Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Ondrah98 #2
Mordis
img.tpx.cz/uploads/Rozhovor%20s%20Ondrahem.png






Mordis: Čest Ondrahu, díky žes přijal mé pozvání udělat s tebou rozhovor, jaký z toho máš pocit?

Ondrah: Čest! Nemáš za co děkovat, protože za to schytáš akorát hejty, že co sis to dovolil si vybrat mě... Ale třeba ne.
Nějaký extra pocity z toho asi nemám, jeden rozhovor už jsem absolvoval, tak asi vím, co čekat. Uvidíme, jestli se s tím očekáváním trefím.

Mordis: Některé otázky budou na delší lokte, ale začneme hezky popořadě.
Jak jsi se dostal na SP? Věděl jsi že to bude ten server který budeš hrát ještě mnoho let poté? Nebo jsi hledal dál?

Ondrah: No jak jsem se dostal na SP, prostě jsem se připojil a bylo to... Ale na to se asi neptáš.
V podstatě se to dá shrnout tak, že se ke mě dostalo někdy v roce 2013 CD se hrou, jakože fakt originál, tak jsem si řekl, že proč si nezahrát.
Jenomže singl mě v té době prostě nějak nepohltil, tak už ani nevím jak jsem se dostal k multiplayeru. Se SP to bylo jednoduchý, prostě jsem napsal do googlu něco ve stylu "SAMP CZ/SK server" nebo "SAMP server list" a šel jsem prostě tam, kde bylo nejvíc hráčů. Nebral jsem to nějak extra vážně, prostě jsem se chtěl vyblbnout. Dokonce jsem si stáhl S0beit a spawnul si pár aut... V té době za to byla perma, ale to jsem asi nějak neřešil. Permu jsem nedostal a pak už to chytilo rychlej spád. Postupně mě to začínalo bavit čím dál víc a někam se to hraní začalo vyvíjet.

Mordis: Takže klasická cesta.
Cheater Ondrah ano? Co se o tobě ještě nedozvíme :D
Když jsi tedy více poznal mód, cos dělal? Jezdil mise, jen tak jezdil po mapě, nebo jsi byl dokonce "gangster"?

Ondrah: No je to tak, není to nic novýho, sám už jsem to zveřejnil nejdříve pro admin team a potom i pro hráče. Mám to i ve vizitce, ale kdo by to četl... Nic se tam nedozví a pak je tam strašně dlouhej text. A vzhledem k tomu, že někteří neumí přečíst ani dvě věty, tak si nedělám iluze.
Když se teda vrátíme k mé cestě módem, tak mě chytil dozorce, bavilo mě to, dostal jsem se do dobrýho kolektivu firmy a hlavně to i dobře vynášelo. Nikdo o tom ani moc nevěděl, takže to vynášelo tím spíš. To bylo ještě v době, kdy byla za misi pevná odměna 10.000$ a podle platu ve firmě člověk dostával obvykle 8.500$, protože platy byly prostě 85% a ne takový zhovadilosti jako 99% dneska. Někdy v té době jsem si i udělal levely, tenkrát jich bylo 168, ale pořád jsem se zabýval tím dozorcem. Vlastně dodneška tam mám jedny z TOP bodů. Gangster jsem rozhodně nebýval, levely s gang bodama jsem přeskakoval, nějak mě tohle nechytlo. Hlavně ten kolektiv tam podle mě není zrovna dobrej. Jasně můžeš tam mít pár fajn lidí, ale ti ****i mi za čísílka v kolonce respekt fakt nestojí. Ono kdo by potřeboval "respekt" ve 12 let staré hře? Ten koho nerespektuje ani vlastní obraz v zrcadle? Nechci to odsuzovat, koho to baví, ať si to dělá, ať mě s tím neobtěžuje blbejma kecama a budeme v klidu...

Mordis: Plat 85% jojo, v tu dobu firmy i něco vydělaly.
Takže pro tebe bylo osudné zaměstnání Dozorce, to je zajímavé, už jen proto že ho moc lidí nedělá.
S gangem máš pravdu, opravdu není o co stát. Ale proti gustu žádný dišputát.
Všichni víme že jsi byl adminem, vcelku dlouhou dobu, co tě přimělo podat si žádost do AT? Prostě jsi si řekl "Zkusím to"?

Ondrah: Já byl admin?

Mordis: Tak samozřejmě, co já vím měl jsi hodně "funkcí" třeba Správce Firem či Správce Podvodů...

