Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
SuperNews 12/2016
Baseball
img.tpx.cz/uploads/SuperNewsHlavni12-2016.png

img.tpx.cz/uploads/Xmass12-2016dva.png


Letos, jako každým rokem, proběhla na SuperPařbě X-Mas párty. Ještě, než bylaa samotná velká X-Mas párty, administrační team si pro Vás připravil adventní akce, které doufám oživily vánoční atmosféru. Než jsme se dostali ke zlatému hřebu večera, myslím tím rozdávání dárků, tak pro vás ATomas, společně s AT, připravil pár akcí. Přikládám sem program, aby i ti, kteří se z důvodu nedostatku času v předvánočním shonu nemohli dostavit viděli, co pro Vás bylo připraveno.

Citace
18:00 - Zahájení na vánoční zasněžené mapě
18:20 - Závod 'BaseRace'
18:40 - Bitva o vlajky na mapě ve stylu 'CSTrain'
19:00 - Závod na mapě 'KartTrack'
19:20 - Závod v 'OffRoad' mapě
19:40 - Teréní závod v motorkách Sanchez
20:00 - Bitva o vlajky na mapě 'TheWalley'
20:20 - Závod 'TubeRace'
20:40 - Závod v proskleném tunelu po celém SA
21:00 - Setkání na vánoční zasněžené mapě a hledání dárků.

Bohužel, na konci při předávání dárečků se vyskytla chyba. Dárečky to někomu nedalo, a tak každému, kdo prošel dárkem, ale nic nedostal, se po připojení na server daný dáreček přičetl.

Krátké vyjádření ATomase k X-Mas Párty


Tak na začátek bych rád zmínil, že letošní X-Mas party byla méně zalagovaná, než jakákoliv předchozí díky tomu, že se hráči na každé akci dali do různých světů. Omlouvám se za chyby, které se vyskytly během akcí, bohužel, nějaká chyba se vždy najde. Všem velice děkuji za účast a těším se, že dorazíte i na příští X-Mas party.

Administrační Team ze svého pohledu zhodnotil X-Mas párty za povedenou, až na závěrečnou chybu při předávání dárků, která nejednomu přidělala práci.

Myslíme, že dotazy moc dlouho nestály, rozhodně méně, než minulý rok a organizace byla celkem úspěšná.


img.tpx.cz/uploads/Novinky12-2016.png


Za prosinec se moc novinek neprosadilo, má to jednoduchý důvod, všichni, i ATomas, máme svůj život, a tak doufám, že každý víte, tak před vánocemi se mnoho času obětuje na kupování dárků, přípravu cukroví a další neodmyslitelných tradic. Bohužel, bylo také dosti chyb, které se opravovaly. I přes to všechno bylo pár novinek na server přidáno.

První novinkou, teda lépe řečeno, staronovou novinkou je přičítání respektu gangu, pokud zabijete člena jiného gangu. Po dlouhých diskuzích byl založen nový topick, ve kterém byla anketa, její výsledek je následující 49 PRO a 13 PROTI Pokud Vás zajímají komentáře, tak si je můžete prohlédnout kliknutím na tuto větu.


Druhou novinkou, je méně podstatný, ale za to poměrně čas šetřící příkaz. Tímto příkazem je /cdefcena, který Vám ukáže hodnotu dané firmy v InfoBoxu

Teď se dostáváme k celkem zajímavé novince, která jistě většinu z vás potkala. Pokud si zavoláte taxikáře a poručíte si, aby se taxikář warpl, tak se vám po té, co taxikář zadá /lv, /ls nebo /sf, zobrazí dialog, zda souhlasíte s tím, aby se taxikář warpl.

A teď jsme se dostali k poslední novince. Touto novinkou je nový defaultní závod, který nese starý název, avšak s číslem, je to Závod Rally 2.

img.tpx.cz/uploads/AT12-2016.png


Za měsíc prosinec se moc změn v AT nestalo, ovšem byl zde jeden zlobivý admin, který udělal podruhé, a naposled v AT velkou chybu. Určitě z následujícího textu poznáte, o kterého ex-administrátora se bude jednat.

