Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - #tinuska + foto
Skiper
Opäť vás zdravím pri mojom rozhovore. Tento krát som si vybral ako hosťa hráčku z SP. Takže si môžete zobrať pukance a viac sa dočítate nižšie.


Začiatok rozhovoru 11.3.2017 18:42
Koniec rozhovoru 11.3.2017 20:31


@[S]kiP[e]R: Ahoj tinuska. Si moja prvá žena, ktorú som si vybral na rozhovor. Pravdou je, že ich na SP moc ani nie je. Aký si mala pocit po tom, že si sa dozvedela o pozvánke na rozhovor ?

@tinuska: Ahojte, som rada, že som prvá. Pocity som mala zmiešané, pretože predtým som žiadny rozhovor nerobila, takže si myslím, že to bude zaujímavé a že sa niečo nové o mne hráči dozvedia aj keď si myslím, že už viacerí niečo o mne vedia.

@[S]kiP[e]R: Netreba zabudnúť, ale aj na tých čo o tebe nič nevedia. Mohla by si sa nám teda trochu v rámci možností predstaviť ?

@tinuska: Volám sa Kristína a na SP hrám už 2 roky pod nickom tinuska. Môj nick vznikol vlastne z toho, že ma každý oslovuje Tina. Mám 18 rokov a pochádzam z východného Slovenska. Študujem na gymnáziu, ktoré ma až tak moc nebaví, ale dá sa to prežiť, taktiež plánujem ísť na vysokú školu najlepšie niekde do zahraničia.

@[S]kiP[e]R: Na akej vysokej by si chcela v budúcnosti pokračovať ?

@tinuska: Keďže sa od mala venujem herectvu, spevu, moderovaniu a všeobecne umeniu, tak by som rada študovala niečo s týmto zameraním, napríklad média alebo filmovú tvorbu. Ale to ešte nie je isté, moje plány sa často menia.

@[S]kiP[e]R: Takže by sme ťa mohli teoreticky vidieť o pár rokov v TV alebo na covery nejakého tvojho albumu, ak sa teda tvoje plány nezmenia.

@[S]kiP[e]R: Inak okrem tohto nemáš ešte nejaké iné záluby? Venuješ sa umeniu a čo tak fotografovanie napríklad ?

@tinuska: No skôr v tej TV, ak sa to podarí, spevu a hraniu na klavír sa venujem už roky, ale nemyslím si, že som v tom až tak dobrá, aby som sa tomu naplno venovala a zarábala si s tým.

@tinuska: Moje záluby sú spomínané umenie, taktiež zo športov mam rada basketbal, doslova žeriem staré filmy a autá, ako skoro každé dievča mám rada módu, hudbu a vela ďalších vecí.

@[S]kiP[e]R: Móda je klasika pre ženy, ale to, že sa zaujímaš aj o autá tak to zasa nie je. Zaujímaš sa hlbšie o autá tým, že sleduješ závody čo sa konajú alebo iba okrajovo ?

@tinuska: No v autách sa nevyznám zas až tolko ako chlapci, ale najviac sa mi páčia klasické autá, napríklad oblúbený Ford Mustang, Dodge Challenger a vela ďalších, to by sme tu boli dlho, haha. Rovnako rada mám aj motorky a čo sa týka sledovania závodov tak si občas pustím Nascar.

@[S]kiP[e]R: Aký druh hudby počúvaš ?

@tinuska: Môj deň si neviem predstaviť bez hudby, beriem to už za samozrejmosť. Počúvam fakt všetko možné, najradšej mám rock, indie, alternativu, pop, klasiku. Čo nemám rada je rap, nikdy sa mi to nejako nepáčilo, aj keď je to teraz dosť v móde byť gangster a mať cibulu na hlave, hah. Ale zahraničný rap je v pohode.

@[S]kiP[e]R: Chodíš na festivaly, ktoré sa konajú na Slovensku ? Napríklad Pohoda, Grape atď.

@tinuska: Chodila som keď som bola malá, teraz by som šla už možno niekde mimo SK na festival.

@[S]kiP[e]R: Toto mi nedá, že si napísala "je v móde byť gangster a mať cibulu na hlave". Väčšina žien v mladšom veku práve vyhladáva za svoje polovičky mužov čo majú tie cibule na hlave, zúžené rifle na ktorých vidieť všetko a vypadajú všelijako. Ak správne chápem tak sa ti tento trend na mužoch nepáči ?