Ondrah: Dobře no, asi hodně lidí by na to rádo zapomnělo, ale to je jejich boj. V lednu 2014 byl otevřen nábor, tak jsem to zkusil. Nemáš vůbec co ztratit, ale když seš ****, tak si uděláš krásnou ostudu, protože přihláška něco vypovídá a občas je to dobrý čtení, pobaví to. Nicméně my měli přihlášky myslím v hide, ale to pro mě vůbec nebylo podstatný. Zkusil jsem a vyšlo to, tak jsem se té šance snažil chytit a nemyslím si, že to dopadlo nějak extra špatně. Samozřejmě tenhle názor asi hodně lidí nesdílí, ale to je mě docela jedno, až budou mít argumenty, tak se můžou ozvat. Ještě se nikdo s argumentama neozval jen tak mimochodem... Funkcí jsem posbíral docela dost no, začalo to těma firmama, pokračovalo různejma porotcema, ticket operátorem nakonec to byl i ten správce podvodů, když se Tumik dostal na post hlavního. Ono z těch podvodů to už není k hlavnímu tak daleko, několik hlavních adminů šlo právě touto cestou...

Mordis: Tvůj "příběh" v AT je opravdu rozmanitý a dlouhý. Mě však zajímá ta poslední "funkce" a to Hlavní administrátor.
Jaké jsi z toho měl pocity? Najednou být hlavním...
Nechybí ti to? A proč jsi vůbec odešel z tohoto postu a celkově ukončil působení v AT?

Ondrah: Z prvu z toho máš trošku pocit extrémní zodpovědnosti, ale ono to není tak žhavý, to máš jako se vším. Zjistíš si mantinely a pak v nich můžeš velice jistě jednat. Nicméně si myslím, že tohle moje "povýšení" víc vnímali blbci bez argumentů se spoustou problémů se mnou, řešili to snad víc než já... Chybí nebo nechybí, to je těžká otázka. Chybí mi ta super spolupráce s Tumikem a později i Nosfem, chybí mi i ta možnost tu něco měnit snad k lepšímu, ale když se tak dívám na to, co se teď řeší, jak moc stupidit musíš řešit, tak tohle bych už asi nechtěl, hlavně bych už asi nechtěl zažít to, že se tu o něco snažíš a ve finále seš u toho č**ák. Jasně, když ti tohle řekne nějaký děcko, protože mu máma zakázala koupit si lízátko a on si tu zlost jde vybít na internet, tak to fakt neřešíš, ale pokud tu pro někoho "pracuješ" a on tě má v lepším případě na háku a v tom horším z tebe dělá šaška a podkopává ti nohy, tak to fakt ne. Díky... S tím vlastně souvisí i můj konec, kromě jiného, ale tohle je asi hlavní důvod. Zkrátka jsem přišel o iluze, že se tu dá něco dělat. Pokud by to bylo prohnilý zespoda od hráčů a případně řadových adminů, tak to se dá vyřešit ať už po dobrým nebo po zlým, ale když ti dupe na hlavu někdo, kdo by ti měl být vděčný, tak to ztratíš náladu velice rychle...

Mordis: Já jsem tě zažil je pár měsíců jako helper takže nemohu soudit, avšak vím že spolupráce mezi tebou a Tumikem byla vždy na 1 a cokoli věděl jeden z Vás, okamžitě věděl i ten 2.
Komunikace je dle mne základ všeho a tu jste oba zvládali bez problémů.
Rozumím tvému odchodu a v celku mě to zaskočilo, to pak člověk opravdu ztratí jakokouli chuť cokoli dělat.
Velké množství lidí na tebe nadává, nemá tě rádo. Jaký z toho máš pocit a jak to vlastně celé začalo?

Ondrah: S tou komunikací máš naprostou pravdu, už jenom protože to říkám sám... Upřímně, baví mě to a mám z toho srandu. Samozřejmě dost záleží, proč má daný hráč problém a jak ho prezentuje. Pokud je někdo tupec a nadává na co vidí a nenajde příčinu té chyby a za jeho trest může ten, kdo ho trestal a ne on sám, tak s takovým to nemá smysl. Z takových mám regulerně srandu a baví mě to, i když občas je to spíš smutný. Pokud mě někdo nemá rád pro nějaký můj názor nebo chování a umí to slušně podat, umí si to obhájit, tak se můžeme bavit úplně jinak. Pokecáme, většinou zjistíme, že oba nejsme takový blbci, jak si myslíme a jdeme si po svým. Člověka, co má názor, umí si ho obhájit a má smysluplnou motivaci tento názor prosazovat, toho budu vždycky respektovat, byť se zrovna nemusíme mít v lásce... Jo, kde tohle začalo? To sám nevím, ale jak se do tohohle dostaneš, tak se vezeš, musíš to vzít s nadhledem a přiznám se, že si to občas trošku přiživím, prostě vyzdvihnout, že jsem ten nejhorší. Tohle je třeba názor od jednoho bývalýho admina a protože mi ho slušně podal, tak ho beru, a když se zamyslím, tak má pravdu a o tom to je...

Mordis: To máš pravdu, bohužel těch lidí co mají smysluplný argument není mnoho a poté ztrácíš veškerou sílu s ním cokoli řešit.
Častokrát tě vidím na webu, co tě na něj táhne?

Ondrah: Je to jednoduchý, když mám čas, respektive když sedím za počítačem, tak si ten web otevřu na pozadí, jednou za čas to aktualizuju, něco si přečtu, někoho zdissuju, ... Už to bude takovej (zlo)zvyk.

Mordis: Jo dissy ti jdou :D
Kdybys měl hodnotit současný stav SP číslicí jako ve škole, jakou známku bys dal těmto "bodům"?
- Hráči ( Kolektiv SP )
- AT
- Mód
Klidně můžeš napsat i proč.

Ondrah: Školní hodnocení není nijak vypovídající, ale zase je docela jasný, tak to zkusím...
Hráči - 4, to fakt stojí za prd, ale to neovlivníme, musíme se s tím smířit...
AT - 2, to není tak strašný, když už jsem tam několik z těch lidí prosadil, post hlavních je perfektně obsazen...
Mód - 2 z toho, co může poskytnout takto stará hra je vytřískaný téměř maximum, ale zase když vím, kdo za tím stojí, tak to svádí k troše kritiky, ale zřejmě neobjektivní...

Mordis: Díky, přesuneme se k tvé osobě.
Z vizitky jsem se dočetl že tu strašíš již 19 let, to znamená že skládáš maturitní zkoušky.
Nejdřív mi prozraď co studuješ?
Jak dopadl didakťák z ČJ?

Ondrah: Tak přímo to z toho nevyplývá, ale je to tak... Studuju na gymplu, respketive už ani ne, stačí mi tam teď dojít, třikrát něco říct aspoň na čtyřku a myslet si jak jsem chytrej. Ale to je ještě budoucnost, byť velice blízká. Doufám, že až si to přečtu za týden, tak se budu jenom smát... Didakťák z ČJ, to je už legendární hovadina z dílny našeho milovanýho Cermatu, občas mám pocit, že se zaměstnanci Cermatu generují z řad hráčů na SP, ale to je jedno. Prostě je to banda ****ů a zasloužili by si velkej diss. Jejich úžasný test z češtiny, který se češtiny ani netýká ve velké části, jsem podle neoficiálních výsledků prolezl někde na pomezí 2-3, takže v klidu. Ale oficiální klíč zveřejní, až budou známy výsledky, to bude fakt ještě někdo potřebovat... Logika na nakopání do zadku, ale to je jak na SP.

Mordis: Tak nepředpokládal jsem že bys propadl / přestoupil :D
2-3 z letošního didakťáku není vůbec špatné.
Prozraď nám něco o sobě. Máš sourozence? Domací zvíře?

Ondrah: To je přesně taková ta blbá otázka, na kterou nevíš co odpovědět, protože to buď není zajímavý nebo je to něco, co zveřejňovat nechceš... Vezmu to stučně, sourozence mám, hraje na SP, občas vás dissuje a občas vás přivádí k šílenství při GR. Ono je blbý prohrávat s někým, kdo nic nemá, když vy máte od nitra po tank všechno. Zvíře nevlastním, tahat zvíře do paneláku je pí****na...

Mordis: Proč by to neměo být zajímavé? Alespoň tě poznáme o něco víc.
Máš nějaké hobby? Koníčky?

Ondrah: Protože jsme na herním serveru a nikdo nepotřebuje vědět nic moc navíc. Můžeš se zkusit ptát tímhle směrem dál, ale možná se dočkáš dissu... :D :D :D Ale jako jo, dokážu se zabavit, ale nesnáším takový ty klasický otázky, jak se máš, co děláš a ještě víc nesnáším odpovědi, mám se dobře, dělám tohle a pak tohle. Vůbec nic to o člověku neřekne, spíš to svádí přesně k opaku.

Mordis: Tak nám prozraď jak se máš? Co děláš? :D :D :D

Ondrah: Mám se skvěle a přemýšlím, jak uzemnit někoho, kdo mě tu provokuje... :D :D :D

Mordis: Máš nějaké Hobby? Koníčky? Věnuješ se nějakému sportu?

Ondrah: Zřejmě mám a závodně se ničemu nevěnuju...

Mordis: Jaké žánry filmů sleduješ? Máš svého favorita? teď nemyslím škodovku :D

Ondrah: Obecně asi historický filmy, ale poslední dobou hlavně filmy ohledně povinné četby k maturitě... :D

Mordis: Tak žánr máme společný.
Co posloucháš? předpokládám že blbosti jako RAP to asi nebudou.

Ondrah: No předpokládat by ses mohl naučit líp, od každýho něco a ani tím rapem nepohrdnu, ale musí se mi to líbit, obecně ten žánr neposlouchám.

Mordis: Dobře, zapracuji na tom :D
Co tě v životě nejvíce baví? co tě naplňuje dobrý pocitem / energií? Co rád děláš?
Samozřejmě dissování nechme stranou :D

Ondrah: Bez dissů půjde odpovědět blbě... To je ale bídnej život, pořádně mi to ukažte v komentářích. :D

Mordis: To si piš že ti ten život někdo v komentářích osladí :D
Kdybys měl možnost cokoli co se týče SP změnit, co by to bylo?

Ondrah: Přístup pana majitele k administračnímu teamu.

Mordis: Zajímavá změna.
Kdybys měl možnost a čas vrátit se zpět do AT. Vrátil by jsi se?

Ondrah: Za podmínky, že bych tu jednu věc změnil, tak zřejmě ano. Ale protože jsem na to malej pán, tak to asi nehrozí. Můžete slavit.

Mordis: Lituješ času stráveného na SP? Přineslo ti to něco do života?

Ondrah: Asi toho ani nelituju, co se stát mělo se stalo, tak proč se tím zabývat. Dalo mi to asi to, že většina lidí stojí za velký nic a o to cennější jsou ti normální, na který se můžeš spolehnout. Takových jsem tu pár potkal a nelituju už jenom kvůli nim.

Mordis: Já bych to tady tedy ukončil, jsem moc rád a ještě jednou děkuji za to, že sis našel čas a zároveň ti děkuji za tvé rozsáhlé odpovědi.
Jestli chceš něco vzkázat čtenářům / hráčům, dotoho!

Ondrah: Nemusíš mi děkovat, děkuj pak za ty dissy v komentářích na mou osobu. Jdu si teda sepsat závěrečný moudro...
Zkuste občas použít hlavu k něčemu jinému, než je ochrana krku před deštěm...
Zkuste přemýšlet a k tomu přemýšlení si vytáhněte hlavu z prdele, ono to půjde líp, když nebudete mít hlavu zabořenou mezi půlkama.
A pořiďte si brejle, abyste viděli dál než do /info a kolonky peníze. Dejte mi nějaký pěkný diss do komentářů a jsem zvědavej, jestli se tu objeví někdo z mých "fanoušků" - konečně.
Vždycky se totiž někde objeví prudí, ale jak jim dám prostor, tak se po nich slehne zem. Toť trocha (hodně) arogance na závěr. A pěknej den přeju. Hi

PS - Aneb důležité upozornění:
Mordis: Vyjadřuj se tak, jak to cítíš, případné vulgarity poté vycenzuruju :D
Ondrah: To budeš mít vela práce :D :D
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:42
Panther
Fakt kvalitny rozhovor, ktory som si precital od zaciatku do konca ... sam neviem preco, ale jednoducho som chcel vediet ako to Ondro berie vsetko s odstupom casu ...

Ja som s nim nikdy moc dobre nevychadzal, ale ani mi nikdy neublizil ... vies ono to je tak, ked si obklopeny nejakymi ludmi a stale pocuvas ich nazor, tak si nejakym sposobom podla ich nazoru utvoris ten svoj a pritom to je to cele uplne inak ..

A to bola chyba .. podla mna je praveze Ondro jeden z tych, ktory patria ku tym najinteligentnejsim ..

Najviac ma mrzi, ze sme nikdy nemali tu moznost si to medzi sebou rozumne vydiskutovat a ak sme ju aj nahodou mali, vzdy to skoncilo hadkou ..

Dost tu bolo citovych vylevov .. Mordis rozhovor totalne na hovno, ale tak co od teba cakat :D :D

Ale nie - klobuk dole pred oboma Smile

Pokracuj v tom ...
Upravil/a Panther dne 13.05.2017 20:41
Nosferatu
Tak komentují to mezi prvními, tak jsem si ještě nemohl přečíst moc dissu od tvých fanoušků a vymazaných hlaviček, kteří vůbec nevědí o čem je život a k čemu pořádně slouží to co si nosí na krku, což mi je popravdě trošku líto, protože už ze startu bych se k těmto nevzdělancům, tupcům co nectí autority, nedokážou si přiznat svou chybu a vše hází na druhé rád vyjádřil, ale bohužel ještě mi k tomu nebylo přáno, ale vzhledem k tomu, že vím že jde o tebe, tak mi přáno bude a tohle určitě zde není poslední příspěvek.
A teď celkově k tomu rozhovoru, každopádně si myslím, že Mordis si vybral skvělého člověka na rozhovor, protože jsi jeden z mála co to někam tady na tom herním světě dotáhl a hlavně jeden z mála, který tu svou hlavu dokáže používat, má argumenty a nikdy není **** bez vychování a hlavně bez argumentů a díky tomu si můžeš dovolit to co můžeš a všichni ti co jsou proti tobě si mohou vylízat své zadnice, vzhledem k tomu, že o tobě vůbec nic neví a chovají se k tobě tak jen kvůli toho, že si je někdy v minulosti potrestal a že takových tady je víc než dost.
Každopádně se tady nechlub tím, že si vystřídal hodně funkcí, protože nejsi jediný ! :D Bych tě strčil do kapsičky, protože sám jsem jích měl víc než dost, ale to ovšem mohu děkovat vedení, které mě tehdy na ty posty pustilo a měli ve mě důvěru, takže vám mohu děkovat, že jo. Tobě a Tumíkovi, jak za ty funkce tak za pozdější spolupráci, když jsem se dostal na ten post nejvyššího.
Každopádně velkou zásluhu na tom, že jsem se vytáhl tam kam si se vytáhl i ty, máš hlavně ty a říkej si co chceš, protože to oba víme.
Když jsem byl řadový administrátor, tak si mi hodně pomáhal a tak nějak si ve mě věřil a podporoval si mě v tom růstu zde na SP.
Ačkoliv věkově jsi proti mě ještě maličké nedozrále pivo, tak jsem se zde od tebe mohl hodně naučit. Jak chodit v admin týmu a podobně, takže z toho plyne, že v určitých věcech se i starší člověk může učit od mladšího, ale tak tady jde hlavně o to, že ty si byl starší tím profesionální způsobem zde na SP a v AT si pobýval už nějakou tu dobu.
Vím, že na svém nejvyšším postě jsi práci odváděl na výbornou i když spousta hráčů brečelo, tak si vždy vše promyslel a nikdy si nedělal ukvapené závěry a hlavně si vždy pomohl, když bylo třeba.
No a nakonec mohu říct, že jsem rád, že po tvém odchodu si se na SP nevykašlal úplně a že nám na server občas dorazíš. jazyk I když jen dissovat děti, ale vždy tě tam rád vidím a rád si s tebou pokecám, ačkoliv v AT už nějakou dobu nejsi, aktivní tak úplně taky nejsi, ale jsme v kontaktu tak nějak pořád, takže toho si opravdu vážím, že po odchodě si se na to nevykašlal a také na mě. Protože si rád za tebou někdy třeba dojdu pro radu, pokecat si, probrat tu situaci na SP a podobně.
Takže ačkoliv čekáš dissy, tak sám dobře víš, že z mé strany ho čekat nemůžeš, protože já tě měl šanci poznat o něco víc než ty děti na SP a právě díky tomu, vím co jsi zač a jak to všechno bereš. :D
Takže já ti mohu popřát štěstí u té maturity i když jsi stejně poleno, ale tak dáš to. :D
A hlavně pokračuj v tom dissování dětí, někdy je to fajn se pobavit. :D A tobě to prostě jde na výbornou. :D
Zrušený účet
Citace
Mordis: To si piš že ti ten život někdo v komentářích osladí :D
Kdybys měl možnost cokoli co se týče SP změnit, co by to bylo?

