Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

WEYN - Update 3.5.2017
WEYN
.....
Upravil/a WEYN dne 07.10.2018 00:02
Domes
Díky za označení oblíbeného admina! :D Jsi v pohodě hráč dá se s tebou popsat nebo pokecat :D:D hodně štěstí! Smile

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Pegasus
A ja som si lámal hlavu kto si. No jasné kuknem na fotku a vidím :D zdar WEYN , teba si ešte pamätám keď si mal LV Airlines a TSko superpařby v pohode týpek a tak isto aj v pohode hráč. GL v gangu (zároveň aj na SP :D) a hlavne v realu.

-cs
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24256
apolo14
Ahoj,
ze serveru tě neznám jelikož jsem tě tam asi neviděl nebo jsem prostě slepej :D No do teď jsem vůbec gangy neřešil tak možná je to tím. Ale vizitka pěkná. A to auto ? Tvoje ? :D Taky si budu kupovat BMW mega se těším :D Gl in real life a také na SP Smile
safty
Ten yung lean afghanistan za to davam big (y), konecne niekto kto si ide aj nieco taketo hh
fIoW
Vole zdar ty trablkmejkre, ten nick k tobě tak sedí jak ke mě jídlo, nevím kde ses tady vzal out of no where každopádně dík za označení obchodníku Kappa Jestli chceš nadpisy napiš mi SZ.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Szelby
špatná vizitka , fejk info , no prostě postava weyn je celkové celá vymyšlená , neměl by ses stydět za svůj život , a nemusíš si tu hrát na něco víc. Je mi líto že si musíš udělat druhou tvář abys zapadl na SP a nevypadal no .... domysli si.

Takže snad většina poznala co si zač. Měj se Hi

#Exekuce
Szelbovsky Cool
Panzer
Citace
Szelby napsal:

špatná vizitka , fejk info , no prostě postava weyn je celkové celá vymyšlená , neměl by ses stydět za svůj život , a nemusíš si tu hrát na něco víc. Je mi líto že si musíš udělat druhou tvář abys zapadl na SP a nevypadal no .... domysli si.

Takže snad většina poznala co si zač. Měj se Hi

#Exekuce

To píšeš jak kdyby to byl tvůj druhej profil ty drivere :D :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů
12%