Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Legendary Homies - 1.12. 2019
Baseball
Gang znovu založen. Na žádost odemykám.
RaTy_
Aktualizace.
Deminger
Konecne konkurencia. Som rad,ze ste s5
RaTy_
Diky, i já jsem rád, že se furt držíte, víc toho v g systému není.
Upravil/a RaTy_ dne 25.09.2018 08:53
vajcak
Super vizitka super gang hneď ako budem mať opravený komp si podam prihlášku
Twixo38
Kvalita gangu sa ukazuje i pri prvej sezóne Lol

Som rád, že som mohol byť v gangu od začiatku a teraz pri znovuzrodení.
zorys
Byl jsem v gangu kousek po založení a vždy jsem s gangem držel až po konec gangu 14.9.2017, gang jsme vybudovali všichni jednotným měřítkem, nikdo víc nikdo méně. Nebyl to ovšem skill co nás držel pospolu, ale především komunita, myslím si, že hlavně naše komunita nás držela na vrcholu všech gangů, žádný gang ani zdaleka neměl takovou skvělou komunitu, někteří můžou namítat samozřejmě, že např. west nebo tak, ale věřte mi. Nikdo neměl lepší komunitu jak my, každý se bavil s každým a krom nějakých občasných záseků nikdy nebyl problém v naší komunitě, nikdy nikdo od nás nevynášel a měli jsme naprostou moc nad SP Gang Systémem, udělali jsme spoustu špatných věcí např. Kauza LCF či nabourání se do WSTL webu, ale furt jsme byli jedni z nejlepších či ne ty nejlepší. Respektově jsme na tom nikdy nebyli nejlíp, furt tu bylo SR, které drželo asi dva roky Respekt a vůbec nebylo aktivní, díky sezonám se konečně ukázala kvalita gangů.

Do gangu jsem se dostal čirou náhodou, původně jsem chtěl jít do westu, protože Nurburing dostal ban za krytí obcházeče a náš gang Kessinger Dei zrušili, protože majitel měl ban. Nurburing, Zetko a ostatní z toho gangu měli úmysly jít do westu a já jsem chtěl s nimi, držel jsem se svojí partou, ale udělal jsem dost anarchickej krok a šel jsem do Legendary, říkal jsem si, že to bude tak týdenní gang max, že tam déle nezůstanu a půjdu do westu budovat svoje jméno, ale v LH se mi velice zalíbilo a zůstal jsem tam, a dokonce jsem se obrátil oproti westu a vybudoval si lepší jméno proti Westu jako s Westem, bojovali jsme nepřetržitě asi 3 měsíce o územka, vím, že to není obrovská doba, ale zkuste si bojovat skoro každý den o území 3 měsíce vkuse, to už je trochu náročnější. Územka se tenkrát začaly brát díky mě víceméně, pomatuju si stále, jak mi to AUre připisoval jak extrémní chybu, že ratyho takového ko*ota jako jsem já poslouchá, nakonec se ukázalo, že můj nápad zmocnit se celé mapy a ukázat všem naší dominaci nebyl vůbec špatný a fungoval skvěle. Územka nás udělaly tím, čím jsme byli. Území bylo to, co nás drželo pospolu a vedlo nejvíc na vrchol. Nikdy se naše komunita nepřestala bavit, stále jsme se bavili, stále jsme přemáhali nejlepší gangy té doby a především, nikdy jsme nepadli, jen jsme zmizli z povrhu, ale stále byli tu, stále dokud tu hráli lidi z původního Legendary, tak LH nikdy nepadlo. Přenášeli jsme odkaz LH dál a dál a ukazovali všem, co jsme zač, lidi z Legendary byli v jednu dobu nejlepší sawneři na SP dokonce stále jsou až na vyjímku Rivala, čest jemu. Gang se nám zrušil bohužel kvůli přenášení RS, ale SP byla mrtvá a nikdo z původního LH už nehrál. Naše založení přesně po roce bylo něco úžasného pro nás. Popi brečel na TSku jednou, že mu hrozně legendary chybí a vše, že naše komunita byla něco víc jak jen gang, byli jsme rodina. Nakonec i přes to, jak moc ožralý byl, tak možná měl i pravdu. Nepadneme. ♥

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
RaTy_
Děkujeme všem
Upravil/a RaTy_ dne 03.10.2018 19:21
MaTy
Sice tento gang nemám moc v lásce, ale pořád je to kvalitní gang i když ty lidi v něm některé nemusím. Vizitka topova, zoruv příběh je taky top, nemám co vytknout až na ty vyhrané sezóny, už s tím musíme něco udělat, abyste měli konkurenci xd. Jako gang je to kvalitní, přeju úspěchy i nadále, čau čau.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
RaTy_
Děkujeme. Otevíráme nábor do gangu!!
GreenStreet
Je to strop B)
Yoistik
Už jednou jsem komentoval vizitku, ale to už je 7 měsíců zpátky, v té době jsem ani nečekal že se vůbec někdy stanu členem toho gangu. Chtěl bych se tu vyjádřit jako Zoro a vzít to ze svého pohledu.