Ondrah: Přístup pana majitele k administračnímu teamu.


Jak tak čtu, tak toto se za tu dobu ještě nezměnilo a asi ani nezmění.

Jinak k samotnému rozhovoru. Není špatný a člověk, který je v něm zmíněn taky ne. Nikdy jsem s Ondrou problém neměla (pokud vím) a vždy jsme se dokázali nějak normálně bavit, když to bylo potřeba. (teď hlavně kolem maturity :D)

To, že si děláš z haterů srandu je dobře, protože si to ty malé dětské mozečky (u některých prohulené mozky) zaslouží. Takovým lidem je třeba se jen smát. Smile
Mordis
Panther:
Citace
Fakt kvalitny rozhovor, ktory som si precital od zaciatku do konca

Díky Smile Ale tímhle jsi si to podělal
Citace
Dost tu bolo citovych vylevov .. Mordis rozhovor totalne na hovno, ale tak co od teba cakat :D :D

:D :D Né samozřejmě děkuju, ono vyzpovídat Ondraha je trochu složitější :D

Nosfe:
Citace
Mordis si vybral skvělého člověka na rozhovor

Pod to se ti klidně podepíšu Správně
Ondrah je prostě součást SP, pro někoho horší část, pro někoho pohodář.
Ale po tomto rozhovoru snad někteří pochopí že je to vlastně fajn člověk který má své názory za kterými si stojí. Avšak ne jen tak, vždy má vše podložené argumenty a vždy je připraven k hádce a dissům :D
Takový je prostě Ondrah. Díky moc za komentář Smile

Kikush:
Citace
Není špatný a člověk, který je v něm zmíněn taky ne.

Děkuju moc i tobě, Ondrah si zasloužil po tak dlouhé době svůj rozhovor aktualizovat a když mi na to kývl, měl jsem radost. Už jen proto, že má za ty roky na situaci vlastní názor a pokud si ten rozhovor někdo přečte, tak pochopí že to není vůbec špatný člověk.
Ondrah98
Panther:
Jestli tě rozhovor skutečně zaujal, tak mě to těší. Nicméně mi nikdy nevymluvíš, že jsem tenkrát s tím FS měl pravdu, ale nemám na to důkazy, takže to nemůžu prokázat. Jestli ti nepřijdu jako taková špína, tak budiž a to co si popsal dále ukazuje, že úplně blbej taky nebudeš. Pokud vím, tak teď máš nějakou šanci něco dokázat, tak se toho nějak chytni, byť něco dokázat na SP nic moc neznamená...

Kikush:
Ta citovaná odpověď byla naprosto jednoznačná a nepřemýšlel jsem ani vteřinu, jednak protože na tom skutečně něco je, a jednak protože jsem si říkal, že by to mohlo nějak vyvolat diskuzi v tom smyslu, že jsem přece obrovská špína, když tohle řeknu... Bavit jsme se vždycky dokázali, byť si tu pár chyb udělala, ale co už, ono to ve výsledku asi nic neznamená, ale možná to na druhou stranu znamená víc než si dokážeš představit, težko říct, co by kdyby... No, ale to je bezpředmětný. Není dobře si z nich dělat srandu komplexně, musíš to rozlišovat a naučit se s tím nějak nakládat, totální výsměch dobře určitě není, i když vlastně někdy...

Nosfe:
Dotáhnout to někam v herním světě v podstatě nic neznamená, může ti to určitě něco dát, ale důležitý to v konečným důsledku nebude. Možná bych změnit formulaci, že Mordis vybral skvělýho člověka... Spíš skvěle vybral, když už teda, ale jestli je to pro tebe i výběr skvělýho člověka, tak dobře teda. Jinak si můžu dovolit úplně to stejný, co si můžou dovolit ostatní, protože žádný úlevy z pravidel nemám, ale zároveň s pravidlama nemám problém (aspoň myslím), takže to, co dělám já, si může dovolit každý. Nebo taky ne, protože to prostě někdo nezvládne, uchýlí se k osobním mstám, urážkám a projevům ****ity.
Ha chtěl si machrovat bezvýznamnýma funkcema a ve finále je to zase u mě, zvláštní. Sympatický mi je, že si přiznáš, že jsem tě musel potahat, abys za něco stál. Ale můžeš si za to sám, protože pokud v někom vidím potenciál, tak se s ním dokážu shodnout a v podstatě s každým, koho považuju za člověka na svým místě ohledně AT, se nějak dokážu shodnout... Pak je tam spousta dalších věcí, protože píšeš slohy, tak snad jenom díky. Je mě blbý, ti to všechno vyvracet nebo se vším arogantně souhlasit. Tak to nechme otevřený a třeba se ukáže, kde ta pravda je.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Vondrej
Super rozhovor, strašně dobře se to četlo. Když jsem to dočetl do konce, tak jsem si pro sebe udiveně myslel: "To už je konec?". Fajnově sepsaný Smile
Ondrah mi ze začátku přišel jako ****.. asi kvůli tomu, že jsem slyšel jen pomluvy a hejty. Prostě jsem ani nevěděl co dělal a jak se choval. Nechal jsem lidi, co mi to říkali, aby oblivnili můj názor. Postupem času mi došlo, že Ondrah je v pohodě, podle mě, hodně inteligentní člověk..
Pandy
Tak, rozhovory ani jiné věci už moc nekomentuju, protože je to pořád dokola. "rozhovor topka, pobavilo, super jen tak dál"....Nuda Facepalm

