde školíš chalanov zo servera) :D
Ezy
Díky za označení ;) jako hráč super. Neměl jsem stebou zadnej problem. Když si byl jako OA tak člověk byl stebou více v kontaktu jinak se vidíme max na GR. Sad Vizitka pekna. Barvy co si budeme povídat Hulala ať se daří na serveru a i ve tvém životě.
Zetk0
Citace
Ezy napsal:

Díky za označení ;) jako hráč super. Neměl jsem stebou zadnej problem. Když si byl jako OA tak člověk byl stebou více v kontaktu jinak se vidíme max na GR. Sad Vizitka pekna. Barvy co si budeme povídat Hulala ať se daří na serveru a i ve tvém životě.

Dik moc bráško aj tebe všetko dobrého v reale i na serveri. ;)
Qvosty_
Vizitka dosť luxus, velký pohoďák na TSku aj na servery a hlavne dobrý kolega z gangu Smile
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Salamoun
Čus,
vizitka parádní. Nadpisy skvělé a aspoň sem se o Tobě taky něco dozvěděl.
Jinak co se týče nás dvou, tak spolu snad žádné problémy nemáme a napohodu spolu vycházíme. Až na ten jeden problém, co byl, ale to vem čert Smile
Dokážeš si svoje názory argumentovat a stojíš si za svým.. taková posila by se nám jednou v AT hodila, tak jen tak dál ! Smile
PS: Děkuju moc za označení oblíbeného administrátora ;)
Zetk0
Citace
Qvosty_ napsal:

Vizitka dosť luxus, velký pohoďák na TSku aj na servery a hlavne dobrý kolega z gangu Smile

ďakujem Dani nápodobne Smile

Citace
Salamoun napsal:

Čus,
vizitka parádní. Nadpisy skvělé a aspoň sem se o Tobě taky něco dozvěděl.
Jinak co se týče nás dvou, tak spolu snad žádné problémy nemáme a napohodu spolu vycházíme. Až na ten jeden problém, co byl, ale to vem čert Smile
Dokážeš si svoje názory argumentovat a stojíš si za svým.. taková posila by se nám jednou v AT hodila, tak jen tak dál ! Smile
PS: Děkuju moc za označení oblíbeného administrátora ;)

Ahoj Salamoun ďakujem za pochvalu vizitky Smile No problém.. :D Raz sa v AT stretneme ;)
EM1N3M
Madarský král, a na skype je stebou sranda. Kamarat
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
CpT
Vizitka pekna moc ta nepoznam a este si mi nevratil tych 20 mg Kappa
LSK
pekna vizitka a ppc typek
Rich
Pekná vizitka na serveri sa chováš dobresi pohodak a vidím že si z Nitry ako ja (bližšie TO) tak GL v real life Smile
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Zetk0
ďakujem chalani ;)
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu