Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Putin. Vizitoš [New Nick]
HARS
Ahoj, na serveru tě moc neznam takže nemůžu soudit. Ale k vizitce: obsahově je skvělá ale graficky to uzuž rict nemůžu :D zvolil bych nějaké pěkné nadpisy a rozhodně míň barev. Jinak GL v životě i na SP Smile

//e: Trochu sem poznal. Níčí convoye takže zatim nic moc.
Upravil HARS dňa 07.04.2017 19:57
Rich
Ahoj na serveri ťa poznám ako hráča ktorý poradí nováčikom dobrá cesta ;) Ale vadí mi že keď sa ide proti niekomu tak ty sa s radosťou pripojíš.Vizitka chabá nezaujala ma.
Nech sa ti darí v realnom živote Hi
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Szelby
AHoj , pěkná vizitka možná by to chtělo zapracovat na grafice , ale každému dle svého gusta Smile Jsi pohodový hráč , ve večerních hodinách je s tebou i sranda takže pohodka. Nejsi problémový takže si dej bacha ať tě nestahnou ostatní jedinci Smile uží si léto jak se sluší a patří a neproseď to u PC :D pac a pusu Hi king
Szelbovsky Cool
Fantasy97
Hars: Tak nadpisy dělat neumím bohužel možná někoho zkusím kontaktovat jestli by mi je neudělal :D každopádně cením si že se ti líbí aspoň obsahově takže za to dík a ať se daří i tobě Smile

Rich: Čau Rich. Vždycky sem rád pomáhal nováčkům a vždy tomu tak bude a jak si psal že se s radostí připojím k hádce, tak tomu tak není já sem nekonfliktní hráč ve většině případech a když se mi něco nelíbí tak si napíšu svůj názor toť vše. K vizitce vím že není Top ale aspoň něco časem jí vylepším jazyk ať se daří i tobě Díky

Szelby: Čauves Szelby. Dík že se ti vizitka aspoň trochu líbí na grafice zkusim zapracovat. Tak to sem rád že je semnou i sranda snažim se a pohodový hráč no.. tak hraju jak hraju no jazyk A neboj nikdo mě nikam neztáhne každopádně i ty si užij léto naplno Smile Dík za koment
As3
Vizitka pěkná, grafika není ani potřeba, hráč celkem v pohodě, na serveru tě občas vidím
a žádnej problém jsem neměl :D
Pandy
Ahojky, tak přece jen sis udělal vizitku. Nebudu psát že je to vizitka krásná co se týče grafiky, protože oba víme, že na tom ještě budeš pracovat Dloubu se v nose
Pokud budeš chtít klidně Ti pomůžu, poradím se vším co budeš kolem toho potřebovat.

Ale co se obsahově týče, tak jsem se dozvěděla hodně věcí co jsem například o tobě nevěděla. Jsem ráda, že je tu opět někdo nad 18+, protože ten náš firemní chat vážně není proč nižší věkovou kategorii Sex

Jinak jsi dlouhodobý člen mojí firmy a taky její tahoun. Kort v pozdních nočních hodinách, kdy mi tam děláš společnost. A taky si vážím, že mě máš jako oblíbeného admina, když většina chudáků tam jen nadává Kytka pro tebe

Btw. s tím pomáháním nováčkům a celkově hráčům máš pravdu, kolikrát mi dost pomůžeš s tím, když někdo potřebuje poradit. Rozhodně v tom nepřestávej a třeba se jednou dočkáš toho, o čem jsme se bavili. Hi
Fantasy97
As3: Díky že se líbí! To sem rád :D

Wery: Wery tebe sem si hodně oblíbil a to né jen kvůli tomu že máš místo penisu vagínu :D Si strašně přátelská a mě sympatická a co se týče firemního chatu tak tam fakt nepatřej nějaký 13ti letý děti :D A jestli by jsi mi pomohla s nadpisy tak to bych byl jen rád nechce se mi někdo moc hledat a vím že ty nadpisy umíš ale nemusím to mít hned jazyk A sem rád že jste se dozvěděli o mě něco víc. A stím pomáháním: Když můžu tak pomůžu SmileA doufám že ti firma vydrží ještě dlouho sem tam spokojen!! :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov
12%