Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - #Janci
Skiper
Zdravím Vás u môjho druhého rozhovoru. Nebudem tu písať lúbostné básne a ďalšie veci. Na rozhovore sa nachádza Janci ejkejej SP dôchodca tak si užite čítanie.


Začiatok rozhovoru 18.2.2017 18:26
Koniec rozhovoru 5.3.2017 19:33



@[S]kiP[e]R: Nazdar Janči. Som rád, že si prijal "pozvánku" na rozhovor.

@Janci: Pochválen.

@Janci: Prijal som to ale pod nátlakom, takže si nemyslite poslucháči, že som to chcel.

@[S]kiP[e]R: Na úvod by si sa nám mohol predstaviť. I keď asi vela z teba nedostanem, či?

@Janci: Tak volám sa Janči, asi ako už každému doplo, som Slovák a som (vekom) dospelý. To by mohlo byť asi tak všetko.

@[S]kiP[e]R: Západ, stred alebo východ Slovenska?

@Janci: Dajme tomu, že stredné Slovensko, moje korene ale inklinujú k východu.

@[S]kiP[e]R: Myslím, že viac asi nepovieš, ale aspoň dačo som z teba dostal nakolko vela ludí o tebe nevie absolútne nič.

@[S]kiP[e]R: Základná otázka. Na serveri už hráš pár rokov ako už všetci vieme, ale ako si sa k nemu dostal ?

@Janci: K serveru (rovnako ako ku sa-mp klientovi) som sa dostal ako slepé kura k zrnu. Jednoducho som prehladával ponuku serverov a našiel tam Superparbu myslím že kvôli počtu hráčov, čo sa na serveri nachádzali. Nemal som nikoho, kto by ma na server dotiahol, alebo podobne.

@[S]kiP[e]R: Kolko rokov tu už vlastne prežívaš?

@Janci: To ti presne povedať neviem, ale počítam to podla môjho webového účtu, ktorý je založený začiatkom roka 2012. Tak keď si predstavím, že ešte pár mesiacov som hral bez toho, aby som bol registrovaný na webe, tak mi z toho vychádza nejakých 5-6 rokov. Samozrejme v tomto období som mal dosť prestávok a myslím že asi 2-3x zmazaný účet za neaktivitu.

@[S]kiP[e]R: Dosť dlho teda, ale i cez tú dobu ťa ludia na SP moc nepoznajú.

@[S]kiP[e]R: Si na to hrdý, že skoro nikto o tebe nič nevie alebo ako k tomu pristupuješ?

@Janci: Myslím, že to je hlavne tým, že viem rozdeliť to dianie a tú komunitu, ktorá je na serveri od môjho súkromia. Ludia na SP ma moc nepoznajú, lebo nikdy som nemal záujem, aby ma poznali. Rozdelil by som to skôr do 3 kategórií: 1.) Ludia čo o mne nič nevedia 2.) Ludia čo o mne vedia vela informácií (viem spočítať na jednej ruke) 3.) Ludia čo si myslia že o mne niečo vedia a tie informácie ktoré majú, nie sú pravdivé. A celkovo momentálne nemám potrebu zverovať o sebe nejaké informácie niekomu, komu budú na 2 veci. Jednoducho sa viem úplne separovať od spoločnosti, ktorá hrá na serveri.

@Janci: A celkovo na server chodím za účelom aby som sa zabavil a nie aby som sa zoznámil, alebo aby som niekoho zoznámil so svojim súkromím. Možno pred pár rokmi, keď na serveri hral zlomok toho čo teraz, hráči sa viac poznali a povedal by som, že to malo nejaký zmysel.
Ale nie som ten typ, čo spomína ako bolo kedysi, tak to nebudeme rozoberať Smile

@[S]kiP[e]R: Hovoríš, že vieš spočítať ludí na jednej ruke ktorí o tebe niečo vedia. Dá sa to brat tak, že im dôveruješ z SP a zvyšok máš na háku ?
Predsa ťa chápem z jednej strany. Nikto o tebe nič nevie okrem pár vyvolených a aspoň sa ti nebudú decká na SP vyhrážať, že ti prídu vykopnúť domov dvere.