@tinuska: Nepáči, podla mňa takýto "smiešny" ludia sú len výplod spoločnosti a hladajú niečo, čím by boli zaujímaví.

@[S]kiP[e]R: Čo ty a téma cestovanie ? Určite chodíš cez leto za hranice Slovenska si niekam odpočinúť s rodinu alebo priatelmi.

@tinuska: Cestovanie je súčasť môjho života. Už od mala som cestovala vela kvôli speváckym súťažiam kade-tade po Európe, no a po škole by som v tomto mojom pátraní po svete chcela pokračovať. Jasné je aj to, že v lete nesmie chýbať dovolenka k moru, keďže naša rodina je skôr na letné dovolenky, v zime sme stále doma.

@[S]kiP[e]R: Písala si, že sa venuješ spevu roky, ale o súťažiach až teraz. V akých štátoch sa konali dané súťaže ? Respektíve išlo o známejšie súťaže alebo nie ?

@tinuska: Spievala som niekolko rokov v zbore a spolu s ním sme navštívili niekolko krajín, napr. Belgicko, Holandsko, Nemecko, Fínsko, Pobaltské štáty, atď.

@[S]kiP[e]R: Fúha, celkom dosť štátov. Aj sa podarilo vyhrať spolu so zborom vyššie miesto ?

@tinuska: Vyhrali sme väčšinou prvé miesta, mali sme skvelú dirigentku, ktorá si dala záležať.

@[S]kiP[e]R: Tak to teda gratulujem. Keďže si takto cestovala vďaka zboru a s rodinou máte v oblube dovolenky cez leto pri mory tak ktoré z navštívených štátov sa ti pozdávali najviac ?

@tinuska: Spolu s rodinou navštevujeme stále Chorvátsko, niekedy sa vrátime na to isté miesto aj dvakrát, lebo sa nám tam proste páči (ako skoro každému Slovákovi).

@[S]kiP[e]R: Slovenské more sa teda nezaprie. Vedela by si si predstaviť, že by si tam ostala žiť ? Predsa sú tam iné podmienky a veci, ktoré sa na Slovensku nenachádzajú.

@tinuska: Je tam velmi pekne, ale asi nie. Ja by som rada skôr spoznala západ, keďže som srdcom východniarka, haha.

@[S]kiP[e]R: USA by si išla preskúmať ? Keď nie Chorvátsko tak kde by si si vedela predstaviť žiť ?

@tinuska: Pravdaže, USA by som určite raz chcela navštíviť, kludne by som si tam vedela aj predstaviť svoj život a keď nie USA tak možno nejaká zo Škandinávskych krajín.

@[S]kiP[e]R: Zas a znova klasická otázka. Ako si sa vlastne dostala na SP ?

@tinuska: K superparbe som sa dostala cez svojich spolužiakov, ktorí ma zavolali, nech si s nimi zahrám, no a už to sú 2 roky a hrám len ja.

@[S]kiP[e]R: Hrávala si ešte predtým hry na PC alebo iné konzolové hry ?

@tinuska: Predtým som hrávala málo kedy csko, heroes, nfs, rôzne strielačky a staré hry, na sp taktiež zájdem len občas.

@[S]kiP[e]R: Takže dá sa povedať, že dajakú gaming skúsenosť už máš.

@[S]kiP[e]R: Inak vlastne čo ty a pohlad ludí z SP na teba. Nepíšu ti niekedy, že si fake alebo podobné veci ?

@tinuska: Myslím si, že som velmi úprimná, tak ako v realite tak aj na SP a nebojím sa niekomu povedať, čo si myslím, aj keď to niekedy nie je pekné. Pravdaže sa nájdu aj takí ludia, ktorí si doteraz myslia, že som chlapec, ale to ma nejako netrápi. Je vela ludí, ktorí so mnou aj volali a presvedčili sa o tom, že to nie je pravda.

@tinuska: S vela hráčmi zo SP som v kontakte aj mimo SP, na FB, Instagrame, Snapchate, ostatní nech si myslia čo chcú.

@[S]kiP[e]R: Takže sa určite našlo dosť ludí čo ti neverili pohlavie. Na druhú stranu sa určite našli aj internetoví baliči alebo sa mýlim ?

@tinuska: Našli sa aj tí, ale väčšinou si z nich robím len srandu, v podstate vždy keď prídem na SP, tak sa snažím baviť ludí, aby sa so mnou nikto nenudil, haha.