Já ti jen řeknu, že si tě pořád jako hráče, člověka ale i jako bývalého admina dost vážím. Dal jsi SP jiný směr a jen chudáci co dělali bordel zabrečeli, to je klasika. Pár řitních alpinistů se taky jistě našlo, co Ti psali jen aby měli "kámoše v AT", ale myslím si, že takový lidi jsi posílal s radostí do řiti. Asi jako já.

Nicméně v rozhovoru jsem se nedočetla nic nového, vše jsem tak nějak věděla až na nějaký detaily, ale to asi u každýho rozhovoru.
Každopádně ať už to bylo jak bylo, jsi inteligentní člověk a řada adminů co tu jsou teď Ti nešahá ani po palec u nohy. Čést Kamarádi
Szelby
Další bezcenný nesmyslný rozhovor s bezcenným a teda i nezajímavým člověkem...

Kappa

Super , rozhovor jde vidět že to mordison bere zodpovědně. No v moc věcech mě Ondra nepřekvapil to už jsem věděl že je háčker :D Ale supr čupr rozhovorys jak na pána. No proto ti jdu v patách a lidi mě nenávidí :D B)

Pokračuj mordisku , zlepšuješ se. ;)
Szelbovsky Cool
Nosferatu
No jo, co víc čekat, než takovou arogantní odpověď :D :D Ale ne ty víš jak to myslím :D
Samozřejmě jsem stejného názoru, že tady ty funkce atd, jsou ve finále bezvýznamné, ale vzhledem k tomu, že zde máš rozhovor ohledně herního serveru atd, tak to k tomu patří, takže prosím tě, drž hubu :D
Každopádně mohu jen potvrdit, že úlevy v pravidlech nemáš a také mohu potvrdit, že to co předvádíš si může dovolit úplně každý hráč, který umí argumentovat tak aby neporušoval pravidla, což ty umíš a takových je málo. :D :D
Dál se už rozepisovat nebudu, protože bych za ten sloh stejně dostal zase diss na skypu :D Protože Ondrah je línej si něco přečíst. :D :D
Ondrah98
Vondrej:
Aspoň vidíš, že "názor" ostatních nemusí být vždy pravdivý a je lepší se spolehnout a sebe. Jinak díky.

Wery:
Chápu, že ty komentáře jsou dokola, taky to nemám rád, proto je lepší napsat nějaký skutečný názor a ne si hrabat čísílka... Díky za uznání, já původně moc nevěděl, co si o tobě myslet, ale ve výsledku je ten názor pozitivní, težko říct, jestli to ode mě má význam. Posílat lidi někam je fajn, ale musí se na všechno s rozvahou, tak bacha na to, nemusí to být vždy nejlepší. (To říká ten pravej... :D)

Szelby:
Víš jak, sice jsem asi trochu kontroverzní postava, ale zase tolik tajností nemám, abych neustále překvapoval. K té nenávisti, viz výše.