@Janci: Nebral by som to tak zoširoka ale z určitého hladiska máš pravdu. A zase čo je dôvera na SP? Že ak obchádzaš, tak ťa kamarát nenahlási? :D

@Janci: No tak nad podobnými prípadmi sa dá aspoň zasmiať a nemyslím si, že by bol niekto tak chorý a chodil za mnou kvôli vybavovaniu účtov.

@[S]kiP[e]R: O spomenutom obchádzaní by sa dalo hovoriť aj dlhšie.

@[S]kiP[e]R: A čo ty vieš ? Možno niekto by aj prišiel keby vie adresu. Bolo už vela takých prípadov, ale skutek utek. Čo by si ty robil keby sa ti niekto z SP "spawne" pred dverami ? :D

@Janci: Pár ludí čo o mne niečo vie, sa bez môjho vedomia pri mojich dverách nezjaví :D

@[S]kiP[e]R: Tak preskočime k realite. Čo ty a politika na Slovensku ? Sleduješ napríklad momentálne veci ako napríklad odvolávanie Ficka a veci okolo tohto?

@Janci: Osobne si nemyslím, že by jeho odvolanie nejako výrazne pomohlo, pretože všetci v politike majú špinavé ruky. Ak by mali byť teraz volby, absolútne netuším, koho by som volil.

@[S]kiP[e]R: Môžno by sa dačo aj zmenilo,ale to by nemohol mať všetkých pod palcom.
Nebudem tu ďalej riešiť s tebou politiku len ma zaujímal tvoj názor.

@[S]kiP[e]R: Čo ty a život. Ak smiem vedieť máš rodinu alebo si sám ?

@Janci: Tak každý má rodinu, ale môj súčasný stav je slobodný, bezdetný a žijem sám mimo rodiny. Tiež sa sám živím a preto sa môžem hráčom príležitostne smiať, že im internet platí mama. Tears by vedel hovoriť.

@[S]kiP[e]R: Tears je inžinier, ten už je na inej lodi. Ako si spríjemňuješ čas keď si sám? Športuješ alebo aké sú tvoje záluby?

@Janci: Momentálne som v takom štádiu, že volného času nemám vela. Niekedy som sa aktívne venoval cyklistike, potom keď bolo menej času, tak som to riešil spinningom. Tiež som ešte pred pol rokom nemal problém ísť si zaplávať. Teraz som rád, keď niektorý večer strávim v kruhu partie, zahráme biliard, snooker, zahádžeme šípky a pritom pokecáme. Inak som otvorený všetkému, čo si s partiou zmyslíme. Naposledy som bol na lyžovačke v Tatrách na 4 dni.

@[S]kiP[e]R: Takže by sa dalo povedať, že nemáš nejaké predsudky ku športu.

@Janci: Práve že vôbec, ja obdivujem každého, kto sa niečomu venuje vo svojom volnom čase, či je to šach alebo niečo iné, to je úplne jedno.

@[S]kiP[e]R: Spomenul si Tatry. Na Slovensku je to asi najlepšie čo tu môže byť nazvané rajom. Chodia sem turisti z celého sveta hlavne v zime na lyžovačku. Si hrdý, že ich máme a vďaka ním je tu aj ten turistický ruch alebo si občas uletíš na lyžovačku do zahraničia?

@Janci: Som hrdý, že tu máme turistov, ale hanbím sa za prístup, ktorý k nim Slováci majú a možno aj celkovo za Slovenský národ. Ale to bude spôsobené tým, že väčšinu času trávim mimo SR, aj keď tam mám trvalé bydlisko.

@[S]kiP[e]R: Takže ťa na SP môžu nazývať odteraz cestovatelom nakolko si väčšinu mimo Slovenska.

@[S]kiP[e]R: Vrátime sa ešte k SP.

@[S]kiP[e]R: Bol si v AT, ale prednedávnom si odišiel alebo ťa vyhodili? Ako to vlastne celé bolo?

@Janci: Áno bol som v AT dlhú dobu (takmer 2,5 roka), potom moja aktivita klesla a mal som sklony k tomu, že by som AT opustil. Hlavne preto, lebo som počas svojho pôsobenia mal sám výhrady voči tomu, ak bol niektorý kolega neaktívny (napríklad aj hlavný admin). Bolo by nelogické keby som sa AT držal zubami nechtami, sral by som si do úst. Ale na základe istých ludí (aj z vedenia) som si povedal, že vydržím do Xmas a uvidíme potom. Jasné do Xmas som vydržal a potom som robil viac hlúpostí ako adminoval a počítal som s tým, že v AT sa už dlho nezdržím. A tak sa aj stalo.

@[S]kiP[e]R: Bol si tam celkom dosť dlhu dobu. Ako by si opísal spolupracovanie adminov a celkom admin stránku za tvoje pôsobenie ? Výmena hlavných adminov a k tomu vela nových adminov.

@Janci: Admin tím celkovo je téma na velmi dlho. Ja som si za svoje pôsobenie našiel len málo kolegov, s ktorými si aj teraz vieme niečo povedať. Hlavný problém ale vidím v tom, že admini častokrát jednajú na základe harmonogramu, podla ktorého sa majú riadiť a nie na základe ich vlastného úsudku. Tento problém bol ale v AT vždy a nikdy nie je možné ho úplne vyriešiť. Čo sa týka súčasnosti, hl. admini to nemajú lahké, lebo do AT nie je koho nabrať. Ak sa teraz pozrieme na hráčov, tak väčšina z nich, čo majú nahraté nejaké solídne hodiny, tak buď na to nemajú suspect, správanie, alebo sú to gangstri, čo by možno rozum mali, ale ich zainteresovanosť voči gangom a voči iným hráčom je tak vysoká, že po nabratí na post by sa od tohto vplyvu nevedeli odtrhnúť a to by sa na ich jednaní velmi ukázalo. Vo všeobecnosti si ale myslím, že server ako taký je na tom čo sa AT týka velmi dobre. Nemôžem si tiež dovoliť kydať na niečo, kde som strávil takmer 2,5 roka (strávil, nie odpracoval).

@[S]kiP[e]R: Píšeš, že sú zaujatí gangami alebo na určitého hráča. Podla mňa je tam vela takých ludí čo sú zameraný tiež na gangy, ale vedia si to oddeliť. Čo vôbec ty a gangy ? Občas som ťa videl u Grove. Teba to nelákalo ísť hrať za nejaký gang?

@Janci: Nelákalo, pretože ja som väčšinou nekonfliktný človek a tým, že by som bol v gangu, tak by to s tým nemuselo úplne korešpondovať :D Preto som dá sa povedať neutrálny gangsta v Grove. I keď ma niekedy baví zahrávať sa s inými gangstermi, pretože je zaujímavé sledovať, ako tú hru berú vážne a ako si myslia, že keď patria do nejakého gangu a vedia sawny, tak im nikto nič nemôže. Tento prístup hráčov sa mi nepáči teraz a nepáčilo sa mi to ani za čias, keď som bol v AT.

@[S]kiP[e]R: Myslíš si, že hráči čo sa vyhrážajú na SP tak by boli niečo schopný spraviť v realite? Píšu, že to nemyslia vážne, ale správanie je na SP tomu nasvedčuje.

@Janci: Neviem a asi mi to je aj jedno, pretože ak hráč berie vážne tú hru, tak mi nepríde nejako zdravo.

@[S]kiP[e]R: Ostaneme ešte u SP a taká klasická otázka.

@[S]kiP[e]R: Čo si myslíš o SP? Ako to bude do budúcnosti s hratelnosťou?

@Janci: Bude to stále horšie a použijem ako odôvodnenie Krowky-ho slová, hra už nemá čo ponúknuť. Je pochopitelné, že ATomas mení a upravuje neustále mód, lebo keby bolo všetko 10 rokov rovnaké, nebavilo by to nikoho a dávno by tam nikto nehral. Ale tie možnosti úprav sú velmi obmedzené a predsa len hra má svoj vek. Ja tu mám toho odohratého dosť a aj keď sa smejem vždy reakciám typu, že zavedením nejakej novinky to odradí vela hráčov a že server ide do sračiek.... to píšu hráči už niekolko rokov a server stále prežíva. No môj názor je taký, že počet hráčov sa dosť rapídne zmenší v priebehu 2-3 rokov a potom to bude rýchlo upadať ale človek nikdy nevie. Možno niečo prevratné prinesú vývojári v novšom klientovi. Som zvedavý, ak si tieto moje slová budem čítať po 2 rokoch, či som v niečom pravdu mal :D

@[S]kiP[e]R: Keď si to tak zoberieme tak evolúcia grafiky v hrách ide rýchlo vpred. Či už v detailoch alebo už aj dostupná virtuálna realita. Ale GTA je hra "všetkých" možnosti a je to stálica medzi hrami. Myslíš, že keby GTA SA dostalo "remake" alebo pokračovanie, že by to pomohlo zdvihnúť záujem aj o staré SA ?

@Janci: Ja si myslím že určite áno lebo v prvom rade hráči čo to hrali a odišli od toho, tak to budú chcieť skúsiť znovu s tou lepšou grafikou ale treba uznať, že to je stará hra a kto by v dnešnej dobe investoval kopec času do vývoja niečoho starého? Keď si to tak vezmem, už len samotná kompatibilita GTA San Andreas a SA-MP s Win10 z vlastnej skúsenosti nie je nič moc. A to bude so starými hrami stále horšie. ďalšia vec je potom komunita, ktorá na podobných hrách fičala ale dnešná doba je iná a mladší hráči už majú ovela vyššie nároky na hry a osobne si myslím, že nejaké GTA San Andreas by pre nich extra lákavé byť nemuselo. Treba si uvedomiť tiež to, že starne nielen hra, ale aj hráči.

@[S]kiP[e]R: Mladší hráči keď vidia hry so staršou grafickou vizualizáciou tak to radšej ani neinštalujú.

@[S]kiP[e]R: Keď si spomenul ten W10 tak sa ťa spýtam. Ako vidíš celkovú budúcnosť keď sa skoro na všetko budú používať roboty a celkovo túto dobu v ktorej žijeme? Že malé decká sa nehrajú na ulici, ale vidíš ich len s mobilmi atď?

@Janci: Čo sa týka tejto doby, tak sa nad tým niekedy sám pozastavujem a netrúfam si odhadnúť ako to bude pokračovať a kam až to speje ale dosť velkú rolu zohráva výchova, kolko času venujú rodičia deťom a toho času je stále menej a menej...

@[S]kiP[e]R: Navyše ludí pribúda a s touto technológiou vieme vyčarovať nejaké tie veci ako napríklad plánované osídlenie Mesiacu a Marsu. Čo si ty o tom myslíš?

@Janci: Neviem čo si o tom mám myslieť, na Marse sú dosť odlišné podmienky ako tu na Zemi a určite to ešte potrvá. Povedal by som, že reálnejšia je ťažba surovín z iných planét ako ich osídlovanie. K tomu, že ludí pribúda, s tým sa nejako Zem vysporiada. Predsa sú tu rôzne choroby, pomaly znižujúci účinok antibiotík, vojny, katastrofy... Nejako predsa ludia umierať musia.

@[S]kiP[e]R: Keby máš možnosť ísť na Mars išiel by si? Alebo na jednu z nových planét čo NASA objavila ?

@Janci: Čo to je za otázku? :D :D

@Janci: Mne tu je dobre, kde som :D

@[S]kiP[e]R: Takže Janci je iluminát, potvrdené :D

@[S]kiP[e]R: Myslím, že sme asi na konci.

@Janci: ďakujem za pozornosť.

@[S]kiP[e]R: Chcel by si niečo odkázať čitatelom ?

