Informace o serveru
Číst diskuzi
Zetko ♛ Update 2.5.2k17 / Koniec ¯\_(ツ)_/¯
|
|
Zetk0 |
Přidané 14.01.2017 22:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 202
Založený: 22.05.16
|
Koniec Ak toto čítate zdravím vás serus. Na SP som sa prvý krát pripojil v roku 2013 a aktívne som začal až neskôr pod nickom Grafiker. No po nejakých 700 hodinách som dostal permu za 4 bany nad 50h (mal som asi všetky na 50h a za úplne hlúposti). Asi rok aj pol som nehral a zas som začal aktívne v auguste 2016 keď som spoznal Nurba cez csko. Niekedy na konci augusta sa založil gang wah ching do ktorého som vstúpil asi týždeň po založení keď som dobre pamätám. Na wah ching nikdy nezabudnem, spoznal som par skvelých ludí ktorých na konci vymenujem. 7 decembra 2016 som opustil wah ching po velkých hádkach a neaktivite majitela (Krissa). Vtedy som si založil prihlášku do gangu WSTL a hneď po 4 dňoch ma prijali medzi nich. Tu som tiež spoznal vela dobrých ludí na ktorých nezabudnem (tiež vymenujem na konci). No 1. mája 2017 čo bolo včera sa gang zrušil. Majitel MartiN posledný mesiac vôbec nebol aktívny tak sa Trips rozhodol že to zabalíme, Martina chápem už je dospelých, pracuje, frajerka kamaráti z realu... No a ja týmto tiež končim na SP, nechcem si hladať iný gang i keď sa založil hneď ďalší kde sú momentálne členovia z westu ale taktiež aj členovia z iných gangov medzi ktorých odmietam vstúpiť. Keď ti niekto v nedelu nadáva a pondelok chce byt kamarát tak to neni celkom kóšer ![]() Nurb Floatin Frox Eminem Niko Trips Yoistik Martin Mindie Void Ameli 1 Smadný Retry Daniel Nosfe Wardarko Eddy Dapunisher Norb Rio Sorath Dajas Kkci.gjhkgfkjh Evry Patan Ajo Sonas Spamer Mordis Reggie ![]() Váš nick na serveru: Zetko Odehrané hodiny na serveru: 1485 Váš bankovní obnos: Momentálne 1 000 000$ Nasbíráno marihuany: Nezbieral som nikdy Vlastním dům číslo: 1028 a 1029 Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem členem gangu: West - Side Thug life Můj oblíbený administrátor: Nosferatu, Salamoun, Reggie_, Bony, Elda, Krowky, Ameli1, Mordis. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /garaz, /pvydelky, /lv,... Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autovraky od Magica Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Zdravotnik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Momentálne tak 2- ![]() Váš nick na webu: kkci.Zetko Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 94 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Jméno: Erik Příjmení: ![]() Datum narození: 2.9. 1999 Věk: 17 Kontakty: skype: prodrifter1999 Kraj: Nitriansky Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Vela nepočítal som nikdy Stav: Slobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základná škola vyučená, momentalne chodím na SPSŠ do 2 ročníka Jazyky: Slovenčina, maďarčina, čeština, angličtina, nemčina. Děti: Časom určite chcem mať Kde bydlím: V dome S kým bydlím: S rodičmi (Povolanie syn) Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: svrbí ma vajo Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivná, veselá, občas vtipný, štedrý, kludný. Informace o Vaší postavě Výška: 196cm Hmotnost: 65kg Postava: Vysoká, štíhla, pomerne svalnatá Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Občas k PC, inak nenosím Na těle mám: Svaly Vousy: Keď mi narastú hneď idú dole, bradu si občas nechám na dlhšiu dobu. Fotografie: ![]() ![]() Kouření: Vôbec Alkohol: Príležitostne. Sex: ![]() Závislosti: Rybárenie, Auta, dobré jedlo, kamaráti, SP, hudba, PC, hry,... ![]() Zájmy: Rybarenie Sport: Futbal, hokej, rybarenie Literatura: Nečítam Hudba: Rap, hip-hop, a všetko čo sa mi zapáči Zvíře: Mám psa aj mačku ![]() Moje motto: Čo oči nevidia, to srdce nebolí. Moje webová stránka: Pred pár rokmi som vytvoril nejaké ale už si nepamätám na ne Životní cíl: Byt zabezpečený peniazmi, mat rodinu. Co nesnáším: Ked niekto klame a neváži si toho druhého. Co miluji: Seba, rodinu Oblíbené jídlo: Vyprážaný syr s hranolkami Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Rýchlo sa zbesilo všetky časti Oblíbená kniha: Kúpil som si knihu od Goga Oblíbené oblečení: Dnešná móda klasika rifle/tepláky a mikina Oblíbená barva: oranžová ![]() Nurburing Floatin Frox Eminem Niko Trips Yoistik Zagz Fotgas Rosta Martin Mindie Geroj Void Ameli 1 Smadný Retry Daniel Dubik Nosfe Grizzly Wardarko Eddy Dapunisher Raven Norb Raty (Celý gang West-Side Thug Life, a AT ktorý som spomenul na začiatku) Je možné že som niekoho vynechal zato sa ospravedlňujem ![]() Upravil/a Zetk0 dne 05.05.2017 22:13 |
|
|
NiKo_ |
Přidané 14.01.2017 22:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 543
Založený: 11.07.16
|
Dakujem za oznacenie krasna vizitka si super kamos ![]() |
|
|
Yoistik |
Přidané 14.01.2017 23:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 1128