Psal se den 10.2. ,založení gangu při kterém jsem dokonce i byl a stál doslova při gangu :D v té době jsem si nepomyslel, že se toho tolik stane a že bude nějaká konkurence proti Westu, čekal jsem, že to bude jak u NT..ale pravda byla opakem. Po pár dnech po založení se začala vojna West X Legendary :D Na ty boje nikdy nezapomenu, i když jsem byl v té době proti LH.. Říkám si, kde jsou ty časy když se bojovalo o území 18 vs 18 :D a kdy skoro půlka LH dostalo ban xd. Po několika odbojích West prohrál vojnu. Na začátku Dubna jsem dostal Kick z Westu..chtěl jsem si podat přihlášku do LH, ale říkal jsem si..že když jsem z Westu tak by mě tak nikdo stejně nechtěl, tak jsem se na to vysral a založil si vlastní gang aby začal trénovat... Za nějaký čas jsem se začal bavit s Lagzem. Za necelý měsíc se West zrušil..jak nečekané :D:D:D no a o pár dní jsem zrušil i já gang protože jsem neměl s kým jezdit. Než jsem gang zrušil, tak mě lagz přesvědčoval abych si podal přihlášku do LH, ale furt jsem říkal,že se tak stejně nedostanu...ale tak zkusil jsem to. Celkem jsem byl zaskočený. Dostal jsem od všech ANO a tak jsem se stal členem. po Měsíci a půl v gangu a začínají letní prázdniny..aktivita gangu klesá a není kdo aby měl gang...nakonec gang dostal Dajas...v té době byl ještě admin..nevím co se potom stalo, ale Dajas odešel během vteřiny a gang dal mě. když jsem mu psal co se děje..tak mi řekl, že se bude banovat :D k banum nikdy nedošlo :D:D:D Nakonec jsem psal RaTymu co se stalo a řekl mi ať ten gang teda hlídám já. Dostal jsem jeho důvěru a nezklamal jsem ho. Gang jsem se snažil držel co to jen šlo. Nakonec jsme přišli o územka kvůli male aktivitě. Na konci Srpna přišlo FAKE zrušení gangu :D popravdě jsem nečekal, že by můj plán někdo podpořil..ale klobouk dolů, vydařil se až moc dobře, na chvíli každý věřil že je zrušen. V Září RaTymu SP přestala bavit kvůli tomu, že nebylo proti komu jezdit a chtěl si dát permu..a tak se spekulovalo o zrušení gangu. Byl naplánován přesný den zrušení..a nakonec se to nepodařilo...protože Já, RaTy a Sbq jsme začali přenášet RS do Zorového gangu => Gang nám zrušil dne 14.9 Johnny a RaTy dostal Perma ban a Já s Sbq jsme dostali ban na 50 za spoluúčast. Byli to fakt krásné chvilky které jsme si já osobně užil a jsem rád, že jsem mohl být v tomto gangu do polední chvilky. https://youtube.com/watch?v=Hiz_0of7HHs


Po roce RaTy dostává UB a zakládá opět Legendary. Skoro všichni členi bývalého LH se opět sešli v jedno gangu. Momentálně jsme na vrcholu, vyhráli jsme dvě sezony a určitě bude i ta třetí a mnoho dalších.

Tímto bych chtěl poděkovat RaTymu za všechno a hlavně, že jsem se mohl stát členem gangu.

#LEGENDARYNEPADNE
Upravil/a Yoistik dne 28.11.2018 11:00
savage
Som v gangu iba krátko,ale už po pár chvíľach mi bolo úplne jasné,že som prišiel medzi ľudí ktorí sú na úrovni a tak to aj vyzerá. Som rád,že som členom a ľutujem tých čo odišli. Myslím,že jednoznačne gang bez konkurencie,či už čo sa týka sezón,alebo čohokoľvek iného.
RaTy_
diky všem, jsem rád, že jste v gangu a ty diky yoistiku, ze jsi mě a Vojty tenkrát nezklamal
Upravil/a RaTy_ dne 10.01.2019 09:58
RaTy_
přidané vyhrané sezony
fIoW
Dík za možnost, snad jsem tě nezklamal a přeju hodně štěstí. *COOOOL*
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
RaTy_
novým šéfem gangu společně s vojtem se stal DaJaS (vizitka zastaralá, ale snad to někdy aktualizuju)

Sloučeno 30.11.2019 20:36:
Gang bude zítra - 1.12. 2019 kolem 16:00 zrušen. Více bude na gang webu v novince.
Upravil/a RaTy_ dne 01.12.2019 11:16
checkm8
Press F to Pay Respects

img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
savage
bude vam luto
RaTy_
takže dneska kolem 16:00
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 13