@Janci: Nechcel, ale ak chcú oni mne, tak môžu.



img.tpx.cz/uploads/JANCIJANCIJANCI.png




Rozhovor vytvorila Špina SP - [S]kiP[e]R
Hosť na rozhovore - dôchodca Janci



ďakujeme za pozornosť.

Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 10:29
Szelby
Ahoj , pěkný a obsáhlý rozhovor jsem rád že někdo ty rozhovory stále dělá a doufám že to neupadne a budeš/te v tom pokračovat. Fakt dobrá práce , pěkně se to četlo. Good job!
Upravil/a Szelby dne 06.03.2017 18:07
Szelbovsky Cool
Skiper
Citace
Szelby napsal:

Ahoj , pěkný a obsáhlí rozhovor jsem rád že někdo ty rozhovory stále dělá a doufám že to neupadne a budeš/te v tom pokračovat. Fakt dobrá práce , pěkně se to četlo. Good job!

Mám naplánovaných ďalších hostí tak uvidíme ako to bude.
Floatin
Radosť čítať,môj oblúbený ex administrátor Janci.Super rozhovor má hlavu a pätu.
OndraS1
Čauves, super rozhovor, samozdřejmě Janci nesklamal jeho vtípkama :D :D

Like, dobrá práce !! *gp*

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
hormoskunk
Citace
preto sa môžem hráčom príležitostne smiať, že im internet platí mama. Tears by vedel hovoriť.


Nemůžu

Citace
Neviem čo si o tom mám myslieť, na Marse sú dosť odlišné podmienky ako tu na Zemi


Kappa


U těchto 2 blbostí jsem se fakt nahlas zasmál :D


//zle som klikol, odrb :D
Upravil/a Skiper dne 06.03.2017 18:34
Geroj
Citace
@Janci: Admin tím celkovo je téma na velmi dlho. Ja som si za svoje pôsobenie našiel len málo kolegov, s ktorými si aj teraz vieme niečo povedať. Hlavný problém ale vidím v tom, že admini častokrát jednajú na základe harmonogramu, podla ktorého sa majú riadiť a nie na základe ich vlastného úsudku.


pravda pravda
ako admina som si ťa velmi vážil (niekedy aj tri krát za deň..) a aj po rokoch si máme čo povedať, či už sa rozprávame o našich mamách alebo tak, však vieš..
niekedy musíme zase zavolať ;)
Skiper
Citace
hormoskunk napsal:

Citace
preto sa môžem hráčom príležitostne smiať, že im internet platí mama. Tears by vedel hovoriť.


Nemůžu

Citace
Neviem čo si o tom mám myslieť, na Marse sú dosť odlišné podmienky ako tu na Zemi


Kappa


U těchto 2 blbostí jsem se fakt nahlas zasmál :D


//zle som klikol, odrb :D


To som teda rád :D
nemo
Rozhovor moc pěkný, rozebral si Skipere tolik odlišných témat, to je fajn. Janci ho jsem znal pouze, když jsem byl v AT jakožto kolegu, vnímal jsem ho, ale nijak víc jsem to neprožíval, vzájemně jsme se, pokud vím, nebavili. Oceňuju, že takovou vahou dokážeš Janci říci, co z tvého soukromí má a nemá jít do hry. Každá informace se tady dá zneužít a tohle je velmi racionální přístup k tomu všemu. I když málo, tak přeci, jsem se o Tobě něco dozvěděl. Hodně štěstí a Skipere, u tebe se brzy těším na další rozhovor.
Ameli1
Jako dávný sponzor tvojí nemovky si vyhrazuji práva na to říkat ti bažante, protože si bažant :D
No vím o tobě prd a tenhle rozhovor tomu moc nepomohl, ale upřímně, proč bych o tobě potřeboval vědět víc? Maximálně zvědavost.
Každopádně se s tebou dobře kecalo po večerech a podobné labužnické kuriozitky. Pěkný dlouhý rozhovor, který mi zabral nějaký ten čas na přednášce aspoň :D

s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d0/eb/e6/d0ebe6a8cdf412f9ab69822034fa3185.jpg
Skiper
nemo - Dík. Ale nebudem sem dávať každý druhý deň rozhovory ako bolo minule zvykom.