Založený: 21.12.15
|
krásna vizitka , super týpek , vždy sranda na skype ![]() ![]() |
|
|
FroX |
Přidané 15.01.2017 15:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 44
Založený: 18.07.14
|
Pekná prihláška, si na peňáze ale to nevadi ![]() Som rád že som ťa spoznal a myslim že ked sme pravidelne volávali aj celá partia tak bola sranda na pravom mieste najmä vďaka tebe. ďakujem za označenie, vela štastia či na SP ale aj v realnom živote. |
|
|
Zetk0 |
Přidané 15.01.2017 15:58
|
|
Citace NiKo_ napsal: ďakujem za pochvalu, ty si tiež velký šéf. ![]() Citace Yoistik napsal: Dík za pochvalu, stebou je tiež sranda ![]() ![]() Citace FroX napsal: Dik za pochvalu, nie som až tak na peňáze ![]() ![]() |
|
|
Logan_ |
Přidané 21.01.2017 22:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 750
Založený: 05.01.13
|
dobra vizitka, este lepsia madarcina *gp* |
|
|
Nurburing007 |
Přidané 21.01.2017 22:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 147
Založený: 01.08.13
|
My sa pozname už strašne dlho cez Floatina ked sme začali hrat CSko ![]() Si v pohode a aj ked sa sice dost hadame tak potom sa hned udobrime.GL Dufam ze este vela času prevolame na TS madarko ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 21.01.2017 23:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Čauko Zetko, my dva už se také poznáme hodně dlouhou dobu a nikdy jsme spolu problém neměli. ![]() Super a na pohodu kluk a ať si děti na sp říkají co chtějí, protože se ti dá i normálně věřit. ![]() Vizitka je fajn, top barva prostě to je jasné. ![]() Každopádně ti děkuji za ty označení ať už v horní části ( I když tam nevím čím jsem si to zasloužil ![]() A také v té dolní ![]() Tak hlavně ať se daří ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
RaTy_ |
Přidané 21.01.2017 23:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 428
Založený: 09.06.13
|
Čau, bohužel se moc neznáme. Vizitka se mi líbí, vypadáš jako fajn týpek i z pohledu chování na SP. Díky za označení a za to video fakt cením ![]() |
|
|
Zetk0 |
Přidané 22.01.2017 00:12
|
|
Citace Gr napsal: ďakujem za pochvalu, no som asi najkvalitnejší madar na SP ![]() Citace Nurburing007 napsal: Zdravim Adam aka. Nurb, poznáme sa už nejaký ten mesiac kde sme začali s cskom a prešli spoločne na sp. Prežili vela srandy vo wahu a teraz sme spoločne vo weste. No niekedy sa urazime na hlupostiach ale potom si to vyjasníme to je jasne ![]() Citace Nosferatu napsal: Zdravím Nosfe, poznáme sa ešte z Roca Esclante vtedy najlepšia firma na severy. ďakujem za pochvalu je to west farba nooo ![]() ![]() ![]() Citace RaTy_ napsal: Diki za pochvalu, moje chovanie momentálne na sp nie je najlepšie sú tam nejaké hádky ktoré si vytvorím sam keď už je nuda ![]() ![]() |
|
|
Ezy |
Přidané 22.01.2017 12:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 150
Založený: 03.02.15
|
Díky za označení ![]() ![]() ![]() |
|
|
Zetk0 |
Přidané 28.01.2017 23:36
|
|
Citace Ezy napsal: Dik moc bráško aj tebe všetko dobrého v reale i na serveri. ![]() |
|
|
Qvosty_ |
Přidané 31.01.2017 00:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 353
Založený: 25.02.13
|
Vizitka dosť luxus, velký pohoďák na TSku aj na servery a hlavne dobrý kolega z gangu ![]() ![]() test |
|
|
Salamoun |
Přidané 31.01.2017 00:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 1965
Založený: 17.06.14
|
Čus, vizitka parádní. Nadpisy skvělé a aspoň sem se o Tobě taky něco dozvěděl. Jinak co se týče nás dvou, tak spolu snad žádné problémy nemáme a napohodu spolu vycházíme. Až na ten jeden problém, co byl, ale to vem čert ![]() Dokážeš si svoje názory argumentovat a stojíš si za svým.. taková posila by se nám jednou v AT hodila, tak jen tak dál ! ![]() PS: Děkuju moc za označení oblíbeného administrátora ![]() |
|
|
Zetk0 |
Přidané 31.01.2017 13:42
|
|
Citace Qvosty_ napsal: ďakujem Dani nápodobne ![]() Citace Salamoun napsal: Ahoj Salamoun ďakujem za pochvalu vizitky ![]() ![]() ![]() |
|
|
EM1N3M |
Přidané 05.02.2017 20:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 533
Založený: 08.01.16
|
Madarský král, a na skype je stebou sranda. Kamarat
|
|
|
CpT |
Přidané 06.02.2017 10:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 698
Založený: 22.11.15
|
Vizitka pekna moc ta nepoznam a este si mi nevratil tych 20 mg ![]() |
|
|
LSK |
Přidané 06.02.2017 20:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 1717
Založený: 21.04.13
|
pekna vizitka a ppc typek |
|
|
Rich |
Přidané 06.02.2017 21:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Pekná vizitka na serveri sa chováš dobresi pohodak a vidím že si z Nitry ako ja (bližšie TO) tak GL v real life ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Zetk0 |
Přidané 09.02.2017 17:32
|
|
ďakujem chalani ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa