Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » PC poradna » Viry
 
Jiný antivirový program
Teczka83
Zdar,
v kompu mám Eset. Byl v pohodě, aktualizoval se, fungoval tak jak má. Poslední dobou ale blbne. Pořád mi hlásí, že virová databáze je zastaralá. Hlásí to i potom co to aktualizuju ručně. Na podpoře si s tím neví rady (je to origo).
Máte někdo nějakou radu? Případně jiný antivir? I placený. Hlavně aby ho uměl ovládat i normální uživatel a nebylo k tomu potřeba umět jadernou fyziku. Díky.
DanyaS
Jako já jsem líný prase, od tý doby co mě vypršelo AVG tak jsem si tam dal nějakej Windows Defender.. :D Zkus to AVG s tím jsem neměl problémy. A pokuď nevědí co s tím na podpoře tak si refundni prachy, ne?
Gargy
SUPERAntiSpyware najde skoro vše je zdarma, stačí každý týden s ním otestovat počítač a jsi pohodě.
cechyy
Mám Kaspersky Internet Security , je to super antivir , šlape to všechno jak má , je sice placenej na g2a ho seženeš do 300 ,- kč , ale kup si hlavně ten ,který ti chrání celý PC a né jen to co stáhneš z netu , jsem sním spokojenej do 300,-kč za rok , podle mě slušná cena.
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Tearsko
Na jednom PC v robote ktoré spravujem boli problémy ktoré ty popisuješ a tam bol malware ktorý to blokoval. Skús otestovať PC nejakou utilitou na malware.
Teczka83
Zkoušel jsem to otestovat a podle všeho je absolutně čistej. Nejvíc mě štve, že ta hláška o tý databázi mi vypne i hru. Jinak jsem zkusil počítač i vyčistit různejma prográmkama a pořád stejný. Z Esetu už mi poslali mail, že momentálně není nikdo k dispozici, kdo by to řešil a v úterý se tim prý budou zabývat. Na to ale já jim se**.

Edit: Vyřešeno. Odinstalováno a nainstaloval jsem ten co navrhnul Gargamel. Zatím funguje a tváří se tak že ho zvládnu snad i používat. Díky za radu Smile
Upravil/a Teczka83 dne 29.04.2017 20:35
Interstellar
SUPERAntiSpyware neposkytuje trvalú ochranu, iba vymazávanie vírusov, takže sa môže stať, že ak niekedy zabudneš skenovať, alebo sa ti proste nebude chcieť to skenovať každý deň, tak sa ti do PC niečo dostane a môže to urobiť bordel skôr, ako to odstrániš, takže by som doporučil MalwareBytes, mne pri problémoch s PC pomohol a dokonca poskytuje aj trvalú ochranu, takže žiadne skenovanie každý deň.
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
5%
Nábory
9 Hlasů
10%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
8%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16