@[S]kiP[e]R: Takže máte smolu pleby. Keď sa teda snažili príde otázka k veci.

@[S]kiP[e]R: Si sama alebo nie ?

@tinuska: Áno som.

@[S]kiP[e]R: Teraz majú teda ešte nádej.

@[S]kiP[e]R: Naspäť ešte k SP. Hráš tu dva roky ako si spomínala a snažíš sa baviť ludí. Do AT by si nešla ? Mala by si tam možnosť baviť ludí vďaka akciám atď.

@tinuska: Asi skôr nie, viem, že by som na to nemala čas resp. nechcelo by sa mi to, napr odpovedať niekomu na blbé otázky, alebo rozdávať deťom bany (nič proti AT, ja chápem, že aj to musí niekto robiť), ale toto proste nie je pre mňa.

@[S]kiP[e]R: Takže ísť do AT = nula bodov. Ako prebieha tvoj deň na SP ? Hráš aj na strane gangov alebo si tam chodíš len oddýchnuť a porozprávať sa s ostatnými ?

@tinuska: Záleží od toho, kto tam je a či sa mi tam chce byť dlho alebo krátko. Gangy nepodporujem, podla mňa je to blbosť, zbytočné konflikty medzi hráčmi. Ako si spomenul, chodím si tam len oddýchnuť, posrandovať s hráčmi a tak.

@[S]kiP[e]R: Chill, sranda a job. Takže sa na SP iba držíš vďaka pár osobám s ktorými si rada pokecáš.

@[S]kiP[e]R: Hráš tu dva roky ako si písala, ale musím ti položiť jednu otázku. Aký je tvoj pohlad na SP na teraz a ten čo bol pred dvoma rokmi ?

@tinuska: Myslím si, že pred dvoma rokmi to bolo lepšie, mala som tam viac kamošov, nehovorím, že teraz nemám, ale mám na to lepšie spomienky. Čo sa týka detí, tak tie tam boli, sú aj budú.

@[S]kiP[e]R: Myslíš si, že SP má ešte vela do budúcnosti ponúknuť hráčom alebo to pôjde iba dole vodou ?

@tinuska: Podla mňa je na SP už tolko možností a vecí, že sa to bude už len zdokonalovať, neviem.

@[S]kiP[e]R: Keby si mala zmeniť jedinú vec na SP, čo by to podla teba bolo ?

@tinuska: Asi by som "pretriedila" trošku admin team, lebo niektorí sú tam zbytočne.

@[S]kiP[e]R: Tak ja ti ďakujem a čas na rozhovor. Chcela by si niečo odkázať čitatelom alebo dotyčnému z SP ?

@tinuska: ďakujem ti za tento rozhovor, bolo to zaujimavé a dúfam že sa čitatelia o mne niečo nového dozvedeli. Odkázať nechcem nikomu nič, neznášam vás všetkých, peace.




img.tpx.cz/uploads/ttiinnuusskkaa1.jpg



img.tpx.cz/uploads/d54fgd65g4f65g4.png




Rozhovor vytvorila Špina SP - [S]kiP[e]R
Hosť na rozhovore - tinuska



ďakujeme za pozornosť.

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 10:33
Geroj
no ako poznáme sa fest dlho a niektoré veci som fakt nevedel, takže rozhovor určite na mieste, ale asi by sme k tomu došli keby naša konverzácia nevypadá nejako takto

Citácia
[20:48:50] cbg.geroj: :DD ja skapem :D
[20:48:54] Tina: :D:D merovod
[20:49:01] Tearsko: odmeraj si kelko vody sa ti vojde do cypky
[20:49:01] Tearsko: :DDD
[20:49:09] Tearsko: mozes ist robit odmerku mame do kuchyne