Za prosinec nás prvně opustil na vlastní žádost
nemo a Rosta. Oba z nedostatku času, jelikož neměli čas na to starat se o server a web. Rostovi se ještě nelíbil směr, kterým se aktuálně SP ubírá. Pak nás opustil ještě HrBeeeC, který na serveru nebyl skoro 2 měsíce.
Teď už přicházíme k zajímavější části a tou jsou nedobrovolné odchody z AT.
Zawy nás po hrubém porušení pravidel opustil, bylo to jeho druhé a poslední působení v AT. Poté nás opustil ještě Chotycansky, který dostal i permanentní ban. Bohužel zde nikdo, kromě vedení serveru neví, co Chotycansky udělal. Pravděpodobně se bude jednat o zneužití práv Organizátora Akcí. I když bych rád, tak vám více neřeknu, protože sám více nevím

Děkuji za přečtení, pokud Vám zde něco vysloveně chybí, neváhejte napsat!

Děkuji Fifovi, který pro SuperNews vytvořil nadpisy.
Pandy
Po informační stránce to celkem ujde, ale ta grafická nic moc, chtělo by to menší písmo a lépe zarovnávat text, aby se to dalo číst.

Nadpisy jsou TOPSprávně.

Trošku zapracovat na té grafické stránce, jinak jsem ráda, že se SuperNews zachovaly, byla by škoda je zahodit. Palec nahoru

Co se týče vyhazovu těch 2 z AT, tak ty tam neměli co dělat už dávno, protože ty dva práva zneužívali vždycky, takže byla jen otázka času, kdy dostanou kopanec. A stalo se.
Díky Fífovi a Nosfemu zase AT dostává jiný směr, sice pomalu ale jistě, což ocení i hráči dokonce i já, protože já jsem věčně nespokojená při výběru nových adeptů do Teamu. Tak snad už to bude jen a jen lepší..
MaTy
Vidíš, že to jde i bez pdf souborů a ostatnich. :D Jsem rad, že pokračuje někdo, kdo se vyzná už ve psaní dlouhých veii (viz. Rozhovory, které stojí za to určitě přečíst). Lepší než newsletter či jak se to melo jmenovat Smile pokracuj v tradici, tak, jak zacala, nezkousej ji menit kdyz se to hracum libi takove, jake to bylo. Mimochodem.. /cdefcena jsem nevedel a jezdil k firme jak ****.. :D :D tak diky za toto jelikoz /novinky nesleduju :D. Ať se daři v psani pristiho vydani.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Warning
Až na to Xmass* hneď hore pecka. Nepovedal by som, že je tak ťažké si zapamätať xmas.. ale inak dobre sa to číta. Obsah dostatočný a nadpisy pecka.
Oproti verzii v PDF pokrok!
*Dobrá práce*
Fifa
Citace
WarningSVK napsal:

Až na to Xmass* hneď hore pecka. Nepovedal by som, že je tak ťažké si zapamätať xmas..


Blb*c... opraveno
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Nosferatu
No rozhodně, lepší než v PDF i když si myslím, že to mohlo být ještě více obsáhlé, protože určitě toho proběhlo ještě víc, ale tak dá se to.
Nadpisy super
Dal bych také menší písmo
Jinak se to tedy číst dalo.
Baseball
Tak postupně se to zdokonalí k dokonalosti :D Tak za 11 dní druhé kolo :D
Warning
Citace
Fifa napsal:

Citace
WarningSVK napsal:

Až na to Xmass* hneď hore pecka. Nepovedal by som, že je tak ťažké si zapamätať xmas..


Blb*c... opraveno


Citace
Administrační Team ze svého pohledu zhodnotil X-Mass párty..

Ešte tam to opraviť a bude to bezchybné Good job!
Zrušený účet
Citace
WarningSVK napsal:

Citace
Fifa napsal:

Citace
WarningSVK napsal:

Až na to Xmass* hneď hore pecka. Nepovedal by som, že je tak ťažké si zapamätať xmas..


Blb*c... opraveno


Citace
Administrační Team ze svého pohledu zhodnotil X-Mass párty..

Ešte tam to opraviť a bude to bezchybné Good job!


Není to jedno, jak je to napsané ? Může tam mít to další S třeba pro okrasu. :D

Jinak toto je už lepší, jak samotné pdf. Smile Příště zlepšit tu grafickou stránku, jak zde již bylo zmíněno, udělat menší text a bude to good. Palec nahoru
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
4 Hlasů
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasů
13%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasů
47%
PC Poradna
3 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
7%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16