Nosfe:
Proč dissy na skypu? Tě zdissuju tady, že sem týden nevlezeš, to by se všem ulevilo... :D :D :D Ty vole, já jsem ale strašný ****, takovej diss jen tak pro srandu. :D :D Aspoň, že píšeš pravdu. :D
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
MaTy
Nějak to tu nekomentuju a spíš většinou čtu, ale Ondrovi musím dát koment. Kráva
Mordis, pěkný rozhovor, dobře se četl, neskutečný romány a "dissy".
K tobě Ondro, jako člověka tě nemám rád, ale i tak si pán. Mikull, Detro a ty, nejhorší trojka Kappa. Za to se mi líbí, jak máš všechny rádoby "hatery" v **** a na nic si nehraješ. Nikdy jsme spolu neměli za dobře, ale tak co už, ne?
Citace
Mordis: Zajímavá změna.
Kdybys měl možnost a čas vrátit se zpět do AT. Vrátil by jsi se?

Ondrah: Za podmínky, že bych tu jednu věc změnil, tak zřejmě ano. Ale protože jsem na to malej pán, tak to asi nehrozí. Můžete slavit.

Sláva bohu Kappa

Pokračuj v rozhovorech mafiáne a tobě Ondro ať dopadne maturita. sws
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Nosferatu
Citace
Nosfe:
Proč dissy na skypu? Tě zdissuju tady, že sem týden nevlezeš, to by se všem ulevilo... :D :D :D Ty vole, já jsem ale strašný ****, takovej diss jen tak pro srandu. :D :D Aspoň, že píšeš pravdu. :D

No a ne ? :O Vždycky máš plnou hubu keců, že musíš číst moje slohy, tak nedělej Vlastu :D :D
A ty na to nemáš, dissovat můžeš děti, ale ne mě vole, bych pak musel začít já a raději by sis nechal dát permu. :D
A ano, je hezké, že si to přiznáš. :D :D
A samozřejmě sranda musí být a pravda jako vždy na prvním místě. :D
Mordis
Vondrej:
Citace
Super rozhovor, strašně dobře se to četlo. Když jsem to dočetl do konce, tak jsem si pro sebe udiveně myslel: "To už je konec?". Fajnově sepsaný Smile

Díky za tvůj názor! To určitě potěší jak mě, tak Ondraha.
A jak píšeš, vždy si na věc udělej vlastní názor a nepřebírej ho od ostatních jako ovce, častokrát přijdeš na to, že to cítíš úplně jinak Smile

Wery:
Citace
Nicméně v rozhovoru jsem se nedočetla nic nového, vše jsem tak nějak věděla až na nějaký detaily, ale to asi u každýho rozhovoru.

Tak alespoň ty drobnosti Smile

Szelby:
Citace
Super , rozhovor jde vidět že to mordison bere zodpovědně.
Pokračuj mordisku , zlepšuješ se. ;)

Díky moc Šrekby, vážím si toho Smile
Určitě pokračovat budu, to se neboj Smile

_MaTy_:
Citace
Mordis, pěkný rozhovor, dobře se četl, neskutečný romány a "dissy".
Pokračuj v rozhovorech mafiáne

Díky moc Maty! jsem rád že se rozhovor dobře četl o romány se postaral Ondrah :D
A je to dobře, hned je co číst Smile
Určitě pokračovat budu, díky moc!
Ondrah98
Maty:
Těší mě, že se rozhovor líbil, těší mě, že mě nějakým způsobem respektuješ. Nicméně na tebe prostě názor mám a myslím si, že je dost pevnej a těžko se změní. Nepřesvědčil si mě, "nepostupuješ"... Jinak samozřejmě děkuju.

Nosfe:
Na to abych si nechal dát permu jsem moc chytrej a na to abys mi ji dal nejsi dost chytrej ty... :D :D
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Arbys
Škoda že jsem nezažil Ondraha na postu, možná bych na něj měl jiný názor něž co mám teď podle toho, co jsem slyšel, těžko říct jestli horší nebo lepší.. :D každopádně ten rozhovor má něco do sebe, určitě v tom pokračuj, kvalitní otázky i samotné odpovědi, je to jeden z mála rozhovorů, co jsem dočetl až do konce a rád jsem se dozvěděl o Ondrahovi něco novýho. Jako nadpis bych ovšem volil spíš ten, co si na to udělal Ondra sám:

img.tpx.cz/uploads/i51%5Ecimgpsh_orig.png



Kappa
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Ondrah98
Arbys:
Těžko soudit jaký bys měl názor, ale myslím si, že i tak spíš pozitivní. Inteligentní lidi nemívají problém... Ale těžko říct, co by kdyby. Jinak díky za pozitivní hodnocení.

K nadpisu, taky si myslím, že je dost dobrej, hlavně protože jsem ho "robil polhodinu"
Citace
ZADARMO

Kappa
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14