lubi sa mi že sa neberieš tak vážne až premotivovane Smile

PE A TE A TE A PE A A TE PE
FleX_
Bravo :D pekný rozhovor môj oblubený moderátor a zaujímavý hosť ;)
Tina
Geroj, ďakujem za názor, aj horšie veci sme popísali na skype :D som tu už 3 dni, je to tu skvele, mam to tu rad. Kappa
Szelby
Pěkný a zajímavý rozhovor , určitě pokračuj Good job!
Szelbovsky Cool
mitask0
Konečne dobrý rozhovor, nie ako tvoj menej schopný ba až priam neschopný kolega Niko.
Hráčku síce nepoznám ale z rozhovoru pôsobí inteligentne rovnako ako aj ja, čo je velmi skvelé, rád vidím na SP inteligentných ludí.
Nosferatu
Tak s tebou se tinusko znám už nějaký ten Pátek a dokonce jsme spolu i volávali co si pamatuji. jazyk Než se stala taková jedna ejhle kravina, ale tak to už máme vyřešeno. :D
Každopádně abych tady nepsal kolem a kolem, tak rozhovor je super, opravdu pěkně rozvedený a je tam hromada informací, což je super.
Na to, že tě znám už opravdu nějakou dobu, tak spoustu věcí jsem netušil a dozvěděl jsem se je právě až teď.
Opravdu nemám co vytknout skvělá práce, velmi dobře se mi to četlo.
Tak ať se vám daří. jazyk
A Tinusko, tobě ať to všechno vyjde. Smile
Skiper
flex, šelby, nosfe - dík

mitasko - aj by som dačo k tomu tvojmu napísal :D
NiKo_
Vydarený rozhovor.
Super práca a dozvedel som sa vela dôležitých veci o Tinuske. Smile
Skiper
Citácia
NiKo_ napsal:

Vydarený rozhovor.
Super práca a dozvedel som sa vela dôležitých veci o Tinuske. Smile

Vcelku aj ja, dík
Pandy
Ahojky,
na serveru tě pozoruju taky už nějakou dobu, a myslím, že patříš k té lepší části hráčů na SP. Jen poslední dobou trošku provokuješ, ale kdo to kdy nedělal že.
Jinak vždycky mě zajímalo co jsi zač, takže díky za tenhle rozhovor, kde jsem se toho dozvěděla celkem dost.

Citácia
Keďže sa od mala venujem herectvu, spevu, moderovaniu a všeobecne umeniu, tak by som rada študovala niečo s týmto zameraním, napríklad média alebo filmovú tvorbu


Škoda, že na Slovensku, tady v Čechách bych ti mohla něco "dohodit" mám pár kontaktů v mediich. Ale smůla no. :D
Tak když Ti to vyjde tak dej vědět.
A jestli ta fotka je opravdu tvoje, tak to klobouk dolů. Potkat Tě na ulici, těžko bych o Tobě řekla, že hraješ na SP. :D
Jiry
Zajímavej rozhovor, ale samozřejmě já jsem byl lepší host, že Smile)))
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Skiper
Citácia
Wery napsal:

Ahojky,
na serveru tě pozoruju taky už nějakou dobu, a myslím, že patříš k té lepší části hráčů na SP. Jen poslední dobou trošku provokuješ, ale kdo to kdy nedělal že.
Jinak vždycky mě zajímalo co jsi zač, takže díky za tenhle rozhovor, kde jsem se toho dozvěděla celkem dost.

Citácia
Keďže sa od mala venujem herectvu, spevu, moderovaniu a všeobecne umeniu, tak by som rada študovala niečo s týmto zameraním, napríklad média alebo filmovú tvorbu


Škoda, že na Slovensku, tady v Čechách bych ti mohla něco "dohodit" mám pár kontaktů v mediich. Ale smůla no. :D
Tak když Ti to vyjde tak dej vědět.
A jestli ta fotka je opravdu tvoje, tak to klobouk dolů. Potkat Tě na ulici, těžko bych o Tobě řekla, že hraješ na SP. :D

To zvyčajne takto "dohadzuješ" fleky ludom čo nepoznáš ? :D Dohoď aj ostatným.

BTW:odkazuje ti, že by brala TV NOVU a na foto je ona :D


Citácia
Jiry_ napsal:

Zajímavej rozhovor, ale samozřejmě já jsem byl lepší host, že Smile)))

Neasi, jiry odštartoval moju kariéru Boss
Pandy
Citácia
Keďže sa od mala venujem herectvu, spevu, moderovaniu a všeobecne umeniu, tak by som rada študovala niečo s týmto zameraním, napríklad média alebo filmovú tvorbu


Zřejmě tady někdo nepochopil srandu, ale to nevadí. Tvůj problém. A kdo by chtěl do TV HOVNA :D
Skiper
Citácia
Wery napsal:

Citácia
Keďže sa od mala venujem herectvu, spevu, moderovaniu a všeobecne umeniu, tak by som rada študovala niečo s týmto zameraním, napríklad média alebo filmovú tvorbu


Zřejmě tady někdo nepochopil srandu, ale to nevadí. Tvůj problém. A kdo by chtěl do TV HOVNA :D

Tá sranda asi niekde zaostala.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 20