Ameli - Len, aby ti potom prednáška nechýbala :D
Tearsko
Jano ty si je*nutyyyyyyyyyyyyyyyy.

Citace
@Janci: Tak každý má rodinu, ale môj súčasný stav je slobodný, bezdetný a žijem sám mimo rodiny. Tiež sa sám živím a preto sa môžem hráčom príležitostne smiať, že im internet platí mama. Tears by vedel hovoriť.

LOOL Mne ho platí síce mama, ale tvoja.
Citace

@Janci: Myslím, že to je hlavne tým, že viem rozdeliť to dianie a tú komunitu, ktorá je na serveri od môjho súkromia. Ludia na SP ma moc nepoznajú, lebo nikdy som nemal záujem, aby ma poznali. Rozdelil by som to skôr do 3 kategórií: 1.) Ludia čo o mne nič nevedia 2.) Ludia čo o mne vedia vela informácií (viem spočítať na jednej ruke) 3.) Ludia čo si myslia že o mne niečo vedia a tie informácie ktoré majú, nie sú pravdivé. A celkovo momentálne nemám potrebu zverovať o sebe nejaké informácie niekomu, komu budú na 2 veci. Jednoducho sa viem úplne separovať od spoločnosti, ktorá hrá na serveri.


Ešte si vynechal skupinu 4.) Ludia o ktorých si myslím, že si myslia že o mne niečo vedia a tie informácie ktoré majú nie sú pravdivé. V skutočnosti ale toho vedia viac ako by som chcel aby vedeli a sú na tolko inteligentní aby ma o tom neinformovali.
Kappa

Každopádne nedozvedel som sa o tomto huncútovi nič nové a tak boli jeho odpovede aj smerované. Iba že by som sa vlastne ani nič nové dozvedieť nechcel. Salut

Zabudol dom : kto by chcel vedieť jančiho príbeh


A na záver:
https://img.tpx.cz/uploads/janotysi.mp3
Upravil/a Tearsko dne 07.03.2017 23:10
Tina
Toto je rozhovor na úrovni, nebol by autogram? Kappa
Skiper
Inžinier - však vy dvaja sa poznáte asi najviac tak to teda nečítaj Kappa

Tina - nie nebol Kappa
mitask0
Teba si pamätám najviac ako si so sebou všade vláčil Xenu ako psa na vodítku asi tak pred 3-4 rokmi. Tvoju mamu pozná taktiež asi celé Slovensko a Česko.

Rozhovor ale dobrý a obsiahly, mal by si to robiť sám bez toho druhého neiteligentného kolegu. Jediné čo by som od tial vyhodil je tá politika.
Rosta
Zdar, pěkně se to četlo, takže fajn rozhovor. S Jancim jsem nějakou dobu adminoval, takže vím, že v AT byl jen na doplnění počtu Kappa Vždy mě bavili číst ty narážky co proti sobě valite s Tearsem :D Jinak musím souhlasit, že se vše plně řídí harmonogramem a nikdo u toho nepřemýšlí.. Btw stále mám save na tu akci s přehradou tak třeba někdy az tě naberou zpět :D
Teczka83
Parádní rozhovor. Odstavce, trošku barviček. Rozhovor jako někde na srazu. Dokonce jsou tam otázky i mimo hru, což je fajn. Jinak hráč v pohodě, ale už k němu nemám takovou úctu jako dřív. Za jeho ne tak nedávné chování ke mě. Ví o čem mluvím.
Xena
Rozmýšlam, akú špinu vytiahnem :D
Nie je taký v pohode, ako sa zdá, nemá kamošov, je skúpy na slovo a moc by som neverila tomu, čo tu napísal,... (kto chce vedieť viac podrobností, píšte súkromnú správu).

Keď som ho spoznala, tak som mala naňho riadne nervy, pretože ma dával stále dolu :/ :D. Nie, že by sa to nejako zmenilo :(. Bol to hrozný virtuálny sused..až som kvôli nemu musela skončiť s hrou :/ :D.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17